Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fuzztone έγραψε:Επίσης, να συμφωνήσω με τον alter παραπάνω ότι συμφωνία με το Χούτο σημαίνει ότι κυνηγάμε την έξοδο στο Τσ.Λιγκ. Αλλιώς δε θα είχε νόημα μια τέτοια κίνηση και τα επιπλέον έξοδα για να φθάσουμε στο στόχο του Ουέφα που μπορούμε εύκολα να τον πετύχουμε με Αναστασάκο και Κλάους.

60 χιλ θα διναμε στον πατσαγιαν+κατι ψιλα στην ομαδα του,νομιζω για δανεισμο..κατι περισσοτερο απο κατοσταρικο θα δωσουμε στον χουτο για το εξαμηνο..αυτη ειναι τοσο μεγαλη υπερβαση για να θεωρεις οτι χτυπαμε ΤΣ.Λ.?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

alter 4 χαλαρωσε λιγο βρε αγορι μου!
σαν να εισαι λιγο εκτος τοπου!
στα πλει οφ δηλαδη να μη διεκδικησουμε το κατι παραπανω?
ποτε δε ξερεις!
μακαρι να μη συμβει κατι και χαλασει και του χουτου γιατι ειναι ιδανικη προσθηκη στη δεδομενη στιγμη!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

-ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ-"Χάλασε" του Πατσαγιάν
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 28773.html

"Χάλασε" η μεταγραφή του Λεβόν Πατσαγιάν στον ΠΑΟΚ.

Την ώρα που ο Αρμένιος χαφ το μεσημέρι της Τρίτης (27/01) περνούσε ιατρικές εξετάσεις, ο συμπατριώτης του μάνατζερ που τον συνόδευε στην Θεσσαλονίκη, προέβαλε μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις από τα αρχικώς συμφωνηθέντα.

Ο Ζήσης Βρύζας διέκοψε τις συζητήσεις και ενημέρωσε τον ατζέντη του Πατσαγιάν ότι από την στιγμή που δεν τηρούν τα αρχικώς συμφωνηθέντα ο ΠΑΟΚ αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του παίκτη παρότι είχε συμφωνήσει με την ομάδα του την ΓΚΑΪΣ.

Ο Πατσαγιάν θα επιστρέψει στην Σουηδία.
:P
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Χούτος: «Θα με εξίταρε να παίξω στον ΠΑΟΚ»
http://www.metrosport.gr/?p=13175

Ο Λάμπρος Χούτος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ενδεχόμενο να ανηφορίσει για τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει για κάτι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν η φημολογία είναι αληθής, αυτό με χαροποιεί πραγματικά. Περιμένω αύριο να μου ανακοινώσουν την απόφαση τους από τον Πανιώνιο, μου είχαν πει ότι θα με αφήσουν ελεύθερο και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα το δούμε στην συνάντηση που θα έχω αν θα έχουν κάποιες απαιτήσεις» ενώ για τον ΠΑΟΚ είπε: «Πάντα θεωρούσα τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα, με έναν καταπληκτικό κόσμο που δύσκολα τον βλέπεις στην Ευρώπη. Σίγουρα θα με εξίταρε αυτό το ενδεχόμενο».
Για την διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη, στην οποία βρίσκεται στην θέση του τεχνικού διευθυντή ο Ζήσης Βρύζας είπε: «Με ευχαριστεί να υπάρχουν τέτοια άτομα να διοικούν, τους γνωρίζω προσωπικά, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και γνωρίζουν το αντικείμενο. Πρέπει να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι για να μπορέσει το ποδόσφαιρο να γίνει καλύτερο».
Η άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα είναι: «Το πρωτάθλημα είναι καλό, οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ένα προβάδισμα αλλά θεωρώ ότι στην συνέχεια η… ψαλίδα θα μειωθεί. Οι ομάδες δυναμώνουν και πιστεύω ότι στο προσεχές μέλλον, από του χρόνοι, το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό».
Όσον αφορά για το… κακό όνομα που τον κυνηγάει είπε: «Όταν δεν βγαίνεις να εξηγήσεις λεπτομέρειες για κάποια θέματα, ο κόσμος έχει άλλη αντίληψη. Δεν μου άρεσε ποτέ να βγαίνω και να μιλάω, μπορεί να είναι κακό για το δικό μου όνομα αλλά αυτοί που με γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν ποιος είναι ο Λάμπρος Χούτος».
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

adam04 έγραψε:Βρυζα,κοιτα λιγο κατω στον νιονιο.Κατι παιζει.Οχι μονο με Χουτο :wink:

Δεν πιανεται μια μπροστα μου :) :) :)
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Η δικη μου προσωπικη αποψη ειναι.....

