Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ariskatiforos

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από ariskatiforos »

george188 έγραψε:Το κύπελλο φέτος το πήρε ο πάμπλο αλλά σύμφωνα με αυτά που γράφεις δεξιά και αριστερά, ο ραζβάν δεν είχε συνδρομή στο αήττητο..απλά ήταν τυχερός. Καταλαβαίνεις οτι δεν κολλάνε μεταξύ τους αυτά ετσι?
Δεν είπα ότι δεν είχε συμβολή πουθενά !
Αυτό που αμφισβητώ είναι το ποσο κομμάτι της επιτυχίας του ανήκει
Ποσο είναι δικό του κ ποσο της ομάδας της δυναμικης της κ του τότε ρόστερ
Γιατί βλέπω εργολαβικά η μεγάλη εκφυλισμένη πλειοψηφία έχει σηκώσει χέρια ψηλά παραδίδοντας με αφέλεια επαρχιώτη που πάσχει από χαμηλή αυτοεκτίμηση ,όλη εκείνη την επιτυχία ,αποκλειστικα στον πρώην της Ξάνθης ...βέβαια κ είχε συμβολή ξαναλέω ...
Το κύπελλο που πήρε ο Γκαρσια όπως το πήρε σε τι συνθήκες με τι υλικό κ ποιον αντίπαλο ,είναι άλλη ξεχωριστή ιστορία ...όπου είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μόνο ο παμπλο θα μπορούσε να το καταφέρει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Κυρ 30 Μάιος 2021, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για αρχη εχεις καταλαβει τη διαφορα στη δυσκολια κατακτησης ενος πρωταθληματος στην Ελλαδα σε σχεση με ενα κυπελο?
ariskatiforos

joshua έγραψε:Για αρχη εχεις καταλαβει τη διαφορα στη δυσκολια κατακτησης ενος πρωταθληματος στην Ελλαδα σε σχεση με ενα κυπελο?
Όχι εξήγησε μου εσυ που εισαι έξυπνος
Αλλά δε φαίνεται να έχεις καταλάβει ποσο καθοριστικό είναι το βάθος κ η ποιότητα του ρόστερ στη επίτευξη ενός στοχου
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Eιναι που μας ελεγαν καποιοι τον προηγουμενο καιρο οτι δεν υπερασπιζοταν τον Γκαρσια επι προσωπικου, αλλα ηταν η γενικη τους θεωρηση περι ευκαιριων και χρονο που χρειαζονται οι προπονητες...
Τελικα το μεγαλυτερο λαθος του Σαββιδη ηταν εξαρχης η αποφαση του να δωσει τα ηνια της ομαδας στον Γκαρσια.Οταν δινεις μια τετοια θεση σε καποιον που σε σημαντικη μεριδα οπαδων εχει μεγαλυτερο εκτοπισμα απο εσενα μονο προβληματα θα βρεις μπροστα σου καποια στιγμη.
Το εκτόπισμα του Γκαρσία δεν είναι μεγαλύτερο από του Ιβάν. Σε καμία περίπτωση.
Το όποιο εκτόπισμα έχει ο Γκαρσία δεν το κληρονόμησε, το κέρδισε με το σπαθί του και με την μαγκιά του.
Οπότε η υπεράσπιση του Γκαρσία είναι από την αρχή μέχρι τέλους επί προσωπικού.
Τώρα η γενικότερη άποψη σου περί θέσεων σε άτομα με εκτόπισμα είναι εντελώς συγκυριακή επειδή δεν γουστάρεις τον Πάμπλο.
Θα ήθελες π.χ ο Βιερίνια να πάρει πόστο στην ομάδα ή καλύτερα όχι μην το βρει μπροστά του ο Ιβάν?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ariskatiforos έγραψε:
joshua έγραψε:Για αρχη εχεις καταλαβει τη διαφορα στη δυσκολια κατακτησης ενος πρωταθληματος στην Ελλαδα σε σχεση με ενα κυπελο?
Αλλά δε φαίνεται να έχεις καταλάβει ποσο καθοριστικό είναι το βάθος κ η ποιότητα του ρόστερ στη επίτευξη ενός στοχου
Προσπερναω για αλλη μια φορα το υφακι σου και σου θυμιζω πως για να κατακτησουμε το πρωταθλημα στο περιβαλλον που αυτο διεξαγεται επρεπε να το κατακτησουμε αηττητοι.Καταλαβαινεις τι πιεση δημιουργει αυτο,τι βαθμο συγκεντρωσης απαιτει και αν δεν ειναι ο προπονητης της ομαδας αυτος που το εξασφαλιζει δεν ξερω ποιος ειναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

