Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Bono, για την τελευταία σου παράγραφο, νομίζω πως δε χρειάζεται. Χωρίς να είμαι σίγουρος, υπολόγισα λίγο τα ποσά για τους παίχτες που υπάρχουν ( - Βερόν, Μουν, Εντίνιο, Μπαλάφας + Σάλπι, Γκουστάβο) και μαζί με προπονητικό τιμ και εφορία για όλους, βγαίνουν κάτω από 10 μύρια. Νομίζω ότι το -20% από πέρισυ (περίπου 12) ισχύει. Δε νομίζω ότι χρειάζεται πώληση για να το πιάσουμε
1.Λαμιν Ντιαρα
2.Μαρκος Αντονιο
3.Χερμαν Ντενις
4.Γκουσταβο
5.Ντουγκλαο
6.Μανιατης
7.Νταριο Φερναντεζ
8.Κριστιαν Σαπουναρου
9.Αβρααμ
10.Αρτουρ
11.Σαβιο Νσερεκο
12.Ζαν Καλβε
13.Φαμπιαν Εστογιανοφ
14. Αχμετ Αμπντουλ Ραζεκ Φατλαλα Σικαμπαλα
15.Μάουρο Εσποζίτο
16.Σιμόνε Τιριμπόκι
17.Κονέ
18.Ντένις Ρόμενταλ
19.Λάνγκελα
20.Κώστας Καπετάνος
21.Ρικάρντο Οσόριο
22.Ανταϊλτον
Έχουμε δύο εντεκάδες.
Σαν τον γαύρο που κάθε χρόνο παίρνει ότι κυκλοφορεί και στο τέλος παίζει με τον Νικοπολίδη
2.Μαρκος Αντονιο
3.Χερμαν Ντενις
4.Γκουσταβο
5.Ντουγκλαο
6.Μανιατης
7.Νταριο Φερναντεζ
8.Κριστιαν Σαπουναρου
9.Αβρααμ
10.Αρτουρ
11.Σαβιο Νσερεκο
12.Ζαν Καλβε
13.Φαμπιαν Εστογιανοφ
14. Αχμετ Αμπντουλ Ραζεκ Φατλαλα Σικαμπαλα
15.Μάουρο Εσποζίτο
16.Σιμόνε Τιριμπόκι
17.Κονέ
18.Ντένις Ρόμενταλ
19.Λάνγκελα
20.Κώστας Καπετάνος
21.Ρικάρντο Οσόριο
22.Ανταϊλτον
Έχουμε δύο εντεκάδες.
Σαν τον γαύρο που κάθε χρόνο παίρνει ότι κυκλοφορεί και στο τέλος παίζει με τον Νικοπολίδη

Ο τελευταίος μήπως είναι παίχτης του Άρη
untittloς?

untittloς?

Το είδα το βιντεάκι. Έχει ωραίο αριστερό σουτ αλλά σα δεύτερος επιθετικός μου φάνηκε η θέση του... Πόσα πληρώνει για να του κάνουμε την τιμή να έρθει..?
- pagotatzis
έγραψες !gash04 έγραψε:Ο τελευταίος μήπως είναι παίχτης του Άρη
untittloς?

Δεν υπολόγισες όμως ότι γιοκ χορηγία συν τα έργα που θα βάλουμε από τσέπη.niko70 έγραψε:Bono, για την τελευταία σου παράγραφο, νομίζω πως δε χρειάζεται. Χωρίς να είμαι σίγουρος, υπολόγισα λίγο τα ποσά για τους παίχτες που υπάρχουν ( - Βερόν, Μουν, Εντίνιο, Μπαλάφας + Σάλπι, Γκουστάβο) και μαζί με προπονητικό τιμ και εφορία για όλους, βγαίνουν κάτω από 10 μύρια. Νομίζω ότι το -20% από πέρισυ (περίπου 12) ισχύει. Δε νομίζω ότι χρειάζεται πώληση για να το πιάσουμε
Συν ότι το περυσινό άνοιγμα θα πρέπει να φέτος να καλυφθεί,έτσι δεν είναι??
Αίσχος...
Τι χάλι είναι αυτό? Εδώ βλέπουμε παπάδες στα βίντεα και μόλις έρχονται βγαίνουν λοιμά, αυτός ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ μόνο πέναλτι και βλακίες βάζει, ΦΑΝΤΑΣΟΥ...
Πάντως με Μούσλι Ατίτλον και Σάλπι θα δεν ξέρω αν θα έχουμε την καλύτερη επίθεση,
αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ
την...
...
..
.
ΚΑΡΑΦΛΟΤΕΡΗ!

Τι χάλι είναι αυτό? Εδώ βλέπουμε παπάδες στα βίντεα και μόλις έρχονται βγαίνουν λοιμά, αυτός ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ μόνο πέναλτι και βλακίες βάζει, ΦΑΝΤΑΣΟΥ...
Πάντως με Μούσλι Ατίτλον και Σάλπι θα δεν ξέρω αν θα έχουμε την καλύτερη επίθεση,
αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ
την...
...
..
.
ΚΑΡΑΦΛΟΤΕΡΗ!