....και καλα δλδ που δεν την ειπα το καλοκαιρι, γιατι θα ειχε γιαουρτια (λες και τωρα δε θα εχει) :lol: Λοιπον.....

Απο Ελλαδα, μονο ο κοντοπουτ@νος, αυτο το καθικι, ναι, ο πουλημενος "θερμοσυφωνας".... γιατι ετσι μοιαζει...ο ποντικομουρης ο κοκες, η ο Χουτος θα ταιριαζαν σε αυτον τον ΠΑΟΚ με Μουσλι...κανεις αλλος εν Ελλαδι. Πισω δλδ απο τον φορ. Μονο αυτοι οι τρεις εχουν αυτα τα προσοντα να συμπληρωνουν την επιθεση. Και νατοςςςςς ! Βρε καλως τον ! Ας μην ειναι Χουτος ρε......ενας παρομοιος ας ειναι ! Ενας τετοιο στυλ. Βαρεθηκα να ακουω για αλλες θεσεις ! Αλλες θεσεις απο του χρονου. Για μενα ο Ηλιας ειναι τελειωμενος στα ονειρα μου. Εχω μονο Κλαους αλλα δεν ειναι για αρχη (μη ρωτατε γιατι και πως) Ο Ογκουνσοτος καλως, αλλα δεν εχει ρε μαγκες την μπαλια, δεν εχει την τριπλα, ειναι απλα ταχυς και μπουκαδορος...να ξερουμε και τι ζηταμε.

Αυτα, με λιγο απο σοβαρο, πλακα... και να χαμε να λεγαμε......
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Yiankos έγραψε:
Ο Λάμπρος Χούτος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ενδεχόμενο να ανηφορίσει για τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει για κάτι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν η φημολογία είναι αληθής, αυτό με χαροποιεί πραγματικά. Περιμένω αύριο να μου ανακοινώσουν την απόφαση τους από τον Πανιώνιο, μου είχαν πει ότι θα με αφήσουν ελεύθερο και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα το δούμε στην συνάντηση που θα έχω αν θα έχουν κάποιες απαιτήσεις» ενώ για τον ΠΑΟΚ είπε: «Πάντα θεωρούσα τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα, με έναν καταπληκτικό κόσμο που δύσκολα τον βλέπεις στην Ευρώπη. Σίγουρα θα με εξίταρε αυτό το ενδεχόμενο».

Δε γ@μιέσαι ρε Χούτο που θα πεις για το λαό του ΠΑΟΚ;

Η άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα είναι: «Το πρωτάθλημα είναι καλό, οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ένα προβάδισμα αλλά θεωρώ ότι στην συνέχεια η… ψαλίδα θα μειωθεί. Οι ομάδες δυναμώνουν και πιστεύω ότι στο προσεχές μέλλον, από του χρόνοι, το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό».

Όλοι οι μ@λ@κες την ίδια πιπίλα .. Από του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και μπλαμπλαμπλα.. Δεν ψοφάς ρε Χούτο να ησυχάσουμε;

Όσον αφορά για το… κακό όνομα που τον κυνηγάει είπε: «Όταν δεν βγαίνεις να εξηγήσεις λεπτομέρειες για κάποια θέματα, ο κόσμος έχει άλλη αντίληψη. Δεν μου άρεσε ποτέ να βγαίνω και να μιλάω, μπορεί να είναι κακό για το δικό μου όνομα αλλά αυτοί που με γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν ποιος είναι ο Λάμπρος Χούτος».

