Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Karelias »

joshua έγραψε:Ειναι παγιδευμενος στο υλικο του,τον εγωισμο του και το μεγεθος του ΠΑΟΚ.
ναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

nikolasf έγραψε:Εχει μουδιάσει το χέρι μου να το γράφω!!!!! Οι πάικτες δεν ξ'εχασαν την μπάλα... Οι περισσότεροι από τους έμπειρους έπεζαν και πέρσυ χίλιες φορές καλύτερα. Η υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή... ή δεν μπορούν να κάνουν αυτά που ζητάει ... Η δεν θέλουν ή δεν μπορούν . Και στα δύο το πρόβλημα πρέπει να το λύση ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ .... Τι δεν καταλαβάινεται επιτέλους .... ΠΟΙά ομάδα φτιάχνεται από την αρχή;;;;;;;;;; Αφού τσ 3/4 του κορμού είναι ίδιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί να πεί η κούλα τότε;;;;; οοέοοοο!!!!
τι εκαναν οι περισσοτεροι εμπειροι περσυ ? μαλλον δεν θυμασε καλα παρτυ στην τουμπα κανανε γιαννενα αστερας κλπ.
ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ .....ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ....και οι μεγαλες αλλαγες να γινουν το καλοκαιρι ....τωρα πρεπει να κλειδωσουμε την δευτερη θεση αυτο ειναι το θεμα .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 25 Νοέμ 2012, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μετά απο πολλές άστοχες τοποθετήσεις και αλλοπρόσαλλες αλλαγές σου δείχνω :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

joshua έγραψε:Ειναι παγιδευμενος στο υλικο του,τον εγωισμο του και το μεγεθος του ΠΑΟΚ.
και στο διπλωμα του joshua...

τοσοι αλλοι χωρις διπλωματα και χωρις παρουσια στις προπονησεις βλεπουν εδω και πολυ καιρο οτι ΠΡΕΠΕΙ να επενδυσεις στον Κων/νιδη αντι να περιμενεις να γινει ποδοσφαιριστης ο ''φευγω σε λιγους μηνες'' τουριστας αραουχο!εσυ θα θελα να ξερα,σε ποιο πελαγος αρμενιζεις αραγε;

εχω τοσα πολλα να πω αλλα κραταω την εμπαθεια μου για αλλη φορα,μη φρικαρει και ο εορδαιος βραδιατικα... ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γιατι λινο και οχι σταφ..?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:γιατι λινο και οχι σταφ..?
Ως λατρης του 4-4-2 περιμενει ακομα τις καλες σεντρες των Λινο,Εττο αλλα θα τις περιμενει καιρο ακομα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν θα πω πολλά,γιατί τα έχουμε πει ΜΗΝΕΣ πριν εγώ και μερικοί ακόμα εδώ μέσα, και δεύτερον θα τα γράψω στην κεντρική...γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι...

Το πόσο καρναβάλι ομάδα ήμαστε φάνηκε από το εξής γεγονός...
Ο φουκαράς ο Πλατανιάς με ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, κέρδισε την μεγαλύτερη απάτη ομάδα που υπάρχει και ακούει στο όνομα βάζελος...σε αντίθεση με εμάς που όπως είπε ο προπονητής μας, "δεν αντέξαμε στον γρήγορο ρυθμό"...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

moican4 έγραψε:Δεν θα πω πολλά,γιατί τα έχουμε πει ΜΗΝΕΣ πριν εγώ και μερικοί ακόμα εδώ μέσα, και δεύτερον θα τα γράψω στην κεντρική...γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι...

Ο φουκαράς ο Πλατανιάς με ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, κέρδισε την μεγαλύτερη απάτη ομάδα που υπάρχει και ακούει στο όνομα βάζελος...σε αντίθεση με εμάς που όπως είπε ο προπονητής μας, "δεν αντέξαμε στον γρήγορο ρυθμό"...
Γράψε ρε φίλε γράψε αλλά μάλλον τζάμπα γράφουμε εδώ μέσα!!!!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Πονεσαν τα μυαλα μας σημερα.
ΟΙ παικτες ΣΟΥ, δεν εβγαλαν καθολου παθος.
Ο λινο , ο ετο ,ανυπαρκτοι

Βαλε τους μικρους βασικους σε ελεγα, Κωνσταντινιδη Σταφυλιδη, δεν ψηθηκες, προτιμησες να τους βαλεις στο 70 αφου δεν μπορουσαμε να ανεβασουμε μπαλα στην μια ωρα κια βαλε που περασε.
Και ασε τι λεω εγω, εγω οτι θεω λεω. ΕΣΥ δε βλεπεις ποσο ανυπαρκτοι ειναι αυτοι οι δυο? Ποσα ματς να χασουμε.
Πηρες παραταση, τουλαχιστον εκμεταλευσου την
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

+1926 και από εμένα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

nikolasf έγραψε:
moican4 έγραψε:Δεν θα πω πολλά,γιατί τα έχουμε πει ΜΗΝΕΣ πριν εγώ και μερικοί ακόμα εδώ μέσα, και δεύτερον θα τα γράψω στην κεντρική...γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι...

Γράψε ρε φίλε γράψε αλλά μάλλον τζάμπα γράφουμε εδώ μέσα!!!!
Γινόμαστε κακοί μην τα γράφετε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

'nough said!

δώνη, πολύ κακή η ομάδα και στα 2 ντέρμπυ...
ψάξου και διόρθωσέ την σύντομα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:υπομονη ο ανθρωπος μετα απο 5-6 μηνες στην ομαδα ακομα λεει πως οριζει πλανο αντι να ψαχνει αεροπλανο...
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΩΩΩ Γιώργο Δωνη έχεις πλανο μες το μυαλό
βγαλτο και στο γηπεδο λιγάκι να το δώ
ΩΩΩ.....
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Έχεις πετάξει λευκή σημαία, απο το ματς με το βάζελο που ζήτησες μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η ιστορία επαναλαμβάνεται

μετά το δερμάτινο έχουμε στον πάγκο το μαύρο λουστρίνι να τσιμπάει χ στο 80+
είπαμε 12 νίκες φέτος στην Τούμπα είναι ο στόχος. Έχεις δικαίωμα για άλλες 2 γκέλες.

Καιπούσε δώσε κάνα κινητό στο Λίνο για να του κάνεις αναπάντητη, όταν είναι να χτυπηθεί με πάσα το κόρνερ, μη σας παίρνει χαμπάρι όλο το γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”