Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε:Ο Βιερίνια στην Γερμανία είναι απών στο σκοραρισμα. Σωστά. Κοιτάς όμως το βιογραφικό του και βλέπεις οτι συνολικά έχει βάλει αρκετά.

Όταν το πήρες τον Βιερίνια, δεν έλεγες οτι θα είναι σημείο αναφοράς. Ήταν επένδυση και έκατσε , όπως πολλές που δεν έκατσαν.

Έχετε μπερδέψει τον κορμό με τις "επενδύσεις"

Μπορείς να μου πεις ποιός θα βάλει φέτος γκολ?
Ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν παραστάσεις ?
ρε φιλε καταλαβε οτι για τα νουμερα παιζει ρολο σε ποια ομαδα παιζεις και σε ποιο πρωταθλημα.
δεν μπορεις να μου συγκρινεις αμυγδαλα με φραουλες.
δηλαδη αν σου φερουνε τον τσαμπερλεν για παραδειγμα θα λες οτι δεν εχει νουμερα και οτι τοσα χρονια στην πρεμιερ εχει μονο 4-5 γκολ?

μιλας για το βιογραφικο του βιερινια οτιειχε γκολ.
που τα ειχε αυτα τα γκολ? στην σουπερκλικ και οχι σε κανενα μεγαλο πρωταθλημα
δηλαδη με το σκεπτικο σου να παμε να παρουμε τον μπεν ή τον πετροπουλο που περσι ηταν απο τους πρωτους σκορερ.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

obanebane έγραψε:Κερκυρα τον Νατχο τον εχεις σταθερα παντως,ξεχασετον βαλε μια εναλακτικη.
έχω μια ελπίδα ότι τελικά θα μείνει! αλλά αν θες εναλλακτική έχω κατά νου Randall Azofeifa http://www.transfermarkt.co.uk/randall- ... eler/39564
και Demy De Zeeuw
http://www.transfermarkt.co.uk/demy-de- ... eler/19087

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

buffos έγραψε:Εντάξει. Δεν την παλεύω. Όλα είναι σούπερ. Ζήτω ο Σαββίδης. Όλα είναι τέλεια.

Εγώ αυτήν την ανορθογραφία δεν μπορώ να την στηρίξω. Πρέπει δηλαδή να γίνει το κακό και μετά να γίνει ζήτημα?

Εγω είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, όχι της Ξάνθης
Αν αυτο καταλαβες εσυ απο την ολη συζητηση φιλε μου,τοτε εγω παω πασο..
Καλη καρδια, και καλο σου βραδυ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σελστρεμ θελω 8araros
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 07 Αύγ 2014, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Mapogo έγραψε:Δεν πιστεύω ότι θα τολμήσει ούτε ο ΖΒ ούτε ο ΑΑ να ΜΗΝ έχουμε πάρει τουλάχιστον cb μέχρι τη Δευτέρα.
Τους μουντιαλικούς (sic) και -κατα τα λεγόμενα του Άγγελου- βασικούς Τζαβέλλα & Τζιόλη, τους ρώτησες?...
Αυτή τη στιγμή, παρότι η μεγαλύτερη τρύπα στο ρόστερ είναι ο παρτενέρ του Βιτόρ, πιο πιθανό φαντάζει η απόκτηση ενός εξτρέμ.
Και μη ξεχνάμε ότι ο Ντάρμπο εξτρεμ (δηλώνει ότι) είναι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Demir έγραψε:απλα ρε μπανε ,νομιζω οτι παρακαθυστερησε...αυτα γινονται τον μαιο ωστε να υπαρχει χρονος να γινει και ομαδα... τι θα κανει δηλαδη ο αγγελιδης τωρα... ? λογικα λεμε αντιο στον ζηση(γι αυτο και δεν κινειται τιποτα μεταγραφικα) ,φερνομε ενα στοπερ για καλυφθει η αναγκη..και απο σεπτεμβριο ερχεται ο κρουφ και αναλαμβανει να φτιαξει ομαδα..φετος οτι καταφερουμε(πλευ οφ και κυπελλο) και του χρονου δυνατα....
αν ειναι αυτο βγες και μιλα ρε ιβαν και εμεις εδω ειμαστε ...

