Ταινίες - σειρές
- Kabamaru11
Re: Ταινίες - σειρές
Ναι ρε εννοειται! Αν και λατρεψα πολυ το ολο βρετανικο του πραγματος και τον Τεντ.
Χρονια ειχα να απολαυσω σειρα τοσο πολυ...
Τζειμι ταρτ τουρουρουρου και καπακια He's here he's there he's fucking everywhere!
Και γαμω τις συνθηματαρες αμφοτερα!
Χρονια ειχα να απολαυσω σειρα τοσο πολυ...
Τζειμι ταρτ τουρουρουρου και καπακια He's here he's there he's fucking everywhere!
Και γαμω τις συνθηματαρες αμφοτερα!
Τεραστια σειρα!Kabamaru11 έγραψε:brooklyn 99,κλαμα
Εξισου ωραια και ιδιαιτερη το psych
ted lassoAngelosMerkelidis91 έγραψε:Σε ποια σειρά αναφέρεστε με Βρετανικό στυλ;
αλλα βρετανικη ειναι και το man like mobeen που εγραψα
Επίσης πολυ δυνατο το altered carbon και fargo
Εμενα μου αρεσε και αυτη με την ρεξαμ. Στο πραιμ. Ειδα πολλες γνωστους χαρακτηρες σε εμενα εκει.
Ted lasso απλα απολαυση.
Ted lasso απλα απολαυση.
Κατα βαση ειναι ριαλιτυ ας πουμε. γιατι αναφερεται πραγματικα στα γεγονοτα. Η κατι μεταξυ ντοκυμαντερ με στοιχεια σειρας.
Εχει ενδιαφερον παντως και δειχνει πραγματικα τι σημαινει μια ομάδα για τον κοσμο της. εμένα μου αρεσε πολυ δες το γκοσπι θα δεις εκει μεσα και γνωστες φυσιογνωμιες απο συνοπαδους δικους μας. Κανει λιγες κοιλιες η σειρα αλλα στο γενικο αξιζει. Εχει ενδιαφερον και η οπτικη των αμερικανων απεναντι στην λατρεια για την ομαδα των φιλαλθων που για τους αμερικανους ειναι κατι ξενο.
Περιμενω τωρα την δευτερη σεζον που θα δειξει και την περσυνη χρονια της ομαδας.
Υ.Γ. Και χαβαλε και ενδιαφερον εχει. Αξιζει
Εχει ενδιαφερον παντως και δειχνει πραγματικα τι σημαινει μια ομάδα για τον κοσμο της. εμένα μου αρεσε πολυ δες το γκοσπι θα δεις εκει μεσα και γνωστες φυσιογνωμιες απο συνοπαδους δικους μας. Κανει λιγες κοιλιες η σειρα αλλα στο γενικο αξιζει. Εχει ενδιαφερον και η οπτικη των αμερικανων απεναντι στην λατρεια για την ομαδα των φιλαλθων που για τους αμερικανους ειναι κατι ξενο.
Περιμενω τωρα την δευτερη σεζον που θα δειξει και την περσυνη χρονια της ομαδας.
Υ.Γ. Και χαβαλε και ενδιαφερον εχει. Αξιζει
Υπάρχουν κάποιες σκηνές από ταινίες, που με έχουν στιγματίσει, literally.
Ο Robert Redford, είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ του, ο ήρεμος τρόπος με τον οποίο μιλάει, το ντύσιμο του, και φυσικά παρα πολλες ταινίες του (The Lions for Lamps, The Horse Whisperer, και πολλές αλλες), αλλά με διαφορά το Spy Game ειναι η αγαπημένη μου. Ηθικό δίδαγμα: "Εσύ ορίζεις τους κανόνες, και πας κόντρα ακομα και στα αφεντικά σου." Και γενικά ο τρόπος με τον οποίο δείχνει πως εκπαιδεύει έναν κατάσκοπο, και πως τον προστατεύει, είναι φοβερός.
[youtube]GotatU0i4RQ[/youtube]
Επίσης, μου αρεσει η συγκεκριμένη ταινία, και ειδικά η σκηνή. Κωμωδία είναι: Ηθικο δίδαγμα: "Μην προσπαθείς να αλλάξεις το παρελθόν. Οτι εγινε εγινε. Απόλαυσε την σημερινή ημέρα, έχοντας διπλα σου άτομα που αγαπάς, και ας είναι λίγοι."
[youtube]o9rvhmUhPnA[/youtube]
Επίσης, άλλη μια αγαπημένη σκηνή, με εκφώνηση ποιήματος του Dylan Thomas. Είναι απο τους αγαπημένους μου ποιητές. Η ταινία δεν με τρελανε.
