Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Trikaliotis

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από Trikaliotis »

«Θα... γκρεμίσω τη γελοία απόφαση!»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr και χαρακτήρισε αντιφατική, άδικη και γελοία την ποινή του Αθλητικού Δικαστή κι υποσχέθηκε να την γκρεμίσει, όπως και τον ίδιο!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή κατηγορούμενη βάσει φύλλου αγώνα και των καταγγελιών του Ολυμπιακού για τα όσα ακολούθησαν τη λήξη του τέταρτου τελικού των playoffs στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν ένοχοι κι η ποινή τούς θέλει να αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο σε τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με το νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για την αδικία που αισθάνεται για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, την οποία χαρακτήρισε αντιφατική, άδικη και γελοία, ενώ υποσχέθηκε να την γκρεμίσει, όπως υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα, ώστε ο Αθλητικός Δικαστής Κανάκης να μη ξαναδικάσει τον Παναθηναϊκό.

«Αν διαβάσει κανείς την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, θα διαβάσει ότι αναφέρεται σε "περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια". Και ρίχνει 4 αγωνιστικές, ποινή που δικαιολογείται σε ευρείας κλίμακας επεισόδια. Δηλαδή ο Αθλητικός Δικαστής φάσκει κι αντιφάσκει. Μετά λέει για "συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και παραγόντων" και δέχτηκε τις καταγγελίας του Ολυμπιακού βάσει video, στο οποίο δεν φαίνεται κανείς να χτυπά τον Μπουρούση, παρά μόνο ότι δημιουργείται γύρω του ανθρώπινος κλοιός. Μία ώρα κι ένα τέταρτο προσπαθούσαμε να πείσουμε ότι ο Μπουρούσης δεν έχει τραυματιστεί. Και το έκανε δεκτό βάσει των καταγγελιών τους. Η απόφαση είναι αντιφατική και γελοία» είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα ζητήσω από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών κι από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ την αντικατάσταση του Αθλητικού Δικαστή Κανάκη. Έχουν αυτή τη δύναμη. Κι αν δεν γίνει, θα κάνω αίτημα εξαίρεσης. Θα εξαντλήσω τα πάντα. Δε θα ξαναδικάσει ο κύριος Κανάκης τον Παναθηναϊκό. Η ποινή είναι άδικη και γελοία. Θα την γκρεμίσω, όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν (σ.σ. οι 2 αγωνιστικές για τη φωτοβολίδα στον Παπαλουκά έγινε 1 στο ΑΣΕΑΔ)».

Ο τρόπος υπεράσπισης που έτυχε το «τριφύλλι» δεν έγινε δεκτός με καλό μάτι από τον κόσμο του, που δυσανασχέτησε, αφού δε θέλει να βλέπει την ομάδα του να κάνει όσα καταδίκασε στην περίπτωση του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε πως ό,τι κάνει είναι για το συμφέρον της ομάδος και το δικό τους.

«Έχω την τιμή να εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο που μόνο χαρές και στιγμές υπερηφάνειας προσφέρει στον ελληνικό λαό σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού να μπορούν να βλέπουν από κοντά την ομάδα τους. Δε θα τους το στερήσει αυτό ο Κανάκης» είπε χαρακτηριστικά κι ανανέωσε το ραντεβού για το ΑΣΕΑΔ.

http://www.gazzetta.gr/article/item/200 ... a-apophase

Δε χρειάζεται να εκνευριζόμαστε άλλη φορά με τέτοιες περιπτώσεις. Μας κοροϊδεύουν μες τα μουτρα και μας το λένε κιόλας. Έχουν τη δύναμη να κάνουν ότι γουστάρουν και να ξηλώσουν όποιον θέλουν για να βάλουν δικούς τους και επειδή ξέρουν ότι κανείς δε τους αγγίζει, βγαίνουν και το λένε και δημόσια κιόλας!

