Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Mpafos για να καταλάβεις κάτι. Η υπογραφή μου είναι από ένα κείμενο του Besuch. Το αν συμφωνώ ή όχι μαζί του για τους χαρακτηρισμούς του στυλ Σ4 είναι αδιάφορο. Τις απόψεις μου τις ξέρεις εξάλλου. Δεν τις έχω κρύψει.
@mpafos4
Χωρις να θελω να γινω προσβλητικος η οτιδηποτε προς εσενα κ αλλα μελη που σταματαν ειτε για τον ενα ειτε για τον αλλο λογο θελω απλα να σας πω πως κανεις ποτε δεν νικησε με το να αποσυρθει απο κατι,αν λοιπον δεν αγαπατε αυτο το φορουμ αν δεν το πονατε κ αν δεν θελετε να γινει καλυτερο τοτε καλα κανατε κ σταματησατε να ασχοληστε με αυτο,αν ομως ειναι το αντιθετο ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ (στην προκειμενη πληκτρολογια/ταμπλετ/κινητα)
Ολοι μας εχουμε θεματα αλλα ολα λυνονται μεσα απο συζητηση κ μονο κ δεν νομιζω οτι οι αντμιν κ οι μοντ να μην ειναι ανοικτοι σε διαλογο.
Καλη σας τυχη λοιπον σιγουρα θα μας λειψετε
Χωρις να θελω να γινω προσβλητικος η οτιδηποτε προς εσενα κ αλλα μελη που σταματαν ειτε για τον ενα ειτε για τον αλλο λογο θελω απλα να σας πω πως κανεις ποτε δεν νικησε με το να αποσυρθει απο κατι,αν λοιπον δεν αγαπατε αυτο το φορουμ αν δεν το πονατε κ αν δεν θελετε να γινει καλυτερο τοτε καλα κανατε κ σταματησατε να ασχοληστε με αυτο,αν ομως ειναι το αντιθετο ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ (στην προκειμενη πληκτρολογια/ταμπλετ/κινητα)
Ολοι μας εχουμε θεματα αλλα ολα λυνονται μεσα απο συζητηση κ μονο κ δεν νομιζω οτι οι αντμιν κ οι μοντ να μην ειναι ανοικτοι σε διαλογο.
Καλη σας τυχη λοιπον σιγουρα θα μας λειψετε
- Dinos_Liverpool
Για τελευταία φορά, θέλω να παρακαλέσω το φίλο τον mitsotakis να δείξει κατανόηση στις συστάσεις που του έχουν γίνει.
Επίσης, σε σχόλιο που διεγράφη αλλά και σε αρκετά ακόμη, δίνεται η εντύπωση ότι ο φίλος ο montelo μας δουλεύει ψιλό γαζί. Χωρίς να το αναλύσουμε παραπάνω, σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτή η περίεργη συμπεριφορά με τα ακόμα πιο περίεργα σχόλια, θα καταφύγουμε σε άλλες λύσεις.
Επίσης, σε σχόλιο που διεγράφη αλλά και σε αρκετά ακόμη, δίνεται η εντύπωση ότι ο φίλος ο montelo μας δουλεύει ψιλό γαζί. Χωρίς να το αναλύσουμε παραπάνω, σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτή η περίεργη συμπεριφορά με τα ακόμα πιο περίεργα σχόλια, θα καταφύγουμε σε άλλες λύσεις.
Όχι ότι μας πέφτει λόγος, αλλά διαφωνούμε για αυτά που λες για το montelo.
1. τα σχόλιά του αν και περίεργα όπως λες, είναι κόσμια
2. είναι καλό να θυμόμαστε ότι στο ίντερνετ τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όπως ένα πετσί ΠΑΟΚΤΣΗΣ εμφανίζεται ως μοντέλο έτσι και ένα μοντέλο εμφανίζεται ως πετσί ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
ΥΓ δεν είμαστε δικηγόροι του montelo, ούτε την υπεράσπισή μας έχει ανάγκη.
1. τα σχόλιά του αν και περίεργα όπως λες, είναι κόσμια
2. είναι καλό να θυμόμαστε ότι στο ίντερνετ τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όπως ένα πετσί ΠΑΟΚΤΣΗΣ εμφανίζεται ως μοντέλο έτσι και ένα μοντέλο εμφανίζεται ως πετσί ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
ΥΓ δεν είμαστε δικηγόροι του montelo, ούτε την υπεράσπισή μας έχει ανάγκη.
Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Κατσε ρε ντινο γιατι να μη το αναλυσουμε? Εβρισα κανεναν? Ειρωνευτηκα κανεναν? Ο σαρκασμος ειναι δειγμα ευφυιας...γιατι δηλαδη με απειλεις? Τι ειναι περιεργο? Δεν εθιξα κανεναν και δεν νομιζω οτι τυγχανω τετοιας αντιμετωπισης...
Ειναι κακο που ειμαι μοντελο? Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω..εκτος αν εχεις μαλλωσει με την μοδα...
Ειναι κακο που ειμαι μοντελο? Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω..εκτος αν εχεις μαλλωσει με την μοδα...
Dinos_Liverpool έγραψε:Kranatos έγραψε:για δες το ακριβώς από πάνω ποστ στο οποίο απαντάω ρε τσάκαλε..
Και περιμένω μια συγνώμη..
Να με χαίρεσαι
Ρε συ Kranate, έχω βαρεθεί να σου κάνω συστάσεις, αλλά εσύ συνεχίζεις το βιολί-βιολάκι. Χαλάρωσε λίγο! Δεν έχει καθόλου άδικο ο Άκης και να το ξέρεις, ότι πολλές φορές επιλέγουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια! Μην παίρνεις θάρρος και ξεφουρνίζεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι! Ψυχραιμία και να αφήνουμε και κάτι να πέφτει κάτω.
Ντίνο στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποίησα λέξεις του κυρίου στον οποίο απαντούσα..
Δεν μου κατέβηκε τίποτα στο κεφάλι, αυτά που διάβασα αντέστρεψα σαν απάντηση..
Επίσης ο Άκης θα προτιμούσα αν είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μου, να απευθυνθεί σ'εμένα πριν πάει να τα πει όλα στη δασκάλα..
Ίσως έτσι του λυνόταν η απορία γιατί "ξέφυγα" και δεν έβγαινε κάρτας με άσκοπες κατηγορίες εις βάρος μου..
Τέλος το βιολί-βιολάκι πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ότι το έχω σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό μιας και έχουν χαθεί αρκετοί σοβαροί συνομιλητές από το φόρουμ και πλέον δεν έχει γούστο η αντιπαράθεση με ανθρώπους που στο πρώτο αδιέξοδο κάνουν ξαφνικά ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν με αποτέλεσμα να μην απαντούν επί της ουσίας της κουβέντας ποτέ και να υπεκφεύγουν πετώντας απλά τη μπάλα στην κερκίδα..
Υ.Γ. Αν θεωρείς πως "ενοχλούν" τη λειτουργία του φόρουμ τα όσα λέω, πες το και θα γίνω καπνός μπαμ μπαμ, αν και εδώ και καιρό ο ρόλος μου περιορίζεται σε guest εμφανίσεις καθαρά για οπαδικά θέματα..
Υ.Γ.2. Άκη επειδή καταλαβαίνω πως ίσως να είναι δύσκολη η τάνα η λέξη η συγνώμη να ξες ότι από μέρους μου όλα κομπλέ..
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Με άτομα, που αποδεδειγμένα και επανειλλημένα εδώ μέσα, η βασική τους έγνοια είναι να συνεχίζουν να ταλαιπωρούν και να αναστατώνουν το φόρουμ,
ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ, αλλά με τον τρόπο που την διατυπώνουν,
δηλαδή ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, διασπείροντας εικασίες και κύβδηλα δημοσιεύματα, μειώνουν, εμπαίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν, λασπολογούν και βρίζουν
τους τολμούντες να έχουν διαφορετική άποψη από την δική τους,
τα οποία αυτά άτομα έγιναν η αιτία να αποσυρθούν δεκάδες αξιόλογα μέλη που κοσμούσαν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΑ του ΠΑΟΚμάνια,
με αυτά λοιπόν τα άτομα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθω ξανά, αδιαφορώ επιδηκτικά και τους αφήνω στην κρίση των διαχειριστών του φόρουμ
.-
ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ, αλλά με τον τρόπο που την διατυπώνουν,
δηλαδή ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, διασπείροντας εικασίες και κύβδηλα δημοσιεύματα, μειώνουν, εμπαίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν, λασπολογούν και βρίζουν
τους τολμούντες να έχουν διαφορετική άποψη από την δική τους,
τα οποία αυτά άτομα έγιναν η αιτία να αποσυρθούν δεκάδες αξιόλογα μέλη που κοσμούσαν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΑ του ΠΑΟΚμάνια,
με αυτά λοιπόν τα άτομα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθω ξανά, αδιαφορώ επιδηκτικά και τους αφήνω στην κρίση των διαχειριστών του φόρουμ
.-
- Dinos_Liverpool
Kranate, πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχει μία βελτίωση στη συμπεριφορά σου εν γένει, αλλά υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές περιπτώσεις που απαντάς εν θερμώ και προκλητικά στον άλλο. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι στο ίδιο ύφος με του άλλου, όμως δεν είναι. Αυτό που θέλω να σε παρακαλέσω, είναι να είσαι ακόμα πιο εγκρατής. Προσωπικά, με ενδιαφέρει η γνώμη σου, αλλά θέλω να την εκφέρεις με μεγαλύτερο σεβασμό στους συνομιλητές σου.
