Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Αν κρατησουμε την τριτη θεση, που ειναι και το πιθανοτερο, θα διασταυρωθουμε στα play offs, με την θετιδα κατα 90% και οχι με την αεχ
-
Η τρίτη θέση προϋποθέτει ότι δεν θα χάσουμε με καθαρό σκορ εκτός έδρας με τον ρούλη.
Πώς το βλέπετε αυτό το ματς;
Πώς το βλέπετε αυτό το ματς;
Πιστεύω τον Άρη θα τον κερδίσουμε έστω και στο τάι μπρέικ, οι παίκτριες θα κατέβουν πιο συγκεντρωμένες, και νομίζω είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς.
Θα ήθελα να αποφύγουμε την ΑΕΚ στον 1ο γύρο των πλέι οφ, οι 3 ήττες μας δημιουργούν και ψυχολογικό θέμα, ειδικά όπως χάθηκε το ματς του κυπέλλου.
Η Κυπαρίσση δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο παιγνίδι, ενώ ήταν αποστολή. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό στις προτιμήσεις του προπονητή. Το άλλο που παρατηρώ και έχει τη σημασία του, είναι η προτίμηση του προπονητή στην Τερζόγλου ως τρίτης κεντρικής από την Τσιόγκα που είχε αυτή τη θέση επί Φλώρου.
Θα ήθελα να αποφύγουμε την ΑΕΚ στον 1ο γύρο των πλέι οφ, οι 3 ήττες μας δημιουργούν και ψυχολογικό θέμα, ειδικά όπως χάθηκε το ματς του κυπέλλου.
Η Κυπαρίσση δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο παιγνίδι, ενώ ήταν αποστολή. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό στις προτιμήσεις του προπονητή. Το άλλο που παρατηρώ και έχει τη σημασία του, είναι η προτίμηση του προπονητή στην Τερζόγλου ως τρίτης κεντρικής από την Τσιόγκα που είχε αυτή τη θέση επί Φλώρου.
Αν οι δύο ξένες έχουν αυτή την εικόνα που δείχνουν τα στατιστικά (άγνωστο πόσο αξιοπιστα είναι) απέναντι στον Πορφύρα, η ομάδα δεν έχει καμία τύχη. + 22 λάθη.
- miburosaito
Ο επαναληπτικος αγωνας του ημιτελικου του CEV Cup μεταξυ Eczacibasi v Alba, παιζει τωρα.
Να θυμισω οτι στον πρωτο αγωνα ειχαμε ευκολη νικη των Τουρκαλων, το ιδιο λογικα θα δουμε και σημερα.
Δυο μονο σετ θελουν για να περασουν εξαλλου, παντως εγω θα δω ετσι για λιγο λογω Μποσκοβιτς
[youtube]1Rp-uGplREE[/youtube]
EDIT
Εχει και τη Κ18 μας που παιζει με την Ελπιδα λιγο πιο μετα
[youtube]W9mChjU5igI[/youtube]
Να θυμισω οτι στον πρωτο αγωνα ειχαμε ευκολη νικη των Τουρκαλων, το ιδιο λογικα θα δουμε και σημερα.
Δυο μονο σετ θελουν για να περασουν εξαλλου, παντως εγω θα δω ετσι για λιγο λογω Μποσκοβιτς