Γιατί εμείς εδώ που είμαστε πολίτες γ' κατηγορίας αν πετάξουμε ένα μπουκάλι νερό θα φάμε 4 αγωνιστικές, ενώ οι γαύροι αν πετάξουν καμιά 20αριά κροτίδες θα φάνε ένα 5χιλιαρο πρόστιμο, ενώ οι βάζελοι που μπορούν να πετάξουν φωτοβολίδες σε όποιον Παπαλουκά και να μπουκάρουν μέσα να δείρουν τον όποιον Μπουρούση ξέρουν ότι θα κάνουν μια απλή έφεση και θα φάνε το πολύ 1 αγωνιστική κι ένα πρόστιμο που στοιχίζει όσο οι καφέδες του Ομπράντοβιτς.

Επίσης, δε χρειάζεται να απορούμε που το καλόπαιδο ο Τεόντοσιτς τιμωρήθηκε με το ίδιο πρόστιμο που τιμωρήθηκε και ο Μπούλιαν. Ο πρώτος παρασύρθηκε, γιατί κατά τα άλλα είναι καλό παιδί και έχει πρότερο έντιμο βίο, ενώ ο δεύτερος φαίνεται ότι είναι αληταράς από τα πολλά τατουάζ που έχει.. :evil: Εξάλλου το ότι ο ένας πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα και μπορούσε να τραυματίσει κάποιον δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά από μια χειρονομία..6.600 ευρώ για τον έναν είναι ένα μεροκάματο, ενώ ο δικός μας όπως φαίνεται έπαιξε τζάμπα και εθελοντικά 2 μήνες στην Ελλαδά, αφού τον μισθό του θα τον χαρεί ο ΕΣΑΚΕ..Βρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+++++++++++
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Η νέα Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης
Το σενάριο για συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους της Ευρωλίγκας δεν μοιάζει "πρόσφορο". Σίγουρα παίζει στα προκριματικά (με τον Άρη να διεκδικεί επίσης μια θέση). Διαβάστε την ανάλυση του Sport24.gr για το πώς διαμορφώνεται το τοπίο εν όψει της κλήρωσης της 7ης Ιουλίου
Θα μπει ο ΠΑΟΚ κατευθείαν στους ομίλους της Ευρωλίγκας και ο Άρης στα προκριματικά; Πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο.

Το Sport24.gr προσπαθεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει, καθώς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους.
Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να δώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες απαντήσεις, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα (7 Ιουλίου) στη Βαρκελώνη, γίνεται η κλήρωση για τη νέα χρονιά.

Πώς "γεννήθηκε" το σενάριο για τρίτη ελληνική ομάδα στους ομίλους:

Προφανώς, επειδή "χηρεύει" μια θέση από τις 13 ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α. Την θέση χάνει η Ρόμα, η οποία τερμάτισε στην 9η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και βάσει των κριτηρίων αξιολόγησης που έβαλε από πέρσι η Ευρωλίγκα, χάνει το προνόμιο να παίζει στη διοργάνωση.

Κάτι ανάλογο, λίγο έλειψε να πάθει και η Μάλαγα, η οποία την τελευταία στιγμή κατάφερε να μπει στην οκτάδα της ισπανικής λίγκας.

Ποιες είναι οι άλλες 12 ομάδες που έχουν σίγουρη τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα;

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Κάχα Λαμποράλ, Μάλαγα από την Ισπανία, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός από την Ελλάδα, Ούλκερ/Φενερμπαχτσέ, Εφές Πίλσεν από την Τουρκία ,Σιένα από την Ιταλία, Μακάμπι από το Ισραήλ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ρωσία, Ζαλγκίρις από τη Λιθουανία.

Τι θα κάνει η Ευρωλίγκα για τη θέση της Ρόμα;

Μάλλον θα δώσει wild card. Το να την πάρει, όμως, ο ΠΑΟΚ είναι ...πολύ δύσκολο, γιατί ο Δικέφαλος έχει να εμφανιστεί στη διοργάνωση έντεκα χρόνια. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να επιλεχθεί μια ομάδα από αυτές που έχουν συμβόλαιο τύπου Β (που προέρχονται δηλαδή από τα εθνικά πρωταθλήματα) και να της δοθεί εγγυημένη συμμετοχή σε μια επιβράβευση για τη "συνέπειά" της στις αρχές της Ευρωλίγκας. Μια τέτοια ομάδα θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρόκομ ενώ μια πιθανή υποψήφια θα ήταν και η Λιέτουβος Ρίτας...

