Άμα δεν το δούμε με τα μάτια μας δεν πιστεύω τίποτα!Mitsospaoki4 έγραψε:Την επόμενη βδομάδα το πολυπόθητο ΠΔ σύμφωνα με το paok24
Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
- FreeWatcher
Κάτοψη τον δικέφαλο αετό της Παοκάρας!!!
Κάτι μοναδικό παγκόσμια
Όλα τα άλλα τα αφήνω πάνω σας...
Κάτι μοναδικό παγκόσμια
Πόσο μεγάλωσε τον ΠΑΟΚ μας ο τεράστιος Ιβάν. Θείο δώρο. Επειδή δεν γνωρίζω μιλάμε πάντα για γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή ή παίζει και το σενάριο της ανακατασκευής?
-
BlackFriday
29/5/2022
Ξεκάθαρα το κρατάει σαν τελευταίο χαρτί για τις εκλογές. Θα μας το παρουσιάσει λίγο πριν. Τους έχουμε μάθει πια
Ξεκάθαρα το κρατάει σαν τελευταίο χαρτί για τις εκλογές. Θα μας το παρουσιάσει λίγο πριν. Τους έχουμε μάθει πια
- Lacedaemonian
+4FreeWatcher έγραψε:Κάτοψη τον δικέφαλο αετό της Παοκάρας!!!
Κάτι μοναδικό παγκόσμια![]()
- iremidynami 4+
"τα μεγαλυτερα ψεματα λεγονται προεκλογικα".BlackFriday έγραψε:29/5/2022
δεν θυμαμαι ποιος το ειπε αλλα εχει απολυτο δικαιο.
- Kabamaru11
Ρε δε πα να χτιστει προεκλογικα η Τουμπα και μαλιστα με λεφτα του μητσοτακη η και του μαρινακη,ΜΑΥΡΟ θα φανε!
Θελω να πιστευω πως επιτελους η Θεσσαλονικη και η Βορεια Ελλαδα,θα μαυρισει την Νεα Τρομοκρατια,ο κοσμος εχει αηδιασει με τον γουρλοματη.
Θελω να πιστευω πως επιτελους η Θεσσαλονικη και η Βορεια Ελλαδα,θα μαυρισει την Νεα Τρομοκρατια,ο κοσμος εχει αηδιασει με τον γουρλοματη.
Παιδιά χαλαρά. Απλά η πρόεδρος στραμπούλιξε τον δείκτη, όπως ο κουτρουμπάς στα μαύρα μεσάνυχτα, και είναι με νάρθηκα. Γι'αυτό καθυστερεί η υπογραφή.
- ΑποστόληςΑ
Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Βρε μπας και τον πάπυρο που έγραφαν το ΠΔ κλάπηκε από τους φρουρούς της επανάστασης μαζί με τα 2 δεξαμενόπλοια;
Εγω αν ήμουν Ιβαν και ειχα πληροφορηση, οτι θα μου το πλασάρουν Σεπτέμβρη πριν προκυρηξη εκλογων θα το ακύρωνα ως εργο.
Εγω αν ήμουν Ιβαν και ειχα πληροφορηση, οτι θα μου το πλασάρουν Σεπτέμβρη πριν προκυρηξη εκλογων θα το ακύρωνα ως εργο.
Δηλαδή δεν υπαρχει πολιτική παρέμβαση μεχρι τωρα για να μην γινει το εργο;βλεπετε κανεναν απ την πολιτικη ηγεσια της πολης που ανήκει στο κυβερνών κόμμα να πιέζει για το εργο;
-
xrisitsapa
Το ξαναειπα, και είναι άσχετο με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός :
Ο ΠΑΟΚ γήπεδο με τη ΝΔ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.
( όπως δεν θα έβλεπε ΠΟΤΕ ρύθμιση χρεών. Ακόμα θα παρακαλούσε να πιεί το τσάι του ο Ιβάν).
Οι άνθρωποι μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς σε όλα, όχι μόνο στα αθλητικά.
Ο καθένας ας αποφασίσει αν τον ενοχλεί αυτό ή όχι.
Ο ΠΑΟΚ γήπεδο με τη ΝΔ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.
( όπως δεν θα έβλεπε ΠΟΤΕ ρύθμιση χρεών. Ακόμα θα παρακαλούσε να πιεί το τσάι του ο Ιβάν).
Οι άνθρωποι μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς σε όλα, όχι μόνο στα αθλητικά.
Ο καθένας ας αποφασίσει αν τον ενοχλεί αυτό ή όχι.
Συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά ξέρεις ποια είναι η τεράστια ΜΑΛΑΚΙΑ που μας δέρνει? Ότι και καλά, αν δεν είσαι με τον Κουλη, είσαι με τον Αλέξη! Ή (λόγω μόδας) με τον Νίκο!Kabamaru11 έγραψε:Ρε δε πα να χτιστει προεκλογικα η Τουμπα και μαλιστα με λεφτα του μητσοτακη η και του μαρινακη,ΜΑΥΡΟ θα φανε!
Όχι ρε..!! Εγώ είμαι με την Ελλάδα, άρα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που βρίσκονται στην παρούσα Βουλή! Ούτε φυσικά με ακροδεξιά και ακροαριστερα μορφωματα!
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ναι αλλά ο νόμος Αττικής αποφασίζει ποιον θα βγάλει, οπότε καρφωτο κουλή βλέπω πάλι.
Όπως και κάτι άλλες περιοχές.
Κατά τα άλλα συμφωνώ, αλλά δεν το βλέπω αυτο
Όπως και κάτι άλλες περιοχές.
Κατά τα άλλα συμφωνώ, αλλά δεν το βλέπω αυτο
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά ξέρεις ποια είναι η τεράστια ΜΑΛΑΚΙΑ που μας δέρνει? Ότι και καλά, αν δεν είσαι με τον Κουλη, είσαι με τον Αλέξη! Ή (λόγω μόδας) με τον Νίκο!Kabamaru11 έγραψε:Ρε δε πα να χτιστει προεκλογικα η Τουμπα και μαλιστα με λεφτα του μητσοτακη η και του μαρινακη,ΜΑΥΡΟ θα φανε!
Όχι ρε..!! Εγώ είμαι με την Ελλάδα, άρα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που βρίσκονται στην παρούσα Βουλή! Ούτε φυσικά με ακροδεξιά και ακροαριστερα μορφωματα!