Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι μέσα την Τετάρτη, @Franky .Franky έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 01:29 Hola Chica, κλαμπατσίμπαλα, πάμε ντου και οτι γίνει. Εδώ που φτάσαμε και έτσι όπως φτάσαμε.
Όπως καταλαβαίνετε και όπως τα ανέλυσε ο Κουβανός, απο τον Κουβανό θα εξαρτηθεί.
Αν κρατηθεί σε ρυθμίσεις Loco Loco, μαζί με Κοκκινάκη, Κόλεφ και αξιοπρεπείς 1-2 ακόμη μπορεί να γίνει το μπρεικ και να φτάσει τελικούς.
Με την ελπίδα εκεί να εμφανιστεί ο Κοβάσεβιτς.
![]()
![]()
![]()
![]()
Eίσαι στο μυαλό μου. Σκεπτόμουν κάτι ανάλογο, θα το κρατήσω για το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψω σε αυτό.
Θα είσαι μέσα στο Μίλωνα όπως είχες αναφέρει?
Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος. Έχουμε μια ομάδα που μόλις δύο παίκτες είναι σταθερά καλοί (Ερνάντεζ και Κόλεφ) και είμαστε τόσο σίγουροι ότι παίκτες που δεν έχουν δείξει τίποτε (Τζέντρικ) ή δεν έχουν σταθερή απόδοση (Κοβάσεβιτς, Γαλιώτος) ή δεν μπορούν να παίξουν μια διαφορετική θέση (Κοκκινάκης) θα δείξουν δραματική αλλαγή σε μια σειρά ημιτελικών και σταθερότητα σε μια ενδεχόμενη σειρά τελικών όταν δεν έχει φανεί ποτέ αυτό, ενώ περιμενουμε ο αντίπαλος (κατά 99.9% ο Παναθηναϊκός γιατί ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο χάλι με τον ΠΑΟΚ) να παίξει χάλια όχι μόνο σε ένα αλλά σε δύο παιχνίδια τουλάχιστον;
Θαύμα θα είναι ακόμα και εάν περάσουμε τελικούς. Και γενικά οτιδήποτε άλλο θα είναι θαύμα γιατί κυριολεκτικά θα έχουμε παραβιάσει κάθε αθλητική και βολεϊκή λογική, κάτι που δε γίνεται στο βόλεϊ λόγω της φύσης του αθλήματος. Και γιατί φέτος δεν έχεις ούτε καν βασικά στοιχεία σαν ομάδα. Και αυτό κόστισε σε συνδυασμό με τον ανύπαρκτο σχεδιασμό τα πάντα.