Αν ισχυσει το παραπανω σεναριο η λογικη λεει οτι αυτη η σεζον θα ειναι για το ξεκαθαρισμα απο τα χρεη αλλα και το ξεσκαρταρισμα των μικρων και της ομαδας γενικοτερα.
Οποτε λογικα απο το επομενο καλοκαιρι μας χαιρεταει και ο Αγγελος και ο Αγγελιδης θα εχει στα χερια του μια εταιρεια καθαρη απο χρεη που θα την τρεξει οπως αυτος γουσταρει.
Τωρα αν μεσα σε ολο αυτο το φετινο μπαχαλο μπορεσουμε και φτιαξουμε και ενα κορμο ποδοσφαιριστων θα ειναι ιδανικα τα πραγματα.
Ο Τζακ θα χρειαστει το χρονο του και ο Σαββιδης του τον δινει,τωρα αν γινει το κουφο και με το που αναλαβει ο Αγγελιδης θα εχει κλεισμενους ποδοσφαιριστες με τη συνεργασια καποιου τεχνικου διευθηντη της αρεσκειας του τι να πω? θα μου κανει μεγαλη εντυπωση.
Αυτο που ειναι πασιφανες παντως ειναι οτι ο βρυζας χαιρεταει.
Η χαρα η δικη μου ειναι μεγαλη, ποτε δε θα ξεχασω οτι στα καλα καθομουνα εγινε δημοσιος υπαλληλος της επο.
Ζησακο εχει ο καιρος γυρισματα,μου τη πεφτανε πολλοι τοτε που σε εβριζα εδω μεσα αλλα τωρα το απολαμβανω.
Οχι γιατι εχω κατι προσωπικα μαζι σου αλλα γιατι απο τοτε πιστευα οτι παροτι εισαι ΠΑΟΚτσης εκανες κακο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

obanebane έγραψε:
Demir έγραψε:απλα ρε μπανε ,νομιζω οτι παρακαθυστερησε...αυτα γινονται τον μαιο ωστε να υπαρχει χρονος να γινει και ομαδα... τι θα κανει δηλαδη ο αγγελιδης τωρα... ? λογικα λεμε αντιο στον ζηση(γι αυτο και δεν κινειται τιποτα μεταγραφικα) ,φερνομε ενα στοπερ για καλυφθει η αναγκη..και απο σεπτεμβριο ερχεται ο κρουφ και αναλαμβανει να φτιαξει ομαδα..φετος οτι καταφερουμε(πλευ οφ και κυπελλο) και του χρονου δυνατα....
αν ειναι αυτο βγες και μιλα ρε ιβαν και εμεις εδω ειμαστε ...