Πώς έχει το ράνκινγκ που ακολουθεί η Ευρωλίγκα για να διαλέξει τις υπόλοιπες ομάδες;

Μετά τις 13 ομάδες με συμβόλαιο Α, πάμε στις επόμενες 8, που επιλέγονται με βάση τις επιδόσεις τους στα εθνικά πρωταθλήματα. Η Ευρωλίγκα έχει θέσει σε ισχύ μια βαθμολόγηση των χωρών που έχουν εκπροσώπηση στην διοργάνωση, η οποία έχει ως εξής (ξεκινάμε, λογικά, από το νο 14)

* 14: Πρωταθλήτρια Ισπανίας
* 15: Πρωταθλήτρια Ιταλίας
* 16: Πρωταθλήτρια Ελλάδας
* 17: Πρωταθλήτρια Ρωσίας
* 18: Πρωταθλήτρια Γαλλίας
* 19: Πρωταθλήτρια Λιθουανίας
* 20: Πρωταθλήτρια Τουρκίας
* 21: Αδριατική Λίγκα, πρωταθλήτρια Σερβίας
* 22: Αδριατική Λίγκα, πρωταθλήτρια Κροατίας
* 23: Αδριατική Λίγκα, πρωταθλήτρια Σλοβενίας
* 24: Πρωταθλήτρια Γερμανίας
* 25: Πρωταθλήτρια Πολωνίας
* 26: Δευτεραθλητής Ισπανίας
* 25: Δευτεραθλητής Ιταλίας
* 26: Δευτεραθλητής Ελλάδας
* 27: Δευτεραθλητής Ρωσίας
* 28: Δευτεραθλητής Γαλλίας
* 29: Δευτεραθλητής Τουρκίας
* 30: Τρίτος Ισπανίας
* 31: 3ος Ιταλίας
* 32: 3ος Ελλάδας

Όπως καταλαβαίνετε, εφόσον η επιλογή συμπίπτει με κάποια ομάδα που έχει εγγυημένο συμβόλαιο, πάμε στην αμέσως επόμενη θέση του ράνκινγκ. Είναι, δηλαδή, αρκετά πιθανό η επιλογή να ξεκινήσει από το νο 18 (τον πρωταθλητή Γαλλίας) εφόσον τον τίτλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα, κατακτήσουν η Μπαρτσελόνα, η Σιένα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να προστεθούν δίπλα στον Παναθηναϊκό.

Η Σιένα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία (με αντίπαλο την Καντού), η Μπαρτσελόνα είναι επίσης φαβορί στους τελικούς της ισπανικής λίγκας με την Καντού, ενώ για τον τίτλο στο ρωσικό πρωτάθλημα θα μονομαχήσουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κίμκι.

Πιθανότατα, λοιπόν, η επιλογή ξεκινάει από τον πρωταθλητή Γαλλίας, που θα τον μάθουμε το Σάββατο καθώς σε μονό τελικό μονομαχούν Σολέ και Νανσί. Στη Λιθουανία, ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα η Ζαλγκίρις, ενώ στην Τουρκία η Γαλατασαράι μείωσε την σειρά των τελικών σε 2-1, μετά τη νίκη της επί της Ούλκερ Φενερμπαχτσέ, η οποία πάντως έχει το προβάδισμα.

Η Παρτίζαν θα εκπροσωπήσει τη Σερβία, η ΚΚ Ζάγκρεμπ πήρε τη θέση της Τσιμπόνα από τη Κροατία, ενώ στη Σλοβενία, ο τελικός ανάμεσα σε Κρκα Νόβο Μέστο και Ολύμπια Λιουμπλιάνας μετά το χθεσινό 63-61 της Κρκα, βρίσκεται στο 2-2.