Αχ το καϋμένο το παιδάκι το παρεξηγήσαμε .. Θα βγει και θα μας πει τώρα τι αγιοσύνες έχει κάνει και τι καλά που φέρεται σε όλο τον κόσμο.
Σκατιάρη μακριά από την Τούμπα!

Τι ειναι αυτα που λες ?Πλακα μας κανεις ρε φιλε ?
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Dimotikos έγραψε:Απλά φίλε μου, με μια πολύ καθαρή και απλή λογική,

όταν πέρνεις έναν παίχτη τον Ιανουάριο για 6 μήνες....Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος για τον οποίο το κάνεις...είναι για να σου αποδώσει ΑΜΕΣΑ..!

Νομίζω ότι συμφωνείς..! Άλλωστε είναι....κοινή λογική..!

Τώρα, να ξαναφτιάξεις ρόστερ με περίπου 25 παίχτες...εκ' των οποίων....οι μισοί που λογίζονται σαν "Κορμός" είναι άνω των 30....μου φαίνεται λάθος..!

Την περίπτωση Φρούντζα...γιατί να μην τη θίξουμε...?
Τι μπορεί να χρειαζόταν εκείνη η μεταγραφή...?

Το θέμα είναι ότι οι μεσοεπιθετικοί στην ομάδα (δηλαδή, ακραίοι χάφ, επιτελικοί και φόρ) είναι πλέον οι εξής:

Ίβιτς 32
Σορλέν 30
Λίνο 31
Κονσεισάο 35
Λάκης 34
Κων/νίδης 34
Μπακαγιόκο 30
Αναστασάκος 31
Βιειρίνια 22
Αθανασιάδης 20

Δηλαδή, 10 παίχτες για 3 θέσεις...!
Λογικά, Λάκης και Κων/νίδης το καλοκαίρι μας αποχαιρετούν...!

Αλλά......? ....και πάλι, δεν νομίζεις ότι είναι πολλοί...?

Κατά την ταπεινή μου άποψη, πλήν των

Βιειρίνια,
Αθανασιάδη,
Λίνο,
και Σορλέν....

Και ο Μπακαγιοκο μας αποχαιρετα το καλοκαιρι.
Με τον βιειρινια δεν ξερουμε τι θα γινει, μπορει να γυρισει Πορτο.
Σορλεν επισης δανεικος.
Ο Κωνσταντινιδης εχει 1 χρονο ακομα συμβολαιο, αλλα λογικα θα μπει ψυγειο του χρονου.
Με τον Λακη δεν ξερουμε τι θα γινει. 'Η αυτος 'η ο Κονσεισαο θα μεινει για να παιζει αλλαγη του βασικου δεξιου εξτρεμ (που θα αποκτηθει το καλοκαιρι).
Ο Αθανασιαδης δεν ειναι μεσοεπιθετικος.

Οποτε του χρονου θα εχουμε σιγουρους τους εξης μεσοεπιθετικους:
Ιβιτς
Κονσεισαο ή Λακης
Λινο

Αν μπορεσουμε και κρατησουμε Σορλεν και Βιειρινια θα ειναι 2 πολυ καλες και φθηνες λυσεις. Και απο κει και περα οτι παρουμε το καλοκαιρι.

Για το ηλικιακο που λες...οταν εισαι 10 χρονια ανυπαρκτος, δεν κοιτας να κανεις ομαδα με οριζοντα την επομενη 10ετια. Κοιτας να νοικοκυρευτεις τωρα. Κανεις προγραμματισμο 3ετιας. Ανακτας τη χαμενη σου αιγλη. Φτιαχνεις πρωτα ομαδα για τωρα και μετα βλεπεις και για μετα τι κανεις.
Άβαταρ μέλους
Steenage

teacher. έγραψε:Άκουσε κανείς τον Βασιλόπουλο να λέει κάτι για Χούτο?

