ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικά και σε συνέχεια του off-topic του αδελφού Βεροιώτη, το πίστευε και μη ερεύνα (με ή χωρίς κόμμα) ΔΕΝ είναι Χριστιανικό.
οπως ειπα και εχθες
δεν κανουμε που δεν κανουμε μεταγραφες δεν παμε για ψαρεμα?
χριστιανικο ειναι φιλος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικά και σε συνέχεια του off-topic του αδελφού Βεροιώτη, το πίστευε και μη ερεύνα (με ή χωρίς κόμμα) ΔΕΝ είναι Χριστιανικό.
ο Βρυζας φταιει!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ και 4 σελίδες έχουμε πήξει στα off...
Όχι. Το Χριστιανικό είναι "ερευνάτε τας γραφάς", που υπάρχει στην Καινή Διαθήκηmarley 4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικά και σε συνέχεια του off-topic του αδελφού Βεροιώτη, το πίστευε και μη ερεύνα (με ή χωρίς κόμμα) ΔΕΝ είναι Χριστιανικό.
οπως ειπα και εχθες
χριστιανικο ειναι φιλος
συμβιβαζομαι με με 2 μεταγραφες σημερα και δεν χρεειαζεται να ειναι παιχταραδεςrainmaker έγραψε:Εγώ το γραψα και πριν.
ΜΑΚΑΡΙ να έρθουν ΣΗΜΕΡΑ τρεις παιχταράδες και να βγούμε εμείς μ@λ@κες.
Αλλά επειδή το πρόβλημα ΔΕΝ είναι εκεί (απλά οι μεταγραφές αποτελούν ΕΚΦΑΝΣΗ του) τη κουβέντα θα τη ξανακάνουμε πολύ πιο στοιχειοθετημένα μετά τις μεταγραφές.
αν σου αποδειξω οτι ειναι θα πεις απεταξαμην το 14?ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι. Το Χριστιανικό είναι "ερευνάτε τας γραφάς", που υπάρχει στην Καινή Διαθήκηmarley 4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικά και σε συνέχεια του off-topic του αδελφού Βεροιώτη, το πίστευε και μη ερεύνα (με ή χωρίς κόμμα) ΔΕΝ είναι Χριστιανικό.
οπως ειπα και εχθες
χριστιανικο ειναι φιλος
Νομίζω ότι το διέψευσε η ΠΑΕ.....marley 4 έγραψε:Mavrias wanted by Greek duo
Sunderland winger Charis Mavrias is being targeted by Greek sides Panathinaikos and PAOK.
Source: Daily Mail
Tuesday, 30 December 2014 23:56
Θα ερθω και θα μεινω για να πάω Κυριακή και στο μπάσκετ, οποτε θα μιλησουμε μετά το ματςΑποστόληςΑ έγραψε:Και σε σένα και σε όλη την οικογένειά σου! Αν το Σάββατο έρθεις Τούμπα ελπίζω να σε δω.teacher έγραψε:= 2 Αποστόλη. Καλή πρωτοχρονιά να έχεις φίλος
Θα περιμένω και θα στο θυμίζω κάθε ημέρα που θα περνάειrainmaker έγραψε:Εγώ το γραψα και πριν.
ΜΑΚΑΡΙ να έρθουν ΣΗΜΕΡΑ τρεις παιχταράδες και να βγούμε εμείς μ@λ@κες.
Αλλά επειδή το πρόβλημα ΔΕΝ είναι εκεί (απλά οι μεταγραφές αποτελούν ΕΚΦΑΝΣΗ του) τη κουβέντα θα τη ξανακάνουμε πολύ πιο στοιχειοθετημένα μετά τις μεταγραφές.