Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Δεν ξερω αν εισακουστηκα που φωναζα εδω μεσα, ή θα τους θαψεις, ή θα σε θαψουν, αλλα μου αρεσε σημερα που δοθηκε απαντηση.
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... iaras.html
Φυσικα δεν μπορει να επαναλαμβανετε καθε φορα που καποιος γραφει μια μ@λακια, ωστοσο ειναι ενα μυνημα αμυνας, και ελπιζω σε συνδιασμο με τη χθεσινη συνεντευξη να αποτελει αλλαγη επικοινωνιακης τακτικης.
Αυτο που μπορει να κανει η ΠΑΕ ειναι να προειδοποιησει οτι σε περιπτωση που δημοσιογραφοι αναλωνονται σε κακοηθη και ασκοπα δημοσιευματα, χωρις βαση θα αποκοπτονται της συνεργασιας τους με τις ΠΑΕ με βαση δικης της κρισης.
Θα γινει λιστα που θα ανανεωνεται και να τους βαζει εκει μεσα. Εμμεσα σαν να λεει αυτους μην τους ακουτε γιατι δεν τους νοιαζει αν κανουν κακο στην ομαδα αρκει να βγαλουν το μερακαματο.
Να δεις πως θα ηρεμησουν τα πραγματα.
Μια φραση κραταω απο την απαντηση του Λ.Δουκα.
Δυστυχώς, δε θα σας επιτρέψω να συνεχίσετε να αλλοιώνετε την πραγματικότητα.
Αντε με το καλο μπας και καθαρισει ο τοπος.
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... iaras.html
Φυσικα δεν μπορει να επαναλαμβανετε καθε φορα που καποιος γραφει μια μ@λακια, ωστοσο ειναι ενα μυνημα αμυνας, και ελπιζω σε συνδιασμο με τη χθεσινη συνεντευξη να αποτελει αλλαγη επικοινωνιακης τακτικης.
Αυτο που μπορει να κανει η ΠΑΕ ειναι να προειδοποιησει οτι σε περιπτωση που δημοσιογραφοι αναλωνονται σε κακοηθη και ασκοπα δημοσιευματα, χωρις βαση θα αποκοπτονται της συνεργασιας τους με τις ΠΑΕ με βαση δικης της κρισης.
Θα γινει λιστα που θα ανανεωνεται και να τους βαζει εκει μεσα. Εμμεσα σαν να λεει αυτους μην τους ακουτε γιατι δεν τους νοιαζει αν κανουν κακο στην ομαδα αρκει να βγαλουν το μερακαματο.
Να δεις πως θα ηρεμησουν τα πραγματα.
Μια φραση κραταω απο την απαντηση του Λ.Δουκα.
Δυστυχώς, δε θα σας επιτρέψω να συνεχίσετε να αλλοιώνετε την πραγματικότητα.
Αντε με το καλο μπας και καθαρισει ο τοπος.
Ορισμένοι είναι πραγματικά ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Τι κατάφεραν αυτοι που διοικούσαν τα τεσσερα τελευταία χρόνια; (δεν ήταν μόνο ο Ζαγοράκης)
-Να φτιάξουν τον καλύτερο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (οι πιο παλιές επιτυχίες ήταν μεμονωμένες και χωρίς διάρκεια)
-και τον ΔΕΥΤΕΡΟ καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών στην Ελλάδα μετά την ομάδα της δεκαετίας του '70, και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες (χωρίς δωδεκαετίες και οκταετίες δεν νομίζω να έπαιζαν στον ΠΑΟΚ για τόσο διάστημα ο Κούδας και οι άλλοι)
-να κάνουν προπονητικό κέντρο
-να κάνουν πραγματικά καλές ακαδημίες απ' ότι φαίνεται.
Τώρα αν αυτά τα κατάφεραν κλέβοντας μας (όπως αφήνουν πολλοί να εννοηθεί), με λαμογιές κλπ. δεν το ξέρω, εγώ βλέπω το αποτέλεσμα. Και αυτό είναι θετικότατο.
