Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από obanebane »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο τσεχος για 2ος σε σχέση με τον Μπράντον είναι τρομερή αναβάθμιση.

Αν επανέλθει και στα παλιά του, κάνει άνετα και για 1ος.

Ρε συ Μήτσο, ο άνθρωπος είναι τελειωμένος, ποιός πάει να παίξει στα 30 του στην Ινδονησία;
Είχε γράψει ο seaman (χάθηκε αυτός, στην περίοδο του covid σταμάτησε ξαφνικά να γράφει, εύχομαι να είναι καλά) από τα ψαχτηρια που έκανε τότε, ότι όταν γύρισε στην Τσεχία του βρήκαν έναν τραυματισμό, που πιθανόν δε τον αφήνει να παίξει στο επίπεδο που έπαιζε.
Τέλος πάντων, θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

adman έγραψε:Απ το FM μάλλον. 2 χιλιάδες την εβδομάδα λέει. 52 εβδομάδες έχει ο χρόνος. Το παιχνίδι είναι αρκετά ακριβές συνήθως, αλλά και έξω να έχουν πέσει, πόσο μακριά πια να είναι;
Μπορεί να πέφτει μέσα, μπορεί και υπερβολικά έξω το παιχνίδι.

Πάντως σίγουρα όταν αραδιαζουμε εδώ μέσα ποσά, καλό είναι να έχουμε και μια αξιόπιστη πηγή. Ειδικα όταν για έναν παίκτη ακούγεται από τη μια 1,2εκ και από την άλλη 120Κ.

Τώρα για τον Μπράντον, είτε πεις 400, είτε 450, είτε 500, σιγά την διαφορά. Αλλά στον Κρμεντσικ η απόκλιση είναι τεράστια.
adman

Δημοσίευση από adman »

Napoli4 έγραψε:
adman έγραψε:Απ το FM μάλλον. 2 χιλιάδες την εβδομάδα λέει. 52 εβδομάδες έχει ο χρόνος. Το παιχνίδι είναι αρκετά ακριβές συνήθως, αλλά και έξω να έχουν πέσει, πόσο μακριά πια να είναι;
Μπορεί να πέφτει μέσα, μπορεί και υπερβολικά έξω το παιχνίδι.

Πάντως σίγουρα όταν αραδιαζουμε εδώ μέσα ποσά, καλό είναι να έχουμε και μια αξιόπιστη πηγή. Ειδικα όταν για έναν παίκτη ακούγεται από τη μια 1,2εκ και από την άλλη 120Κ.

Τώρα για τον Μπράντον, είτε πεις 400, είτε 450, είτε 500, σιγά την διαφορά. Αλλά στον Κρμεντσικ η απόκλιση είναι τεράστια.

Μπορεί να πέφτει πολύ έξω, αλλά σιγουρα έχουν μια ιδέα για το τι μισθοί παίζουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Όπως ξέρουμε πχ τι μισθοί παίζουν πάνω κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα, και δεν χρειάζονται στοιχεία για να αποδείξουμε ότι κανένας παίκτης δεν παίρνει 5 εκατομμύρια το χρόνο. Πέρα από αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την κοινή λογική. Βάσει τράνσφερμαρκτ, ο Κρμέντσικ είναι ο παικτης με την μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα (900k) και ο δεύτερος πάει 475k. Αν έπαιζαν μισθοί εκατομμυρίου και άνω όπως λέτε, προφανώς θα υπήρχαν και πιο καλοί παίκτες στο πρωτάθλημα, έστω και τελειωμένοι, που όμως δεν είναι παντελώς άγνωστοι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν έπαιρνε 120 εκεί, εδώ πρέπει να έρθει με κάνα 100αρι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Νταξει αν έχει και ευπάθεια σε τραυματισμούς ταμάμ για πρωτος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokovios1974 έγραψε:Στο τέλος να δεις που θα παρακαλάμε τον Μπράντον να μείνει για 2ος.
Πρώτος ο Φαλακρός εννοείται που θα μας τον παρουσιάσουν σαν αναβάθμιση σε σχέση με Ολιβέιρα.
Κάθε 20 λεπτά θα ανεβάζουν βιντεάκια από διαφορετικές λήψεις το γκολ με το γαύρο.

Πού βασίζεται αυτό;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Napoli4 έγραψε:Πάντως σίγουρα όταν αραδιαζουμε εδώ μέσα ποσά, καλό είναι να έχουμε και μια αξιόπιστη πηγή. Ειδικα όταν για έναν παίκτη ακούγεται από τη μια 1,2εκ και από την άλλη 120Κ.

Μήπως το 1.2 είναι ινδονησιάνικα λεφτά;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δηλαδή τα 120 δεν μπορούσε να τα βρει στη πατρίδα του κ πήγε Ινδονησία. Τεσπα δεν είμαι φαν του Τσέχου αλλά αυτή η απαξίωση στα πάντα και στους πάντες έχει καταντήσει κουραστική στο τοπικ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Να πήγε στην Ινδονησία για να έρθει μετά στον ΠΑΟΚ σαν ελεύθερος παίζει σαν σενάριο;
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Ο Τσέχος σε φετινά στιγμιότυπα του που είδα ,μου φάνηκε αρκετά πιο βαρύς σε σχέση με το πως ήταν σε εμάς.
Δεν ξέρω αν έπεσε σωματικά από κάποιο τραυματισμό ή η εκγύμναση και ο ανταγωνισμός σε αυτό το επίπεδο τον ρίξανε.

Υ.Γ:Το paok24 γράφει για 500χιλ ότι ζητάει ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

lima puluh ribu = 500k
μπορει ο Κρμεντσικ να ηθελε να γινει δισεκατομμυριουχος (σε ρουπια) εστω για ένα χρόνο,
εκει ειχα γινει κι εγω εκατομμυριούχος για μια μέρα :)
έχει μεγαλη φάση το πως κυκλοφορεί το χρημα στην Ινδονησία ..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Στο τέλος να δεις που θα παρακαλάμε τον Μπράντον να μείνει για 2ος.
Πρώτος ο Φαλακρός εννοείται που θα μας τον παρουσιάσουν σαν αναβάθμιση σε σχέση με Ολιβέιρα.
Κάθε 20 λεπτά θα ανεβάζουν βιντεάκια από διαφορετικές λήψεις το γκολ με το γαύρο.

Πού βασίζεται αυτό;
Ρώτησε αυτός που θέλει Κίτσιου στον ΠΑΟΚ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

φτύνω στο κόρφο μου συνεχώς. Δε μπορεί να είναι αλήθεια.

ΥΓ : Josh ρε φίλε εσύ είσαι πιο επιλεκτικός απο τους επιλεκτικούς και λες για 400κ στο παίκτη που έπαιζε Ινδονησία; Re φίλε είμαι στην άλλη άκρη , εμένα μια τέτοια μεταγραφή είναι σαν να μου λέει ο Σαββίδης κόψε φίλε μου τον ΠΑΟΚ και το παοκμανια και ασχολήσου με κάτι άλλο για του χρόνου. Αυτό δεν είναι λευκή πετσέτα , αυτό είναι να σε βάλει σε τρελοκομείο άμα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

paokovios1974 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Πού βασίζεται αυτό;
Ρώτησε αυτός που θέλει Κίτσιου στον ΠΑΟΚ

Εγώ θέλω τον Στελάρα στον ΠΑΟΚ.
Εσύ δεν απαντάς.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Νά το ξαναπαρουμε αλλιώς παιδιά...

.... Έχουμε...σκίσει τους πάντες και τα πάντα και..κοιταμε...τον κμιερτσικ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”