10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από K_geo »

υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τοπικ με δημητρη και τους πιανει ενα ταρακουλο... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Τούντορας ακούει Μπερμπατοφ και του κόβεται η όρεξη, κυριολεκτώ !!!
Οι λόγοι διάφοροι και πολλοί, μπορεί να είναι, δίκαιοι ή άδικοι , το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό και κάνει κακό στην ομάδα.
Πρέπει να το λύσει ο Άρνεσεν.
Και να ξέρετε ότι την ανορεξία του Ι.Τ. την γνωρίζουν όλοι, διοίκηση, και ο Ιβάν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τοπικ με δημητρη και τους πιανει ενα ταρακουλο... :ugeek:
Τα προσωπικα κομπλεξ δεν κρυβονται οσος καιρος κι αν περασει. Τελικα σας εχει δημιουργησει γερο κομπλεξ ο Δημητρης
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α μπα, εγω δεν εχω θεμα με το σαλπι. προσεφερε οσο μπορουσε, δεν μπορουσε πια και καλος εφυγε να ησυχάσουμε και εμεις και αυτος... αλλωστε έκλεισα το τοπικ του και οτι ήταν το είπα και τότε... 8-)

τα παλικαρια που φαγανε μπαν για παρτυ σου σκεφτομαι που τωρα θα διαβαζουν και θα σε βλεπουν να κραζεις οπως τοτε ελεγες οτι εκραζαν αυτοι... 8-)
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

logios έγραψε:Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Τούντορας ακούει Μπερμπατοφ και του κόβεται η όρεξη, κυριολεκτώ !!!
Οι λόγοι διάφοροι και πολλοί, μπορεί να είναι, δίκαιοι ή άδικοι , το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό και κάνει κακό στην ομάδα.
Πρέπει να το λύσει ο Άρνεσεν.
Και να ξέρετε ότι την ανορεξία του Ι.Τ. την γνωρίζουν όλοι, διοίκηση, και ο Ιβάν.
Αυτό από που προκύπτει;;; Είναι εκτίμησή σου ή κάτι άλλο; Γιατί, ναι, να δεχτώ ότι δείχνει να μην τον υπολογίζει όσο τον Κλάους (!), αλλά αυτό από το ότι του κόβεται η όρεξη στο όνομά του, απέχει έτη φωτός.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παλια μου τεχνη κοσκινο για τον ΠΑΟΚτση. Χωριζομαστε σε στρατοπεδα απο τη δημιουργια ισως της ομαδας. Εγω ειμαι Τουντοροσκυλο, εσυ Αρνεσενοσκυλο, ο αλλος Βεζυροσκυλο και ο δηνα Σαββιδοσκυλο. Ντροπη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:α μπα, εγω δεν εχω θεμα με το σαλπι. προσεφερε οσο μπορουσε, δεν μπορουσε πια και καλος εφυγε να ησυχάσουμε και εμεις και αυτος... αλλωστε έκλεισα το τοπικ του και οτι ήταν το είπα και τότε... 8-)

τα παλικαρια που φαγανε μπαν για παρτυ σου σκεφτομαι που τωρα θα διαβαζουν και θα σε βλεπουν να κραζεις οπως τοτε ελεγες οτι εκραζαν αυτοι... 8-)
Κι εγω εφαγα μπαν απο σενα γιατι απλα εχεις μπλε γραμματα, ειναι αστειο να μιλας εσυ για μπαν οταν ο ιδιος κανει καταχρηση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έτσι στο δικαιολόγησα; γιατί εχω μπλε γράμματα; :lol: :lol: τεσπα... βασικά, για να ξέρεις, εγώ ήμουν αυτός που είπε αντί για δυο εβδομάδες να γίνει μια η ποινή.