[youtube]1Rp-uGplREE[/youtube]
EDIT
Εχει και τη Κ18 μας που παιζει με την Ελπιδα λιγο πιο μετα
[youtube]W9mChjU5igI[/youtube]
- V-olakiotis
Ελπίδα - ΠΑΟΚ 0-3
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Cylon-4 έγραψε:Αν κρατησουμε την τριτη θεση, που ειναι και το πιθανοτερο, θα διασταυρωθουμε στα play offs, με την θετιδα κατα 90% και οχι με την αεχ
Η αεκ βρισκεται στο +2 από τη θετιδα. Η θετιδα εχει να παιξει μονο με ομαδες απο την 8η θεση και κατω, ενω η αεκ εχει να παιξει μεσα στην εδρα του οσφπ και με την θηρα. Φαβορι για την 5η θεση είναι η θετιδα, υπερτερει και σε περιπτωση ισοβαθμίας..αλλα ολα ειναι πιθανα.
- V-olakiotis
Κάνα νέο απο Τζεγιονγκ;
Στο κλιμάκιο εθνικής νεανίδων του βορρά, κλήθηκαν αρχικά 4 αθλήτριες του ΠΑΟΚ.
Εκτός των "γνωστών" Μεροδουλάκη και Παπαδοπούλου, στις κλήσεις και οι Λόλα και Μιχοπούλου.
Θα φανεί ποιες θα συμμετέχουν στο τέλος στην τελική σύνθεση, όπου υπάρχει φυσικά και ο νότος.
https://liberolvolley11.blogspot.com/20 ... st_71.html
Εκτός των "γνωστών" Μεροδουλάκη και Παπαδοπούλου, στις κλήσεις και οι Λόλα και Μιχοπούλου.
Θα φανεί ποιες θα συμμετέχουν στο τέλος στην τελική σύνθεση, όπου υπάρχει φυσικά και ο νότος.
https://liberolvolley11.blogspot.com/20 ... st_71.html
Άσχετο με τον ΠΑΟΚ αλλά ήθελα να το πω.
Πριν από λίγο η Ναβάρα νίκησε 3-1 την κονελιανο σε ένα καταστροφικό ματς για την Ιταλίδα σταρ εγκονου η οποία είχε νομίζω 18 πόντους και έκανε πάνω απο 20 ΛΑΘΗ ( βάζω και τα μπλοκ που δέχτηκε). Αδιανόητα κακή εμφάνιση από την εγκονου η οποία παίρνει μια περιγραφή χρόνια . Για να καταλάβετε στο προηγούμενο ματς της είχε 40 πόντους με ελάχιστα λαθη και τώρα αυτο
Πριν από λίγο η Ναβάρα νίκησε 3-1 την κονελιανο σε ένα καταστροφικό ματς για την Ιταλίδα σταρ εγκονου η οποία είχε νομίζω 18 πόντους και έκανε πάνω απο 20 ΛΑΘΗ ( βάζω και τα μπλοκ που δέχτηκε). Αδιανόητα κακή εμφάνιση από την εγκονου η οποία παίρνει μια περιγραφή χρόνια . Για να καταλάβετε στο προηγούμενο ματς της είχε 40 πόντους με ελάχιστα λαθη και τώρα αυτο
- miburosaito
Για γυναικειο βολευ ειναι, για μενα καλα κανεις και το ανεφερες. Απλα την επομενη φορα βαλε και κανενα λινκ την ωρα που παιζει να δουμε κι εμεις!
Εγω ειπαμε Μποσκοβικος ειμαι - μακραν η καλυτερη
- αλλα ενταξει οπως ολες οι παιχτριες, ετσι και η Εγκονου μπορει να κανει και ασχημα παιχνιδια, μην τρελαινεσαι...
Εξαλλου ειναι γνωστη για τα λαθη της, ειδικα στο παρελθον και με την ομαδα της και με την Εθνικη Ιταλιας.
Εψαξα να βρω το match report, ειχε οντως πολυ κακη επιδοση η Εγκονου στην επιθεση αλλα ΔΕΝ ειχε 20 λαθη. Μαζι με τα μπλοκ που εφαγε (καθοτι και αυτα μετρανε στα λαθη) ειχε 10 λαθη --> 7 λαθος επιθεσεις και 3 μπλοκ κατα σε συνολο 44 επιθεσεων, αποτελεσματικοτητα 39% στην επιθεση, ομως μαζι με 10 λαθη ειναι πολλα...

Παντως η υποδοχη της Νοβαρα ειναι καλυτερη της Κονελιανο, ειδικα οσον αφορα την ουδετερη υποδοχη κυριως (οι τελειες ειναι παραπλησιες) και λογικα η διαφορα υπερ της Νοβαρα στον αγωνα κριθηκε στην αποδοση των ομαδων υπο συνθηκη ουδετερης/αρνητικης υποδοχης.
Επισης, μου κανει εντυπωση που δεν ειχαμε κλειστα σετ (εκτος του 3ου), ειδικα απο δυο τοσο καλες ομαδες
ΥΓ. Η Μεροδουλακη επαιξε στα ακρα λιγο που ειδα τον αγωνα των νεανιδων
Καλη ειναι, απλα θα χρειαστει αρκετη δουλεια σ φυσικη κατασταση για να φτασει στα επιπεδα της πρωτης ομαδας.
Η Μιχοπουλου ρε γμτ ειναι πολυ καλη - με τσαγανο - αλλα δεν εχει υψος για ακραια.
Λογικα η Παπαδοπουλου θα κληθει, ειδικα φετος που πηρε και παιχνιδια με την πρωτη ομαδα.
Τιποτα δεν εχω ακουσει..
Εγω ειπαμε Μποσκοβικος ειμαι - μακραν η καλυτερη

Εξαλλου ειναι γνωστη για τα λαθη της, ειδικα στο παρελθον και με την ομαδα της και με την Εθνικη Ιταλιας.
Εψαξα να βρω το match report, ειχε οντως πολυ κακη επιδοση η Εγκονου στην επιθεση αλλα ΔΕΝ ειχε 20 λαθη. Μαζι με τα μπλοκ που εφαγε (καθοτι και αυτα μετρανε στα λαθη) ειχε 10 λαθη --> 7 λαθος επιθεσεις και 3 μπλοκ κατα σε συνολο 44 επιθεσεων, αποτελεσματικοτητα 39% στην επιθεση, ομως μαζι με 10 λαθη ειναι πολλα...

