Dimotikos έγραψε:Απλά φίλε μου, με μια πολύ καθαρή και απλή λογική,
όταν πέρνεις έναν παίχτη τον Ιανουάριο για 6 μήνες....Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος για τον οποίο το κάνεις...είναι για να σου αποδώσει ΑΜΕΣΑ..!
Νομίζω ότι συμφωνείς..! Άλλωστε είναι....κοινή λογική..!
Τώρα, να ξαναφτιάξεις ρόστερ με περίπου 25 παίχτες...εκ' των οποίων....οι μισοί που λογίζονται σαν "Κορμός" είναι άνω των 30....μου φαίνεται λάθος..!
Την περίπτωση Φρούντζα...γιατί να μην τη θίξουμε...?
Τι μπορεί να χρειαζόταν εκείνη η μεταγραφή...?
Το θέμα είναι ότι οι μεσοεπιθετικοί στην ομάδα (δηλαδή, ακραίοι χάφ, επιτελικοί και φόρ) είναι πλέον οι εξής:
Ίβιτς 32
Σορλέν 30
Λίνο 31
Κονσεισάο 35
Λάκης 34
Κων/νίδης 34
Μπακαγιόκο 30
Αναστασάκος 31
Βιειρίνια 22
Αθανασιάδης 20
Δηλαδή, 10 παίχτες για 3 θέσεις...!
Λογικά, Λάκης και Κων/νίδης το καλοκαίρι μας αποχαιρετούν...!
Αλλά......? ....και πάλι, δεν νομίζεις ότι είναι πολλοί...?
Κατά την ταπεινή μου άποψη, πλήν των
Βιειρίνια,
Αθανασιάδη,
Λίνο,
και Σορλέν....
Και ο Μπακαγιοκο μας αποχαιρετα το καλοκαιρι.
Με τον βιειρινια δεν ξερουμε τι θα γινει, μπορει να γυρισει Πορτο.
Σορλεν επισης δανεικος.
Ο Κωνσταντινιδης εχει 1 χρονο ακομα συμβολαιο, αλλα λογικα θα μπει ψυγειο του χρονου.
Με τον Λακη δεν ξερουμε τι θα γινει. 'Η αυτος 'η ο Κονσεισαο θα μεινει για να παιζει αλλαγη του βασικου δεξιου εξτρεμ (που θα αποκτηθει το καλοκαιρι).
Ο Αθανασιαδης δεν ειναι μεσοεπιθετικος.
Οποτε του χρονου θα εχουμε σιγουρους τους εξης μεσοεπιθετικους:
Ιβιτς
Κονσεισαο ή Λακης
Λινο
Αν μπορεσουμε και κρατησουμε Σορλεν και Βιειρινια θα ειναι 2 πολυ καλες και φθηνες λυσεις. Και απο κει και περα οτι παρουμε το καλοκαιρι.
Για το ηλικιακο που λες...οταν εισαι 10 χρονια ανυπαρκτος, δεν κοιτας να κανεις ομαδα με οριζοντα την επομενη 10ετια. Κοιτας να νοικοκυρευτεις
τωρα. Κανεις προγραμματισμο 3ετιας. Ανακτας τη χαμενη σου αιγλη. Φτιαχνεις πρωτα ομαδα για τωρα και μετα βλεπεις και για μετα τι κανεις.