Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το φορουμ το παρακολουθω καθημερινά.
Απλώς γράφω οταν έχω να πώ κάτι.
Δεν γραφω για να γράφω.
Η λογοδιάρροια είναι σύμπτωμα που εμφανίζεται πριν την ακράτεια σκέψης.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε Georged καποιοι βλεπουμε καπνο απο πολλες μεριες κι αυτο λεμε,οτι κατι μυρίζει.Φωτια δεν ειδαμε ακομα,δε μπορουμε να φωναξουμε καιγομαστε πως να το κανουμε.Εγω ειδα ενα ζηση να χει παραιτηθει και η ΠΑΕ να μη κανει αποδεκτη την παραιτηση για ποσο καιρο.Ε εμενα κατι μου λεει, εσενα μπορει να μη σου λεει τιποτα.Βλεπουμε σ ενα καθαρα τεχνοκρατικο προτζεκτ να μπαινει ο ΝΒ για να προσφερει.. DNA.Και ολοι οι αρδ να γραφουν το ιδιο ακριβως λες και ειναι copy paste.Διαβαζουμε κειμενα που γραφουν 47 φορες για την εμπειρια του ΝΒ λες και οι αλλοι κατεβηκαν απ το χωριο και δεν εχουν ιδεα.Σε μενα και καποιους αλλους ειναι πολλες τετοιες λεπτομερειες που δε τους κολλανε καλα να μη το πουμε?Ουτε ξερουμε κατι συγκεκριμενο,ουτε ειπαμε οτι ξερουμε.Κακο προαισθημα,διαισθηση οτι θες πεστο.Γεγονοτα χειροπιαστα δεν εχουμε ουτε θα μπορουσαμε να εχουμε,τι να βγουμε να πουμε περα απ αυτο που νοιωθουμε?

ΥΓ Αμα θυμωσες για το copyright του Φρανκ στη χωρα των Ζουλου πεστο στα ισια . :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε: Ρε πάτε καλά; Σε μένα ρε βρήκατε να πείτε ότι γράφω κοτσάνες χωρίς να σκέφτομαι; Κάντε μου τη χάρη και συνέλθετε και οι δύο σας παρακαλώ πολύ...Άντε μπράβο...
Να συνελθουν, οκ...

Αλλά...

Μπορείς να μου δείξεις κάπως ότι ο ζήσης έρχεται, όπως λες, κάθε δύο βδομάδες στη σουίτα;

Επίσης, γιατί δε μιλάς; Τι θα πει για το καλό, υποτίθεται, της ομάδας; Τι ΞΈΡΕΙΣ και δεν μιλάς; ;)

Απάντησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ και όχι πάλι γενικά σε παρακαλώ
Ρε συ Πέτρο μην μπερδεύεσαι από διαστρεβλώσεις των γραπτών μου...Δεν μιλάμε για όσα βλέπουμε εννοούσα και φαίνεται ξεκάθαρα αν το διαβάσεις...Ο Ζήσης ήταν φέτος τουλάχιστον 4 φορές στη σουίτα κι ο Φρανκ ΚΑΜΙΑ...Αυτό το θεωρώ γράφοντας το κιόλας ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα...Απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά, γιατί μπερδεύεστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Δεκ 2015, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

pgetsos έγραψε: Να συνελθουν, οκ...

Αλλά...

Μπορείς να μου δείξεις κάπως ότι ο ζήσης έρχεται, όπως λες, κάθε δύο βδομάδες στη σουίτα;

Επίσης, γιατί δε μιλάς; Τι θα πει για το καλό, υποτίθεται, της ομάδας; Τι ΞΈΡΕΙΣ και δεν μιλάς; ;)

Απάντησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ και όχι πάλι γενικά σε παρακαλώ
Ασχετο αλλα εσυ εγιανες τελικα και γραφεις ?Και ποτε βγηκε το 64 απο περιεργεια? :mrgreen: Απαντα στο καφενε αν θες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 30 Δεκ 2015, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

κατ
επειδη είναι πονηρες εποχές και ο καθενας πρέπει να προσεχει, θυμώνω με όποιον πάει να κάνει τον εξύπνο.
Ο ΝΒ είναι επιλογή του Ιβαν; Απο που τον ήξερε δηλαδή; Πολύ αμφιβάλλω.
Αλλά ποιος και ποσο επηρρεαζει τον Ιβαν δεν μπορεί να ξέρει κανείς.
Αρα ας μην πεταμε χοντραδες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

georgedoulk2008 έγραψε:Το φορουμ το παρακολουθω καθημερινά.
Απλώς γράφω οταν έχω να πώ κάτι.
Δεν γραφω για να γράφω.
Η λογοδιάρροια είναι σύμπτωμα που εμφανίζεται πριν την ακράτεια σκέψης.
Τότε δεν έχεις καμία μα καμία αιτία για να μου την πέφτεις καρντάση μου...Όσο για την λογοδιάρροια σε σχέση με την σκέψη είναι άποψη σου που την σέβομαι αλλά δεν την ενστερνίζομαι μιας κι έχω την δική μου επί του θέματος...