Στη Γερμανία ο τελικός είναι ανάμεσα σε Μπάμπεργκ-Άλμπα Βερολίνου (σκορ 1-1) και στην Πολωνία επικράτησε η Πρόκομ.

Τι θα γίνει με την Μπιλμπάο στην Ισπανία ή την Γαλατασαράι στην Τουρκία και την Κίμκι στην Ρωσία;

Αν πάρουν το πρωτάθλημα παίζουν στην Ευρωλίγκα. Αν όχι ...περιμένουν τη σειρά τους. Η Μπιλμπάο έχει πιθανότητες να παίξει ως 2η (ειδικά αν η Πρόκομ πάρει wild card). Κάθε χώρα έχει μάξιμουμ συμμετοχή πέντε ομάδων, άρα χωράει και πέμπτη ισπανική ομάδα στους ομίλους. Πιθανότητες έχει και η Καντού, που μάλλον θα είναι δευτεραθλήτρια Ιταλίας. Η Κίμκι και η Γαλατά, δύσκολα θα προλάβουν να είναι μέσα στις 8 ομάδες, που ακολουθούν τις 13 με το εγγυημένο συμβόλαιο
Πώς θα συμπληρωθεί η 24αδα της κανονικής περιόδου;
Με τις δυο ομάδες που θα περάσουν από τους δυο προκριματικούς γύρους (όπως έχει εξαγγείλει φέτος ο Μπερτομέου, θα είναι δυο φάιναλ-έιτ, με τους νικητές κάθε γκρουπ να παίρνουν το εισιτήριο) και την κάτοχο του ULEB Cup, δηλαδή την Ούνικς Καζάν από τη Ρωσία.

