31.Γιώργος Τζαβέλλας
- kataramenos5
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Δειξτε το και λιγο.Δεν εχετε αφησει τοπικ που να μη γκρινιαξατε.Το θεωρεις φυσιολογικο να φταινε ολοι και για χρονια?
Αλλο το αν ειναι καλο το επιπεδο της ομαδος κι αν αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε, κι αλλο για το αν ειναι καλος ο Τζαβελλας στα παιχνιδια της ομαδος...τσιριγώτης έγραψε:Αυτό είναι το επίπεδο της ομάδας. Να έχει βασικό τον τζαβελλα. Κ εμείς να τον λέμε καλύτερο. Απορώ με μερικούς, αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν;
Αλλο θεμα το ενα...αλλο θεμα το αλλο...και καμια σχεση μεταξυ τους
Από τους καλύτερους για το "επίπεδο" της ομάδας θα πρόσθετα. Αμυντικά κάκιστος αλλά στα υπόλοιπα πολύ καλός.
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτο που λες ειναι αλλου παπα.τσιριγώτης έγραψε:Αυτό είναι το επίπεδο της ομάδας. Να έχει βασικό τον τζαβελλα. Κ εμείς να τον λέμε καλύτερο. Απορώ με μερικούς, αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν;
και ναι αυτο ειναι το επιπεδο οχι μονο του ΠΑΟΚ αλλα ολοκληρου του ελληνικου πρωταθληματος.
ο ΠΑΟΚ να εχει βασικο τον τζαβελλα,ο γαυρος τον μποτια και τον σιοβα,ο βαζελος τον ταυλαριδη και η αεκ τον τζανετοπουλο.
τωρα οσον αφορα το τι ΠΑΟΚ θελουμε σιγουρα αν ρωτησεις100 ΠΑΟΚτσιδες αν προτιμανε τον τζαβελλα 'η τον νταβιντ λουιζ σιγουρα κανεις δεν θα πει τζαβελλα,ο οποιος θελουμε δεν θελουμε φετος ειβαι απο τους πιο σταθερους
-
-
Εάν η ομάδα πήγαινε τρένο, δε θα γκριναζια. Το θεωρείς φυσιολογικό ότι δεν έχουμε κάνει κάτι για χρόνια;kataramenos5 έγραψε:Δειξτε το και λιγο.Δεν εχετε αφησει τοπικ που να μη γκρινιαξατε.Το θεωρεις φυσιολογικο να φταινε ολοι και για χρονια?
Εγώdesperando έγραψε:αυτο που λες ειναι αλλου παπα.τσιριγώτης έγραψε:Αυτό είναι το επίπεδο της ομάδας. Να έχει βασικό τον τζαβελλα. Κ εμείς να τον λέμε καλύτερο. Απορώ με μερικούς, αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν;
και ναι αυτο ειναι το επιπεδο οχι μονο του ΠΑΟΚ αλλα ολοκληρου του ελληνικου πρωταθληματος.
ο ΠΑΟΚ να εχει βασικο τον τζαβελλα,ο γαυρος τον μποτια και τον σιοβα,ο βαζελος τον ταυλαριδη και η αεκ τον τζανετοπουλο.
τωρα οσον αφορα το τι ΠΑΟΚ θελουμε σιγουρα αν ρωτησεις100 ΠΑΟΚτσιδες αν προτιμανε τον τζαβελλα 'η τον νταβιντ λουιζ σιγουρα κανεις δεν θα πει τζαβελλα,ο οποιος θελουμε δεν θελουμε φετος ειβαι απο τους πιο σταθερους
Κυρίως λόγω αντιπάθειας ελέω συμπεριφοράς

η περιπτωση σου χρηζει πολυχρονης μελετης...αλλοι βλεπουν τον κορυφαιο αμυντικο στο προσωπο σου...εγω βλεπω συνεχως ενα σακο του μποξ με μυαλο παιδιου που κανει 3 στις 2 λαθος πασες...μαλλον δεν ειμαι καλα γιατρε μου παω να παρω τα χαπια μου...
- john4serres
Τον μπροστά σου στο πρώτο ημίχρονο δεν τον έβλεπες και έκανες μόνιμα γιομες... Γιατί άραγε οεο;
Τον φόρτωσες και μια κίτρινη από δική σου πάσα σε αντίπαλο...
Θέλω να δω τι θα βρει για να σε εκθειάσει πάλι ο κολλητός σου.
SM-G920F
Τον φόρτωσες και μια κίτρινη από δική σου πάσα σε αντίπαλο...
Θέλω να δω τι θα βρει για να σε εκθειάσει πάλι ο κολλητός σου.
SM-G920F
- Trilofiotis
Αν εννοεις εμένα, δε θα εκθειάσω τιποτα. Αν εννοεις τον Κόλκα δε ξέρω τι θα πει 
Απλα μη πεσετε να τον φατε με ΕΝΑ κακο ματς... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μα τι λεω αφου εδώ όταν κάνει ματσάρες κράζετε ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Απλα μη πεσετε να τον φατε με ΕΝΑ κακο ματς... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μα τι λεω αφου εδώ όταν κάνει ματσάρες κράζετε ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Δεν κράζω, απλώς έχει επιστρέψει πολύ κάτω από αυτά που είδαμε στην αρχή φέτος ή κάνω λάθος;
Μια ώρα θέλει να γυρίσει από το κέντρο πίσω στη θέση του
SM-G920F
Μια ώρα θέλει να γυρίσει από το κέντρο πίσω στη θέση του
SM-G920F
Κακιστος σημερα μαζι με τοντον Σκονδρα.Διασωθεντας ο Μαλεζας μονο.Κιτρινη ο Λεοβατς για να καλυψει δικια σου μαλακι και γιομα στην γιομα..Κακη εμφανιση,δεν πειραζει,παμε παρακατω..
Α και που είσαι;
Τα νεύρα σου, κράτα τα για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να τα φορτώνεται η ομάδα
SM-G920F
Τα νεύρα σου, κράτα τα για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να τα φορτώνεται η ομάδα
SM-G920F
- desperando
- Επικοινωνία:
Όταν θα ρθει κανένα χαφ να ζητήσει μπάλα να κάνει παιχνίδι και δεν θα κρύβεται τότε θα σε κραξω για τις γιομες Σου,μέχρι τότε...