Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν πιστεύω ότι θα τολμήσει ούτε ο ΖΒ ούτε ο ΑΑ να ΜΗΝ έχουμε πάρει τουλάχιστον cb μέχρι τη Δευτέρα.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

desperando έγραψε: αντε να τα ξαναπουμε αλλη μια γιατι μαλλον δεν καταλαβενεις.
η ομαδα χρειαζετε ενισχυση,αυτο το βλεπουν ολοι.
απο κει και περα το να λεμε οτι ο μακ και ο γκολασα δεν ειναι καλλοι παικτες και οτι ο λουκας ειναι τοσο μεγαλη απωλεια μονο και μονο για να τραγικοποιησουμε τα πραγματα ειναι τουλαχιστον υποπτο.
δεν ξερω αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που μεταξυ ενος παικτη που εμαθε το ποδοσφαιρο στις ακδημιες της σιτυ και εχει καμια 100ρια παιχνιδι στην μπουντεσλιγκα και ενος παικτη που ολη του η καριερα ηταν μιαμιση σεον σε καποια καρπατυ θα διαλεγε τον δευτερο.

υγ μαλλον ισως ξερω εναν που μπορει να διαλεγε τον δευτερο.
απο βρυ αρχιζει σε ζας τελειωνει
Μάλλον άλλα γράφω εγώ, άλλα διαβάζεις.

α) Έγραψα πουθενά οτι δεν είναι καλοί οι Μακ, Φακ , Γκολάσα?
β) Εγώ έγραψα οτι είναι όλοι μαζί άγνωστες ποσότητες. Μπορεί να βγούν. Μπορεί όχι. Δεν μπορείς να προορίζεις για βασικούς παίκτες στην ομάδα που όλοι τους είναι λαχεία.
γ) Το οτι ένας παίκτες 4 χρόνια στην Νυρεμβέργη , με 77 συμμετοχές , είχε σύνολο 6 γκολ , αν εσένα σου φαίνεται θετικό , εμένα μου φαίνεται άκρως απογοητευτικό.
O Lucas λοιπόν (γιατί πραγματικά είναι εκνευριστικό να διαβάζω #&$^%^@#$) έπαιξε 2 χρόνια στην Athletico C (55 συμ 18 γκολ) , 2 χρόνια στην Rayo B (44 συμ 25 γκολ) , 1 χρόνο στην Rayo A (7 συμ, 1 γκολ) και 51 στην Καρπατι με 14 γκολ. Τέλος σε σένα πέρσι σε 32 ματς έβαλε 9 γκολ

Τι ακριβώς θες να συγκρίνουμε? Ο Μακ έχει βάλει στην ζωή του συνολικά 6! γκολ . O Τζαβέλλας που είναι μπακ έχει βάλει 10.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

buffos έγραψε:
Το μπατζετ αυτή την στιγμή είναι κάτω από αυτό που είχαμε επι Δώνη.

Εγώ κάνω μια ερώτηση. Ποιός ο λόγος να υπάρχει μεγαλομέτοχος αν ο στόχος τους είναι από τις πρώτες κιόλας σεζόν να είναι το μπάτζετ ισοσκελισμένο....

Αν είναι να ισοσκελίσεις το μπάτζετ στο ναδιρ, δεν χρειάζεται κανένας μεγαλομέτοχος. Αν θέλει να κάνει κάτι, φτιάχνει ομάδα, ρίχνει χρήματα, φέρνει αποτελέσματα, πουλάει παίκτες, ισοσκελίζει το μπάτζετ στα ΨΗΛΑ.

Πόσο είναι το μπάτζετ δηλαδή σήμερα και πόσο ήτανε την χρονιά Δώνη;;;;

Δεν υπάρχει ισοσκελισμένο μπάτζετ φίλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε.Την χρονιά Δώνη η ΠΑΕ είχε ζημιές 5εκ συν όσα κληρονόμισε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Και ας περιμένουμε να δούμε σε λίγους μήνες που θα βγούνε τα αποτελέσματα της περσινής χρήσης πόσα εκατομυρια ξέφυγε το μπάτζετ του αγωνιστικού σε σχέση με τα έσοδα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:αντε να τα ξαναπουμε αλλη μια γιατι μαλλον δεν καταλαβενεις.
η ομαδα χρειαζετε ενισχυση,αυτο το βλεπουν ολοι.
απο κει και περα το να λεμε οτι ο μακ και ο γκολασα δεν ειναι καλλοι παικτες και οτι ο λουκας ειναι τοσο μεγαλη απωλεια μονο και μονο για να τραγικοποιησουμε τα πραγματα ειναι τουλαχιστον υποπτο.
δεν ξερω αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που μεταξυ ενος παικτη που εμαθε το ποδοσφαιρο στις ακδημιες της σιτυ και εχει καμια 100ρια παιχνιδι στην μπουντεσλιγκα και ενος παικτη που ολη του η καριερα ηταν μιαμιση σεον σε καποια καρπατυ θα διαλεγε τον δευτερο.