kos έγραψε:
joshua έγραψε:Eιναι που μας ελεγαν καποιοι τον προηγουμενο καιρο οτι δεν υπερασπιζοταν τον Γκαρσια επι προσωπικου, αλλα ηταν η γενικη τους θεωρηση περι ευκαιριων και χρονο που χρειαζονται οι προπονητες...
Τελικα το μεγαλυτερο λαθος του Σαββιδη ηταν εξαρχης η αποφαση του να δωσει τα ηνια της ομαδας στον Γκαρσια.Οταν δινεις μια τετοια θεση σε καποιον που σε σημαντικη μεριδα οπαδων εχει μεγαλυτερο εκτοπισμα απο εσενα μονο προβληματα θα βρεις μπροστα σου καποια στιγμη.
Το εκτόπισμα του Γκαρσία δεν είναι μεγαλύτερο από του Ιβάν. Σε καμία περίπτωση.
Το όποιο εκτόπισμα έχει ο Γκαρσία δεν το κληρονόμησε, το κέρδισε με το σπαθί του και με την μαγκιά του.
Οπότε η υπεράσπιση του Γκαρσία είναι από την αρχή μέχρι τέλους επί προσωπικού.
Τώρα η γενικότερη άποψη σου περί θέσεων σε άτομα με εκτόπισμα είναι εντελώς συγκυριακή επειδή δεν γουστάρεις τον Πάμπλο.
Θα ήθελες π.χ ο Βιερίνια να πάρει πόστο στην ομάδα ή καλύτερα όχι μην το βρει μπροστά του ο Ιβάν?
Αρχικα δεν ειπα ποτε οτι δεν γουσταρω τον Γκαρσια,ημουν απο αυτους που τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευε πως ηταν η ιδανικοτερη λυση για αντικατασταση του Φερειρα. Αυτο στο οποιο δεν συμφωνω ειναι στο μυθο γυρω απο το προσωπο και μην κοροιδευομαστε αυτος συνοδευει μονο τον Γκαρσια και στο παρελθον τον Αγγελο,οχι προσωπα στο υφος του Βιερινια κατι που φανηκε και περσι οταν ολα εδειχναν πως ο αρχηγος αποχωρει.Αυτοι δημιουργουν προβλημα στη διαχειριση καταστασεων.
ariskatiforos

Ούτε ο ιδιος ο γκαρσια στα πιο αλαζονικά του όνειρα θα μπορούσε να διανοηθεί ότι το εκτόπισμα του είναι μεγαλύτερο η ίσο από του ιβαν !
Ο ιδιος ο γκαρσια μάλιστα επειδή είναι ένας από μας ,αν του είχε τεθεί το δίλημμα η παμπλο η ιβαν ,θα έλεγε μόνος του παιδιά φεύγω γιατί και εγώ μαζί με σας θέλω να δω τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας να μεγαλώνει !
ariskatiforos