Αν ισχυσει το παραπανω σεναριο η λογικη λεει οτι αυτη η σεζον θα ειναι για το ξεκαθαρισμα απο τα χρεη αλλα και το ξεσκαρταρισμα των μικρων και της ομαδας γενικοτερα.
Οποτε λογικα απο το επομενο καλοκαιρι μας χαιρεταει και ο Αγγελος και ο Αγγελιδης θα εχει στα χερια του μια εταιρεια καθαρη απο χρεη που θα την τρεξει οπως αυτος γουσταρει.
Τωρα αν μεσα σε ολο αυτο το φετινο μπαχαλο μπορεσουμε και φτιαξουμε και ενα κορμο ποδοσφαιριστων θα ειναι ιδανικα τα πραγματα.
Ο Τζακ θα χρειαστει το χρονο του και ο Σαββιδης του τον δινει,τωρα αν γινει το κουφο και με το που αναλαβει ο Αγγελιδης θα εχει κλεισμενους ποδοσφαιριστες με τη συνεργασια καποιου τεχνικου διευθηντη της αρεσκειας του τι να πω? θα μου κανει μεγαλη εντυπωση.
Αυτο που ειναι πασιφανες παντως ειναι οτι ο βρυζας χαιρεταει.
Η χαρα η δικη μου ειναι μεγαλη, ποτε δε θα ξεχασω οτι στα καλα καθομουνα εγινε δημοσιος υπαλληλος της επο.
Ζησακο εχει ο καιρος γυρισματα,μου τη πεφτανε πολλοι τοτε που σε εβριζα εδω μεσα αλλα τωρα το απολαμβανω.
Οχι γιατι εχω κατι προσωπικα μαζι σου αλλα γιατι απο τοτε πιστευα οτι παροτι εισαι ΠΑΟΚτσης εκανες κακο στον ΠΑΟΚ.
Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

buffos έγραψε:Εσείς μπορεί να γελάτε, όμως την Δευτέρα δηλώνετε το ρόστερ στην ΟΥΕΦΑ για το πως θα παίξουμε.
Αν κάποιος πιστεύει οτι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν κλείσει 3 ποιοτικοί παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα, απλά κοιμάται κι ονειρεύεται.
Κάποιες παρατηρήσεις. Τη Δευτέρα δηλώνεται το ρόστερ 25 παικτών (δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάτω των 21) που θα παίξει τα δύο ματς στα πλέι οφ του Europa League. Την Παρασκευή γίνεται η κλήρωση και θα ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Νωρίτερα, κάποιες ομάδες θα έχουν αλλάξει στόχους, όπως π.χ. η Φέγενορντ ή η Ντνίπρο που αποχαιρέτησαν την ελπίδα για τους ομίλους του ch.l. Οι μεταγραφικές κινήσεις (πωλήσεις-αγορές-αποδεσμεύσεις-προτάσεις) κάθε ομάδας επηρεάζουν πολλές άλλες. Και το θέμα δεν είναι μόνο τί θέλουμε εμείς, παίζει ρόλο τί θέλουν και οι παίκτες.
Και μία λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται να κλείσουν τρεις παίκτες μέχρι τη Δευτέρα, μου φτάνουν και δύο. Γιατί διατηρούμε την δυνατότητα να προσθέσουμε άλλον ένα μέχρι και μία μέρα πριν από το πρώτο ματς.
desperando έγραψε: ο βαζελος με τον νανο απο αριστερα με εκανε πλακα περσι γιατι το εξτρεμ μου δεν ενδιαφεροταν να τον κλεισει και να βοηθησει την ομαδα,να δω τον μαγκα τον νανο φετος με τον μακ απο κει και αν εχει τα @@ να κανει τις επελασεις του
Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έπαιξε ο Λούκας πάνω στο Νάνο. Στο πρώτο ματς της Τούμπας μπήκε αλλαγή στα τελειώματα (και νομίζω έπαιζε δεκάρι), στη Λεωφόρο έπαιζε δεξιά ο κοντός, τον τελικό τον έχω σβήσει από τη μνήμη (νομίζω πάντως ότι έπαιζε ο Στοχ από εκεί) και στα πλέι οφ δεν τον είδαμε τον Ισπανό αγαπημένο παίκτη του Τσε. Πάντα πριν από τα παιχνίδια αναρωτιόμουν πώς διάολο θα πιάσει ο Νάνο τον Λούκας και τελικά του έβαζαν αντίπαλο κάποιον που «πιάνεται».
Άμα δούμε το βιογραφικό του Νάνο βέβαια (μία δεκαετία στη σεγούντα, κάθε χρόνο και σε άλλη ομάδα, αρχικά ως εξτρέμ και στο τέλος μπακ), δύσκολα θα τον σκεφτόμουν βασικό στη Βέροια.