Τι θα γίνει με ΠΑΟΚ και Άρη;
Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα μια θέση στα προκριματικά. Εκείνη του Άρη παίζεται, αν και δεν είναι απίθανο να συμπληρώσει την 16αδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν δυο εισιτήρια για τους ομίλους της Ευρωλίγκας. Προς το παρόν δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τη λήξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ώστε να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο και να έχουμε πιο "ολοκληρωμένη" εικόνα.
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague ... 01521.html
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Κεν Μπάρλοου σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο (11/6) θυμήθηκε τις μεγάλες στιγμές που έζησε το διάστημα που φόρεσε την "ασπρόμαυρη" φανέλα, τονίζοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991 και του πρωταθλήματος το 1992.
Αρχικά, ο Κεν Μπάρλοου είπε στον "Libero 107.4": "Πέρασα πραγματικά υπέροχα στην Θεσσαλονίκη, έχω θαυμάσιες αναμνήσεις και από την ομάδα αλλά και τον κόσμο. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα, είναι μέσα στην καρδιά μου. Πήγα στον ΠΑΟΚ το 1990 και έφυγα το 1993 και κάναμε φοβερές χρονιές με την ομάδα, θυμάμαι όλους τους συμπαίκτες μου, ειδικά τον Μπάνε, τον Φασούλα, τον Σταυρόπουλο, τον πρόεδρο επίσης, που έκανε φοβερή δουλειά, οργάνωσε πολύ σωστά την ομάδα και μας έφερε μεγάλους προπονητές όπως ο Ίβκοβιτς και ο Σάκοτα. Ήταν υπέροχα χρόνια και θυμάμαι όλες τις στιγμές που ζήσαμε ως ομάδα".
Ερωτηθείς για το highlight της καριέρας του στον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Δύο είναι τα highlight, το κύπελλο Κυπελλούχων το 1991 και το πρωτάθλημα το 1992, αυτοί οι τίτλοι είναι στην καρδιά μου. Είναι στιγμές που δεν έχω ξεχάσει και θα τις θυμάμαι πάντοτε. Πρέπει να πω επίσης ότι στην σελίδα μου στο facebook, μου γράφουν ακόμη πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ και πάρα πολλοί μου έχουν ποστάρει βιντεάκια από εκείνη την περίοδο και τους τελικούς που παίξαμε. Έτσι όχι απλά τα θυμάμαι αλλά πλέον έχω και την ευκαιρία να τα βλέπω κιόλας και τους ευχαριστώ".
Στην παρατήρηση ότι είχε πετύχει τους τελευταίους έξι πόντους του ΠΑΟΚ στον τελικό με την Σαραγόσα, σχολίασε: "Θυμάμαι σίγουρα ότι το τελευταίο καλάθι ήταν δικό μου και πήραμε το κύπελλο".
Για τους φίλους του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι. Στην καριέρα μου έχω αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνονται, είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη χωρίς καμία αμφιβολία".
Όταν ρωτήθηκε αν ήξερε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον Άρη για τα πλέι οφ είπε: "Το ξέρω και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 63-56 και πήρε την σειρά με 3-2 νίκες".
Όσο για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: "Θα είμαι εκεί σε δύο εβδομάδες περίπου, θα έρθω στις 22 Ιουνίου και θα λάβω μέρος στο καμπ του Μπάνε. Μαζί με τον Μπάνε θα διδάξουμε τα μικρά παιδιά πως να παίζουν μπάσκετ".
Μιλώντας για τους γιους του, ο Κεν Μπάρλου τόνισε: "Ο μικρός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο Πανόραμα, τώρα είναι 20 ετών και ο μεγάλος είναι 22 ετών, είναι ψηλά παιδιά έχουν δύο μέτρα ύψος και πηγαίνουν στο κολλέγιο, ο ένας στο Οχάιο και ο άλλος στην Ιντιάνα και παίζουν φυσικά μπάσκετ. Ο μικρός είναι πιο ταλαντούχος και θα τον φέρω να παίξει στον ΠΑΟΚ μόλις τελειώσει το κολλέγιο (γέλια)".
Επίσης, ρωτήθηκε αν έχει κάποιο καλό παίκτη να φέρει για τον ΠΑΟΚ τώρα που θα παίζει στην Ευρωλίγκα: "Από ψηλούς είναι η αλήθεια πως δεν έχω κάτι πολύ καλό υπ` όψη μου αλλά ξέρω έναν πολύ καλό σούτινγκ-γκαρντ αν θέλετε. Πόσα λεφτά δίνει ο ΠΑΟΚ; 100.000 δολάρια; Με τόσα έρχομαι κι εγώ να παίξω αν θέλει (γέλια)".

OLAPAOK.gr

Eισαι μεγαλος ρε κενι αλλα ποτε δεν θα ξεχασω αυτη τη γαμημενη επαναφορα που εκανες πανω στα χερια του αγγελιδη.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

"Κάποια στιγμή η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε αδιέξοδο. Υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις στις δόσεις του ΟΠΑΠ, δεν έρχονταν χρήματα στα ταμεία και δεχθήκαμε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που μας γονάτισε! Το ότι μπήκε λουκέτο στο γήπεδό μας ήταν κα-τα-στρο-φι-κό! Σκεφτείτε ότι από τον τελευταίο αγώνα με τον Αρη τα έσοδα ήταν 90.000 ευρώ. Είναι πολύ σημαντικό ποσό για μια ομάδα με μπάτζετ 800.000 ευρώ. Μέσα στην ποινή έπεσαν τα ματς με τον Αρη, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Ε, λοιπόν, αν είχαμε εκείνα τα έσοδα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ο Λάζαρος. Πέσαμε, όμως, σε μια τεράστια λούμπα"

Από το site μας......δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί για το θέμα των τιμωριών πέρα από αυτό...όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση και στερούνται λογικής και επιχειρημάτων. Δεν έχει λογική να πετάς ότι σου κατέβει μέσα στο γήπεδο. Δεν εξυπηρετεί κανέναν, είναι ένας αδικαιολόγητος τραμπουκισμός που ο ΠΑΟΚ δεν το χρειάζεται. Με 8000 άτομα να φωνάζουν, σε έναν κλειστό χώρο, με την ομάδα 10 πόντους μπροστά, τι προσφέρει το ρημάδι το κινητό ή το κέρμα πέρα από άλλοθι στον καθένα να μας βρίζει και να μας τιμωρεί. Άσε που αλλάζει και η όλη νοοτροπία μέσα στο γήπεδο. Ο αντίπαλος πορώνεται, παίρνει ανάσες από τη διακοπή, ο διαιτητής προκαταλαμβάνεται αρνητικά (ακόμα πιο πολύ) ......είναι αθλητικό έγκλημα.