Όσο το "γράφω για να γράφω" πρόβλημα μου αν κρίνεις ότι εγώ αυτό κάνω, που και πάλι δεν το ενστερνίζομαι, οπότε δεν νομίζω να σου πέφτει λόγος, όπως και μένα για σένα, ειδικά αν αυτά που γράφω δεν προσβάλουν κανέναν και αποτελούν προσωπικές μου απόψεις...

Γι αυτό καλύτερα να σταματήσεις πια κάπου εδώ γιατί αρχίζεις και γίνεσαι τουλάχιστον υπερβολικός, μαζί μου...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

georgedoulk2008 έγραψε: Ο ΝΒ είναι επιλογή του Ιβαν; Απο που τον ήξερε δηλαδή; Πολύ αμφιβάλλω.
Αλλά ποιος και ποσο επηρρεαζει τον Ιβαν δεν μπορεί να ξέρει κανείς.
Συμφωνω μεν αλλα αυτο που κολλάει?

Παντως ρε George κι εσυ εδω κατι υπονοεις χωρις να αναφερεις ονοματα.Και το λες δημοσια οπως κι ο goran κι εγω.Κανεις το ιδιο πραγμα το οποιο κατακεραυνωνεις 2 ποστ πιο πανω.

ΥΓ Ας τ αφησουμε καλυτερα ξερω που θα καταληξουν 3 ΠΑΟΚτσηδες που διαφωνουν σε κατι.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Είναι η απαντηση σε όσα ελεγες πριν.
Αυτος ειναι ο λόγος κατ που δεν θέλω τετοιες μλκ να γράφονται στο φόρουμ.
Γιαυτό και δεν γράφω. Είμαι τόσο ξενερωμενος και καχύποπτος που δεν θέλω ουτε να γράφω ούτε και να διαβάζω τετοιες μλκ.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

λέγαμε στην αρχή θα σε βγάλουν σε κανα χρόνο άχρηστο...
ποιον χρόνο..... σε 6 μήνες.....
ΠΟΤΕ δεν θα δούμε μια άσπρη μέρα ΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:

Παντως ρε George κι εσυ εδω κατι υπονοεις χωρις να αναφερεις ονοματα.Και το λες δημοσια οπως κι ο goran κι εγω.Κανεις το ιδιο πραγμα το οποιο κατακεραυνωνεις 2 ποστ πιο πανω.

ΥΓ Ας τ αφησουμε καλυτερα ξερω που θα καταληξουν 3 ΠΑΟΚτσηδες που διαφωνουν σε κατι.
Εγώ πάλι προτείνω να καταλήξουν κι οι τρεις στο ίδιο τραπέζι πίνοντας κανένα τσίπουρο για να γνωριστούν, να συζητήσουν ήρεμα και να κοπούν οι μλκς από δω και πέρα μέσα στο forum για το οποίο και οι 3 δείχνουν ενδιαφέρον...

Υ.Γ. Αν συμφωνείτε οι άλλοι 2 ορίστε τον τόπο και τον χρόνο με κάποιον τρόπο...

:pano: είμαστε αφού... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

georgedoulk2008 έγραψε:Είναι η απαντηση σε όσα ελεγες πριν.
Καμια σχεση.Το παμε αλλου.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εδώ είμαστε.
Να σημειωθεί ότι αν και το συγκεκριμένο site αναφέρει σχεδόν πάντα τον αθρογράφο, το παρακάτω είναι ανυπόγραφο.
από inpaok

Ο Αρνεσεν συνεχίζει τις διακοπές

Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Φράνκ Αρνεσεν. Η ομάδα μπορεί να ξεκίνησε προπονήσεις από την Δευτέρα αλλά ο αθλητικός διευθυντής θα επιστρέψει στη θέση του την Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι ο Αρνεσεν ήταν ο πρώτος που έφυγε για διακοπές.

Ήταν ο μόνος που απουσίαζε από τις συσκέψεις που συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης στην Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Τούμπα, που ήταν και το τελευταίο για το 2015. Έχει τη δική του φιλοσοφία για την συνεργασία του με τον Δικέφαλο ο Δανός. Φιλοσοφία που όμως άρχισε να μην αρέσει και πολύ στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

απο 24

Ο Φρανκ Άρνεσεν επέστρεψεστη Θεσσαλονίκη όπως αναμενόταν, με τον Δανό να "σηκώνει μανίκια" καθώς ακολουθούν "γεμάτες" ημέρες...
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, αύριο αναμένεται να "κλείσει" κατά πάσα πιθανότητα το θέμα του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος σήμερα έδωσε το παρών στη Μεσήμβρια, με τον έμπειρο άσο να βρίσκεται μία... ανάσα από την Τούμπα.

Αν δεν αλλάξει κάτι, αύριο θα πέσουν οι υπογραφές και ο Γκαλίτσιος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ με την έλευση του Άρνεσεν, αναμένεται να ξεκινήσει και μία σειρά συσκέψεων των ανθρώπων της ομάδας, προκειμένου να συζητηθούν οι περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν, κάτι που προανήγγειλε και ο Νίκος Βεζυρτζής πριν από μερικές ημέρες...
αντε βγαλε ακρη... :lol:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τελικα εχουν χασει ολη τη μπαλα ρεεεε :D :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Νταξει μπουρδελακι απο τα λιγα το μικρομάγαζο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”