Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Καταρχην διακρίνω καθαρότατα τον χιτλερ,τριτος απο αριστερ,επισης δεν βλεπω κανε TM η R ,απο στα κοσμηματα και στους αμφορείς,για να κατoχειρόσουν το trademark
Γιαυτο και λεει ο σοφος λαος
Η αμάθεια καλύτερη της ημιμάθειας
Γιαυτο και λεει ο σοφος λαος
Η αμάθεια καλύτερη της ημιμάθειας
- trel@menos
κατι ασχετο με το πνευμα της συζητησης.
αφου ειδα γαυροεφημεριδα να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια του ΠΑΟΚ σε ματς με το βαζελο πλεον ειμαι σιγουρος οτι εχει αρχισει να μυριζει σκατιλα εκει κατω.
και γενικα εδω και μια βδομαδα εχουν συνεχως χωρο στα πρωτοσελιδα τους για την διαιτησια του ΠΑΟΚ.
α ρε ιβαν εφιαλτες τους εχεις προκαλεσει.

αφου ειδα γαυροεφημεριδα να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια του ΠΑΟΚ σε ματς με το βαζελο πλεον ειμαι σιγουρος οτι εχει αρχισει να μυριζει σκατιλα εκει κατω.
και γενικα εδω και μια βδομαδα εχουν συνεχως χωρο στα πρωτοσελιδα τους για την διαιτησια του ΠΑΟΚ.
α ρε ιβαν εφιαλτες τους εχεις προκαλεσει.

Ειλικρινα περιμενω το μεταξυ μας παιχνιδι....Θα κανει " επιδειξη δυναμης " το χαρτινο θηριο ? 

- Μπαρκαρούτσος
Άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με κάποιους....

*ΑΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!shark4 έγραψε:Ναι και ενας ναζιστικος αμφορεας ....
![]()

ενα μεγαλο ευχαριστω συο αυγο που αναβιωνει την αρχαια ιστορια.
επιτελους να μπει καποιος στο ματι του προδοτικου ελληνικου στρατου που χαιρεταει σαν τη βουγιουκλακη στο ναυτικο.
επισης συμφωνα με το wiki η σβαστικα συνανταται για πρωτη φορα στη νεολιθικη ινδια.αλλα μαλλον το wiki ειναι σιωνιστικο και γραφει οποιος ναναι.
επιτελους να μπει καποιος στο ματι του προδοτικου ελληνικου στρατου που χαιρεταει σαν τη βουγιουκλακη στο ναυτικο.
επισης συμφωνα με το wiki η σβαστικα συνανταται για πρωτη φορα στη νεολιθικη ινδια.αλλα μαλλον το wiki ειναι σιωνιστικο και γραφει οποιος ναναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 19 Μαρ 2013, 12:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Άντε με τα σύμβολα και τους χαιρετισμούς.Είστε οφ τόπικ.Εδω μόνο για τρακτερ και την ομάδα της καρδιάς μας. 

τελευταιο οφ απο εμενα,καθως δεν ειμαι υποχρεωμενος να αποδείξω τα αυτονόητα σε κανέναν
Το θεμα ειναι που εμφανήστικε πρώτα,η οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ αρχική προέλευση γερμανία?
Καλο ειναι οταν διαβάζουμε κατι ,να διαβάζουμε ολόκληρο το κείμενο
"Η πανταχού παρουσία του αγκυλωτού σταυρού εξηγείται εύκολα αν υποθέσουμε ότι είναι μια πολύ απλή μορφή που ανακαλύφτηκε ανεξάρτητα και κατά τύχη σε διάφορες κοινωνίες όταν οι άνθρωποι ασχολήθηκαν με το πλέξιμο καλαθιών, αφού το σχήμα του αγκυλωτού σταυρού δημιουργείται επανειλημμένα από τις βέργες των καλαμιών όταν πλέκουμε καλάθι"
Το θεμα ειναι που εμφανήστικε πρώτα,η οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ αρχική προέλευση γερμανία?
Καλο ειναι οταν διαβάζουμε κατι ,να διαβάζουμε ολόκληρο το κείμενο
"Η πανταχού παρουσία του αγκυλωτού σταυρού εξηγείται εύκολα αν υποθέσουμε ότι είναι μια πολύ απλή μορφή που ανακαλύφτηκε ανεξάρτητα και κατά τύχη σε διάφορες κοινωνίες όταν οι άνθρωποι ασχολήθηκαν με το πλέξιμο καλαθιών, αφού το σχήμα του αγκυλωτού σταυρού δημιουργείται επανειλημμένα από τις βέργες των καλαμιών όταν πλέκουμε καλάθι"
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1
το θεμα ειναι οτι κυκλοφορει ο παπας πως ειναι αρχαιοελληνικη.οπως και ο χαιρετισμος και πολλα αλλα.οτι προσπαθουν να κρυψουν τη ναζιστολαγνει πισω απο αρχαιοελληνικα φουμαρα.
Αν διαβάσεις παραπάνω σχόλια μου το αναφέρω οτι το χρησιμοποιούν για αυτο το λόγο,το οτι ειναι αρχαιοελληνικος ο χαιρετισμος δεν πρεπει να αμφισβητείται όμως,οπως και οτι ο αγκυλωτός σταυρός εχει χρησιμοποιηθεί απο τους ελληνες,το που εμφανήστικε πρωτο είναι κατι αγνωστο,καθως αναφέρεται και στα ορφικα,αρα επετρεψε μου να μην ειμαι σιγουρος για την ινδική προέλευση του
- Sick Bastard
Άστο ρε barlow τι άκρη να βγάλεις με τους ανιστόρητους.
Άγαλμα Πύρρου στα Ιωάννινα,
http://ioanninacity.files.wordpress.com ... .jpg?w=900
Το άγαλμα ήταν δωρεά του Αμερικανικού Ιδρύματος για τον Ελληνισμό και της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης Ηπειρωτών
και η φώτο ''τεκμήριο''

χμμμμ......
Άγαλμα Πύρρου στα Ιωάννινα,
http://ioanninacity.files.wordpress.com ... .jpg?w=900
Το άγαλμα ήταν δωρεά του Αμερικανικού Ιδρύματος για τον Ελληνισμό και της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης Ηπειρωτών
και η φώτο ''τεκμήριο''
χμμμμ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τρί 19 Μαρ 2013, 12:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Sick Bastard έγραψε:Άστο ρε barlow τι άκρη να βγάλεις με τους ανιστόρητους.

Χαχα απίστευτο όντωςtrel@menos έγραψε:κατι ασχετο με το πνευμα της συζητησης.
α ρε ιβαν εφιαλτες τους εχεις προκαλεσει.![]()

ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΜΗΜΕΝΗ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Ο.Κ

Μια εβδομαδα?.....Εδω και μηνες,μαλλον θελεις να πεις!...trel@menos έγραψε:κατι ασχετο με το πνευμα της συζητησης.
α ρε ιβαν εφιαλτες τους εχεις προκαλεσει.![]()
Εμενα αυτο μου δειχνει πολλα!Αλλα αντι να ασχολουμαστε με αυτα τα αποβρασματα-οχι για φετος αλλα για του χρονου-σκοτωνομαστε μεταξυ μας για οτιδηποτε!
Αληθεια...γιατι καμμια γαυροφυλλαδα δεν εχει γραψει οτι εχουν συναντηθει,το μ@υνοπανο ο προεδρος τους με το Σαββιδη?....
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
mpafe είσαι σωστός για την ομόνοια μεταξύ μας. Για το δεύτερο αδερφέ, πρέπει να το αναφέρουν μέσα στην εφημερίδα.