αλλά το παμε πολυ οφ τοπικ και είναι κρίμα για όσους διαβάζουν το φόρουμ. αν υπάρχει κάτι που θέλεις να το συζητήσουμε επι τούτου μπορείς να το κάνεις στο προβλήματα και λύσεις.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Τα σπάσε η ανάρτηση, είσαι μεγάλο Αλάνι απλά ήρθες σε ΠΑΟΚ ομαδούλα με παίκτες που σέρνονται
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:α μπα, εγω δεν εχω θεμα με το σαλπι. προσεφερε οσο μπορουσε, δεν μπορουσε πια και καλος εφυγε να ησυχάσουμε και εμεις και αυτος... αλλωστε έκλεισα το τοπικ του και οτι ήταν το είπα και τότε... 8-)

Κραζω με επιχειρηματα. Δεν προσκυναω τουντορ τυφλα σαν εσενα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:έτσι στο δικαιολόγησα; γιατί εχω μπλε γράμματα; :lol: :lol: τεσπα... βασικά, για να ξέρεις, εγώ ήμουν αυτός που είπε αντί για δυο εβδομάδες να γίνει μια η ποινή.

αλλά το παμε πολυ οφ τοπικ και είναι κρίμα για όσους διαβάζουν το φόρουμ. αν υπάρχει κάτι που θέλεις να το συζητήσουμε επι τούτου μπορείς να το κάνεις στο προβλήματα και λύσεις.
Πσσσ ευχαριστω ρε φιλε που μου εκανες χαρη να μειωθει σε μια βδομαδα η ποινη επειδη ειπα "μαθητευομενο" τον τουντορ... ουτε καν μαγο! Και μιλας για προσωπολατρεια ρε φιλε, θα πεσει το ταβανι!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Πως δε θα ήσουν αλλο επίπεδο ερχόμενος ως πρωταγωνιστής των πιο απαιτητικών και με το μεγαλύτερο ενδιαφερον παγκόσμιος πρωταθλημάτων ..εμενα σαν ΠΑΟΚτση με τιμάει πολυ αυτο που κανεις ..ενώ θα μπορούσες να τα εχεις γραμμένα να παίρνεις τη συμβολαιαρα σου στη σπιτάρα σου κλπ βγάζεις εγωισμό !αυτη η ομάδα εχει κατι πλεον ειμαι σίγουρος που πορωνει ..κριμα για τη περίσταση να βρίσκεσαι την ίδια χρονική περίοδο με έναν κομπλεξικό κοουτς ..κριμα για μας και τη Καυλα που θα είχαμε να σε βλέπουμε να τα δίνεις ολα για τη ΠΑΟΚΑΡΑ..ολα αυτα για έναν τουντορ που προπονητικά ειναι σε εμβρυακό επίπεδο ..οχι οτι σα παίκτης θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στη λάμψη του μπερμπα..τιμή μου σαν ΠΑΟΚτσης το ξαναλέω να μπαίνεις στη διαδικασία ν ανεβάζεις τέτοιο κείμενο ..νιώθεις και σέβεσαι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:

Κραζω με επιχειρηματα. Δεν προσκυναω τουντορ τυφλα σαν εσενα
Εσύ προσκυνάς μπερμπα τυφλά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dimg4 έγραψε:
K_geo έγραψε:υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τοπικ με δημητρη και τους πιανει ενα ταρακουλο... :ugeek:
Τα προσωπικα κομπλεξ δεν κρυβονται οσος καιρος κι αν περασει. Τελικα σας εχει δημιουργησει γερο κομπλεξ ο Δημητρης
Who is .......Δημητρης? :roll:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ.

το είδα. ναι σε έβαλα 2 ημέρες ποινή ενώ είχα προτροπές για περισσότερες γιατί είπες...βρώμικες λέξεις. 8-)

και στο προκείμενο, ούτε κανέναν προσκυνώ ούτε τπτ παλίκαρε. αν έχω κατι να το πω το λέω για όλους είτε τον λενε μπερμπατοφ είτε τουντορ είτε ολσεν είτε κοστα. αλλά όταν το αξίζουν, όχι γιατί πρέπει κάπου να βγάλω το μένος μου και ακόμα και αυτό αν γίνει κοιτάω να διορθώσω το λάθος μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”