Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
πολύ μεγάλη αξια δίνεις στον "βιτολο" φιλε μουΙσως δεν καταλαβατε ορισμενοι μου φενεται οτι ο λογος που μειναμε στα 16 000 διαρκειας ηταν η φυγη βιτολο και οχι η κριση που μεχρι και μια μερα πριν εφευγαν 1000 καθε μερα, και ξαφνικα επεσαν στα 70.
το ότι μετά την φυγή του είχαμε κατάληψη στα γραφεία και οι ομορφιές πιο μπροστά με την αεκ εκεί δεν σου πήγε το μυαλό καθόλου?
p.s εγώ δεν ήθελα να φυγή ο arias δεν με νιαζί τι θα κάνει η διοίκηση εγώ θέλω arias
ας πουλήσει τον "κοντερας" ας αποδέσμευση τον garcia μονο ο arias να μην φυγή
++++kostas69 έγραψε:p.s εγώ δεν ήθελα να φυγή ο arias δεν με νιαζί τι θα κάνει η διοίκηση εγώ θέλω arias
οχι στην προσωπολατρεία ....
gika έγραψε:Σβήστηκαν ποστ δικά μου, του argonaut, του stelyk και του barlow που ήταν άσχετα με το θέμα, όπως είχα ενημερώσει νωρίτερα ότι θα γίνει. Συνεχίζουμε on topic.
Δις μινς γουορ μπιτς.

kostas69 έγραψε:πολύ μεγάλη αξια δίνεις στον "βιτολο" φιλε μουΙσως δεν καταλαβατε ορισμενοι μου φενεται οτι ο λογος που μειναμε στα 16 000 διαρκειας ηταν η φυγη βιτολο και οχι η κριση που μεχρι και μια μερα πριν εφευγαν 1000 καθε μερα, και ξαφνικα επεσαν στα 70.
το ότι μετά την φυγή του είχαμε κατάληψη στα γραφεία και οι ομορφιές πιο μπροστά με την αεκ εκεί δεν σου πήγε το μυαλό καθόλου?
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΠΑΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΒΙΤΟΛΟ ΕΙΧΑΜΕ 1600 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ.
ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 700 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100. ΔΛΔ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 1600 ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ 80 ΚΑΙ 90. Θα καταληξω να κραζω και δε θελω, μην το συνεχισουμε. Τελικα ποσο κερδοφορα ήταν η φυγη του? Να βγει ενας οικονομολογος να μας πει
p.s εγώ δεν ήθελα να φυγή ο arias δεν με νιαζί τι θα κάνει η διοίκηση εγώ θέλω arias
Τωρα τι να πω.
Δεν ειναι αστειο. Δεν καταλαμβαινεις την κατασταση μου φενεται.
Και γω μπορουσα να πω. Σιγα ρε ΠΑΟΚ εισαι.
Αλλα οταν θα ρθει η μερα η ασχημη δε θα σκεφτομαι ετσι.
Εξηγα μου γιατι εγραψες ανορθογραφα.Για χιουμορ , ή για εξυπναδα?
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ποιος βιτολο ρε παιδια να έφευγε κανένας βιερινια ναι όχι και ο βιτολο αιτία μείωσης των διαρκείας ήδη έπεφτε συνέχεια ο ρυθμός πώλησης των διαρκείας ελάχιστα επηρέασε η φυγή του βιτολο.....
Αδερφε εορτπολ, δεν θελω καν να ανοιξουμε τετοια θεματα. Γιατι θα παει αλλου η κουβεντα.Αλλα οχι και ποιος βιτολο. Μεχρι και πριν φυγει λεγαμε ειναι το δευτερο πιο μεγαλο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας και ειχε ρητρα 6 εκατομυρια να παει σε ελληνικη ομαδα... Νταξει δε θελω να το συνεχισουμε.
Ας μιλησουμε επι της παρουσας καταστασης.
Ας μιλησουμε επι της παρουσας καταστασης.
