Παντελής Κωνσταντινίδης έγραψε: Για το θέμα που προέκυψε με τον Βιτόλο, υποστήριξε:
«Έπειτα από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Βιτόλο μού είπε ότι θέλει να φύγει. Δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι. Κανείς δεν έβγαλε τίποτα προς τα έξω για να μη δημιουργηθεί θέμα. Μου είπε ότι όταν παίρνει μια απόφαση δύσκολα την αλλάζει. Του απάντησα ότι θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Είναι μια πραγματικότητα ότι τα χρήματα που έχει λαμβάνειν είναι πολλά».
Για το πως σκέφτεται να καλυψει το κένο που θα δημιουργήσει η φυγή του Ισπανού, τόνισε:
«Για εμένα δεν υπάρχει αναντικατάστατος παίκτης. Σίγουρα κάποιοι είναι πολύτιμοι, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί ο τρόπος για να αντικατασταθεί ένας ποδοσφαιριστής».
Για το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια από τους υποψήφιους επενδυτές να κρατήσουν τον Βιτόλο, είπε:
«Είναι θετικό κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να δώσουν χρήματα. Καλό, όμως, είναι αυτά τα χρήματα να τα διαχειριστεί η ΠΑΕ. Εγώ δεν θα δεχόμουν να πληρωθεί ένας παίκτης και όλοι οι άλλοι να είναι απλήρωτοι».
Στην ερώτηση γιατι ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε να πουλήσει τον Ισπανό νωρίτερα, απάντησε:
«Έγινε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν βρέθηκε προσφορά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο παίκτης με τα θέλω του. Θυμηθείτε αυτό που έγινε με τον Σορλέν πέρυσι. Αν δεις ότι κάποιος κινείται πονηρά, δεν θα τον αφήσεις να φύγει».
Για το ενδεχόμενο ο Βιτόλο να καταλήξει στον παναθηναϊκό, σημείωσε:
«Το καλύτερο είναι να πάει στο εξωτερικό. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είσαι έτοιμος να δεχθείς το κάθε ενδεχόμενο».
Για το αν μπορεί να μπει όρος στον Ισπανό να μη πάει σε ελληνική ομάδα, είπε:
«Μπήκαμε σε μια αναζήτηση ομάδας να τον αγοράσει όμως δεν βρήκαμε. Επειδή δεν είναι ακόμα τελειωμένο το θέμα, θα δούμε πως θα το χειριστούμε».
Το γιατί ήρθε στην Ολλανδία αφού ήταν να φύγει, υπόστήριξε:
«Ο Βίκτορ είχε ένα πρόβλημα με τον πατέρα του. Ασχέτως αν ήθελε να φύγει είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ και έπρεπε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του».
Για το ότι ένας παίκτης ενδεκάδας θα αφεθεί ελεύθερος, ανέφερε:
«Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξουμε ότι το μπάτζετ πρέπει να είναι συγκεκριμένο. Υπάρχει πλέον η αδειοδότηση. Το σκεπτικό "έλα, μωρέ, θα δούμε του χρόνου" δεν υπάρχει. Πρέπει να λειτουργούμε βάσει εσόδων και εξόδων».
Για το ότι είναι τόσο καιρό απλήρωτοι οι παίκτες, ανέφερε:
«Ο πρόεδρος έχει πει επανειλημμένα ότι έγινε κάποια υπέρβαση με στόχο να κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Είναι πολύ απλό, αν θέλουμε να ξανακάνουμε άνοιγμα. Κρατάμε την ίδια ομάδα, ας είναι και μειωμένα τα έσοδα. Του χρόνου θα με ρωτάτε για ποιον λόγο υπάρχει μεγαλύτερο άνοιγμα».
Για το αν θεωρεί λάθος του ΠΑΟΚ να αφήνει έναν παίκτη να έχει δικαίωμα προσφυγής, υποστήριξε:
«Πώς θα φαινόταν σε έναν ποδοσφαιριστή να είναι απλήρωτος ενώ κάποιος άλλος είναι πληρωμένος; Οι περισσότερες ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα διαχείρισης της κάθε ομάδας».
6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
-
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Παντελής Κωνσταντινίδης έγραψε: Για το θέμα που προέκυψε με τον Βιτόλο, υποστήριξε:
«Έπειτα από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Βιτόλο μού είπε ότι θέλει να φύγει. Δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι. Κανείς δεν έβγαλε τίποτα προς τα έξω για να μη δημιουργηθεί θέμα. Μου είπε ότι όταν παίρνει μια απόφαση δύσκολα την αλλάζει. Του απάντησα ότι θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Είναι μια πραγματικότητα ότι τα χρήματα που έχει λαμβάνειν είναι πολλά».
Ντροπή και μόνο να το λες, είναι δυνατόν να το ξέρεις εδώ και τόσο καιρό, και αντί να έχεις ήδη βρει (σε τόσο πολύ χρονικό διάστημα) "αντικαταστάτη" τον στέλνεις για προετοιμασία???
Για το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια από τους υποψήφιους επενδυτές να κρατήσουν τον Βιτόλο, είπε:
«Είναι θετικό κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να δώσουν χρήματα. Καλό, όμως, είναι αυτά τα χρήματα να τα διαχειριστεί η ΠΑΕ. Εγώ δεν θα δεχόμουν να πληρωθεί ένας παίκτης και όλοι οι άλλοι να είναι απλήρωτοι».
Δε θέλω να γίνομαι γραφικός αλλά, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ??? Άκου τι λέει ρε, ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ. Έλεος ρε πστμ.
Τόσο λίγη είναι η δυναμική μας? Με τόσο κόσμο? Τόσα έσοδα? Με σιγά το μπάτζετ?( σε χρηματική αξία εννοώ).
Τα λογιστικά μου φαίνεται δεν είναι το φόρτε σας![]()
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Παοκ είσαι! έγραψε:Παντελής Κωνσταντινίδης έγραψε: Για το θέμα που προέκυψε με τον Βιτόλο, υποστήριξε:
Ντροπή και μόνο να το λες, είναι δυνατόν να το ξέρεις εδώ και τόσο καιρό, και αντί να έχεις ήδη βρει (σε τόσο πολύ χρονικό διάστημα) "αντικαταστάτη" τον στέλνεις για προετοιμασία???
Δε θέλω να γίνομαι γραφικός αλλά, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ??? Άκου τι λέει ρε, ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ. Έλεος ρε πστμ.
Τόσο λίγη είναι η δυναμική μας? Με τόσο κόσμο? Τόσα έσοδα? Με σιγά το μπάτζετ?( σε χρηματική αξία εννοώ).
Παντελής Κωνσταντινίδης έγραψε:
«Ο πρόεδρος έχει πει επανειλημμένα ότι έγινε κάποια υπέρβαση με στόχο να κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Είναι πολύ απλό, αν θέλουμε να ξανακάνουμε άνοιγμα. Κρατάμε την ίδια ομάδα, ας είναι και μειωμένα τα έσοδα. Του χρόνου θα με ρωτάτε για ποιον λόγο υπάρχει μεγαλύτερο άνοιγμα».
- nyxteridas
Βασικά αν εμπλεκόταν στην υπόθεση ο θρύλος κι ο πειραιάς θα γινόταν της τανασπού...
-
Εντάξει τότε, άμα είπε έτσι ο κύριος προεδρας πάω πάσο.Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Παοκ είσαι! έγραψε:Παντελής Κωνσταντινίδης έγραψε: Για το θέμα που προέκυψε με τον Βιτόλο, υποστήριξε:
Παντελής Κωνσταντινίδης έγραψε:
Μας δουλέυεις ρε σειρά και εσύ? Ποιο άνοιγμα, ποια η υπέρβαση που κάναμε στο μπάτζετ? Με 26+εκατομμύρια έσοδα και μπάτζετ κάτω από 10???
Τα θέλει μου φαίνεται ο απ'αυτός μας...

