Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Εεεεε κατ μπηκαμε?????
Να ανοιξει ο Αποστολης το μικροφωνο του goran στο καφενειο αμεσως....

Να ανοιξει ο Αποστολης το μικροφωνο του goran στο καφενειο αμεσως....
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αγνοειται ο Γρηγορης.Σιλβερ αλερτ.Την καλημερα μου σε ολους και σε οσους γιορταζουν,με υγεια πανω απο ολα.
Δυο μερες πολλες ειναι,επιτελους μπαινουμε σιγα-σιγα.
Δυο μερες πολλες ειναι,επιτελους μπαινουμε σιγα-σιγα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
πιστεύω πλέον βάσιμα ότι όλη η ιστορία με το πρόβλημα σύνδεσης του φόρουμ έγινε για να προωθηθεί το chat.
Μίχελ φύγε μας ντροπιάζεις!
Μίχελ φύγε μας ντροπιάζεις!
- kataramenos5
Σατανικη συνωμοσια των μοντ για να γλιτωσουν τα οφ τοπικ στο φορουμ αυτες τις τελευταιες μερες μεταγραφων που ειναι τα νευρα τεντωμενα.Ετσι τη βγαζουν χαλαρα το βραδακι παιζοντας μουσικη.
Κανει θαυματα παντως το τσατ.Μεχρι και οι ...μουγγοι μιλησανε .
Κανει θαυματα παντως το τσατ.Μεχρι και οι ...μουγγοι μιλησανε .
- john4serres
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας και νίκη-πρόκριση της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας στο βόλεϊ απόψε!!!!
Η επιστροφή των εξοστρακισμένων είναι πλέον γεγονός!!!!
"Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας"...Ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει διαχρονικά!!!!

Υ.Γ. Αποστόλη, συ που "φύλαγες Θερμοπύλες" εδώ, συγχαρητήρια και μου έλειψες όσο και το ίδιο το forum...
Υ.Γ. 2...Πάτερ, εσύ την έκανες την "παρασπονδία" σου και μάλιστα ούτε αγιασμό έκανες στο chat για να πάει ακόμα καλύτερα στο εξής...Αν ήμουν ο Πέτρος, προσωπικά θα σου παραπονιόμουν ακόμα περισσότερο...
Love &
only όμως... 
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας και νίκη-πρόκριση της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας στο βόλεϊ απόψε!!!!
Η επιστροφή των εξοστρακισμένων είναι πλέον γεγονός!!!!

"Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας"...Ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει διαχρονικά!!!!

kataramenos5 έγραψε:Κανει θαυματα παντως το τσατ. Μεχρι και οι ...μουγγοι μιλησανε .

Υ.Γ. Αποστόλη, συ που "φύλαγες Θερμοπύλες" εδώ, συγχαρητήρια και μου έλειψες όσο και το ίδιο το forum...

Υ.Γ. 2...Πάτερ, εσύ την έκανες την "παρασπονδία" σου και μάλιστα ούτε αγιασμό έκανες στο chat για να πάει ακόμα καλύτερα στο εξής...Αν ήμουν ο Πέτρος, προσωπικά θα σου παραπονιόμουν ακόμα περισσότερο...

Love &

Ντουυυυυυυυ
Απλωστε σεντόνια κ κουβερτες, τοσες μερες τα αεριζαμε!
Γκοραν χρονια πολλα!
Κατ κλαιω

Απλωστε σεντόνια κ κουβερτες, τοσες μερες τα αεριζαμε!
Γκοραν χρονια πολλα!
Κατ κλαιω

- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Κανει θαυματα παντως το τσατ.Μεχρι και οι ...μουγγοι μιλησανε .
Να 'ναι καλά ο Δη-Μάκαρος!

Μόλις είδα πολλά απ τα προηγούμενα, τα οποία, όταν πόσταρα το προηγούμενο μου, δεν μου τα είχε εμφανίσει!!!! 
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τις ανταποδίδω ειλικρινά, Αποστόλη, Τέο-Δράμα, Γιώργο πιλότε, Κατ5, Πτολεμαίο, Σπύρο Σ. και Σίμπα...Να είστε καλά όλοι παιδιά...Υ Γ Ε Ι Α σε όλους!!!!
Τι είμαι??? Η Ρόζα η ναζιάρα???

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τις ανταποδίδω ειλικρινά, Αποστόλη, Τέο-Δράμα, Γιώργο πιλότε, Κατ5, Πτολεμαίο, Σπύρο Σ. και Σίμπα...Να είστε καλά όλοι παιδιά...Υ Γ Ε Ι Α σε όλους!!!!
Ντρέπομαι στα καφενεία βρε...kataramenos5 έγραψε:Ανοιγω μικροφωνο αλλα δεν ακουω γκοραν.Στο καφενειο δε παιζει?

Τι είμαι??? Η Ρόζα η ναζιάρα???

Γρηγόρη χρόνια πολλά και καλά αδερφέ
να περνάς ζάχαρη, με υγεία, νίκες, χαλαρουίτες, ηρεμία και να πάρεις και το πρωτάθλημα που θέλεις!
να περνάς ζάχαρη, με υγεία, νίκες, χαλαρουίτες, ηρεμία και να πάρεις και το πρωτάθλημα που θέλεις!