Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ο Stefan Schwab αν έρθει είναι μεταγραφάρα αρχηγάρα αλλά από όσο ξέρω παίρνει κοντά στο 1εκ. τον χρόνο εκεί.
Εθνική δεν παίζεις στην Αυστρία αν δεν παίζεις Γερμανία ή στην Σαλτςμπρουκ.
Γενικά το Αυστριακό πρωτάθλημα είναι μία Σαλτςμπρουκ και οι υπόλοιποι είναι ομάδες σαν την κουλα, τον ρουλη, τον Ατρόμητο. Εκεί βάζεις εύκολα γκολ οπότε ότι νούμερα βλέπετε διαιρέστε /2 στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί έκανε 20 γκολ για πλάκα o Φούντας. Εκεί έχω διαβάσει κάπου πριν μέρες υπάρχει ένας Ισραηλινός επιθετικός 24 χρονών παίζει σε μια ομαδούλα της πλάκας και έχει κάνει το απόλυτο σχεδόν 40 συμμέτοχες 40 γκολ αν δεν κάνω λάθος... Οπότε τα νούμερα είπαμε διαιρέστε /2... Είναι καλός παίχτης ο Stefan Schwab πάντως και έχει γραφτεί φυσικά και εδώ πολλές από τους παίχτες ευκαιρία που λήγουν τα συμβόλαια.
Είναι box to box ο παίχτης αλλα επειδή τον θέλουν Μπεσικτας και ένα τσουρμο Αγγλικές ομάδες είμαι λίγο διστακτικός ότι θα κλείσει σε εμάς μακάρι θα είναι επιτυχία μεγάλη.
Εθνική δεν παίζεις στην Αυστρία αν δεν παίζεις Γερμανία ή στην Σαλτςμπρουκ.

Γενικά το Αυστριακό πρωτάθλημα είναι μία Σαλτςμπρουκ και οι υπόλοιποι είναι ομάδες σαν την κουλα, τον ρουλη, τον Ατρόμητο. Εκεί βάζεις εύκολα γκολ οπότε ότι νούμερα βλέπετε διαιρέστε /2 στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί έκανε 20 γκολ για πλάκα o Φούντας. Εκεί έχω διαβάσει κάπου πριν μέρες υπάρχει ένας Ισραηλινός επιθετικός 24 χρονών παίζει σε μια ομαδούλα της πλάκας και έχει κάνει το απόλυτο σχεδόν 40 συμμέτοχες 40 γκολ αν δεν κάνω λάθος... Οπότε τα νούμερα είπαμε διαιρέστε /2... Είναι καλός παίχτης ο Stefan Schwab πάντως και έχει γραφτεί φυσικά και εδώ πολλές από τους παίχτες ευκαιρία που λήγουν τα συμβόλαια.
Είναι box to box ο παίχτης αλλα επειδή τον θέλουν Μπεσικτας και ένα τσουρμο Αγγλικές ομάδες είμαι λίγο διστακτικός ότι θα κλείσει σε εμάς μακάρι θα είναι επιτυχία μεγάλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος invincible την Τρί 28 Ιούλ 2020, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ύποπτο το ότι είναι ελεύθερος. Ματος, Κρεσπο, Σακχοφ σαν ελεύθεροι ήρθαν.. Αν τον πληρώναμε κάνα 1.5-2 μύρια θα είχαμε πιο ησυχο το κεφάλι μας; Σε ολόκληρο παιχνίδι δεν τον είδα αλλά από διάβασμα που έκανα φαίνεται να έχει στοιχεία που δεν έχουμε στο κέντρο. Δηλαδή εναεριες μονομαχίες, αριστερό πόδι, μακρινή μπαλια, σκοράρισμα. Βαράει κ πέναλτι κ φάουλ άμα λάχει. Ευέλικτος τακτικά, ο προπονητής του παίζει κ με 3 κ με 4 πίσω κ αυτός είναι πάντα μέσα είτε σαν εσωτερικός μέσος, είτε σαν κεντρικός επιθετικός πίσω από τους δύο φορ, είτε πιο σπάνια εξαρι η' κ επιθετικός. Ας τον πάρουμε κ θα δω κ κάνα ματς. Διάβασα αναλύσεις της Ραπιντ σε ματς με Σαλσμπουργκ, ΛΑΣΚ
- invincible
Ο παιχτης δεν είναι ελεύθερος δεν έχει ανανεώσει ακόμα και τον θέλουν πολλές Αγλικές και η Μπεσικτας .
