Abel Fernando Moreira Ferreira
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Και τον Κουδα βγαλαμε, αλλα θες να μιλησουμε για την τελευταια 3ετια που υποτίθεται σκαμε και 1 εκατομμυριο τον χρονο?
Στην Ελλάδα φίλε μου μην περιμένεις να δεις ότι γίνεται στο εξωτερικό ακόμα και ο γαύρος πιους έβγαλε αν δεις; τον Τσιμίκα; εννοώ για παίχτες που έχουν ταλέντο έβγαλε η ομάδα μας τώρα που δεν μπορούν να παίξουν το σύστημα είναι έτσι προτιμάμε 1 κορμό και στηρίζονται όλοι οι ξένοι σε αυτούς που η κάθε ομάδα αλλάζει το χρόνο 3 προπονητές.
Ο Αποστόλης είπε για τον Garcia και εσύ έγραψές παραπάνω αν δεν κάνω λάθος γιατόν Fereira που προπονούσε ομάδα under και μετά πήγε στην Braga.
Ας μπω στο τόπικ τώρα για τον Ferreira.
Eμένα το ξαναγράφω για πολλοστή φορά δεν μ'αρέσει η ομάδα που μπάζει η άμυνα με τον Φερέιρα πάμε να βάλουμε 3 και να φάμε 2-3 και να είμαστε με τον καφέ στο χέρι να νικήσουμε.
Σαν προπονητής θα δείξει από Νοέμβρη και μετά εκεί θα δούμε την δουλειά του τώρα λέμε για να λέμε με αυτές τις 4αγωνιστικές και τα ματς τα Ευρωπαικά.
Ο Αποστόλης είπε για τον Garcia και εσύ έγραψές παραπάνω αν δεν κάνω λάθος γιατόν Fereira που προπονούσε ομάδα under και μετά πήγε στην Braga.
Ας μπω στο τόπικ τώρα για τον Ferreira.
Eμένα το ξαναγράφω για πολλοστή φορά δεν μ'αρέσει η ομάδα που μπάζει η άμυνα με τον Φερέιρα πάμε να βάλουμε 3 και να φάμε 2-3 και να είμαστε με τον καφέ στο χέρι να νικήσουμε.
Σαν προπονητής θα δείξει από Νοέμβρη και μετά εκεί θα δούμε την δουλειά του τώρα λέμε για να λέμε με αυτές τις 4αγωνιστικές και τα ματς τα Ευρωπαικά.
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς δεν έχεις δει ποτέ σου αγώνα της Κ19 και κύρια πέρυσι.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ποια είναι η καταπληκτικη δουλεια του Γκαρσια, κι ολων των υπολοιπων προπονητών των ομαδων νεων? Εχουν βγαλει κανενα παικτη που να αξιζει να στέκεται στην πρωτη ομαδα?
Η μετάβαση των μικρών στην μεγάλη ομάδα είναι το μεγάλο πρόβλημα..... Διαχρονικό σε όλες τις ελληνικές ομάδες..... Μην μας ξεγελάνε τα παιχνίδια μεταξύ 18αρηδων στο ελληνικό κ19.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δε σε αφήσει να κάνεις Β ομάδα δε θα δούμε τόσο εύκολη μετάβαση από τους 19αρηδες στους μεγάλους.
- kataramenos5
Αποστολε καμια προθεση να μειωσω τη δουλεια του Παμπλο.Συγκριτικα με Φερειρα το γραψα και θυμομουν πρωταθλημα με Κ17 .Εκ παραδρομης.Αμα θεωρουμε οτι ο Αμπελ με 6 χρονια σε παγκους α και β εθνικης δεν εχει ιστορια αναλογικα ο Γκαρσια ειναι σε χειροτερη μοιρα.Ομως τον θελαμε για Α ομαδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ έχεις ξεφύγει λίγο. Ειλικρινά, και χωρίς να θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να συγκρουστώ. Σου μιλάω σαν αδελφό μου.kataramenos5 έγραψε:"Εδω τον ο Γκαρσια με 3 χρονια σε Κ17 και τον θελαμε για πρωτη ομαδα.