Τι κατάφεραν αυτοι που διοικούσαν τα τεσσερα τελευταία χρόνια; (δεν ήταν μόνο ο Ζαγοράκης)
-Να φτιάξουν τον καλύτερο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (οι πιο παλιές επιτυχίες ήταν μεμονωμένες και χωρίς διάρκεια)
-και τον ΔΕΥΤΕΡΟ καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών στην Ελλάδα μετά την ομάδα της δεκαετίας του '70, και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες (χωρίς δωδεκαετίες και οκταετίες δεν νομίζω να έπαιζαν στον ΠΑΟΚ για τόσο διάστημα ο Κούδας και οι άλλοι)
-να κάνουν προπονητικό κέντρο
-να κάνουν πραγματικά καλές ακαδημίες απ' ότι φαίνεται.
Τώρα αν αυτά τα κατάφεραν κλέβοντας μας (όπως αφήνουν πολλοί να εννοηθεί), με λαμογιές κλπ. δεν το ξέρω, εγώ βλέπω το αποτέλεσμα. Και αυτό είναι θετικότατο.
Έχω την εντύπωση ότι η διοίκηση πήρε το σωματείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα (περίπου 2 χρόνια) κατάφερε να το επαναφέρει στη θέση που του έπρεπε. Από ότι φαίνεται όμως, η διοίκηση είναι πολύ μικρή, για να διαχειριστεί το τωρινό μέγεθος της ομάδας. Μπράβο τους που μας έφτασαν κοντά στην κορυφή (κι ας μην την αγγίξαμε) αλλά αν όντως (όπως μας δείχνουν καθημερινά) δεν μπορούν όχι μόνο να μας φτάσουν στην κορυφή αλλά ούτε και να μας κρατήσουν εκεί κοντά, καλύτερα να μας το πούνε.
Δικαιολογίες, μισόλογα, διαρροές, φήμες, λάθος αποφάσεις έχουν φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο.
Μάθαμε την αποχώρηση του Αρίας από τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ.
Μαθαίνουμε την αποχώρηση του Κοντρέρας από τα ΜΜΕ της Χιλής.
Ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιος τα κότσια να βγει και να μας πει την αλήθεια.
Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει κάποιος με καθαρό μυαλό να βάλει μια τάξη. Γιατί αν υπήρχε καθαρό μυαλό θα βρισκόταν και τρόπος να έρθουν έσοδα. Ή έστω η φυγή των παικτών να είχε ουσιαστικό αντίκτυπο στην ομάδα.
Μια μικρή Ελλάδα κατάντησε κι ο ΠΑΟΚ.
Όλοι μας πληρώνουμε από το υστέρημα μας για να.. πληρωθούν χρέη, που άλλοι δημιούργησαν, και τα γ@μημένα τα χρέη όμως αντί να μειώνονται αυξάνονται.
Μάλλον όταν βρισκόταν η διοίκηση με τους υπουργούς οικονομικών, αντί να συζητάνε για το σβήσιμο των χρεών παίρνανε ιδέες για τη διαχείριση της ομάδας.
Είμαι φουλ ξενερωμένος και φουλ απογοητευμένος. Με όλους σας.
Δεν μπορώ να μην ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο γιατί αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Οπότε σας εύχομαι καλή φώτιση. Χριστούγεννα έρχονται, ελπίζω ο καλός Θεούλης να κάνει το θαύματα και ως άλλη πεντηκοστή, την ύστατη στιγμή να ανάψει μια μικρή φλογίτσα -σαν γλώσσα- πάνω από τα κεφαλάκια σας εκεί στη διοίκηση και να καταλάβετε όλοι τα λάθη σας. Και φυσικά να κάνετε κάτι και για να τα διορθώσετε. Αμήν.
ΥΓ: Ξέρω ότι βιάζομαι λίγο για την.. Πεντηκοστή, αλλά μέσα στο θαύμα πρέπει να είναι και ο πρόωρος εορτασμός της. Γιατί μέχρι το Πάσχα θα έχουμε χειρότερο ρόστερ και από την ομάδα του.. ημίθεου.
Δικαιολογίες, μισόλογα, διαρροές, φήμες, λάθος αποφάσεις έχουν φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο.
Μάθαμε την αποχώρηση του Αρίας από τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ.
Μαθαίνουμε την αποχώρηση του Κοντρέρας από τα ΜΜΕ της Χιλής.
Ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιος τα κότσια να βγει και να μας πει την αλήθεια.
Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει κάποιος με καθαρό μυαλό να βάλει μια τάξη. Γιατί αν υπήρχε καθαρό μυαλό θα βρισκόταν και τρόπος να έρθουν έσοδα. Ή έστω η φυγή των παικτών να είχε ουσιαστικό αντίκτυπο στην ομάδα.
