Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Το τερματίσατε εντελώς με τα οφ τοπικ ρε παίδες!
Εντάξει το ξέρω οτι δεν γίνονται μεταγραφές αλλά ξεκολλήστε λίγο
-
Psagmenos4
Το 24 έχει ως τίτλο οτι προχωράει του Σάνταμαρια, μέσα ωστόσο δεν πολύ κατάλαβα τι λέει έχουν πάθει λιγό πρόεδρο εδεσσαικου.
Για μένα είναι πολύ καλή μεταγραφή γιατί έχει και την ποιότητα για την πρώτη πάσα που θέλει ο Λισι και σίγουρα μπορεί να κρατήσει τα μπόσικα ώστε καμάρα η Ζαφείρης να κάνουν το παιχνίδι τους ελεύθεροι.
Για μένα είναι πολύ καλή μεταγραφή γιατί έχει και την ποιότητα για την πρώτη πάσα που θέλει ο Λισι και σίγουρα μπορεί να κρατήσει τα μπόσικα ώστε καμάρα η Ζαφείρης να κάνουν το παιχνίδι τους ελεύθεροι.
Προτείνω να αλλάξουμε τον τίτλο σε Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 & Επιλεγμένα οφ τοπικEqualizer έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 09:44 Το τερματίσατε εντελώς με τα οφ τοπικ ρε παίδες!
Σανταμαρία έχω καπαρώσει πουλέν
Έχει δυο τρεις μέρες που λέει ο Κόλκας οτι "κάτι προχωράει", ο,τι κι αν σημαίνει αυτό
Ε αν και αυτή τη βδομάδα δεν έχουμε εξελίξεις με τρεις παίκτες, θα προκειται για ρεκόρ
Έχει δυο τρεις μέρες που λέει ο Κόλκας οτι "κάτι προχωράει", ο,τι κι αν σημαίνει αυτό
Ε αν και αυτή τη βδομάδα δεν έχουμε εξελίξεις με τρεις παίκτες, θα προκειται για ρεκόρ
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- pagotatzis, nunies4, Caballo Viejo
- pagotatzis
Καλημέρα
Αυτον τον τσόγλανα το Matias Galarza της Παραγουαη πως γίνεται να τον φέρουμε ;
Αυτον τον τσόγλανα το Matias Galarza της Παραγουαη πως γίνεται να τον φέρουμε ;
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- maceio
Δεν νομίζω να έχουμε ανάγκη από ξυλοκόπους
- These users thanked the author bicii82 for the post:
- Kabamaru11
- pagotatzis
Πραγματικά αστείο άρθρο που δεν λέει απολύτως τίποταPsagmenos4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 09:46 Το 24 έχει ως τίτλο οτι προχωράει του Σάνταμαρια, μέσα ωστόσο δεν πολύ κατάλαβα τι λέει έχουν πάθει λιγό πρόεδρο εδεσσαικου.
- These users thanked the author Demir for the post (total 2):
- Dimitris_L4, vasgias
Μα προχθές ήταν "έχουμε συμφωνήσει με Κοπεγχάγη και μένει ο παίκτης" Ρεπόρτερ ΠΑΟΚ...no comment
Φτάσαμε στην εβδομάδα που πραγματικά πρέπει να έρχεται ένας παίκτης ανά μέρα. Οι δηλώσεις του προπονητή εμένα δεν μου μοιάζουν σαν "απαίτηση" αλλά σαν "είμαστε σε τελικές συζητήσεις με τους στόχους".Equalizer έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:01 Σανταμαρία έχω καπαρώσει πουλέν
Ο Κόλκας όντως χθές είπε ότι η αίσθηση του είναι ότι προχωράει καλά με Σανταμαρια
Η αεκ τόσο καιρό "διερεε" ότι ψάχνει χαφ επιπέδου Πινέδα και καλύτερο του Μαρίν. Ο παίκτης είναι προϊόν σκάουτινγκ και αυτές οι κινήσεις μου αρέσουν.Demir έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:26 Η αεχ έκλεισε έναν τίμιο φίλανδο χάφ από σπαρτά και τον αλεξιου απο ιντερ
Γιατί το λέω;
Δεν φαντάζομαι καν τι θα λεγόταν στα τοξικά σοσιαλ του ΠΑΟΚ αν ο χαφ που φέρναμε ήταν ένας Φινλανδος από την Σπαρτά Πράγας
- Dimitris_L4
Εχεις εικονα του παιχτη?Demir έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:26 Η αεχ έκλεισε έναν τίμιο φίλανδο χάφ από σπαρτά και τον αλεξιου απο ιντερ