buffos έγραψε:Εσείς μπορεί να γελάτε, όμως την Δευτέρα δηλώνετε το ρόστερ στην ΟΥΕΦΑ για το πως θα παίξουμε.
Αν κάποιος πιστεύει οτι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν κλείσει 3 ποιοτικοί παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα, απλά κοιμάται κι ονειρεύεται.
Κάποιες παρατηρήσεις. Τη Δευτέρα δηλώνεται το ρόστερ 25 παικτών (δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάτω των 21) που θα παίξει τα δύο ματς στα πλέι οφ του Europa League. Την Παρασκευή γίνεται η κλήρωση και θα ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Νωρίτερα, κάποιες ομάδες θα έχουν αλλάξει στόχους, όπως π.χ. η Φέγενορντ ή η Ντνίπρο που αποχαιρέτησαν την ελπίδα για τους ομίλους του ch.l. Οι μεταγραφικές κινήσεις (πωλήσεις-αγορές-αποδεσμεύσεις-προτάσεις) κάθε ομάδας επηρεάζουν πολλές άλλες. Και το θέμα δεν είναι μόνο τί θέλουμε εμείς, παίζει ρόλο τί θέλουν και οι παίκτες.
Και μία λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται να κλείσουν τρεις παίκτες μέχρι τη Δευτέρα, μου φτάνουν και δύο. Γιατί διατηρούμε την δυνατότητα να προσθέσουμε άλλον ένα μέχρι και μία μέρα πριν από το πρώτο ματς.
desperando έγραψε:
ο βαζελος με τον νανο απο αριστερα με εκανε πλακα περσι γιατι το εξτρεμ μου δεν ενδιαφεροταν να τον κλεισει και να βοηθησει την ομαδα,να δω τον μαγκα τον νανο φετος με τον μακ απο κει και αν εχει τα @@ να κανει τις επελασεις του
Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έπαιξε ο Λούκας πάνω στο Νάνο. Στο πρώτο ματς της Τούμπας μπήκε αλλαγή στα τελειώματα (και νομίζω έπαιζε δεκάρι), στη Λεωφόρο έπαιζε δεξιά ο κοντός, τον τελικό τον έχω σβήσει από τη μνήμη (νομίζω πάντως ότι έπαιζε ο Στοχ από εκεί) και στα πλέι οφ δεν τον είδαμε τον Ισπανό αγαπημένο παίκτη του Τσε. Πάντα πριν από τα παιχνίδια αναρωτιόμουν πώς διάολο θα πιάσει ο Νάνο τον Λούκας και τελικά του έβαζαν αντίπαλο κάποιον που «πιάνεται».
Άμα δούμε το βιογραφικό του Νάνο βέβαια (μία δεκαετία στη σεγούντα, κάθε χρόνο και σε άλλη ομάδα, αρχικά ως εξτρέμ και στο τέλος μπακ), δύσκολα θα τον σκεφτόμουν βασικό στη Βέροια.
ΥΓ: Άμα δεις φωτιά, ρίχνεις νερό. Μόνο με φωνές, το πολύ πολύ να πρήξεις τα @@ των πυροσβεστών που εκείνη την ώρα παλεύουν με τις φλόγες.