[youtube]NlqZWGjfF8E[/youtube]
Η συγκεκριμένη σκηνή, μου αρεσει, γιατί μου θυμίζει που ήμουν όταν την ειδα:
[youtube]InTE4geiTEI[/youtube]
Επίσης, μου αρεσει η συγκεκριμένη σκηνή παρα πολυ. Απο μια ακόμη κωμωδία. Στο 0:50 το καλό
Μου αρεσει να βλέπω τον κόσμο να πηγαίνει κοντρα στην ηλιθιότητα.
[youtube]nRIpJuej0rs[/youtube]
Τέλος, μια πολύ αγαπημενη ταινια, και σκηνη. Η ατάκα του Steve McQueen, στο 3:10, συγκινητική. Αν δεν είχε πεθάνει νωρίς, θα είχε να προσφέρει πολλά.
[youtube]4XGWXmxmaoE[/youtube]
Ο Robert Redford, είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ του, ο ήρεμος τρόπος με τον οποίο μιλάει, το ντύσιμο του, και φυσικά παρα πολλες ταινίες του (The Lions for Lamps, The Horse Whisperer, και πολλές αλλες), αλλά με διαφορά το Spy Game ειναι η αγαπημένη μου. Ηθικό δίδαγμα: "Εσύ ορίζεις τους κανόνες, και πας κόντρα ακομα και στα αφεντικά σου." Και γενικά ο τρόπος με τον οποίο δείχνει πως εκπαιδεύει έναν κατάσκοπο, και πως τον προστατεύει, είναι φοβερός.
[youtube]GotatU0i4RQ[/youtube]
Επίσης, μου αρεσει η συγκεκριμένη ταινία, και ειδικά η σκηνή. Κωμωδία είναι: Ηθικο δίδαγμα: "Μην προσπαθείς να αλλάξεις το παρελθόν. Οτι εγινε εγινε. Απόλαυσε την σημερινή ημέρα, έχοντας διπλα σου άτομα που αγαπάς, και ας είναι λίγοι."
[youtube]o9rvhmUhPnA[/youtube]
Επίσης, άλλη μια αγαπημένη σκηνή, με εκφώνηση ποιήματος του Dylan Thomas. Είναι απο τους αγαπημένους μου ποιητές. Η ταινία δεν με τρελανε.
[youtube]NlqZWGjfF8E[/youtube]
Η συγκεκριμένη σκηνή, μου αρεσει, γιατί μου θυμίζει που ήμουν όταν την ειδα:
[youtube]InTE4geiTEI[/youtube]
Επίσης, μου αρεσει η συγκεκριμένη σκηνή παρα πολυ. Απο μια ακόμη κωμωδία. Στο 0:50 το καλό

Μου αρεσει να βλέπω τον κόσμο να πηγαίνει κοντρα στην ηλιθιότητα.
[youtube]nRIpJuej0rs[/youtube]
Τέλος, μια πολύ αγαπημενη ταινια, και σκηνη. Η ατάκα του Steve McQueen, στο 3:10, συγκινητική. Αν δεν είχε πεθάνει νωρίς, θα είχε να προσφέρει πολλά.
[youtube]4XGWXmxmaoE[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Αυτή η σκηνή είναι το μόνο που ξέρω από τη σειρά!Kabamaru11 έγραψε:brooklyn 99,κλαμα
Επική σκηνάρα!
[youtube]HlBYdiXdUa8[/youtube]
Εν τω μεταξυ εχω κατα καιρους προσπαθησει να παρακολουυθησω κωμωδιες π θεωρουνται επικες (the office πχ) και δεν τα εχω καταφερει.
Αλλα το brooklyn 99 κατ εμε ειναι ο,τι πιο επικο εχει βγει σε επιπεδο κωμωδιας
Τα σπανε και σου προκαλουν πραγματικο γελιο!
Αλλα το brooklyn 99 κατ εμε ειναι ο,τι πιο επικο εχει βγει σε επιπεδο κωμωδιας
Τα σπανε και σου προκαλουν πραγματικο γελιο!
Και το office ειναι ωραιο. Άρκει να σου αρεσει αυτο το ειδος χιουμουρ, που ειναι κατι μεταξύ ειρωνειας και εξυπναδας...
Δεν αντιλεγω. Εξαλλου εγω δεν αποτελω αξιοπιστο δειγμα αξιολογησης. Τεινω να βλεπω σειρες με βαση το κατα ποσο μου κανουν κλικ οι φατσες των πρωταγωνιστών και το στυλ τους. Το σεναριο παιζει παντα ρολο, αλλα αν δεν μ κολλαει η φατσα οι εκφρασεις κλπ δεν το συνεχιζω ακομη κι αν ειναι επος.
Και πλεον τεινω να ψαχνω βρετανικου στυλ σειρες και νιωθω τρομερη πληξη και βαρεμαρα με τα αμερικανικα.
Και πλεον τεινω να ψαχνω βρετανικου στυλ σειρες και νιωθω τρομερη πληξη και βαρεμαρα με τα αμερικανικα.