Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Aye4 »

Το ότι η ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει αμέσως, μόλις κυκλοφόρησε η φήμη για Νταμπίζα (ΤΔ) και αφήνει να σέρνεται η φημολογία για παραίτηση Μίχελ, χωρίς να αντιδρά το ίδιο άμεσα και ονομαστικά, σας λέει κάτι ???
Εμένα πέραν των άλλων, μου δίχνει και επικοινωνιακό... "τουρλουμπούκι" !!!
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Εγώ είμαι της άποψης να μη φύγει.
Όσο για μαουρίσιο κάπου διάβασα ότι στη πρώτη επαφή η μεταγραφή του παίκτη κόστιζε 2εκ.
Ενώ τώρα που πέρασαν οι μέρες και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος μάλλον, αν ερθει, θα έρθει ως ελέυθερος, δηλ τα 2εκ δεν θα χρειαστει να πληρωθούν.
Μέχρι εδώ ξέρω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

GoMaRoS έγραψε: Ο μιχελ θα φυγει τελειως ή θα παρει ενα αλλο ποστο μεσα στην παε
Εύχομαι, "νονέ" του Σκιά, να πάρει την θέση του golden boy, μιας και σίγουρα νιώθει πολύ περισσότερο... ;)
Τότε, προσωπικά πιστεύω, θα είναι σε πολύ καλό δρόμο η ευχή που δίνουμε σε κάθε νονό: Πάντα άξιος... 8-)

:pano:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αυτο ευχομαι και εγω Γρηγορη, να μην φυγει και να παει στην θεση του golden boy, αλλα ειναι αδυνατο, γιατι στο μοντελο διοικησης πατηρ υιος και αγιο πνευμα, ο μπαμπας του golden boy παιζει τον ρολο του αγιου πνευματος, δεν εχει θεση στην παε αλλα δουλεψε παρασκηνιακα για να παρει ο "the written one" τoν σταυλο του Αυγεια και φυσικα να αναλαβει να επαναλαβει τον αθλο του Ηρακλη. Καπως ετσι εχουμε το golden boy ακλονητο στην θεση του απο την εποχη ευρωβουλευτη
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οσων αφορα την δημοσιευση του Πανακα ενα εχω να πω...
Μας χαλασε που ο Στανο ειχε μανατζερ τον Ιλια...αλλα δεν μας χαλουσε που τον αδερφο του τον ειχαμε κατι χρονια στην ομαδα...
Νταξ ξερω γω ξερω γω ενταξει
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

psykoman έγραψε:Οσων αφορα την δημοσιευση του Πανακα ενα εχω να πω...
Μας χαλασε που ο Στανο ειχε μανατζερ τον Ιλια...αλλα δεν μας χαλουσε που τον αδερφο του τον ειχαμε κατι χρονια στην ομαδα...
ακριβως αυτο. Η φαντασια καποιων εχει φτασει ασυναγωνιστα επιπεδα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
Mīngus έγραψε:O Στανόγεβιτς σκότωσε τον Κένεντι
Η χαρά του κάθε ψεκασμένου!!!!
Τελικώς, που είναι οι μετοχές???????????
1 μέρα μπαν.Την επόμενη φορά που θα έχουμε τέτοιο χαρακτηρισμό η ποινή θα ανέβει
Σόρρυ που επεμβαίνω στο έργο σας, αλλά προσπαθήστε εν τέλει να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και μην μοιράζεστε τα Μπαν ανάλογα με το πώς ξυπνάτε.
Το ίδιο έγινε και προχτές με τον Τζος.
Είναι δυνατόν να δίνετε Μπαν επειδή κάποιος καυτηριάζει τις μαλακίες που ξεκίνησε ο πανακας που βασίζονται σε θεωρίες συνωμοσίας ανάλογες με αυτές των ζωντανών ροκ σταρ,ενώ αυτές τις μέρες στο φόρουμ έχουν καταστρατηγηθεί όλοι οι κανόνες του φόρουμ?

Υγ είμαι περίεργος να ακούσω και άλλες παρόμοιες θεωριες...πχ για το γκολτεν μπόι που έχει κάνει τόσα κακα στην ομάδα,που όλοι μέσα στην ΠΑΕ τον μισούν αλλά αυτός καταφέρνει οχι μονο μα παραμένει αλλά να αναβαθμίζεται χρόνο με το χρόνο

Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω τι λέγεται στα καφενεία της πολης
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Alastor έγραψε:
psykoman έγραψε:Οσων αφορα την δημοσιευση του Πανακα ενα εχω να πω...
ακριβως αυτο. Η φαντασια καποιων εχει φτασει ασυναγωνιστα επιπεδα
ΠΑΟΚ εισαι, άσε μας να πουμε καμία ιστορία να ξεχαστούμε λίγο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Βλέπω ότι πείραξαν πολλούς αυτά που έγραψε ο Πανάκας, το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Από "θεωρίες συνομωσίας" και ΑΡΔιές, μέχρι "μαλακίες" και Λιακόπουλους" μας τα λένε, ίσως για να μας πείσουν...