[youtube]-j-OQymJWjc[/youtube]gash04 έγραψε:Ο τελευταίος μήπως είναι παίχτης του Άρη
untittloς?
- navigator11
ο κακας μπονο τελειωνει τας υποχρεωσεις με τη μπραζιλια και καταφτανει στην ομαδα της καρδιας του.δεν εννοω το ρουλη ....
συμφωνω με μπονο πως η πωληση παιχτη ειναι απαραιτητη για να διατηρηθουμε στο ιδιο αγωνιστικο επιπεδο το πολυ-πολυ κι οχι για να ενισχυθουμε ουσιαστικοτερα.εκτος κι αν εχουν βρεθει λαβρακια με μελλοντικη υπεραξια.το τελευταιο δεν ειμαι φυσικα σε θεση να το ξερω.
οπως και να'χει η κατσταση ωστοσο,αυτο που προξενει εκπληξη ειναι η σιγα-σιγα αποσυρση(
) της απλοχερης στηριξης της τελευταιας διετιας προς τη διοικηση απο πολλους εξ ημων,οχι μονο στις πραξεις(μεχρι τωρα διαρκειας,αν και νομιζω οτι σε μια εξαιρετικα αρνητικη οικονομικη συγκυρια στο τελος θα εξαντληθουν) αλλα και στα λογια!!!στη συνεντευξη τυπου στα τελη του μηνα ο ζαγορ οφειλει να μας διαφωτισει πανω σε καποια θεματα.οπως πανω στο ποιοι εχουν "χαλαστει" με τη διοικηση του και για ποιο λογο?ποιες αληθεια οι προθεσεις τους?απο περυσι το καλοκαιρι και το τωρινο εξ οσων φαινεται επιχειρειται να δημιουργηθει κλιμα απο καποιους μεχρι να απομονωθει σταδιακα ο θοδωρης και οι συνεργατες του απο τη στηριξη της πλειοψηφιας.η μεχρι τωρα κινηση στα διαρκειας θελω να πιστευω οτι δε σχετιζεται με την υποψια μου αυτη.και για να ξυπναμε ολοι σιγα-σιγα καλο θα'ταν να γινει πιο διαχυτικος και επικοινωνιακος ο ζαγορ με το ΣΥΝΟΛΟ των στηριζοντων την προσπαθεια της διοικησης του κι οχι με συγκεκριμενη μεριδα αυτων ΜΟΝΟ!
ΜΙΛΗΣΤΕ επιτελους εκει στη διοικηση με στοιχεια και ονοματα να ξερει και η πλατια μαζα που σας στηριζει με νυχια και με δοντια τι παιζεται,ειτε εντος ειτε εκτος ΠΑΟΚ .....
συμφωνω με μπονο πως η πωληση παιχτη ειναι απαραιτητη για να διατηρηθουμε στο ιδιο αγωνιστικο επιπεδο το πολυ-πολυ κι οχι για να ενισχυθουμε ουσιαστικοτερα.εκτος κι αν εχουν βρεθει λαβρακια με μελλοντικη υπεραξια.το τελευταιο δεν ειμαι φυσικα σε θεση να το ξερω.
οπως και να'χει η κατσταση ωστοσο,αυτο που προξενει εκπληξη ειναι η σιγα-σιγα αποσυρση(

ΜΙΛΗΣΤΕ επιτελους εκει στη διοικηση με στοιχεια και ονοματα να ξερει και η πλατια μαζα που σας στηριζει με νυχια και με δοντια τι παιζεται,ειτε εντος ειτε εκτος ΠΑΟΚ .....
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι λετε πρεπει να πουληθει ας πουμε ο κοντρερας ή ο ζλαταν για να τα βγαλουμε περα....καταρχην μιλαμε μεχρι στιγμης για παιχτες κλειδια στην ομαδα που ειναι απαραιτητοι στη τη μαχη για τους ομιλους στην ευρωπη...κατα δευτερον το σιγουρο ειναι δε μπορεις να τους πουλησεις στα λεφτα που ονειρευεστε και να αντικατασταθουν επαξια ο κοντρερας ιδιως...
να σας πω εγω μια δικια μου σκεψη πχ για να μειωθει μπατζετ με το ιδιο δυνατη ομαδα...ξεφορτωθηκες μπιζερα 300000 απο περυσι και εντινιο μουν αλλα 450000...ως εδω καλα..λοιπον ξεφορωνεσαι βερον 300000...δε χρειαζεται να αντικατασταθει ειμαστε πληρεις...στελνεις αμπου ή μπαλαφα δανεικο ή και τους 2 και γλυτωνεις ενα ποσο 150000-300000 αναλογα με την περιπτωση...ανεβαζεις ενα παιδι απο τη β ομαδα σαν μπακ απ μαζι με φωτακη σορλεν και εναν εκ των μπαλαφα αμπου πιστευω ειναι υπερ αρκετοι για αμυντικα χαφ πισω απο τους γνωστους 2...σεντερ μπακ αποδεσμευεις σαβινι 300000 και βαζεις 4ο στοπερ καραασαλιδη..ποσο χειροτερος μπορει να ειναι???τον δουλευεις κιολας να αποκτησει εμπειρια να βγαλεις ενα 2ο μαλεζα που λεει ο λογος...αριστερο μπακ απ του λινο δουλευεις το γεωργιου ή το σταφυλλιδη(σταφυλλη καπως ετσι τεσπα) απο τη β ομαδα..δεξια αντικαθιστας αραμπατζη με γκουσταβο...αριστερα στα χαφ αν δε μπορεις να παρεις παιχτη μενεις ως εισαι μαζι με μιλιεβιτς...με αυτο τον τροπο μειωνεις μπατζετ κρατας ομαδα πρωταθλητισμου και δουλευεις και
καποιους μικρους που στο κατω κατω θα πρεπει να εχεις απο τη β ομαδα και μπορουν να στεργιωσουν και στην πρωτη και να βγαλουμε παιχτες απο τις ακαδημιες μας με μεταπωλητικη αξια...
αυτο το μπακαλιστικο παραδειγμα το εγραψα για να σας δειξω δεν ειναι μονοδρομος οι πωλησεις που εμεσα προσπαθουν να περασουν καποιοι αρδ...υπαρχουν και αλλοι τροποι...
χαιρετω γιατι εχουμε και αγωνα πολο ε???μην ξεχνιεστε οσοι μπορειτε να ερθετε...