ΥΓ: Δεν υπάρχει λόγος να μειώνεις τον Garcia γράφοντάς τον ως προπονητή της Κ17. Την μεγάλη ομάδα των νέων προπονεί από το 2016-17. Την Κ20 εκείνη τη σεζόν και την Κ19 τις δύο επόμενες. Και η δουλειά που έχει κάνει είναι καταπληκτική.
Ασχετα αν πηγε η κουβεντα εκει εγω μιλουσα αρχικα για το τι ειδους ανθρωποι(δουλευταραδες,πεισματαρηδες κλπ)ειναι οχι τι επιτυχιες και εμπειρια εχουν.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μάγκες γιατί το ξεφτιλιζετε εντελώς;; από Γκαρσία μέχρι ακαδημίες, παίκτες που δε βγάλαμε..
Τι δουλειά έχουν όλα αυτά εδώ μέσα;;
Θέλετε να πείτε κάτι για φερειρα πείτε το.
Τι οφτοπικ και κακό είναι αυτό..
Ημαρτον!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι δουλειά έχουν όλα αυτά εδώ μέσα;;
Θέλετε να πείτε κάτι για φερειρα πείτε το.
Τι οφτοπικ και κακό είναι αυτό..
Ημαρτον!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Έχω να πω εγώ. Όσο κι αν πολεμηθεί φέτος ο ΠΑΟΚ σε κάθε επίπεδο, με αυτόν τον "μυρωδιά" μπροστάρη του αγωνιστικού δεν πρόκειται να μείνει αγ@μητη τρύπα για τρύπα στο ποκεμονοπέδιο. Ήδη πήρανε μια ελάχιστη πρόγευση την Κυριακή. Σε κανένα μήνα αυτος ο ΠΑΟΚ δε θα γίνεται να "σκοντάφτει" βαθμολογικά με απλώς κακιές διαιτησίες. Να είναι / είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Ο καθένας από το πόστο του.
Τζάμπα αδικείτε κει Φερέιρα κ Πάμπλο. Συγκρίσεις που ούτε κολλάνε ούτε οδηγούν πουθενά.
Επίσης οποιαδήποτε αναβάθμιση σε κοντινό διάστημα του Γκαρσία μόνο κακό θα του έκανε στο όνομα που έχτισε. Στις πρώτες στραβες θα έχουμε εμφύλιο γιατί στην κόντρα "ανυπομονων που αλλάζουν προπονητές το Σεπτέμβρη vs υπομονετικων που κρίνουν το Μάιο" θα προστεθουν Γκαρσιοσκυλα vs "αχαριστων που ξέχασαν γρήγορα" κι εκεί θα γίνουμε μύλος.
Για την ώρα τουλάχιστον είναι μια χαρά εκεί που είναι. Ας το ληξουμε....
Η χθεσινή "διαρροή" από γαυρορεπορτερ στο Βελιγράδι για δήθεν πρόταση ΠΑΟΚ στον Μιλόγεβιτς πριν..10 μέρες δείχνει ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ κρατώντας ζωντανό το θέμα!
Αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτα (ο Σαββίδης προ πολλού εξελίχτηκε κ έμαθε να κάνει υπομονή) τζάμπα τρικλοποδιές βάζουμε στους εαυτούς μας....
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης οποιαδήποτε αναβάθμιση σε κοντινό διάστημα του Γκαρσία μόνο κακό θα του έκανε στο όνομα που έχτισε. Στις πρώτες στραβες θα έχουμε εμφύλιο γιατί στην κόντρα "ανυπομονων που αλλάζουν προπονητές το Σεπτέμβρη vs υπομονετικων που κρίνουν το Μάιο" θα προστεθουν Γκαρσιοσκυλα vs "αχαριστων που ξέχασαν γρήγορα" κι εκεί θα γίνουμε μύλος.
Η χθεσινή "διαρροή" από γαυρορεπορτερ στο Βελιγράδι για δήθεν πρόταση ΠΑΟΚ στον Μιλόγεβιτς πριν..10 μέρες δείχνει ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ κρατώντας ζωντανό το θέμα!
Αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτα (ο Σαββίδης προ πολλού εξελίχτηκε κ έμαθε να κάνει υπομονή) τζάμπα τρικλοποδιές βάζουμε στους εαυτούς μας....
-
Δεν ξερω αν καναμε προταση στον Μιλογεβιτς, αλλα αν είναι ψεμα, είναι εξαιρετικα φτιαγμενο. Ο Ιβαν μονο με ανατολικοευρωπαίους συνεννοείται, δεν είναι τυχαιο ουτε ότι ο Μιχελ αντεξε, ουτε ότι ο Λουτσεσκου εβγαλε διετια, ουτε ότι ο Ιβιτς προσληφθηκε αμεσα, ουτε ότι ακουσε τον Βουκιτς για να φερει Στανογεβιτς. Ενδεχομένως φυσικα να υπηρξε απλως και καποια διερευνητικη, του τυπου "αν φυγει για Σπόρτινγκ, ερχεσαι?". Που δεν θα ηταν καθολου κακη λυση εδώ που τα λεμε, μακραν του δευτερου ο καλυτερος προπονητης της χωρας την χρονια του στον Πανιωνιο.
Υπάρχει αυτή η λεπτή γραμμή που αν την περάσει ο Παύλος θα χαρακτηριστεί προπονητής ακαδημιών χωρίς φιλοδοξίες για καριέρα σε πρώτη ομάδα.Besuch 2 έγραψε:Τζάμπα αδικείτε κει Φερέιρα κ Πάμπλο. Συγκρίσεις που ούτε κολλάνε ούτε οδηγούν πουθενά.
Και ο Ίβιτς από τις ακαδημίες μας ξεκίνησε αλλά ήξερε ότι αυτό μετά από 1-2 χρόνια είναι λάθος. Αν δεν κάνω λάθος και ο κωλομπουρδας είχε δηλώσει κάτι παρόμοιο.
Αυτά με τεράστιο σεβασμό και αγάπη για τον Παύλο.
Να φύγει στο τέλος της χρονιάς να κυνηγήσει την προπονητική σε μεγαλύτερο επίπεδο (Ισπανία, Πορτογαλία) και όταν το χρειαστεί η τούμπα θα τον καλέσει να γυρίσει σπίτι.
Για Άμπελ
Η έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας μας οδηγεί να θεωρούμε άπειρο έναν προπονητή με δύο φουλ σεζόν στην Μπράγκα. Το κάνουμε και με τους παίκτες. 22 χρονών ταλέντο. Έξω τους βάζουν από τα 17. Εκεί ή το έχεις ή δεν το έχεις ισχύει και για τους προπονητές.
Κάπου διάβασα ότι ο ποκετινο πριν γίνει προπονητής στην Εσπανιόλ ήταν βοηθός σε ομάδα γυναικών. Με 3,5 σεζόν πρώτος προπονητής πήγε στους Σπερς.
-
https://streamable.com/amp_player/ev3g4 ... BpBgGAJqmz
Γίνεται δουλίτσα.
ΥΓ.
Και η πηγή https://twitter.com/antoikonomidis/stat ... 44611?s=19
Το έχει ανεβάσει και η a bola
https://www.abola.pt/Nnh/Noticias/Ver/808172
Γίνεται δουλίτσα.
ΥΓ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 02 Οκτ 2019, 18:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- john4serres
Φοβερό!
Και μια σύγκριση παρακαλώ με τις εκατοντάδες γιόμες της κούλας που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.
Και μια σύγκριση παρακαλώ με τις εκατοντάδες γιόμες της κούλας που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.
Τοξικό topic. Χαίρομαι πολύ που απέχω εδώ και καμία πενηνταριά σελίδες. Εννοείται πως θα συνεχίσω να απέχω. Τα ξαναλέμε σε άλλες 50 σελίδες, δηλαδή το αργότερο μετά την επόμενη γκέλα.
Όντως εκπληκτικόron-swanson έγραψε:https://streamable.com/amp_player/ev3g4 ... BpBgGAJqmz
Γίνεται δουλίτσα.
ΥΓ.