Μάλλον λοιπόν, ή δεν ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα απ το forum μας, ή εθελοτυφλούν... :shock: :shock:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Οσα αναφερει ο Πανακας ισχυουν.Αυτα ειναι γνωστα απο τη μερα που χαιρετησε ο Στανο.Απλα δεν τα ανεβασα γιατι δεν ηθελα να γινει χαμος στο φορουμ.Οσα ισχυριζεται ομως ισχυουν
:roll: :roll:

Ή απλά, φέρτε μας κάνα σύννεφο για να πέσουμε όλοι μαζί... :ugeek:

Υ.Γ. "...και τσικουδιά στους καφενέδες, τα παλικάρια, τα παλικάρια να κερνάς"...Ή μήπως τσίπουρο? :geek:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προσωπικά δεν με πείραξαν. Να γελάσω με έκαναν.
Κι όλα αυτά γιατί υποτίθεται ότι ο Ίλια Ίβιτς είναι μάνατζερ του Στανό.
Να σας πω κάτι που δεν θα το πιστέψετε; Πριν από αυτόν είχαμε προπονητή τον αδερφό του :o !! Απίστευτο, έτσι;
Μπορεί ο Σαββίδης να πήρε την ΕΠΟ, αλλά δεν έχει ιδέα για τους μυστικούς πράκτορες του εχθρού εντός των τειχών! ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!1

*Εγώ στο google πάντως έψαξα και δεν βρήκα ποιον έχει μάνατζερ ο Στανόγεβιτς.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γρηγορη σιγουρα ισχυουν καποια που λεει ο Πανακας.
Το οτι ειναι μανατζερ του Στανο ο Ιλια.
Το οτι την ειδηση στην αθηνα την εβγαλε πρωτα ο Νικολο αφου την εδωσε ο Ιλια.
Το οτι ο Ιλια πηγε στην Κινα τον Στανο.
Και αφου κανει δουλειες με τον χοντρο ο Ιλια και ειχε τα κονε με τους κινεζους εκανε και μπιζνα μεταξυ χοντρου και κινεζων.
Αλλα αυτα δεν συνθετουν καποια συνωμωσια.
Γιατι αν συνθεσουν και στοιχειοθετησουν καποια συνωμωσια σκεψου τι θα μπορεσει μετα καποιος να βγαλει για τον Βλανταν που ειναι και αδερφος του Ιλια....Εγκυκλοπαιδια ολοκληρη.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η είδηση της πρόσληψης βγήκε πρώτα από το ευαγγέλιο του Μίχου. Για να ξέρουμε και τι λέμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

psykoman έγραψε:Γρηγορη σιγουρα ισχυουν καποια που λεει ο Πανακας.
Και αφου κανει δουλειες με τον χοντρο ο Ιλια και ειχε τα κονε με τους κινεζους εκανε και μπιζνα μεταξυ χοντρου και κινεζων.
Γιατι αν συνθεσουν και στοιχειοθετησουν καποια συνωμωσια σκεψου τι θα μπορεσει μετα καποιος να βγαλει για τον Βλανταν που ειναι και αδερφος του Ιλια....Εγκυκλοπαιδια ολοκληρη.
Έτσι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ωραία έστω ότι ισχύουν αυτά για στανό-ίλια. Για να ολοκληρωθεί η υπόθεση ότι ήταν φυτευτός λείπει το άτομο της παε που έπεισε τον ιβάν ή το μίχελ να φέρουν το στανό. Γιατί δε μας λένε λοιπόν ποιο το άτομο και ποια η σχέση του με τον ίλια;
Άβαταρ μέλους
goran 64

psykoman έγραψε:Γρηγορη σιγουρα ισχυουν καποια που λεει ο Πανακας.
Αν πίστευα ότι υπάρχει θεωρία συνομωσίας, θα μουνα ο πρώτος που θα άρχιζα το κυνηγητό, πίστεψε με...

Βλέπω όμως κινήσεις που φανερώνουν τρομερή προχειρότητα, γι αυτό προσπαθώ να βελτιωθούμε σε όλα αυτά...

Όσο με παίρνει σαν απλό οπαδό του Π.Α.Ο.Κ., μιας και το θεωρώ καθήκον μου απέναντι στην ομάδα μου!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όποιος επέλεξε τον Στανόιεβιτς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!!!!

Κατανοητό πλέον ελπίζω... ;)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Αύγ 2017, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”