barlow4 έγραψε:Εγω αν ερθει αυτος δε θα ειμαι ΠΑΟΚ φετος
είσαι όμως πιο τυχερός γιατί τώρα μπορείς να είσαι ΠΑΟΚ Β
barlow4 έγραψε:Εγω αν ερθει αυτος δε θα ειμαι ΠΑΟΚ φετος
αυτό βρήκα από ρεπορτάζ :proedros έγραψε:Αυτό που εύχομαι για τον Ολιβέιρα είναι να κάνει την δική του επανεκκίνηση γιατί αν δούμε τον Ολιβέιρα της ΑΕΚ δεν θα κάνει καμία διαφορά...Σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς γνωρίζει κανείς τίποτε?Ελπίζω να το έχει ξεπεράσει..
θεωρώ ότι το ιατρικό επιτελείο θα τα ξεσκονίσει και θα έχουν προβλεφθεί και σχετικές ρήτρες23 Φεβ 2021 : https://m.naftemporiki.gr/story/1695933
Πλήγμα με Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος στράικερ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε).
Ο 29χρονος επιθετικός αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό. Αυτό σημαίνει πως θα μπει... στα πιτς για περίπου ένα μήνα (3-4 εβδομάδες).
Αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τους Αρκάδες υπήρξε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης για την κατάσταση της υγείας του Ολιβέιρα, καθώς ο παίκτης αντιμετώπισε πρόβλημα και την περασμένη σεζόν στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, όμως, ο τελευταίος τραυματισμός του παίκτη, ο οποίος ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που είχε αρχίσει να «ανεβαίνει» αγωνιστικά (πέτυχε τρία γκολ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου), είναι σε διαφορετικό σημείο και δεν έχει την παραμικρή σχέση.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ολιβέιρα θα χάσει σίγουρα το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/02), τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο (4/03), καθώς και από τους αγώνες του πρωταθλήματος με την ομάδα της Μαγνησίας και τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο στράικερ της ΑΕΚ θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να είναι έτοιμος στα play off της Super League
Μάρτενς,μαντουροDimitrisS έγραψε:Εχει κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παικτη με χρονιο προβλημα;
Που δεν επαιξε στην ομαδα λογω αυτου;
Αληθεια ρωταω. Θυμηστε μου, μηπως δεν θυμαμαι εγω.
ούτε εγώ είμαι φαν του Σβιντέρσκι, αλλά με το τελευταίο 6μηνο και το euro που έκανε, νομίζω πως θα ξεκινήσει ως πρώτος στην ιεραρχία.danirifle έγραψε:δεν πετάω τη σκούφια μου με ολιβέιρα, αλλά και μόνο που δε θα βλέπω σβιντέρσκι βασικό, εμένα με ικανοποιεί
Ναι το λέω και με ενοια ότι ξέρει τι πέρασαν πριν από το ΠΑΟΚ και να βάλει στόχο για τον εαυτό του να βγει καλύτερος.DimitrisS έγραψε:Δεν ειναι ακριβως ετσι. Ενας ελευθερος ποδοσφαιριστης διαπραγματευτεται διαφορετικα το συμβολαιο του, γιατι πολυ απλα η ομαδα που τον θελει δεν χρειαζεται να δωσει λεφτα σε τριτο για να τον αποκτησει.fotis έγραψε:Απλά πρέπει να αποδείξει για τα λεφτά που θα πάρει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έφυγαν Πριγιο Ακπομπ Κρεμντσικ ( Τσολακ δε βάζω)
Το συνολικο κοστος του Ακπομ ας πουμε ειναι το ποσο για την αγορα απο την Αρσεναλ συν το συμβολαιο του.
Ενας ελευθερος ποδοσφαιριστης που ξερει οτι στους ελευθερους μαλιστα μπορει να ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει για ομαδα επιπεδου ΠΑΟΚ, θα το τσιμπησει και λιγο προς τα πανω το συμβολαιο του.
Δωσε 900Κ σου λεει σε μενα ή δωσε 3 μυρια συν 700Κ για τον χ Κρμεντσικ.