Όσο για τις υπεκφυγές που είπες, δεν νομίζω να μιλάς για μένα, διότι προ ημερών παραδέχτηκα ότι κάτι που ανέφερες το γνώριζα λάθος και είχα μείνει με μία λανθασμένη εντύπωση. Ούτε επίτηδες το έκανα ούτε υπεξέφυγα στο ελάχιστο. Το ήξερα λάθος, τελεία και παύλα και το είπα ευθαρσώς. Εάν αναφέρεσαι σε άλλα παιδιά, να ξέρεις ότι πολλές φορές ο άλλος προτιμάει να δώσει τέλος σε μία κουβέντα, από το να ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Δεν μπορώ να γίνω πιο κατανοητός, είμαι βέβαιος, όμως, ότι συνεννοηθήκαμε και ελπίζω σε μία νέα αρχή, πιο διαλλακτική και πιο κοντά στους κανόνες του φόρουμ.
Όσο για τις υπεκφυγές που είπες, δεν νομίζω να μιλάς για μένα, διότι προ ημερών παραδέχτηκα ότι κάτι που ανέφερες το γνώριζα λάθος και είχα μείνει με μία λανθασμένη εντύπωση. Ούτε επίτηδες το έκανα ούτε υπεξέφυγα στο ελάχιστο. Το ήξερα λάθος, τελεία και παύλα και το είπα ευθαρσώς. Εάν αναφέρεσαι σε άλλα παιδιά, να ξέρεις ότι πολλές φορές ο άλλος προτιμάει να δώσει τέλος σε μία κουβέντα, από το να ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Δεν μπορώ να γίνω πιο κατανοητός, είμαι βέβαιος, όμως, ότι συνεννοηθήκαμε και ελπίζω σε μία νέα αρχή, πιο διαλλακτική και πιο κοντά στους κανόνες του φόρουμ.
- sourmenetes
- Moderator
Κυριε dino αυτο με τη νεα αρχη πολυ εκλογες θυμιζει....
Μην το συνηθιζεις...

Μην το συνηθιζεις...

- Dinos_Liverpool
Κεριά και λιβάνια, κύριε Σουρμενίτη μας... άκου κύριος 25 χρονών παλικαράκι. Κύριο να πεις τον Μαθουσαλίξ και τον DC...

- Dinos_Liverpool
montelo έγραψε:Κατσε ρε ντινο γιατι να μη το αναλυσουμε? Εβρισα κανεναν? Ειρωνευτηκα κανεναν? Ο σαρκασμος ειναι δειγμα ευφυιας...γιατι δηλαδη με απειλεις? Τι ειναι περιεργο? Δεν εθιξα κανεναν και δεν νομιζω οτι τυγχανω τετοιας αντιμετωπισης...
Είπε κανείς ότι είναι κακό ότι είσαι μοντέλο; Είπαμε ότι μας δουλεύεις κανονικότατα! Σου θυμίζω ορισμένα από αυτά που κατά καιρούς μας έχεις πει:
.montelo έγραψε:Οι τουρκοι ειναι αδερφια μας
Το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του
ΠΑΟΚ-Μπεσικτας φορεβερ τουγκεδερ
montelo έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι ποιηση και η Κουλα κλωνοποιηση...
montelo έγραψε:Απο τοτε που εκανες διαφημιση με την κρεμα Νivea δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου...
Δοκιμασε αλλη κρεμα μηπως και δεις καλυτερα αποτελεσματα
montelo έγραψε:Καντε υπομονη και θα ερθει το νινι το πε και η βερα λαμπρου αλλωστε
montelo έγραψε:Εγω ενα τραγουδι απλα θελω να του αφιερωσω...
