Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από slidar »

Ρε συ δωνη και μετα το σημερινο εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ζεις στον δικο σου κοσμο..

Ρε μαστορα η ομαδα ετσι οπως ειναι.. με τους μετριους παιχτες που εχει και εξτρεμ τον σαλπι και τον ρομπερ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ..

Ημαρτον..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε Δώνη σαν παίκτης έβαζες το κεφάλι κάτω και "φορώντας παρωπίδες" έτρεχες με την μπάλα..... Οταν έφτανε στην αντίπαλλη περιοχή σήκωνες το κεφάλι και, αν έιχες τί να κάνεις την μπάλα καλά, αλλιώς έβγαινες με αυτήν έξω.
Τώρα προσπαθείς να πάιξεις τον προπονητή... Μήπως πρέπει να βγάλεις τις παροπίδες πια;;;;;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Θα το ξαναπώ.....

Οι ομάδες χτίζονται απο το προπονητή και η άμυνα τους απο το τερματοφύλακα!

Αμα δε μπορείτε να το καταλάβετε αυτό λυπάμαι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στις ποσες γιομες ζαλιζεται ενας ποδοσφαιριστης??ο τζωρτζ ακομα το ψαχνει...

δεν πειραζει τα πραγματα ειναι χιλιοειπωμενα μονο υπομονη πλεον μεχρι να γινει το αυτονοητο τιποτα αλλο... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Παιζαμε το εξης συστημα.. πασα στο χαφ στο κεντρο ( κατσε - φωτακης ) μολις τους πλησιαζε στα 2 μετρα ο μανιατης-μοντεστο χεσμενοι μην κανουν λαθος γυριζαν στα μπακ και απο εκει γιομα μεσα. Σε περιπτωση που μας πιεζαν και τα μπακ πασα πισω στον γλυκο και γιομα παλι μεσα.

Αυτα εγιναν καμια 30αρια φορες.

Μια φορα καναμε 5-6 σωστες φασεις και βγαλαμε γκολ.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

πρεπει να παραιτηθει η ομαδα παιζει αρες μαρες κουκουναρες,μας κουραζει η εικονα της ομαδας,εχω και αλλα πολλα να πω αλλα αστα.ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ειμαι υπερ του να μεινει ο Δωνης και να κριθει στο του χρονου.Το ξεκαθαριζω αυτο.

Αλλα σημερα...Τι να πω γι αυτα που εκανε?
1) Βαζει τον εττο ανετοιμο(δηλαδη και εττο και ανετοιμος.)Αποτελεσμα να χαραμισει μια αλλαγη και μαλιστα στο ημιχρονο.Ασε που ο Κων/νιδης τα πηγε μια χαρα.
2) Ξεκιναει το λινο και οχι το σταφυ.Ο λινο σημερα ηταν καλος αλλα δεν μπορει ρε παιδια να βγαλει 90λεπτο. Ο σταφυ απ την αλλη, ο,τι πιο αξιοπιστο εχουμε στην αμυνα.
3) Ο Λωρενς δεν εβγαζε 90λεπτο επισης και το ξεραμε. Κρατα τον ρε Δωνη στον παγκο και βαλτονα μετα (και αφου φαμε το γκολ που αργα η γρηγορα θα τρωγαμε) για να μπορεις να πιεσεις.

Συνεχιζουμε και στηριζουμε.Δειξτε ρε παιδια ομως οτι αξιζει να στηριξουμε :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

GREATANASTASIOS έγραψε:πρεπει να παραιτηθει η ομαδα παιζει αρες μαρες κουκουναρες,μας κουραζει η εικονα της ομαδας,εχω και αλλα πολλα να πω αλλα αστα.ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
Δεν πρόκειται έιναι πολύ εγωιστής για να το κάνει... Αν δεν ήταν θα είχε ήδη δει τα λάθη του και θα έκανε τουλάχιστον προσπάθεια να τα διορθώσει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι παγιδευμενος στο υλικο του,τον εγωισμο του και το μεγεθος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Εχει μουδιάσει το χέρι μου να το γράφω!!!!! Οι πάικτες δεν ξ'εχασαν την μπάλα... Οι περισσότεροι από τους έμπειρους έπεζαν και πέρσυ χίλιες φορές καλύτερα. Η υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή... ή δεν μπορούν να κάνουν αυτά που ζητάει ... Η δεν θέλουν ή δεν μπορούν . Και στα δύο το πρόβλημα πρέπει να το λύση ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ .... Τι δεν καταλαβάινεται επιτέλους .... ΠΟΙά ομάδα φτιάχνεται από την αρχή;;;;;;;;;; Αφού τσ 3/4 του κορμού είναι ίδιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί να πεί η κούλα τότε;;;;; οοέοοοο!!!!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Τσάμπα σκας....
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

joshua έγραψε:Ειναι παγιδευμενος στο υλικο του,τον εγωισμο του και το μεγεθος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Τό' χω καταλάβει... Νόμιζα ότι το ότι είμαι ΠΑΟΚ από γεννησιμιού μου με κάνει αφορισμού ανισυστημικό.... Τώρα κατάλαβα ότι και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν "συστήματα"!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

joshua έγραψε:Ειναι παγιδευμενος στο υλικο του,τον εγωισμο του και το μεγεθος του ΠΑΟΚ.

Οτι καλύτερο έχω διαβάσει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

υπομονη ο ανθρωπος μετα απο 5-6 μηνες στην ομαδα ακομα λεει πως οριζει πλανο αντι να ψαχνει αεροπλανο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”