ΥΓ: Άμα δεις φωτιά, ρίχνεις νερό. Μόνο με φωνές, το πολύ πολύ να πρήξεις τα @@ των πυροσβεστών που εκείνη την ώρα παλεύουν με τις φλόγες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

stephanos έγραψε:

ΥΓ: Άμα δεις φωτιά, ρίχνεις νερό. Μόνο με φωνές, το πολύ πολύ να πρήξεις τα @@ των πυροσβεστών που εκείνη την ώρα παλεύουν με τις φλόγες.

Εισαι μεγαλος ρε. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

astronaut έγραψε:
Mapogo έγραψε:Δεν πιστεύω ότι θα τολμήσει ούτε ο ΖΒ ούτε ο ΑΑ να ΜΗΝ έχουμε πάρει τουλάχιστον cb μέχρι τη Δευτέρα.
Τους μουντιαλικούς (sic) και -κατα τα λεγόμενα του Άγγελου- βασικούς Τζαβέλλα & Τζιόλη, τους ρώτησες?...
Αυτή τη στιγμή, παρότι η μεγαλύτερη τρύπα στο ρόστερ είναι ο παρτενέρ του Βιτόρ, πιο πιθανό φαντάζει η απόκτηση ενός εξτρέμ.
Και μη ξεχνάμε ότι ο Ντάρμπο εξτρεμ (δηλώνει ότι) είναι...
Δλδ ρε συ astronaut να μπω στη λογική ότι ο ΑΑ ζητάει cb απ τον ΖΒ κ πηγαίνουνε οι "μουντιαλικοί" κ λένε στον ΑΑ :

-- Δεν θέλεις cb , έχεις τον Κατσικά ?

Ποιός τον βάζει τον Κατσικά στα φιλικα ?

Πάλι οι μουντιαλικοί ?!

Συγνώμη αλλά αυτό το "φαί" δεν το τρώω ... :lol:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Φίλε μάλλον δεν με κατάλαβες.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Άγγελου, ο Τζαβέλλας προορίζεται για βασικός στόπερ και ο Τζιόλης για βασικός αμυντικός χαφ.
Με δεδομένο ότι και ο Μαντούρο παίζει αυτές τις δύο θέσεις, το κόβω χλωμό να ζητάει ο Άγγελος στόπερ από τον Ζησάο.
Και όπως διαπιστώσαμε από την υπόθεση Νταρμπό, ο Ζήσης είναι σε ψαχτική για εξτρέμ...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

astronaut έγραψε:Φίλε μάλλον δεν με κατάλαβες.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Άγγελου, ο Τζαβέλλας προορίζεται για βασικός στόπερ και ο Τζιόλης για βασικός αμυντικός χαφ.
Με δεδομένο ότι και ο Μαντούρο παίζει αυτές τις δύο θέσεις, το κόβω χλωμό να ζητάει ο Άγγελος στόπερ από τον Ζησάο.
Και όπως διαπιστώσαμε από την υπόθεση Νταρμπό, ο Ζήσης είναι σε ψαχτική για εξτρέμ...
Είχε πει για βασικό στοπερ της Εθνικής (αν θυμάμαι καλά) astronaut.

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Πιστεύω (κ το είπα ξεκάθαρα στο σχόλιο μου) , πως πέρα απ τα παιχνιδάκια , είναι υπεύθυνοι κ οι 2 κ θα λογοδοτήσουνε ΚΑΙ οι 2 σε περίπτωση στραβής.

Κ έτσι που το πάνε το πράμα , η στραβή δεν δείχνει κ πολύ μακρυά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Το παρελθόν πάντα διδάσκει..
Αρκεί λοιπόν να πάμε 12 μήνες πίσω όταν ήρθε ο (πολύς) Χουμπ.
Έκανε καμιά καλοκαιρινή μεταγραφή ο Χουμπ? Όχι...
Άρα πώς έχουμε την απαίτηση να απαιτήσει ο Άγγελος?
Και στην τελική, ο Άγγελος είναι σκέτο προπονητής. Δεν είναι μάνατζερ σαν τον Μάγκατ και τον Βενγκερ.
Αποκλειστικός υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι ο Ζησάο. Χρόοοοοονια τώρα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ δεν κάνανε ένα πλάνο ?