Ναι ειπε οτι ειναι πολυ κοντα ...Και οτι αυριο μαλλον θα ερθει ...
Το ιδιο ειπε και ο Ζαγορας οτι εχουνε συμφωνησει
και οτι η διοικηση δεν ηθελε να βγει προς τα εξω αυτο για να μην
γινει καμια στραβη και χαλασει ...
Πολυβκαλη μεταγραφη διπλα στον Μουσλι θα κανουνε οργια ...
Άβαταρ μέλους
kokout

Δημοσίευση από kokout »

pes ta re Timo...merikoi edw mesa to exoun parakanei kai menoume ametoxoi..prwtoi fora grafw gt den anteksa me tis p@p@ries tou alter!!!epaggelmaties gkriniarides exoun ginei merikoi(kai oxi mono o alter ksefytrwnoun diaforoi katakairous)!exoume th deyterh kalyterh omada sto prwta8lhma..kai sta statistika...!8 gkol mono pa8htiko exoume..deite ta persina statistika kai 8a katalavaite pou exoun ftasei aytoi pou krazete thn paokara mas mesa se ena xrono...ligotero..me metagrafikes kinhseis kai mh!!!!Afhste re th gkrinia kako kanete!!!!
Ante FORZA thn tetarth na tous 3evrakwsoume!! :x
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

Dj_timo έγραψε:
RE ΠΑΛΙΟΕΡΠΕΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??? ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ σουπερμαρκετ 3 ΜΙΛΑΣ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΟΤΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ? ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ?? ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΝΤΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΧΟΥΤΟ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ? ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ, Ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΝΤΕ ΑΣΧΕΤΕ!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΥΕΦΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ρουλης ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ??? ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ????

ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ? Ο ΛΙΝΟ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ??? ΧΑΦ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!

ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ??? ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ...ΗΤΑΝ ΟΥΕΦΑ, ΗΡΘΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΟΙΤΑΩ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΛΕΟΝ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΕΚ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ??

ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ...ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ???

ετσι αντε να αναβουνε τα αιματα λιγο!!! :lol: :lol: :lol:

αντε γιατι μερικοι εδω μεσα πολυ περιεργα φαιροντε!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Dj_timo ηρέμησε .. Καταρχήν ο alter δεν είναι σκουλήκι και αν έρθεις σε κάποια συνάντηση Paokmania μπορείς και να τον γνωρίσεις αν θέλεις .. Και σε διαβάζουμε και χωρίς Caps Lock .. Ψυχραιμία!
Steenage, εγώ τη γνώμη μου λέω για τον Χούτο .. Δε θα κάνω και μανούρα αν έρθει, αλλά δε τον γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δειτε τι λεει και εδω !!

ΧΟΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ;

ΠΟΔΙ Ο ...ΠΑΤΣΑΓΙΑΝ!

Πρώτες πληροφορίες κάνουν αναφορά προφορικής συμφωνίας του Λαμπρου Χούτου με τον Ζήση Βρύζα και τον ΠΑΟΚ. Δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν ότι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος έδειξε την πόρτα εξόδου στον Χούτο μετά την συμπεριφορά του προς τον προπονητή, ο ίδιος ο παίκτης πήρε τηλ τον Ζήση Βρύζα και του ζήτησε να έρθει στον ΠΑΟΚ με ελευθέρας. Ο Ζήσης αποκρίθηκε ότι εν πρώτη φάση δεν είναι αρνητικός αλλά θα πρέπει να μείνει ελεύθερος πρώτα απο την ΠΑΕ Πανιώνιος ώστε να έρθει με ελεύθερη μεταγραφή...

Εξωδημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν να δίνουν τον αντίλογο ότι, ο Χούτος βρήκε τρόπο πίεσης στην διοίκηση του Πανιωνίου, ώστε μετά την διέρρευση του θέματος να μεταθέσει το βάρος στην διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος, που δεν την συμφέρει να αφήσει τον παίκτη ελεύθευρο. Οι πεποιθήσεις του παίκτη είναι γνωστές για τον Ολυμπιακό, το ίδιο και οι πεποιθήσεις του πατέρα του που επιμένει να χτυπάει την πόρτα των Πειραιωτών, παίζοντας και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για λόγους τακτικής.

Το άν η μία άποψη ή η άλλη είναι βάσιμη, θα φανεί στο προσεχές μέλλον. Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν έχει παίκτη με τα χαρακτηριστικά ή την θέση του Χούτου (παίκτης περιοχής) και με κάποιες κακές γλώσσες που θέλουν τον Μπακαγιόκο να αποχωρεί απο τον ΠΑΟΚ, η θέση του επιθετικού είναι εμφανής προς κάλυψη.

