Χάβο ναι, μου χει λείψει αυτό το να νικάμε 1-0 και να κλείνονται όλοι πίσω μέχρι να φάμε την ισοφάριση γιατί το 1-0 σύμφωνα με το Χάβο είναι σκορ ασφαλείας..επίσης μου 'λειψε το απαγορευμένο rotation, αυτό το να αφήνω τους 35χρονους να μπουσουλάνε στο γήπεδο Τετάρτη-Κυριακή γιατί δεν ξέρω πως να δουλεύω και με τους υπόλοιπους. Πάρα πολύ μου χουν λείψει...Argonaut4 έγραψε:Χάβο ή Κούπερ........οτιδήποτε άλλο δεν ειναι αποδεκτό.
xristos14 έγραψε:Χάβο ναι, μου χει λείψει αυτό το να νικάμε 1-0 και να κλείνονται όλοι πίσω μέχρι να φάμε την ισοφάριση γιατί το 1-0 σύμφωνα με το Χάβο είναι σκορ ασφαλείας..επίσης μου 'λειψε το απαγορευμένο rotation, αυτό το να αφήνω τους 35χρονους να μπουσουλάνε στο γήπεδο Τετάρτη-Κυριακή γιατί δεν ξέρω πως να δουλεύω και με τους υπόλοιπους. Πάρα πολύ μου χουν λείψει...Argonaut4 έγραψε:Χάβο ή Κούπερ........οτιδήποτε άλλο δεν ειναι αποδεκτό.
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?Ποιός Χάβος?Από που κι ως που?
Όχι ρε συ, αλλα τώρα που τον βρήκαμε,τώρα να τον χάσουμε?gika έγραψε:Γιατί ρε Τέο;;; Πιστεύεις πως αν είχαμε να διαθέσουμε 2 εκ ευρώ σε προπονητή θα πέρναμε τον... Λάζλο;;;;
Χωρικός έγραψε:άντε ρε χαλαρώστε! τώρα διάβασα τις δηλώσεις Μπόλονι.. πλάκα κάνει ο άνθρωπος.. χαβαλετζής είναι και σίγουρα αντι-αρδ!