Μια μικρή Ελλάδα κατάντησε κι ο ΠΑΟΚ.
Όλοι μας πληρώνουμε από το υστέρημα μας για να.. πληρωθούν χρέη, που άλλοι δημιούργησαν, και τα γ@μημένα τα χρέη όμως αντί να μειώνονται αυξάνονται.
Μάλλον όταν βρισκόταν η διοίκηση με τους υπουργούς οικονομικών, αντί να συζητάνε για το σβήσιμο των χρεών παίρνανε ιδέες για τη διαχείριση της ομάδας.
Είμαι φουλ ξενερωμένος και φουλ απογοητευμένος. Με όλους σας.
Δεν μπορώ να μην ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο γιατί αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Οπότε σας εύχομαι καλή φώτιση. Χριστούγεννα έρχονται, ελπίζω ο καλός Θεούλης να κάνει το θαύματα και ως άλλη πεντηκοστή, την ύστατη στιγμή να ανάψει μια μικρή φλογίτσα -σαν γλώσσα- πάνω από τα κεφαλάκια σας εκεί στη διοίκηση και να καταλάβετε όλοι τα λάθη σας. Και φυσικά να κάνετε κάτι και για να τα διορθώσετε. Αμήν.
ΥΓ: Ξέρω ότι βιάζομαι λίγο για την.. Πεντηκοστή, αλλά μέσα στο θαύμα πρέπει να είναι και ο πρόωρος εορτασμός της. Γιατί μέχρι το Πάσχα θα έχουμε χειρότερο ρόστερ και από την ομάδα του.. ημίθεου.
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Καλα χθες τι έλεγε πάλι απορίες έχεις παραδέχθηκε και λάθη αλλα ο απολογισμός μέχρι τώρα είναι θετικός φυσικα....
Όσο για το ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν το μέγεθος του ΠΑΟΚ που όπως λες οι ίδιοι δημιούργησαν τι σημαίνει ; Να πέρασει ο επόμενος που ειναι ποιος ; Μακάρι να υπήρχε τώρα ο μόνος που εχει φιλοδοξία να αναλάβει ειναι ο γνωστός τύπος που ρουφιανευε στο συνεδριάσεις του ΑΣ στον κλικαδορο το τι συζητούσαν αν σε καλύπτει αυτός ας έρθει .....
Όσο για το ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν το μέγεθος του ΠΑΟΚ που όπως λες οι ίδιοι δημιούργησαν τι σημαίνει ; Να πέρασει ο επόμενος που ειναι ποιος ; Μακάρι να υπήρχε τώρα ο μόνος που εχει φιλοδοξία να αναλάβει ειναι ο γνωστός τύπος που ρουφιανευε στο συνεδριάσεις του ΑΣ στον κλικαδορο το τι συζητούσαν αν σε καλύπτει αυτός ας έρθει .....
Είπα την άποψη μου. Τέλος εδώ. Πρακτικές παρόμοιες με τα "γούμενος που σας χρειάζεται" άφησε τες. Είμαι απογοητευμένος με τη διοίκηση αυτή και πλέον διαφωνώ τελείως με την πολιτική της. Δεν τα είπα χθες, πάνω στο νταβαντούρι, τα λέω σήμερα. Έτυχε να έχουμε και νεώτερα από τον Παμπλίτο, τρομάρα μας. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να το πω.
Θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης; Θα ψάξουμε για τον επόμενο; Δεν είναι δική μου η απόφαση. Προτιμώ το πρώτο, αν οι ίδιοι πρώτα απ' όλα πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ειδάλλως, εναλλακτική θα βρεθεί.
ΥΓ: Όσο για την χθεσινή συζήτηση μεταξύ της διοίκησης και των ανεπίσημων εκπροσώπων της, είναι εντυπωσιακό το πως γίνεται μετά από κάθε συνέντευξη αντί να μειώνονται οι απορίες μας, να αυξάνονται.
Θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης; Θα ψάξουμε για τον επόμενο; Δεν είναι δική μου η απόφαση. Προτιμώ το πρώτο, αν οι ίδιοι πρώτα απ' όλα πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ειδάλλως, εναλλακτική θα βρεθεί.