Με κάποιο χρονοδιάγραμμα κ κάποιες εναλλακτικές ?

Ηρθε κ είπε "Δωστε μου ότι παίχτες θέλετε να τους κάνω ομάδα" ?

Αυτός δεν υποτίθεται ότι θα πει (πχ) :

--Δεν μου κάνει ο τάδε (πχ), θέλω κάποιον που να είναι cb (πάλι πχ).

Απορώ τι λέγανε τόσο καιρό ... !
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ενα παληκαρι ειχε αναλυσει πως περιπου λειτουργουν τα "πλανα" με τουλαχιστον 1 εναλακτικη περιπτωση απο πισω τους.
Αν ο ΑΑ ειπε θελω στην προετοιμασια να δοκιμασω το υπαρχον ροστερ ωστε να δω τι παικτες θα κρατησω δεν φταει κανεις....
Δεν κλεινεις παικτες με ενα τηλεφωνημα ουτε μπορεις τοσο απλα να τους αποδεσμευσεις απο τις ομαδες του η να τους παρεις σε καλη τιμη (για σενα),επισης ειναι κ θεμα τι ακριβως ζητας.
Μπορει εμεις με 3-4 λεπτα αναζητηση στο τρανσφερ να ανακαλυπτουμε 2-3 παικτες που θα μπορουσαμε να παρουμε αλλα νομιζω οτι απο το να βρεις εναν παικτη μεχρι να τον αποκτησεις θελει παρα πολυ χρονο κ ψαξιμο,ειναι οι απαιτησεις του παικτη οι απαιτησεις της ομαδας (αν ανηκει καπου) οι τραυματισμοι του,η συνολικη εικονα απο τις χρονιες που επαιξε κ παει λεγοντας,ειναι υπερβολικα δυσκολο να τα βρεις αμεσως με εναν παικτη.
Απο την αλλη εμεις ψαχνουμε (με το μυαλο μας) κ βρισκουμε σεντερ μπακ η εξτρεμ για την ομαδα χωρις να γνωριζουμε τι ακριβως θελει η ομαδα (οχι τι νομιζουμε εμεις τι χρειαζεται) ηλικια,παραστασεις,εμπειρια,μισθος.
Εξω απο τον χορο.......
Ο δουκας παλι ριχνει το συνολικο φταιξιμο στον προπονητη......
Ο καθε δημοσιογραφος εχει βρει κ κραζει απο εναν,τον προπονητη τον προεδρο,τον μεγαλομετοχο,τον τεχνικο διευθυντη,τον τυπο που αλλαζει τα διχτυα τα σεκιουριτι κ παει λεγοντας.
Εμεις παλι παριστανουμε τους "ξερολες" για τα παντα,επρεπε να γινει εκεινο η επρεπε να γινει το αλλο,γιατι δεν κανει αυτο γιατι εκανε εκεινο....
Λεει ο μπουφος για την αισιοδοξια η την απαισιοδοξια κ πως πρεπει να χειριστουμε εμεις τα πραγματα...δηλαδη ρε φιλε με το να πας στο γηπεδο κ να κραζεις οτι σε βολευει η οτι σου καθετε στραβο πως ακριβως βοηθας την ομαδα?δεν θα ηταν πιο ομορφο κ ευκολο να γινει μια ομαδα ανθρωπων να παει στον καινουριο προεδρο να εκφρασει τα παραπονα της κ στο γηπεδο να φωναζουμε με μοναδικο σκοπο να βοηθησουμε την ομαδα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”