31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δειξτε το και λιγο.Δεν εχετε αφησει τοπικ που να μη γκρινιαξατε.Το θεωρεις φυσιολογικο να φταινε ολοι και για χρονια?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

τσιριγώτης έγραψε:Αυτό είναι το επίπεδο της ομάδας. Να έχει βασικό τον τζαβελλα. Κ εμείς να τον λέμε καλύτερο. Απορώ με μερικούς, αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν;
Αλλο το αν ειναι καλο το επιπεδο της ομαδος κι αν αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε, κι αλλο για το αν ειναι καλος ο Τζαβελλας στα παιχνιδια της ομαδος...
Αλλο θεμα το ενα...αλλο θεμα το αλλο...και καμια σχεση μεταξυ τους
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Από τους καλύτερους για το "επίπεδο" της ομάδας θα πρόσθετα. Αμυντικά κάκιστος αλλά στα υπόλοιπα πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τσιριγώτης έγραψε:Αυτό είναι το επίπεδο της ομάδας. Να έχει βασικό τον τζαβελλα. Κ εμείς να τον λέμε καλύτερο. Απορώ με μερικούς, αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν;
αυτο που λες ειναι αλλου παπα.
και ναι αυτο ειναι το επιπεδο οχι μονο του ΠΑΟΚ αλλα ολοκληρου του ελληνικου πρωταθληματος.
ο ΠΑΟΚ να εχει βασικο τον τζαβελλα,ο γαυρος τον μποτια και τον σιοβα,ο βαζελος τον ταυλαριδη και η αεκ τον τζανετοπουλο.

τωρα οσον αφορα το τι ΠΑΟΚ θελουμε σιγουρα αν ρωτησεις100 ΠΑΟΚτσιδες αν προτιμανε τον τζαβελλα 'η τον νταβιντ λουιζ σιγουρα κανεις δεν θα πει τζαβελλα,ο οποιος θελουμε δεν θελουμε φετος ειβαι απο τους πιο σταθερους
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

nothu έγραψε:Εσύ κουραζεις δεν κρινεις.
ε, ρε κάτι κουρασμένα παλικάρια
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

kataramenos5 έγραψε:Δειξτε το και λιγο.Δεν εχετε αφησει τοπικ που να μη γκρινιαξατε.Το θεωρεις φυσιολογικο να φταινε ολοι και για χρονια?
Εάν η ομάδα πήγαινε τρένο, δε θα γκριναζια. Το θεωρείς φυσιολογικό ότι δεν έχουμε κάνει κάτι για χρόνια;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε:
αυτο που λες ειναι αλλου παπα.
και ναι αυτο ειναι το επιπεδο οχι μονο του ΠΑΟΚ αλλα ολοκληρου του ελληνικου πρωταθληματος.
ο ΠΑΟΚ να εχει βασικο τον τζαβελλα,ο γαυρος τον μποτια και τον σιοβα,ο βαζελος τον ταυλαριδη και η αεκ τον τζανετοπουλο.

τωρα οσον αφορα το τι ΠΑΟΚ θελουμε σιγουρα αν ρωτησεις100 ΠΑΟΚτσιδες αν προτιμανε τον τζαβελλα 'η τον νταβιντ λουιζ σιγουρα κανεις δεν θα πει τζαβελλα,ο οποιος θελουμε δεν θελουμε φετος ειβαι απο τους πιο σταθερους
Εγώ

Κυρίως λόγω αντιπάθειας ελέω συμπεριφοράς :P
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η περιπτωση σου χρηζει πολυχρονης μελετης...αλλοι βλεπουν τον κορυφαιο αμυντικο στο προσωπο σου...εγω βλεπω συνεχως ενα σακο του μποξ με μυαλο παιδιου που κανει 3 στις 2 λαθος πασες...μαλλον δεν ειμαι καλα γιατρε μου παω να παρω τα χαπια μου...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

στις 10 πασες οι 9 σε αντιπαλο και 1 πλαγιο αουτ
πολυ κακο παιχνιδι σημερα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τον μπροστά σου στο πρώτο ημίχρονο δεν τον έβλεπες και έκανες μόνιμα γιομες... Γιατί άραγε οεο;
Τον φόρτωσες και μια κίτρινη από δική σου πάσα σε αντίπαλο...

Θέλω να δω τι θα βρει για να σε εκθειάσει πάλι ο κολλητός σου.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Αν εννοεις εμένα, δε θα εκθειάσω τιποτα. Αν εννοεις τον Κόλκα δε ξέρω τι θα πει :D

Απλα μη πεσετε να τον φατε με ΕΝΑ κακο ματς... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μα τι λεω αφου εδώ όταν κάνει ματσάρες κράζετε ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν κράζω, απλώς έχει επιστρέψει πολύ κάτω από αυτά που είδαμε στην αρχή φέτος ή κάνω λάθος;
Μια ώρα θέλει να γυρίσει από το κέντρο πίσω στη θέση του

SM-G920F
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Κακιστος σημερα μαζι με τοντον Σκονδρα.Διασωθεντας ο Μαλεζας μονο.Κιτρινη ο Λεοβατς για να καλυψει δικια σου μαλακι και γιομα στην γιομα..Κακη εμφανιση,δεν πειραζει,παμε παρακατω..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Α και που είσαι;
Τα νεύρα σου, κράτα τα για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να τα φορτώνεται η ομάδα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Όταν θα ρθει κανένα χαφ να ζητήσει μπάλα να κάνει παιχνίδι και δεν θα κρύβεται τότε θα σε κραξω για τις γιομες Σου,μέχρι τότε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”