ΥΓ: Όσο για την χθεσινή συζήτηση μεταξύ της διοίκησης και των ανεπίσημων εκπροσώπων της, είναι εντυπωσιακό το πως γίνεται μετά από κάθε συνέντευξη αντί να μειώνονται οι απορίες μας, να αυξάνονται.
Σβήστηκαν ποστ δικά μου, του argonaut, του stelyk και του barlow που ήταν άσχετα με το θέμα, όπως είχα ενημερώσει νωρίτερα ότι θα γίνει. Συνεχίζουμε on topic. 

Λεω ξανα , ΜΗ και δωσετε τον κοντρερας δε θα ξερουμε απο που τα πρωτορουφαμε σε αυτη την ομαδα.
Βρειτε λεφτα δε ξερω απο που , δε θα ξαναπω για φιλικο. Τον κοντρερας μην το διωξετε προεχουν καμια 7-8 αλλοι πρωτα.
Ο κοντρερας εχει περισσοτερες θεαματικες και κρισιμες αποκρουσεις απο τον χαλκια. Φανταστειτε μονο αν ελειπε.
Μην πω και για το πως βγαινει 4 σκαλια πανω η αμυνα οταν παιζει , αρα και η μεσαια γραμμη αρα και η επιθεση.
Τωρα ελπιζω να μην κανει παλι η ΠΑΕ την κινηση, γλιτωνω 800 000 συμβολαιο μαζι με εφορια, σν 400 000 αρα ισον 1 200 000 γιατι θα σε πω εγω μετα περνεις μπουλο απο κυπελο, γιουροπα, και βγαινεις 4ος στα πλει οφ και βγαλε τη ζημια μετα 8 000 000.
Ισως δεν καταλαβατε ορισμενοι μου φενεται οτι ο λογος που μειναμε στα 16 000 διαρκειας ηταν η φυγη βιτολο και οχι η κριση που μεχρι και μια μερα πριν εφευγαν 1000 καθε μερα, και ξαφνικα επεσαν στα 70.
Ζαγορακη δε ξερω τι θα κανεις, κοντρερας δε πρεπει να φυγει, δεν ειναι ποσο θα γλιτωσεις απο αυτον , αλλα ειναι και ποσα θα σου κερδισει.
Σε εκτιμω σε ειπα μπραβο αλλα μου τα χαλας τωρα με τον κοντρερας. Θα πονταρουμε δηλαδη στο να κερδιζουμε ενα αγωνα στις εξοδους του χαλκια, στα διωξηματα του τσιριλο, στην εμπειρια του πιτσιρικα, ή θα φερουμε μεταγραφη που θα τον αναπλρωσει.
Θα διασυρθουμε σε ολες τις διοργανωσεις.
Βαζω βετο για κοντρερας Ζαγορ. Με τιποτα να μη φυγει.
Καντε ενα γ@μημενο φιλικο.
Δυσκολο ειναι να το ξεστομησετε να γινει φιλικο να μαζευτουν λεφτα?
Τοσο δυσκολο, να βγω να το πω εγω να βοηθησω?
Ολα καλα κατ εμε μου φανηκαν χθες.
Σημερα αυτο με κοντρερας δε ξερω γιατι και πως το σκεφτηκατε, απλα διευκρηνιστε το ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει χωρις τον κοντρερας αλλα ομως η εστια μας θα γεμισει χωρις αυτον.Φανταστειτε τις βαθμολογικες συνεπειες αλλα και εσοδων απο εισητηρια πως θα πεσουν, και ελα να με πεις μετα για το μισθο του κοντρερας.
Και ελα να μιλησεις το καλοκαιρι για διαρκειας.
Ξαναλεω. Μη σκεφτειτε ποσα θα γλιτωσετε αμα φυγει, αλλα ποσα θα κερδισετε αμα μεινει.
Ουτε χριστουγεννα δεν μπορουμε να κανουμε
Βρειτε λεφτα δε ξερω απο που , δε θα ξαναπω για φιλικο. Τον κοντρερας μην το διωξετε προεχουν καμια 7-8 αλλοι πρωτα.
Ο κοντρερας εχει περισσοτερες θεαματικες και κρισιμες αποκρουσεις απο τον χαλκια. Φανταστειτε μονο αν ελειπε.
Μην πω και για το πως βγαινει 4 σκαλια πανω η αμυνα οταν παιζει , αρα και η μεσαια γραμμη αρα και η επιθεση.