- sourmenetes
- Moderator
Από την κ...α της υποδοχής στην τελευταία της πίκρας
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αρέσκεται να χρησιμοποιεί μια, άκομψη δημοσιογραφικά, φράση για να δείξει τη λατρεία του για τον ΠΑΟΚ. Το έκανε στην τελευταία συνέντευξη και όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη...
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ
Η αναφορά στην κ...α που χάθηκε από τον ΠΑΟΚ του Θοδωρή Ζαγοράκη θύμισε σε λίγους "προσεκτικούς" τις πρώτες δηλώσεις του τότε παίκτη και νυν προέδρου του Δικεφάλου όταν επέστρεφε για να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης "προσγειώθηκε" στη Θεσσαλονίκη και μετά... απογειώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που του πρόσφερε μία ανεπανάληπτη υποδοχή, δεν έκρυψε πως ήταν κάτι το μοναδικό.
"Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτές τις στιγμές. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Είχα πάντα το μυαλό μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Εγώ έτσι είμαι. Λειτουργώ με το συναίσθημα Και δεν μετανιώνω για ό,τι και αν κάνω" είχε πει δείχνοντας πως η σχέση του με τον ΠΑΟΚ είναι άκρως συναισθηματική. Ο μάνατζέρ του, όμως, αποκάλυψε και τη μεταξύ τους επικοινωνία που αποδείκνυαν τα περί κ...ας. Ο Κίμων Κοκορόγιαννης, βέβαια, απέφυγε τη σεξουαλικού περιεχομένου λέξη και μίλησε για... ικανοποίηση.
"Όταν μου το πρωτοείπε, του απάντησα αν αισθάνεται σίγουρος. Μου είπε. Ναι. Ξεκίνησα επαφές με τη Μπολόνια. Σε κάποιο σημείο από όλες αυτές τις ημέρες που ήταν δύσκολες για εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα. Θα το αποκαλύψω και ας θυμώσει. Μου έγραψε... Είναι μεγάλη ικανοποίηση να είσαι ΠΑΟΚι. Τελείωσε. Κατάλαβα πως έπρεπε να κάνω τα πάντα για να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη" ήταν τα λόγια του.
Τότε η αναφορά του ήταν δείγμα της τρέλας του για τον ΠΑΟΚ. Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η αναφορά του στην κ...α ήταν δείγμα πικρίας. "Βλέπω ένα κλίμα, να υπάρχουν τριβές. Πριν τέσσερα χρόνια είχαμε άλλο σκοπό όλοι μαζί. Που είναι αυτή η κ...λα που είχαμε όλοι μαζί. Πορίσματα, που πήγαν τι έκαναν... Τι δηλητήριο πέφτει ρε π...τη, είναι δυνατόν;" είπε φανερώνοντας πως η κ...α του χάνεται μέσα στη ρουτίνα, το κουστούμι και την πικρία του από τη συμπεριφορά μερίδας του κόσμου.
www.contra.gr
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αρέσκεται να χρησιμοποιεί μια, άκομψη δημοσιογραφικά, φράση για να δείξει τη λατρεία του για τον ΠΑΟΚ. Το έκανε στην τελευταία συνέντευξη και όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη...
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ
Η αναφορά στην κ...α που χάθηκε από τον ΠΑΟΚ του Θοδωρή Ζαγοράκη θύμισε σε λίγους "προσεκτικούς" τις πρώτες δηλώσεις του τότε παίκτη και νυν προέδρου του Δικεφάλου όταν επέστρεφε για να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης "προσγειώθηκε" στη Θεσσαλονίκη και μετά... απογειώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που του πρόσφερε μία ανεπανάληπτη υποδοχή, δεν έκρυψε πως ήταν κάτι το μοναδικό.
"Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτές τις στιγμές. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Είχα πάντα το μυαλό μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Εγώ έτσι είμαι. Λειτουργώ με το συναίσθημα Και δεν μετανιώνω για ό,τι και αν κάνω" είχε πει δείχνοντας πως η σχέση του με τον ΠΑΟΚ είναι άκρως συναισθηματική. Ο μάνατζέρ του, όμως, αποκάλυψε και τη μεταξύ τους επικοινωνία που αποδείκνυαν τα περί κ...ας. Ο Κίμων Κοκορόγιαννης, βέβαια, απέφυγε τη σεξουαλικού περιεχομένου λέξη και μίλησε για... ικανοποίηση.
"Όταν μου το πρωτοείπε, του απάντησα αν αισθάνεται σίγουρος. Μου είπε. Ναι. Ξεκίνησα επαφές με τη Μπολόνια. Σε κάποιο σημείο από όλες αυτές τις ημέρες που ήταν δύσκολες για εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα. Θα το αποκαλύψω και ας θυμώσει. Μου έγραψε... Είναι μεγάλη ικανοποίηση να είσαι ΠΑΟΚι. Τελείωσε. Κατάλαβα πως έπρεπε να κάνω τα πάντα για να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη" ήταν τα λόγια του.
Τότε η αναφορά του ήταν δείγμα της τρέλας του για τον ΠΑΟΚ. Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η αναφορά του στην κ...α ήταν δείγμα πικρίας. "Βλέπω ένα κλίμα, να υπάρχουν τριβές. Πριν τέσσερα χρόνια είχαμε άλλο σκοπό όλοι μαζί. Που είναι αυτή η κ...λα που είχαμε όλοι μαζί. Πορίσματα, που πήγαν τι έκαναν... Τι δηλητήριο πέφτει ρε π...τη, είναι δυνατόν;" είπε φανερώνοντας πως η κ...α του χάνεται μέσα στη ρουτίνα, το κουστούμι και την πικρία του από τη συμπεριφορά μερίδας του κόσμου.
www.contra.gr
- abc_o_ karpouzas
sourmenetes έγραψε:Από την κ...α της υποδοχής στην τελευταία της πίκρας.....
..... την πικρία του από τη συμπεριφορά μερίδας του κόσμου.
http://www.contra.gr
αρχισαν να μας παιρνουν χαμπαρι
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Βρε εδω στο πόρισμα αναφέρετε καθε πικραμενος αεκτζηδες λεγανε οτι η νικη με τοτεναμ ηταν για να αποπροσανατολιστει ο κοσμος όπως και γαβρονικολακοπουλος ....μόνο μας πήρανε χαμπάρι ; Μας δουλεύουνε κιόλας .....
τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω φιλε μου?p.s εγώ δεν ήθελα να φυγή ο arias δεν με νιαζί τι θα κάνει η διοίκηση εγώ θέλω arias
Τωρα τι να πω.
Δεν ειναι αστειο. Δεν καταλαμβαινεις την κατασταση μου φενεται.
Και γω μπορουσα να πω. Σιγα ρε ΠΑΟΚ εισαι.
Αλλα οταν θα ρθει η μερα η ασχημη δε θα σκεφτομαι ετσι.
Εξηγα μου γιατι εγραψες ανορθογραφα.Για χιουμορ , ή για εξυπναδα?
εσύ καταλαβαίνεις ότι άμα έρθει η άσχημη μέρα ότι θα πάρει κανένας ατρόμητος πάλι την θέση σου στην ευρώπη
ένα πράμα που αδύνατο να καταλάβω είναι πως εμείς τα "γατονια" που ξέρουμε τα πάντα όλα χρειαζόμασταν την διοίκηση ζαγοράκη να μας βγάλει από τον βούρκο γιατί εκεί ήταν η ομάδα μας
δώστε τους το δικαίωμα να ξέρουν κάτι παραπάνω
ούτε το ένα ούτε το άλλο έλληνας του εξωτερικού είμαι φιλε μου και από ορθογραφία μεσάνυχτα
- ΑποστόληςΑ
Γράφε Ελληνικά αδελφέ!Argonaut4 έγραψε:Δις μινς γουορ μπιτς.
(Σου τη χρωστάω απο προχθές που δεν ήρθες στην Καισαριανή...)