Δεν είναι ωραίος αλλά μ’ αρέσει Δεν είναι ο τύπος του καμικάζι Με πάθος δίπλα την έχω πέσει γιατί την βρίσκω σαν με κοιτάζει
Είναι φάση το αγόρι (Είναι φάση) Είναι φάση το παιδί (Το παιδί) Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία: να τη βρούμε με το αγόρι (Πω πω φάση) να τη βρω με το παιδί (Το παιδί) και να πέσουμε τα δυο μας σ’ αφασία
Δεν είναι γόης μα έχει κάτι Δε με προσέχει κι όλο τα πίνει Τον έχω βάλει όμως στο μάτι γιατί με φτιάχνει και μου τη δίνει
Είναι φάση το αγόρι (Είναι φάση) Είναι φάση το παιδί (Το παιδί) Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία: να τη βρούμε με το αγόρι (Πω πω φάση) να τη βρω με το παιδί (Το παιδί) και να πέσουμε τα δυο μας σ’ αφασία
montelo έγραψε:Το αστερι συμβολιζει το αστερι που εμφανιστηκε οταν γεννηθηκε ο Χριστος μας και οδηγησε τους μαγους με τα δωρα στην φατνη....
Πες μου, σε παρακαλώ, με ποια από τα παραπάνω σχόλια μας δουλεύεις και με ποια όχι. Γράψε σε όποιον θέλεις και τραγούδια και στιχάκια και καντάδες και ότι άλλο σου κατέβει στο κεφάλι, αλλά όχι εδώ μέσα. Εδώ μέσα γράφουμε για τον ΠΑΟΚ. Δεν λέω ότι δεν γράφεις κόσμια, λέω ότι γράφεις συνήθως περίεργα πράγματα, για να μην πω τίποτα άλλο πιο βαρύ. Εάν συνεχίσεις να μας περιπαίζεις δημοσιεύοντας σαχλαμαρίτσες, τότε θα κρατήσεις την ευφυΐα, που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, για την πάρτη σου. Κάνε αυτά που σου λέω και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
- Sick Bastard
montelo έγραψε:Κατσε ρε ντινο γιατι να μη το αναλυσουμε? Εβρισα κανεναν? Ειρωνευτηκα κανεναν? Ο σαρκασμος ειναι δειγμα ευφυιας...γιατι δηλαδη με απειλεις? Τι ειναι περιεργο? Δεν εθιξα κανεναν και δεν νομιζω οτι τυγχανω τετοιας αντιμετωπισης...
Μας ζηλεύουν εμάς τους όμορφους.
(κι εγώ μοντέλο είμαι και ξέρω).

Dinos_Liverpool έγραψε:montelo έγραψε:Κατσε ρε ντινο γιατι να μη το αναλυσουμε? Εβρισα κανεναν? Ειρωνευτηκα κανεναν? Ο σαρκασμος ειναι δειγμα ευφυιας...γιατι δηλαδη με απειλεις? Τι ειναι περιεργο? Δεν εθιξα κανεναν και δεν νομιζω οτι τυγχανω τετοιας αντιμετωπισης...
Είπε κανείς ότι είναι κακό ότι είσαι μοντέλο; Είπαμε ότι μας δουλεύεις κανονικότατα! Σου θυμίζω ορισμένα από αυτά που κατά καιρούς μας έχεις πει:.montelo έγραψε:Οι τουρκοι ειναι αδερφια μας
Το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του
ΠΑΟΚ-Μπεσικτας φορεβερ τουγκεδερmontelo έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι ποιηση και η Κουλα κλωνοποιηση...montelo έγραψε:Απο τοτε που εκανες διαφημιση με την κρεμα Νivea δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου...
Δοκιμασε αλλη κρεμα μηπως και δεις καλυτερα αποτελεσματαmontelo έγραψε:Καντε υπομονη και θα ερθει το νινι το πε και η βερα λαμπρου αλλωστεmontelo έγραψε:Εγω ενα τραγουδι απλα θελω να του αφιερωσω...
Δεν είναι ωραίος αλλά μ’ αρέσει Δεν είναι ο τύπος του καμικάζι Με πάθος δίπλα την έχω πέσει γιατί την βρίσκω σαν με κοιτάζει
Δεν είναι γόης μα έχει κάτι Δε με προσέχει κι όλο τα πίνει Τον έχω βάλει όμως στο μάτι γιατί με φτιάχνει και μου τη δίνει
Είναι φάση το αγόρι (Είναι φάση) Είναι φάση το παιδί (Το παιδί) Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία: να τη βρούμε με το αγόρι (Πω πω φάση) να τη βρω με το παιδί (Το παιδί) και να πέσουμε τα δυο μας σ’ αφασίαmontelo έγραψε:Το αστερι συμβολιζει το αστερι που εμφανιστηκε οταν γεννηθηκε ο Χριστος μας και οδηγησε τους μαγους με τα δωρα στην φατνη....