Τωρα ελπιζω να μην κανει παλι η ΠΑΕ την κινηση, γλιτωνω 800 000 συμβολαιο μαζι με εφορια, σν 400 000 αρα ισον 1 200 000 γιατι θα σε πω εγω μετα περνεις μπουλο απο κυπελο, γιουροπα, και βγαινεις 4ος στα πλει οφ και βγαλε τη ζημια μετα 8 000 000.
Ισως δεν καταλαβατε ορισμενοι μου φενεται οτι ο λογος που μειναμε στα 16 000 διαρκειας ηταν η φυγη βιτολο και οχι η κριση που μεχρι και μια μερα πριν εφευγαν 1000 καθε μερα, και ξαφνικα επεσαν στα 70.
Ζαγορακη δε ξερω τι θα κανεις, κοντρερας δε πρεπει να φυγει, δεν ειναι ποσο θα γλιτωσεις απο αυτον , αλλα ειναι και ποσα θα σου κερδισει.
Σε εκτιμω σε ειπα μπραβο αλλα μου τα χαλας τωρα με τον κοντρερας. Θα πονταρουμε δηλαδη στο να κερδιζουμε ενα αγωνα στις εξοδους του χαλκια, στα διωξηματα του τσιριλο, στην εμπειρια του πιτσιρικα, ή θα φερουμε μεταγραφη που θα τον αναπλρωσει.
Θα διασυρθουμε σε ολες τις διοργανωσεις.
Βαζω βετο για κοντρερας Ζαγορ. Με τιποτα να μη φυγει.
Καντε ενα γ@μημενο φιλικο.
Δυσκολο ειναι να το ξεστομησετε να γινει φιλικο να μαζευτουν λεφτα?
Τοσο δυσκολο, να βγω να το πω εγω να βοηθησω?
Ολα καλα κατ εμε μου φανηκαν χθες.
Σημερα αυτο με κοντρερας δε ξερω γιατι και πως το σκεφτηκατε, απλα διευκρηνιστε το ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει χωρις τον κοντρερας αλλα ομως η εστια μας θα γεμισει χωρις αυτον.Φανταστειτε τις βαθμολογικες συνεπειες αλλα και εσοδων απο εισητηρια πως θα πεσουν, και ελα να με πεις μετα για το μισθο του κοντρερας.
Και ελα να μιλησεις το καλοκαιρι για διαρκειας.
Ξαναλεω. Μη σκεφτειτε ποσα θα γλιτωσετε αμα φυγει, αλλα ποσα θα κερδισετε αμα μεινει.
Ουτε χριστουγεννα δεν μπορουμε να κανουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 22 Δεκ 2011, 01:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μεχρι να χαρουμε που μιλησατε μια φορα ξηγημενα χθες και με τσαμπουκα και μια σημερα μας το πεταχτηκε αυτο.
Μπας και κοιμηθουμε μια μερα ησυχοι.
Κοντρερας δε φευγει.
Μπας και κοιμηθουμε μια μερα ησυχοι.
Κοντρερας δε φευγει.
Αδελφέ κανείς δε θέλει να φύγει αλλά ΔΕΝ νομίζω να συνηδειτοποιείς πως υπάρχει κίνδυνος του χρόνου να μην παίζεις Ευρώπη.Δυστυχώς έγιναν λάθη και θα πληρώσουμε το μάρμαρο.Κανείς δε θέλει να φύγει αλλά ο πρόεδρος νομίζω έδειξε πως υπάρχει η κατάσταση.

Οχι αδερφε δε δεχομαι να φυγει ο κοντρερας.Πολλα καταπια. Φτανει.
Να διωξουν τον σναουτσνερ και τον τσιριλο, τον παπαζογλου, και τον μπαλαφα.Ολοι αυτοι σε τσιμπουν ενα μυριο το χρονο. Αντε, σε εβγαλα και περισσοτερα.
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ.
Να διωξουν τον σναουτσνερ και τον τσιριλο, τον παπαζογλου, και τον μπαλαφα.Ολοι αυτοι σε τσιμπουν ενα μυριο το χρονο. Αντε, σε εβγαλα και περισσοτερα.
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ.
Ή αντί για τέσσερις μπορεί απλά να φύγει άλλος υψηλόμισθος..