Τελευταίες Πληροφορίες για Χούτο

Ο δημοσιογράφος του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κ.Τσορμπατζόγλου ανέφερε στον Libero FM ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει αφήσει να διαρρεύσει ο εκνευρισμός τους και η δυσφορία τους για το ότι το θέμα του Χούτου είδε χτές την δημοσιότητα στα ερτζιανά της πόλης. Και αυτό γιατί η διοίκηση του Πανιωνίου έχει αύριο σύσκεψη για να συζητήσει την αποχώρηση ή όχι του Χούτου, και η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήλπιζε να περάσει αυτό χωρίς δημοσιότητα, καθώς τώρα που η διοίκηση του Πανιωνίου γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ίσως ζητήσει ανταλλάγματα. Η υπόθεση αυτή ίσως δικαιολογεί και την άποψη ότι την διαρροή ίσως την έκανε η πλευρά του παίκτη ώστε να υπάρξει πίεση στον Πανιώνιο για παραμονή του παίκτη. Απο την άλλη ο ίδιος ο παίκτης το διέψευσε ότι υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ αλλά φάνηκε ανοιχτός! Άλλη άποψη λέει ότι ο Χούτος έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του Πανιωνίου και έχει συμφωνήσει ήδη στην ελευθέρας του. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαιβεώνεται ότι ο ΠΑΟΚ όντως ενδιαφέρεται για τον Χούτο που τον θεωρεί αξιόπιστη λύση δίπλα στον Μουσλίμοβιτς.

http://www.fcpaok.gr//index.php?option= ... Itemid=108
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ δε θέλω να βγάζουμε τα μαχαίρια και να καρφωνόμαστε μεταξύ μας με αφορμή έναν παίχτη ο οποίος προτάθηκε στον ΠΑΟΚ!
Γνώμη μου είναι ότι ο κύριος περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό και ειδικά στο κλίμα της ομάδας.
Ειδικά αφού άρχισε από τώρα τα περί λαού του ΠΑΟΚ, φουντώνω ακόμη περισσότερο με την πάρτι του.
Η διοίκηση ξέρει καλύτερα και δεν μπορώ να γνωρίζω τι σκέφτεται .. Μπορεί πχ να διώξει αύριο τον Μπακαγιόκο και να φέρει το Χούτο (παράδειγμα δίνω) ή μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο που ούτε καν περνάει από το μυαλό μου.
Γνώμη μου είναι ότι θα έρθει όσο ήρθε ο Κουλιμπαλί. Τον θεωρώ μεγάλο @@ και όπως πχ δε θα γούσταρα να έρθει ο Καστίγιο, έτσι δεν γουστάρω και τον κύριο.

Ξαναλέω δε θα κάνω μανούρα αν θα έρθει, αλλά δεν μπορώ να βριζόμαστε μεταξύ μας επειδή αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Και το καλοκαίρι πέρυσι αυτοπροτάθηκε ο Φουτσίνι όταν ήρθε για να διακανονίσει τα χρέη .. εμείς τι θα κάνουμε; Θα κράζουμε επειδή αυτοπροτάθηκε;
Δεκάδες παίχτες προτείνονται και εκατοντάδες εξετάζονται .. Κλάιν μάιν.

Όσο για τον alter, εγώ θα αλλάξω τη γνώμη κανενός και ούτε θα επιβάλλω γραμμή .. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει .. Πείτε του ότι θέλετε αλλά όχι με τέτοιες προσβλητικές προσφωνήσεις.
Υγ: alter έβαλες τη φωτιά σου και τώρα φεύγεις; Γύρνα πίσω να εξηγήσεις ρε .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Τρί 27 Ιαν 2009, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

ενα μεσημερι ελλειψα και ξεσπασε εμφυλιος ρε? :lol:
ε λοιπον παοκ ειστε!! αντε διαβαστε κατι να χαλαρωσετε
http://www.gazzetta.gr/content/view/23305/164/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”