Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Να αυτό είναι εξαρχής το πρόβλημα , ότι όσοι εμπλέκονται κι με τον σωστό κι με τον λάθος τρόπο είχαν προκρίνει να τρέξει το πρότζεκτ ένας άνθρωπος σαν τον Δούμα. Είναι κρίμα που ο ΙΒΑΝ δεν είναι παρόν σε αυτή την διαδικασία. Ακόμη γελάω με τα δήθεν επιχειρήματα που αραδειζαν οι κακοθελητες για να χτίσουμε το γήπεδο στην Νέα Ευκαρπία.vasgias έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:20 Για να σας προσγειώσω. Δεν υπάρχει πουθενά ο αριθμός που (θέλετε να) φαντάζεστε για το μελλοντικό ΠΑΟΚ των περί γηπέδου ονείρων σας.
Και αυτό το γνωρίζουν (από όσα τυχαίνει να ξέρω) όσοι εμπλέκονται στο σχεδιασμό.
. Ο συγχωρεμένος, έτρεξε το masterplan όλης της περιοχής προς ανάπλαση με τις μέγιστες δυνατότητες που παρείχε ο νόμος. Δεν έτρεξε κανένα πρότζεκτ γηπέδου. Το πρότζεκτ γηπέδου το σχεδίασε η ποπουλους και τον συνδιασμο όλου του γηπέδου και περιβάλλοντος χώρου ή σάλφο. Δεν υπήρχε κανένας άλλος άνθρωπος καταλληλότερος από τον δημα γι αυτή τη την δουλειά. Άσχετα αν τα έσπασαν στο τέλος γιατί μπορεί να πίστευε ότι θα συνέχιζε
- These users thanked the author Taseos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Νατος και ο προσγειωτης των ονειρων.vasgias έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:20Για να σας προσγειώσω. Δεν υπάρχει πουθενά ο αριθμός που (θέλετε να) φαντάζεστε για το μελλοντικό ΠΑΟΚ των περί γηπέδου ονείρων σας.
Και αυτό το γνωρίζουν (από όσα τυχαίνει να ξέρω) όσοι εμπλέκονται στο σχεδιασμό.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά πολλές σελίδες πίσω .Όχι δεν μιλώ για το τι δουλειά που έκανε ο καθένας, μιλώ πολύ συγκεκριμένα πράγματα που άπτονται της φιλοσοφίας της ομάδος που εξαρχής δουλεύει για το πλάνο του γηπέδου. Ο Δούμας επιλέχθηκε και ευτυχώς ο Ιβάν αντιλήφθηκε την ξεκάθαρη στάση του όταν βγήκε το προσχέδιο λαιμητόμος του ΠΔ και που δεν είχε αφήσει ΜΜΕ να μην βγει για να μας πει τι καλό που είναι για τον ΠΑΟΚ μας . Τις κατευθύνσεις για το γήπεδο δεν τις δίνει η populous . Η populous υλοποιεί στο πλαίσιο που τις δίνεται, για αυτό το πλαίσιο μιλάω εγώ . Ήταν κι είναι εξαρχής το κλίμα να φτιάξουμε ένα γήπεδο όσο πιο μικρό μπορούμε. Μακάρι ο Ιβάν να έχει άλλη γνώμη.