Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Shivaspace »

barlow4 έγραψε:Εγω αν ερθει αυτος δε θα ειμαι ΠΑΟΚ φετος
:lol: κι εγώ το είχα εφαρμώσει αυτό επί Δώνη
είσαι όμως πιο τυχερός γιατί τώρα μπορείς να είσαι ΠΑΟΚ Β
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 07 Ιούλ 2021, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

proedros έγραψε:Αυτό που εύχομαι για τον Ολιβέιρα είναι να κάνει την δική του επανεκκίνηση γιατί αν δούμε τον Ολιβέιρα της ΑΕΚ δεν θα κάνει καμία διαφορά...Σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς γνωρίζει κανείς τίποτε?Ελπίζω να το έχει ξεπεράσει..
αυτό βρήκα από ρεπορτάζ :
23 Φεβ 2021 : https://m.naftemporiki.gr/story/1695933
Πλήγμα με Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος στράικερ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε).

Ο 29χρονος επιθετικός αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό. Αυτό σημαίνει πως θα μπει... στα πιτς για περίπου ένα μήνα (3-4 εβδομάδες).

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τους Αρκάδες υπήρξε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης για την κατάσταση της υγείας του Ολιβέιρα, καθώς ο παίκτης αντιμετώπισε πρόβλημα και την περασμένη σεζόν στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, όμως, ο τελευταίος τραυματισμός του παίκτη, ο οποίος ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που είχε αρχίσει να «ανεβαίνει» αγωνιστικά (πέτυχε τρία γκολ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου), είναι σε διαφορετικό σημείο και δεν έχει την παραμικρή σχέση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ολιβέιρα θα χάσει σίγουρα το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/02), τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο (4/03), καθώς και από τους αγώνες του πρωταθλήματος με την ομάδα της Μαγνησίας και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο στράικερ της ΑΕΚ θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να είναι έτοιμος στα play off της Super League
θεωρώ ότι το ιατρικό επιτελείο θα τα ξεσκονίσει και θα έχουν προβλεφθεί και σχετικές ρήτρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Τετ 07 Ιούλ 2021, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πλέον, είναι πολύ κρίσιμα τα ιατρικά του παίκτη. Ελπίζω εκεί να γίνει σωστή και υπεύθυνη δουλειά. Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να τραυματιστεί. Δε μπορείς να το προβλέψεις αυτό. Για τον Ολιβέιρα όμως μπορείς και πρέπει να είσαι υποψιασμένος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι όσοι κράζουν τον Ολιβέιρα δεν τον έχουν παρατηρήσει ούτε σε μισό παιχνίδι.
Όχι να τον δουν στα μεταξύ μας ματς με 130 παλμούς,να τον παρατηρήσουν,να δουν για παράδειγμα τι παίκτης είναι,ποια είναι τα θετικά του,ποια τα αρνητικά του,τι κάνει στο γήπεδο,πως κινείται κτλ.

Πιστεύω ότι η επιλογή Ολιβέιρα για τον λουτσέσκου πηγαίνει παράλληλα με την παρουσία Τζολη και πως θα βοηθηθεί ο μικρός να πάει από τα 16 γκολ στα 20-25.
Βέβαια θα πει κανείς ότι και στην Κούλα το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν με τον λιβαγια αλλά στο τέλος μόνο μπουνιές δεν έπαιξαν.

Εν κατακλείδι ο ΠΑΟΚ πήρε έναν καλό επιθετικό με το μειονέκτημα του να είναι ότι δεν είναι γκολτζης ( οξύμωρο έτσι ? :D ). Δεν είναι χαζογκολης,απλά δεν βγαίνει συχνά στο γκολ, γιατί παίζει συνεχώς μακριά από το κουτί και γιατί όταν είναι στο κουτί το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι σπάνια θα τον δεις να βγαίνει μπροστά από τον αμυντικό, συνήθως περιμένει πίσω απ' αυτόν.
Αυτό που με καίει εμένα είναι να μην βγάζει ενοχλήσεις και όλα θα πάνε καλά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οliveira: Ένας ακόμη διεθνής στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δεν πετάω τη σκούφια μου με ολιβέιρα, αλλά και μόνο που δε θα βλέπω σβιντέρσκι βασικό, εμένα με ικανοποιεί
renegade

Δημοσίευση από renegade »

DimitrisS έγραψε:Εχει κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παικτη με χρονιο προβλημα;
Που δεν επαιξε στην ομαδα λογω αυτου;

Αληθεια ρωταω. Θυμηστε μου, μηπως δεν θυμαμαι εγω.
Μάρτενς,μαντουρο
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

GI4NNEN4 έγραψε:..
πωπω μας έφτιαξες!! αυτός είσαι
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ευτυχώς δείχνει να ολοκληρώνεται η όλη διαδικασία, κάτι που επισήμανα το πρωί, γιατί δεν είναι ωραίο να εκτίθεσαι στις ορέξεις κάθε παίχτη για αρκετό καιρό, ειδικά όταν βγάζεις εξ αρχής πως είναι κλεισμένος (την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές).