Πες μου, σε παρακαλώ, με ποια από τα παραπάνω σχόλια μας δουλεύεις και με ποια όχι. Γράψε σε όποιον θέλεις και τραγούδια και στιχάκια και καντάδες και ότι άλλο σου κατέβει στο κεφάλι, αλλά όχι εδώ μέσα. Εδώ μέσα γράφουμε για τον ΠΑΟΚ. Δεν λέω ότι δεν γράφεις κόσμια, λέω ότι γράφεις συνήθως περίεργα πράγματα, για να μην πω τίποτα άλλο πιο βαρύ. Εάν συνεχίσεις να μας περιπαίζεις δημοσιεύοντας σαχλαμαρίτσες, τότε θα κρατήσεις την ευφυΐα, που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, για την πάρτη σου. Κάνε αυτά που σου λέω και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
Με κανενα σχολιο δεν δουλευω..
Ειμαστε τοσα μελη γραμμενα εδω δε μπορουμε ο καθενας να απανταει με αυτο το σοβαροφανες υφος που ζητας το οποιο και μονοτονο ειναι και κουραστικο διχως ενδιαφερον στην τελικη...εγω προσπαθω να περναω μηνυματα με απλο σαρκαστικο χιουμοριστικο υφος χωρις να προσβαλλω κανεναν..
Και δε νομιζω οτι ειχε κανενας παραπονο απο το υφος μου γιατι καταλαβαινει και ο πλεον αφελης οτι δεν υπαρχει δολος πισω απο αυτο απλα μια χιουμοριστικη επικριτικη διαθεση...
Και παμε ενα ενα να στα εξηγησω (ειναι θανατος να πρεπει να εξηγεις εναν σαρκασμο) μπας και καταλαβεις τις προθεσεις μου..
Το πρωτο για τους τουρκους πηγαινοντας τοσα χρονια στην κωσταντινουπολη για πασαρελα ποτε δεν παρατηρησα κατι διαφορετικο ισα ισα συναντησα ανθρωπους ιδιους με μας και φιλικα προσκειμενους στον ΠΑΟΚ..για το αιγαιο βαρεθηκα να ακουω αντεκδικησεις οποτε το εθεσα αστειευοντας...
Ο ΠΑΟΚ ειναι ποιηση και η αεκ κλωνοποιηση τι πιο ωραιο στιχακι απο αυτο?
Η νιβεα ητανε η επικριτικη σταση απεναντι στις πρωην κακες εμφανισεις του κλαους..καλυτερο απο κατι χαρακτηρισμους που εχουν παιξει κατα καιρους εδω του στυλ ειναι αμπαλος ειναι λιγος να φυγει κτλπ...
Το καντε υπομονη το χα γραψει γιατι συμφωνουσα με εναν αδερφο που ελεγε δωστε χρονο στον στεφενς και θα δουμε ομαδαρα
Το τραγουδι το αφιερωσα στον τζαβελλα γιατι εχει μια γοητεια στο παιξιμο του και καλος και ατσαλακωτος..το μαλλι ειναι στυλιζαρισμενο και συναμα με τις φωτο που εχει δωσει ανα καιρους στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ανετα μου εκλεβε την δουλεια...
Το αστερι το ειπα γιατι εβλεπα τον καθενα να δινει την δικια του ερμηνεια για το τι συμβολιζει το αστερι της θυρας 4..για μενα συμβολιζει αυτο τι να κανουμε δηλαδη ρε φιλε να γραψω οτι λενε οι αλλοι? Αφου αυτο πιστευω...δλδ με κατηγορας επειδη ειμαι θρησκος?
Μετα απο ολα αυτα και παρατηρωντας οτι δεν υπαρχει ουδεμια προσβολη σε κανεναν διαπιστωνω μια εμπαθεια προς το προσωπο μου και μια αφορμη για να φαω μπαν και να μην ξαναγραψω...
Μην γινεσαι κιτς λοιπον και δωσε τοπο στην μοδα και στο λαιφσταιλ...
- Dinos_Liverpool
Η αφορμή που ψάχνω είναι να γράψεις κάτι σωστό για να μείνεις και όχι για να φύγεις. Προσπάθησε να το καταλάβεις αυτό! Δεν έχω τίποτα και με κανέναν σας. Απαιτώ όμως να δείχνετε σεβασμό και κάποια σχόλια που κάνεις τα βρίσκω πολύ παράξενα. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να σου το πω! Συνεχίζουμε.
Ενταξει δε το συνεχιζω αλλο απλα να ξερεις η σταση σου με στεναχωρησε πραγματικα και πιστευω ειναι πληγμα για το χωρο του μοντελινγκ...