Για ένα πείσμα τώρα, χάνουμε τον ένα από τους 2 μας κορυφαίους παίκτες..

Για ένα πείσμα τώρα, χάνουμε τον ένα από τους 2 μας κορυφαίους παίκτες..
Μακάρι να ήταν εύκολο να φύγουν αυτοί.Ίσως ο Σνάουτσνερ.ο Μπαλάφας είναι αναγκαίος.Ο Παπάζογλου έχει και του χρόνου συμβόλαιο.λες να θέλει αν φύγει έτσι εύκολα???Για Τσιρίλλο μετά το καλοκαιρινό δε νομίζω να μπορείς να συζητήσεις τέτοια πράγματα μαζί εκτός και αν το θέλει ο ίδιος..guardian4 έγραψε:Οχι αδερφε δε δεχομαι να φυγει ο κοντρερας.Πολλα καταπια. Φτανει.
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ.

Αρα αυτα ας τα διευθετουσαν το καλοκαιρι.Μπαλαφας -παπαζογλου- σναουτσνερ - χερι χερι να τους αποδεσμευσουν.
Εξαλλου η αποφαση της ουεφα οτι αυτη θα ελεγχει τα εσοδα εξοδα καθε ΠΑΕ ηταν γνωστο απο το καλοκαιρι.
Ας κανουν ερανο, ας κανουν φιλικα,να λεν τα καλαντα απο πορτα σε πορτα,να πουλαν ντοματες στη λαικη, δεν ξερω τι θα κανουν,αυτη ειναι η διοικηση. Κοντρερας δε φευγει.
Και ρε αδερφε ο μπαλαφας ειναι αναγκαιος, ενω ο κοντρερας δεν ειναι? Και γιατι ο μπαλαφας ειναι αναγκαιος? Ως αμυντικο χαφ εχουμε τσουκαλα φωτακη γκαρσια λαζααρ, και σ. μπακ μαλεζα τισριλο κοντρερας και σταμου. Ετσι δεν ειναι? Αν ο παπαζογλου εχει συμβολαιο και για του χρονου, ακομα χειροτερα.
Αααα ξεχασα και τον Χαλκια.Για τριτο τερματοφυλακα εχουμε και τον Γιακουμη.
Αρα Μπαλαφας παπαζογλου σναουτσνερ χαλκιας.Διαλεχτε και παρτε.
Εξαλλου η αποφαση της ουεφα οτι αυτη θα ελεγχει τα εσοδα εξοδα καθε ΠΑΕ ηταν γνωστο απο το καλοκαιρι.
Ας κανουν ερανο, ας κανουν φιλικα,να λεν τα καλαντα απο πορτα σε πορτα,να πουλαν ντοματες στη λαικη, δεν ξερω τι θα κανουν,αυτη ειναι η διοικηση. Κοντρερας δε φευγει.
Και ρε αδερφε ο μπαλαφας ειναι αναγκαιος, ενω ο κοντρερας δεν ειναι? Και γιατι ο μπαλαφας ειναι αναγκαιος? Ως αμυντικο χαφ εχουμε τσουκαλα φωτακη γκαρσια λαζααρ, και σ. μπακ μαλεζα τισριλο κοντρερας και σταμου. Ετσι δεν ειναι? Αν ο παπαζογλου εχει συμβολαιο και για του χρονου, ακομα χειροτερα.
Μα αφου ο πρόεδρος σε είπε, ότι έφαγε τη λέζα του Φλωρίδη, αφού.guardian4 έγραψε:Αρα αυτα ας τα διευθετουσαν το καλοκαιρι..
Βάλε στη λίστα και Ρομπερ Τσιριλο Τσουκαλά.guardian4 έγραψε:Αρα αυτα ας τα διευθετουσαν το καλοκαιρι.Μπαλαφας -παπαζογλου- σναουτσνερ - χερι χερι να τους αποδεσμευσουν.
Όλοι οι παραπάνω αντικαθηστούντε άνετα από παίχτη της Κ20. Ίδια ποιότητα έχουν, άσε που μπορεί οι μικροί να προσφέρουν περισσότερα.
Το θέμα είναι όμως ότι κανένας από τους παραπάνω δεν πρόκειται να αφήσει το συμβόλαιό του γιατί είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να βρει, τουλάχιστον το ίδιο, σε καμία άλλη ομάδα του πλανήτη...
Οι μλκιες πληρώνονται...