Μακάρι να είναι καλά και να αποδώσει, αυτό θέλουμε όλοι, κι ας γκρινιάζουμε με ακραίο και μη τρόπο.

Δεν είμαι φαν του, κατ εμέ δεν είναι ο φορ προσωπικότητα όμως δεν παραλείπτω το γεγονός πως πριν από κάποια χρονια δεν ήταν αμελητέα οντότητα στο πορτογαλικό - ευρωπαικό ποδόσφαιρο.

Ηταν σημαντικό να βρίσκεται στην προετοιμασία, όλα δείχνουν πως θα είναι.

Πάμε παρακάτω για τον χαφ και τους λοιπούς.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

danirifle έγραψε:δεν πετάω τη σκούφια μου με ολιβέιρα, αλλά και μόνο που δε θα βλέπω σβιντέρσκι βασικό, εμένα με ικανοποιεί
ούτε εγώ είμαι φαν του Σβιντέρσκι, αλλά με το τελευταίο 6μηνο και το euro που έκανε, νομίζω πως θα ξεκινήσει ως πρώτος στην ιεραρχία.
δες το και αλλιώς...αν φύγει ο σβιντέρσκι, βασικό δεν θα θέλουμε;
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Δε τρελαίνομαι με τον όλιβειρα.. Σέβομαι την επιλογη του προπονητή.. Μακάρι να είναι υγιής, να βρει ρυθμό, και να μας καταπλήξει.
Στο πρώτο τοπικ μια μεταγραφή, στο δεύτερο δύο, κ είμαστε σε κάπως καλό δρόμο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν με ενθουσιάζει καθόλου αλλά, αν όντως είναι επιλογή Λουτσου, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

...Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ολοκλήρωσης της απόκτησης του Νέλσον Ολιβέιρα από τον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται το επόμενο 48ωρο να έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και από εκεί και πέρα να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες, ώστε να πέσουν οι υπογραφές, να γίνει και επισήμως παίκτης του Δικεφάλου και να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει 2+1 χρόνια συμβολαίου, με τον παίκτη να λαμβάνει 950 χιλιάδες ευρώ συμβολαίου ανά χρόνο, νούμερο μικρότερο από αυτό που λάμβανε στην ΑΕΚ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Επίσης, στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα, κάτι που ζήτησε η πλευρά του παίκτη μετά την ρήξη που είχε με την Ένωση, όταν η τελευταία αρνήθηκε την πρόταση της Γουλβς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 07 Ιούλ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

DimitrisS έγραψε:
fotis έγραψε:Απλά πρέπει να αποδείξει για τα λεφτά που θα πάρει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έφυγαν Πριγιο Ακπομπ Κρεμντσικ ( Τσολακ δε βάζω)
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Ενας ελευθερος ποδοσφαιριστης διαπραγματευτεται διαφορετικα το συμβολαιο του, γιατι πολυ απλα η ομαδα που τον θελει δεν χρειαζεται να δωσει λεφτα σε τριτο για να τον αποκτησει.

Το συνολικο κοστος του Ακπομ ας πουμε ειναι το ποσο για την αγορα απο την Αρσεναλ συν το συμβολαιο του.

Ενας ελευθερος ποδοσφαιριστης που ξερει οτι στους ελευθερους μαλιστα μπορει να ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει για ομαδα επιπεδου ΠΑΟΚ, θα το τσιμπησει και λιγο προς τα πανω το συμβολαιο του.

Δωσε 900Κ σου λεει σε μενα ή δωσε 3 μυρια συν 700Κ για τον χ Κρμεντσικ.
Ναι το λέω και με ενοια ότι ξέρει τι πέρασαν πριν από το ΠΑΟΚ και να βάλει στόχο για τον εαυτό του να βγει καλύτερος.

Αφού το ήθελε ο Λουτσε κάτι ξερει
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

άκου παραπάνω από 950k στην ΑΕΧ..δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει τα λεφτά του ο Νέλσονας,
πότε θα είναι η ώρα που θα σκάσουνε τα μπάν και τα CAS για την ξαδέρφη..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”