Και θα μου πει τώρα κάποιος, σιγά ρε κομψευάμενε, και πρύτανη και βαρώνε και τα σχετικά. Δε πάει έτσι ρε μάγκες. Έχω φάει γκλοπιά και έχω μείνει μια μέρα στο νοσοκομείο στον αγώνα του 85 μέσα στη Νέα Σμύρνη όταν πήραμε το πρωτάθλημα μόνο και μόνο επειδή πανηγύρισα και έχω προπηλακιστεί στο κλειστό των Ηλυσίων επειδή διάβαζα Σπορτ του Βορά σε έναν αδιάφορο αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επί Κυριάκου Βίδα....ξέρω από μικρός πως είναι η αδικία και το μένος απέναντι στον ΠΑΟΚ.....αυτό δε σημαίνει πως για να τη σβήσω πρέπει να αδικώ με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου.....είναι ένας φαύλος κύκλος που πρέπει να κλείσει γιατί τον μόνο που εξυπηρετεί είναι αυτόν που θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς δεν είναι ένας αλλά πολλοί.

:pano:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αν όμως αυτόν το ηλίθιο που πέταξε το κινητό τον σάπιζαν στο ξύλο οι γύρο του πραγματικοί οπαδοί, θα το ξαναέκανε? Και όσοι έβλεπαν το πάθημα του ηλίθιου, θα δοκίμαζαν κάτι ανάλογο στο μέλλον?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οσο βλέπεις απόψεις όπως αυτή του νομικού του βαζελου που λέει οτι θα ξηλωσει τον αθλητικο δικαστη.. για το καλό της ομάδας του.. why not?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Βλέπει Πελεκάνο

Είναι άγνωστο αν και κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα επιλέξει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Πελεκάνο. Παρότι ήρθε από το… βάθος του πάγκου, έδειξε (όταν έπαιξε) ότι είχε θέση και ρόλο, όμως η αλήθεια είναι πως στη διάρκεια της χρονιάς πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και πολύ λιγότερη εμπιστοσύνη.
Δεν είμαστε στο μυαλό του Ντούσαν Ίβκοβιτς, όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έλεγε "όχι" να προσθέσει μια τόσο πολύτιμη μονάδα στο δυναμικό τού Πανιωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι "κυανέρυθροι" έχουν μιλήσει με τον παίκτη, τον έχουν ενημερώσει ότι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, γνωρίζοντας βέβαια πως αν ο Ολυμπιακός θελήσει να τον κρατήσει έχει τον πρώτο λόγο.

Σε διαφορετική περίπτωση, όμως, έχουν… προτεραιότητα, αφού ο τρόπο της προσέγγισης ήταν τέτοιος που ικανοποίησε τον Μιχάλη Πελεκάνο.
http://www.basketblog.gr/Pages/ViewCont ... 26&w=0&m=1

αν υποπτευτώ οτι θα χάσω έλληνες παίκτες από τον μπαρτζώκα και τον σφαιρόπουλο (από 2 ομάδες ήδη γεμάτες με καλούς έλληνες παίκτες) θα πεθάνω!!!! ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣΣΣΣΣΣ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παντως αν ημουν στη θεση του ιβκοβιτς τα γατακια παπανικολαου και κεσελ δεν κανουν εναν πελεκανο,πολυ υποτιμημενος παιχτης κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερος και απο τον περπερογλου :o
Ο μονος πιο ολοκληρωμενος παιχτης απο αυτον στη θεση τρια ειναι ο βασιλοπουλος πριν τα προβληματα τραυματισμων.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Θέλει Μπόγρη