joshua έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:
Προσπερναω για αλλη μια φορα το υφακι σου και σου θυμιζω πως για να κατακτησουμε το πρωταθλημα στο περιβαλλον που αυτο διεξαγεται επρεπε να το κατακτησουμε αηττητοι.Καταλαβαινεις τι πιεση δημιουργει αυτο,τι βαθμο συγκεντρωσης απαιτει και αν δεν ειναι ο προπονητης της ομαδας αυτος που το εξασφαλιζει δεν ξερω ποιος ειναι.
Το υφάκι είναι δικό σου έχω την εντύπωση κάνοντας ερωτήσεις με αυτονόητες απαντήσεις αναρωτώμενος ταυτόχρονα αν το έχω καταλάβει !
Κατά δεύτερο πάλι τα αυτονόητα μου λες
Αν αντι βιερινια ειχες τον μπαμπά η τον περειρα θα περνούσες από τον Παναιτωλικό ;
Θ άνοιγες το σκορ στο 5 στη τούμπα με γαύρο ;
Αν ειχες ζιφκοβιτς αντι για πασχαλακη θα περνούσες από το Χαριλάου ;;η το Καραϊσκάκη ;;
Είχε κ συμβολή είχε κ άστρο μεγάλο είχε όμως κ μια φανέλα ένα κόσμο κ τη ΠΑΟΚτςηδικη μούρλα όπως επίσης κ ένα τρομερό ρόστερ !
Τι είναι από αυτά δυσκολονόητο ;
Εγώ πιστεύω ότι ο παμπλο με αντίστοιχο υλικό κ μετά από τον απαραίτητο χρόνο να το κουμπώσει θ σ είχε τρία χρόνια αήττητο κ δε θα σε παρατούσε ένα πρωί για τον κανιας κ τον σακχοφ ! Εντάξει ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Κυρ 30 Μάιος 2021, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε εσεις υπερασπιζεστε αρθρο που με αφορμη τη περιπτωση Γκαρσια λεει πως πρεπει να καταστησουμε σαφες στον Σαββιδη πως ειμαστε ισοτιμα μελη και πρεπει να μας λαμβανει υποψην στη ληψη αποφασεων.Αρθρο που λεει εν ολιγεις πως η ΠΑΕ επρεπε να διωξει τον προπονητη της ομαδας που δεν υπολογιζε τον παιχτη Γκαρσια και αρνειστε οτι υπαρχει σημαντικη μεριδα κοσμου που εχει πιο ψηλα τον Γκαρσια? Εγω ειμαι σιγουρος πως αν ρωτουσα να μου απαντησουν με το χερι στη καρδια συνοπαδους ,αν προτιμουν Ιβαν η μοντελο στυλ Ζαγορακη με προεδρο αυτη τη φορα τον Γκαρσια σημαντικος αριθμος θα προτιμουσε το δευτερο.
ariskatiforos

Οσο για το βιερινια γκαρσια ! Λατρεύω τον βιερινια ναι στη καρδιά μ βαθειά !!
Αλλά στη βαθύτερη άβυσσο της καρδιάς μου είναι ο παμπλο γιατί μετά τον τελικό δε θα φώναζε σε κανένα σύμπαν σε καμία βιντεοκληση , μπόνους μπόνους συμβόλαιο συμβόλαιο !!
Αλλά γκαμω το ματινακη πουτιδες!για το κομο!
Γι αυτό είναι καρφί στην άβυσσο της ψυχής τοποθετημένος ο παμπλο
Της ΠΑΟΚτσηδικηΣ ψυχής
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ιβάν διώξε τον Γκαρσία κι από την Θεσσαλονίκη αν θες να πάει η ομάδα μπροστά.

Φτάνει, ξεφυγαμε από τον Αγγελο, δεν θέλουμε άλλον.
kos

Δημοσίευση από kos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ιβάν διώξε τον Γκαρσία κι από την Θεσσαλονίκη αν θες να πάει η ομάδα μπροστά.

Εγώ λέω να ζητήσει από τον Πούτιν το δηλητήριο που έδωσαν στον ναβαλνι. Αυτός μπορεί να κάνει ζημιά στην ομάδα και από μακριά....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ιβάν διώξε τον Γκαρσία κι από την Θεσσαλονίκη αν θες να πάει η ομάδα μπροστά.

Μαλακα τί λέει. Αχαχαχα

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

rainmaker έγραψε:Εγώ λέω ότι για το καράβι που απομακρύνεται δε φταίει ο Ιβάν.

Απομακρυνόταν ήδη από πριν.

Απλά βρήκαμε τον φταιχτη τώρα.

Ότι δηλαδή πριν έρθει το χρήμα και οι κούπες τιμουσαμε τα ιδεώδη στο έπακρο.

Ρε άιντε να φτυσουμε τα μπούτια μας όλοι μαζί.

Υγ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και σε εθνικό επίπεδο. Λυσσαξαμε να εστιάζουμε στην απειλή της Τουρκίας, την ώρα που τουρκευαμε τη χώρα μόνοι μας επί δεκαετίες
Διαβάζετε ρε παιδιά το κείμενο που σχολιάζετε ή γράφετε την άποψη σας ανεξαρτήτως; Λέει κάπου ότι φταίει ο Ιβάν; Στους Ιβανικοτερους του Ιβάν εστιάζει.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ποστ της χρονιάς!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”