Μετά από δύο τέλειες χρονιές (ως προς το εισόδημα) έιμαστε "μέσα" 5 μύρια και ΟΛΟΙ οι παίχτες είναι απλήρωτοι.ΕΛΕΟΣΣΣΣ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nyxteridas έγραψε:Βασικά αν εμπλεκόταν στην υπόθεση ο θρύλος κι ο πειραιάς θα γινόταν της τανασπού...
Έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Μπούζας τελικά
Τέλος ο Βιτόλο από τον ΠΑΟΚ!Η ανακοίνωση σε λίγες ώρες,τάδε έφη Βασιλόπουλος.

- cristiano4
άντε να δουμε αν γλιτωσουμε τπτ απο τα οφειλομενα τουλάχιστον....που λέτε να πάει?
Βάζελο.Άνετα κιόλας..cristiano4 έγραψε:άντε να δουμε αν γλιτωσουμε τπτ απο τα οφειλομενα τουλάχιστον....που λέτε να πάει?

ρομπες για 150000 χιλιαρικα δινεται παικτη δωρεαν σε βαζελο, ξεφτιλες, λιγοι, ειτε Ζηση σε λενε ειτε Ζαγορακη τελικα καταφερες και αλλη μια φορα ξεφτιλισες τον ΠΑΟΚ σε καθε Αθηναιο. Μεχρι και το αεκακι εβαζε ρητρα σε παικτη που πουλουσε και μαλιστα στο εξωτερικο, για να μην παει σε ελληνικη ομαδα και εσεις ρε ρομπες τον δινετε (τζαμπα αραγε;;) σε ανταγωνιστη.
- pagotatzis
Darklord θεωρώ πως φταίει ο παίκτης για το συγκεκριμένο θέμα.Είναι πολύ σκάρτος σαν άνθρωπος.