υγ μαλλον ισως ξερω εναν που μπορει να διαλεγε τον δευτερο.
απο βρυ αρχιζει σε ζας τελειωνει
Απλά αυτή τη στιγμή έχουμε να συγκρίνουμε ένα παίκτη ( Μακ ) που όπως λες και συμφωνώ μαζί σου έχει λίγο καλύτερο βιογραφικό απο το Λούκας απέναντι σε μια πραγματικότητα ενός παίκτης με Χ ασσιστ και Ψ γκολ που στη 2η χρονιά του θα περίμενες ένα 10% παραπάνω. Το ποιός προσέφερε παραπάνω θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς , αλλά προσωπικά δε θα έβαζα στοίχημα σχετικά με το αν ο Μακ θα πιάσει τους αριθμούς του Λούκας - ούτε βέβαια και πως δε θα τους πιάσει. Απλά δε ξέρω .. και περιμένω να δω.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην εποχή Σαββίδη περιμέναμε καλύτερες μεταγραφές στα χαρτιά . Αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση , την υπομονή αλλά και τη κρίση πολλών φίλων
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε: γ) Το οτι ένας παίκτες 4 χρόνια στην Νυρεμβέργη , με 77 συμμετοχές , είχε σύνολο 6 γκολ , αν εσένα σου φαίνεται θετικό , εμένα μου φαίνεται άκρως απογοητευτικό.
O Lucas λοιπόν (γιατί πραγματικά είναι εκνευριστικό να διαβάζω #&$^%^@#$) έπαιξε 2 χρόνια στην Athletico C (55 συμ 18 γκολ) , 2 χρόνια στην Rayo B (44 συμ 25 γκολ) , 1 χρόνο στην Rayo A (7 συμ, 1 γκολ) και 51 στην Καρπατι με 14 γκολ. Τέλος σε σένα πέρσι σε 32 ματς έβαλε 9 γκολ

Τι ακριβώς θες να συγκρίνουμε? Ο Μακ έχει βάλει στην ζωή του συνολικά 6! γκολ . O Τζαβέλλας που είναι μπακ έχει βάλει 10.
ο βιερινια ποσα γκολ και συμμετοχες εχει στην μπουντεσλιγκα?
καλα ειναι τα νουμερα αλλα σημασια εχει που τα κανεις.
αλλιως να παμε να παρουμε τον μανια

απο κει και περα αν και ημουν αποτους λιγους που ηθελαν να μεινει ο λουκας και εκφραζομουν και εγω για τα νουμερα του να πω οτι εκτος απο τα νουμερα κοιτας κα αλλους τομεις που προσφερει ο παικτης.
και ενα μεγαλο προβλημα του περσινου ΠΑΟΚ ηταν οτι οι δυο βασικοι του ακραιοι ενδιαφερονταν μονο για τους αριθμους τους και καθολου για το συνολο και ετσι μια ομαδα δεν παει ποτε μπροστα.

ο βαζελος με τον νονο απο αριστερα με εκανε πλακα περσι γιατι το εξτρεμ μου δεν ενδιαφεροταν να τον κλεισει και να βοηθησει την ομαδα,να δω τον μαγκα τον νανο φετος με τον μακ απο κει και αν εχει τα @@ να κανει τις επελασεις του
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ο Βιερίνια στην Γερμανία είναι απών στο σκοραρισμα. Σωστά. Κοιτάς όμως το βιογραφικό του και βλέπεις οτι συνολικά έχει βάλει αρκετά.

Όταν το πήρες τον Βιερίνια, δεν έλεγες οτι θα είναι σημείο αναφοράς. Ήταν επένδυση και έκατσε , όπως πολλές που δεν έκατσαν.

Έχετε μπερδέψει τον κορμό με τις "επενδύσεις"

Μπορείς να μου πεις ποιός θα βάλει φέτος γκολ?
Ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν παραστάσεις ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να παρω και εγω λιγο μερος στη συζητηση και να προσθεσω οτι οι αριθμοι του Λουκας περσι εγιναν και λογω του τροπου παιχνιδιου της ομαδας.
Μη ξεχνατε επισης οτι ο Μακ επαιζε σε μια ομαδα που παλευε να σωθει ενω ο Λουκας σε μια ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο και επαιζε φουλ επιθετικα.
Δε μπορει να ειχε της ιδιας αξιας συμπαιχτες ο μακ στη νυρεμβεργη οπως θα ειχε αν επαιζε για παραδειγμα στην ντορντμουντ.
Να το θεσω και αλλιως ο Λουκας αν επαιζε στον πλατανια πιστευετε πως θα ειχε τα ιδια νουμερα με αυτα που εκανε στον ΠΑΟΚ?
Μεγαλη κουβεντα,ολα θα κριθουν στο χορταρι.

Υ.Γ Δε ξερω τι στο διαολο γινεται ισως να ειναι το πιο περιεργο καλοκαιρι απο την εποχη ζαγορακη και μετα.
Υπαρχει ενα σεναριο στο μυαλο μου που λεει οτι ο Σαββιδης θα αφησει εν λευκο την ομαδα στον Αγγελιδη και αυτος με τη σειρα του θα τους ξηλωσει ολους μεχρι και τις καθαριστριες.
Για να δουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μπουφος ποφανως δε μπορούμε να ξερουμε μην κοροιδευομαστε....πηραμε πολλα στοιχήματα ενώ φυγαν παικτες που χαν πολύ καλα νουμερα....