Τέλος δεν νομίζω έχει σχέσει με τον Μαυρίσιο αυτός ο οποίος μάλλον θα κλείσει σε εμάς και αυτός γιατί άκουσα ότι τον θέλει ο Αμπελ και αυτόν.
Τέλος δεν νομίζω έχει σχέσει με τον Μαυρίσιο αυτός ο οποίος μάλλον θα κλείσει σε εμάς και αυτός γιατί άκουσα ότι τον θέλει ο Αμπελ και αυτόν.
-
- invincible
Ακριβώς δεν είναι ελευθερος αν δεν ανανεώσει όπως σε μας ο Μαουρίσιο μένει ελευθερος και έχει παρα πολλές προτάσεις αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε απο QPR μέχρι Μπεσίκτας. Και είναι ο καλύτερος παιχτης στην Ραμπιντ ααρχηγός σημαία.
Σιγά μην έπαιρνε και 7 εκατομμύρια δολάρια.
500 χιλιάρικα αν έπαιρνε και πολλά γράφω.
Ο παίχτης αυτός αν έχει πρόταση 700 συν μπόνους, έρχεται με τα πόδια από την Βιέννη.
500 χιλιάρικα αν έπαιρνε και πολλά γράφω.
Ο παίχτης αυτός αν έχει πρόταση 700 συν μπόνους, έρχεται με τα πόδια από την Βιέννη.
- ΑποστόληςΑ
Είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε υστέρηση.obanebane έγραψε:Από κεφάλι,γαμάει ο Αυστριακός.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει και ο El Kaddouri.joshua έγραψε:Αυτη τη στιγμη εχω στα χαφ Εσιτι,Αγκουστο,Μισιτς φυσικα με τους 2 τραυματιες, αλλα καποια στιγμη αυτη η τριαδα θα ειναι διαθεσιμη.Ε περιμενα κατι καλυτερο για ενισχυση στη γραμμη..Ας ελπισουμε οτι ο Αυστριακος θα ειναι μια πρωτη κινηση μπαλωμα και θα ερθει κατι ακομα στα χαφ πιο ενδιαφερον αργοτερα.
Στο πρόσωπο του αυστριακού βλέπουν αυτόν που θα δώσει τα νούμερα που χάνουμε απο την απουσία μίσους.
Ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που η μπάλα σηκώνεται πολύ συχνά και σε μια ομάδα που επιτίθεται κατά βάση από πλάγια με σέντρες ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμος
Ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που η μπάλα σηκώνεται πολύ συχνά και σε μια ομάδα που επιτίθεται κατά βάση από πλάγια με σέντρες ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμος
Είμαι απαισιόδοξος με τον Αυστριακό γιατί αυτή είναι μιά περίπτωση που πρέπει να κλείσει άμεσα. Αν κινηθούμε με τους γνωστούς αργούς ρυθμούς ο παίκτης θα χαθεί. Ως ελεύθερος θα έχει ψηλό κασέ, αλλά εδώ δεν ανανεώνεις τον Μάου και τα σπρώχνεις. Δυστυχώς ο γάτος προπονητής Φερέιρα θα ζητήσει να μείνει ο Μάου.
1 εκατομμύριο συμβόλαιο είχε ο αυστριακός
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- invincible
Μακάρι πάντως μην τρελαθούμε είτε παίρνει 600 ή 800 είναι καλός παίχτης και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ... εδώ 2 εκ. παίρνει ο προπονητής. 

τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο
οπότε, δε μπορεί τον έναν να τον λέμε "παιχταρά" και τον άλλον "μέτριο"
από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ
οπότε, δε μπορεί τον έναν να τον λέμε "παιχταρά" και τον άλλον "μέτριο"
από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