Παντως η υποδοχη της Νοβαρα ειναι καλυτερη της Κονελιανο, ειδικα οσον αφορα την ουδετερη υποδοχη κυριως (οι τελειες ειναι παραπλησιες) και λογικα η διαφορα υπερ της Νοβαρα στον αγωνα κριθηκε στην αποδοση των ομαδων υπο συνθηκη ουδετερης/αρνητικης υποδοχης.
Επισης, μου κανει εντυπωση που δεν ειχαμε κλειστα σετ (εκτος του 3ου), ειδικα απο δυο τοσο καλες ομαδες

ΥΓ. Η Μεροδουλακη επαιξε στα ακρα λιγο που ειδα τον αγωνα των νεανιδων

Καλη ειναι, απλα θα χρειαστει αρκετη δουλεια σ φυσικη κατασταση για να φτασει στα επιπεδα της πρωτης ομαδας.
Η Μιχοπουλου ρε γμτ ειναι πολυ καλη - με τσαγανο - αλλα δεν εχει υψος για ακραια.
Λογικα η Παπαδοπουλου θα κληθει, ειδικα φετος που πηρε και παιχνιδια με την πρωτη ομαδα.
V-olakiotis έγραψε:Κάνα νέο απο Τζεγιονγκ;
Τιποτα δεν εχω ακουσει..
Φίλε μου εννοείται θα έδινα λινκ αν μπορούσα αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα προβάλλεται στο worldvolleytv και έχει συνδρομή. Δηλαδή δεν το παρακολουθώ δωρεάν. Όσο για την εγκονου δεν νομίζω ότι τα στατιστικά που ανέβηκαν αντανακλούν την αλήθεια . Μέχρι το δεύτερο σετ και αρχές του τρίτου νομίζω ο εκφωνητής έχει πει ότι έχει 12 λάθη μέχρι τότε. Έπειτα έκανε πολλά ακομη
- miburosaito
Τα επισημα στατιστικα απο το σαιτ της ομοσπονδιας ειναι, τι εννοεις δεν αντανακλουν την πραγματικοτητα?
Θα μας τρελάνεις εσυ
Τα 12 που ειδες θα ηταν μαζι με τα λαθος σερβις μαλλον, στο τελικο match report αν δεις ειχε 5 χαμενα σερβις συνολικα, ενω για καποιο λογο πηρε και 4(!) υποδοχες οπου εκανε και εδω ενα λαθος.
Αρα συνολικα ειχε 16 λαθη, στην επιθεση ομως ειχε 10. Στα εξηγω ωραια?
ΥΓ. Εχει και σπασμενες - παρανομες μεταδοσεις καποιες φορες, αλλα συνηθως κολλανε αρκετα
Εχεις παρει αυτο το προγραμμα που ειναι με 7 ευρω το μηνα? Τι αλλο δειχνει εκτος απο τα Ευρωπαικα?
Θα μας τρελάνεις εσυ

Τα 12 που ειδες θα ηταν μαζι με τα λαθος σερβις μαλλον, στο τελικο match report αν δεις ειχε 5 χαμενα σερβις συνολικα, ενω για καποιο λογο πηρε και 4(!) υποδοχες οπου εκανε και εδω ενα λαθος.
Αρα συνολικα ειχε 16 λαθη, στην επιθεση ομως ειχε 10. Στα εξηγω ωραια?

ΥΓ. Εχει και σπασμενες - παρανομες μεταδοσεις καποιες φορες, αλλα συνηθως κολλανε αρκετα

Εχεις παρει αυτο το προγραμμα που ειναι με 7 ευρω το μηνα? Τι αλλο δειχνει εκτος απο τα Ευρωπαικα?
Το worldvolley δείχνει το ιταλικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών της Α1. Επίσης δείχνει τα παγκόσμια συλλόγων και τα vnl και λογικά φέτος θα δείξει και το παγκόσμια πρωταθλήματα των εθνικών.
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα δείχνουν στο eurovolleytv. Και να πήρα το πακέτο με τα 7€
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα δείχνουν στο eurovolleytv. Και να πήρα το πακέτο με τα 7€
- miburosaito
Για οσους εχουν συνδρομη, εδω θα δειξει τον σημερινο αγωνα με το Μαρκοπουλο:
[youtube]h92l2tzBnic[/youtube]
Το επομενο ΣΚ δεν εχει αγωνα αφου θα εχει το Final Four του κυπελλου, μετα απο 2 βδομαδες θα εχει το ματς με Αρη και μετα με Παναθηναικο (τα τελευταια πριν τα play off)
[youtube]h92l2tzBnic[/youtube]
Το επομενο ΣΚ δεν εχει αγωνα αφου θα εχει το Final Four του κυπελλου, μετα απο 2 βδομαδες θα εχει το ματς με Αρη και μετα με Παναθηναικο (τα τελευταια πριν τα play off)