Πέρυσι ζήτησε και μια, και δυο, και τρεις φορές να του τον δώσουν με τη μορφή "δανεισμού", αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προτίμησε να τον κρατήσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Φέτος, που ο Γιώργος Μπόγρης είναι ελεύθερος να αναζητήσει τη νέα του μπασκετική στέγη, λέτε να μην κινηθεί;
Θα έχει και πάλι απέναντί του τον ΠΑΟΚ (όπως και πέρυσι), ενδεχομένως ενδιαφέρον από άλλες ομάδες εντός κι εκτός συνόρων, αλλά λόγω Αργύρη Πεδουλάκη το Περιστέρι έχει… προβάδισμα.
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 59&w=0&m=1
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

διαβάζοντας πάλι λίγο καλύτερα τις ομάδες της ευρωλίγκας και πώς θα διαμοιραστούν οι extra θέσεις θα έλεγα οτι απομένουν 2 θέσεις για (με σειρά προτεραιότητας κατά τη γνώμη μου):

1. Lietuvos Ritas
2. Khimki or Galatasaray or ΠΑΟΚ (περισσότερες πιθανότητες οι 2 πρώτες καθώς έπαιξαν τελικό στη χώρα τους)
3. Bilbao (παρόλο που έπαιξε τελικό θεωρώ απίθανο να βάλουνε απευθείας στους ομίλους 5η ισπανική ομάδα)

αν τελικά δεν πάμε στους ομίλους (δε δίνω πάνω από 20%) θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε (και αν πάνε οι Lietuvos-Khimki τελικά): Bilbao, Galatasaray, Milano, Βenetton, Cholet, Λέιντεν, Νίμπουργκ, Σαρλερουά, Μπουντιβέλνικ, Μπουντούτσνοστ, Χάποελ Γκιλμπόα, Άλμπα ή Μπάμπεργκ, Χέμοφαρμ + 2 wild cards (Villeurbanne, συμπολίτης).

και εντός δηλαδή να παίξεις θέλεις σούπερ κλήρωση (μακριά από τις 3 πρώτες βασικά... ;) ) και στα 3 ματς... :? :evil: :twisted:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Διαφωνω μερικως. Η Μπιλμπαο δεν εχει ελπιδες καθολου να μπει απευθειας στους ομιλους ενω υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μην ειναι καν στα προκριματικα (οπως η Μπανταλονα πριν μερικα χρονια παρα το γεγονος οτι εφτασε τελικο). Επισης για μενα νο1 ειναι η Κιμκι νο2 Προκομ νο3 ΠΑΟΚ-Λιετουβος. Η Γαλατα πολυ δυσκολα. Η Προκομ αν δε μπει θα ειναι σιγουρα προκριματικα γτ δε βλεπω να την εχεις συμπεριλαβει.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Επισης τα μπασκετικα φορουμ της Ευρωπης δεν μας δινουν καμια ελπιδα μεταξυ Κιμκι και Καντου-Μιλανο λενε θα παικτει η θεση http://forums.interbasket.net/f11/el-20 ... 6/p13.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

την Prokom την έβαλα στις 20 σίγουρες (για μένα σίγουρες): Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Κάχα Λαμποράλ, Μάλαγα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ούλκερ/Φενερμπαχτσέ, Εφές Πίλσεν, Σιένα, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις, Ούνιξ Καζάν, Νανσί, Παρτιζάν, ΚΚ Ζάγκρεμπ, Κρκα, Μπάμπεργκ ή Άλμπα, Πρόκομ, Καντού

PS: ξέχασα να πω οτι για τις wild cards των προκριματικών ερίζουν και οι cedevita, cibona, Ολύμπια Λιουμπλιάνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Τετ 15 Ιουν 2011, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

η γαλατά θα ειναι..η turkish airlines ειναι μεγας χορηγος της euroleague..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”