να σας πω εγω μια δικια μου σκεψη πχ για να μειωθει μπατζετ με το ιδιο δυνατη ομαδα...ξεφορτωθηκες μπιζερα 300000 απο περυσι και εντινιο μουν αλλα 450000...ως εδω καλα..λοιπον ξεφορωνεσαι βερον 300000...δε χρειαζεται να αντικατασταθει ειμαστε πληρεις...στελνεις αμπου ή μπαλαφα δανεικο ή και τους 2 και γλυτωνεις ενα ποσο 150000-300000 αναλογα με την περιπτωση...ανεβαζεις ενα παιδι απο τη β ομαδα σαν μπακ απ μαζι με φωτακη σορλεν και εναν εκ των μπαλαφα αμπου πιστευω ειναι υπερ αρκετοι για αμυντικα χαφ πισω απο τους γνωστους 2...σεντερ μπακ αποδεσμευεις σαβινι 300000 και βαζεις 4ο στοπερ καραασαλιδη..ποσο χειροτερος μπορει να ειναι???τον δουλευεις κιολας να αποκτησει εμπειρια να βγαλεις ενα 2ο μαλεζα που λεει ο λογος...αριστερο μπακ απ του λινο δουλευεις το γεωργιου ή το σταφυλλιδη(σταφυλλη καπως ετσι τεσπα) απο τη β ομαδα..δεξια αντικαθιστας αραμπατζη με γκουσταβο...αριστερα στα χαφ αν δε μπορεις να παρεις παιχτη μενεις ως εισαι μαζι με μιλιεβιτς...με αυτο τον τροπο μειωνεις μπατζετ κρατας ομαδα πρωταθλητισμου και δουλευεις και
καποιους μικρους που στο κατω κατω θα πρεπει να εχεις απο τη β ομαδα και μπορουν να στεργιωσουν και στην πρωτη και να βγαλουμε παιχτες απο τις ακαδημιες μας με μεταπωλητικη αξια...
αυτο το μπακαλιστικο παραδειγμα το εγραψα για να σας δειξω δεν ειναι μονοδρομος οι πωλησεις που εμεσα προσπαθουν να περασουν καποιοι αρδ...υπαρχουν και αλλοι τροποι...

χαιρετω γιατι εχουμε και αγωνα πολο ε???μην ξεχνιεστε οσοι μπορειτε να ερθετε...

Γιατι η Κερκυρα θα παιζει Δ?????gash04 έγραψε:Η Κέρκυρα πάει για Μπαλάφα!
Μην τολμήσει η διοίκηση και δώσει τον αγαπημένο μας παίχτη σε ανταγωνιστική ομάδα του Ηρακλή θα κάνουμε συλλαλητήριο!![]()

Δεν το κλειδώνετε σιγά-σιγά? Σαλπιγγίδης,άντε και Γκουστάβο και τέλος μην ονειρεύεστε τζάμπα δηλαδή...
- Maximus
Νταξει ρε παιδια... Το οτι δεν εχουμε λεφτα, δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να κανουμε μεταγραφες! Υπαρχουν και οι ελευθεροι παιχτες... Αλλωστε μην ξεχναμε οτι αν γινει κανενα καλο και περασουμε σε ομιλο (Τσου Λου ή Γιου Λου), θα εχουμε σιγουρα 1-2 ακόμα... (αισθηση μου)
...Μεχρι τελη Αυγουστου εχουμε καιρο...
...Μεχρι τελη Αυγουστου εχουμε καιρο...