γενικα αυτό που ειχα αναφερει και παλιοτερα στις μεγαλες ομαδες κανουν προυπολογισμο γκολ από αυτόν τοσα από τον ψ αλλα τοσα....αλλα σε ομαδα με οργανωση 0δενικη ...δεν περιμενεις......οι παικτες που ρθαν εχουν ενδιαφεροντα στοιχεια παντως ειτε βγουν ειτε οχι
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Για να εξηγουμαστε,δεν υπαρχει αδερφος (ειτε "γκρινιαρης",ειτε αισιοδοξος,ειτε καπου στη μεση) που να μη βλεπει και ξερει οτι η ομαδα χρειαζεται μεταγραφες βασικων..
Απο αυτο το σημειο ομως,μεχρι το να λεμε οτι οι παικτες που αποκτηθηκαν φετος δε χωρουσαν στον περσινο ΠΑΟΚ ειναι για μενα μεγαλη αποσταση..
Δηλαδη φιλε buffos αν ριξεις μια ματια στην περσινη και τη φετινη 11αδα οπως τις σχηματισε ο Ντεσπε,για περσυ ποιος παραπανω ελεγες οτι θα βαλει γκολ απο τον τωρινο ΠΑΟΚ?
Εγω δε βλεπω και τοοοοοοοοσο τραγικες διαφορες...
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Bρε μπορούμε να κοιμηθούμε απόψε και αύριο που θα ξυπνήσουμε να δούμε ανακοίνωση για Λουγκάνο Νάτχο και Βιέρα η έστω για Ρούνιε Νάτχο Σισσόκο?? όνειρα θερινής νυκτός
Demir

Δημοσίευση από Demir »

απλα ρε μπανε ,νομιζω οτι παρακαθυστερησε...αυτα γινονται τον μαιο ωστε να υπαρχει χρονος να γινει και ομαδα... τι θα κανει δηλαδη ο αγγελιδης τωρα... ? λογικα λεμε αντιο στον ζηση(γι αυτο και δεν κινειται τιποτα μεταγραφικα) ,φερνομε ενα στοπερ για καλυφθει η αναγκη..και απο σεπτεμβριο ερχεται ο κρουφ και αναλαμβανει να φτιαξει ομαδα..φετος οτι καταφερουμε(πλευ οφ και κυπελλο) και του χρονου δυνατα....
αν ειναι αυτο βγες και μιλα ρε ιβαν και εμεις εδω ειμαστε ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κερκυρα τον Νατχο τον εχεις σταθερα παντως,ξεχασετον βαλε μια εναλακτικη.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Εντάξει. Δεν την παλεύω. Όλα είναι σούπερ. Ζήτω ο Σαββίδης. Όλα είναι τέλεια.

Εγώ αυτήν την ανορθογραφία δεν μπορώ να την στηρίξω. Πρέπει δηλαδή να γίνει το κακό και μετά να γίνει ζήτημα?

Εγω είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, όχι της Ξάνθης
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Demir έγραψε:απλα ρε μπανε ,νομιζω οτι παρακαθυστερησε...αυτα γινονται τον μαιο ωστε να υπαρχει χρονος να γινει και ομαδα... τι θα κανει δηλαδη ο αγγελιδης τωρα... ? λογικα λεμε αντιο στον ζηση(γι αυτο και δεν κινειται τιποτα μεταγραφικα) ,φερνομε ενα στοπερ για καλυφθει η αναγκη..και απο σεπτεμβριο ερχεται ο κρουφ και αναλαμβανει να φτιαξει ομαδα..φετος οτι καταφερουμε(πλευ οφ και κυπελλο) και του χρονου δυνατα....
Του χρόνου θα έχεις ΚΑΙ ΑΕΚ με μηδέν χρέη.... Περαστικά...
Άβαταρ μέλους
Metal-Nikos

Δημοσίευση από Metal-Nikos »

Demir έγραψε:απλα ρε μπανε ,νομιζω οτι παρακαθυστερησε...αυτα γινονται τον μαιο ωστε να υπαρχει χρονος να γινει και ομαδα... τι θα κανει δηλαδη ο αγγελιδης τωρα... ? λογικα λεμε αντιο στον ζηση(γι αυτο και δεν κινειται τιποτα μεταγραφικα) ,φερνομε ενα στοπερ για καλυφθει η αναγκη..και απο σεπτεμβριο ερχεται ο κρουφ και αναλαμβανει να φτιαξει ομαδα..φετος οτι καταφερουμε(πλευ οφ και κυπελλο) και του χρονου δυνατα....

αυτό το κάθε χρονιά να λέμε του χρόνου δυνατά με έχει κουράσει περισσότερο απο οτιδίποτε άλλο οι ψευδείς ελπίδες είναι οι χειρότερες απο όλες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”