Για τους αγώνες της Ευρώπης θα πρέπει να αλλάξουμε ρότα...όπως συμμαζευτήκαμε και στο ποδόσφαιρο.....
Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Sera και δίκιο να έχεις (αν και εγώ δε θα ήθελα να παίξω σαν αντίπαλος σε τέτοιο κλίμα) το θέμα δεν είναι εκεί.....το θέμα είναι πως εφόσον βλέπεις ότι το σύστημα σε παίζει έτσι....ε κάνε κάτι.....δεν μπορείς να γονατίζεις έναν σύλλογο απλά και μόνο γιατί ΠΑΟΚ είσαι......τέλος πάντων ελπίζω σε συγχώνευση στις δύο ή τρεις και όχι ντέρμπυ στις τρεις πρώτες έτσι ώστε η χασούρα αγωνιστικά και οικονομικά να είναι ελάχιστη.
Για τους αγώνες της Ευρώπης θα πρέπει να αλλάξουμε ρότα...όπως συμμαζευτήκαμε και στο ποδόσφαιρο.....

τι να κανουμε δηλαδη να μην παταμε να μην κανουμε καυτη ατμοσφαιρα δυσκολη για τον αντιπαλο???γιατι περα απο τις σερπατινες στην αρχη την γιουχα και τη φωνη δεν εγινε τιποτα...ειναι να απορει κανεις...
υγ να σκεφτεις 2 αγωνιστικες εφαγε το σκουληκι που μας πηραν στο κυνηγι με τις φωτοβολιδες περα απο αναπτηρες κινητα κλπ που φαγαμε...
υγ2 κανωτα ξυπνα γαμω το κερατο μου προστατεψε και εσυ ιγο την ομαδα εμας δε μας τιμωρουν μας βιαζουν φτανει πια...
υγ να σκεφτεις 2 αγωνιστικες εφαγε το σκουληκι που μας πηραν στο κυνηγι με τις φωτοβολιδες περα απο αναπτηρες κινητα κλπ που φαγαμε...
υγ2 κανωτα ξυπνα γαμω το κερατο μου προστατεψε και εσυ ιγο την ομαδα εμας δε μας τιμωρουν μας βιαζουν φτανει πια...
Ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και ψιλοαντικείμενα πέσανε Sera. Αν ο άλλος θέλει να σε γ@$#%#%# , θα τον βρει τον τρόπο....το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις τη φόρμουλα και η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα να είσαι (που είσαι) και να μην τους κάνεις διαρκώς τη χάρη....

- desperando
- Επικοινωνία:
εγω μαλλον ημουν αλλου αν μπήκε μεσαα ο κοσμος, αυτα ειναι λαλακιες ηταν η πιο αθλητικη κερκιδα εδω και πολλα χρονια στο μπασκετ το μονο που υπηρχε ηταν ηχητική βια αν επρεπε καποιον να τιμωρησουν αυτος ειναι ο καραγκιόζης ο προεδρος του συμπολιτη, γι αυτο καλο ειναι να μην λεμε μπουρδες και για ολα τα κακα φταινε οι μαμελουκοι οπαδοι του ΠΑΟΚ, πρεπει πρωτα απολα εμεις οι ιδιοι να μη λεμε βλακιες και δινουμε πατήματα στους αλλους
Δε θα ακολουθήσω το ύφος σου μια και δε νομίζω πως θα βοηθούσε σε κάτι. Τώρα αν εσύ δεν έιδες το μπουκάλι με το νερό να πέφτει στο γήπεδο, δεν πειράζει το έγραψε η κάμερα. Προφανώς και δεν φταιν για όλα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο σύνολο τους. Αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο φταίνε, αυτοί που πετάξανε τα αντικείμενα, και τώρα και στον τρίτο αγών,α φταίνε. Το χειρότερο είναι πως αν αυτούς τους πενήντα τους περναν παράμερα και τους λέγαν πως δε θα πρέπει να μιλήσουν για ένα δίωρο αλλιώς θα πληρώσουν 1.000 € από την τσέπη τους, θα ήταν τα πιο ήσυχα παιδιά του κόσμου. Αλλά ο Ελληνάρας με ξένα λεφτά έκανε πάντα καλύτερα το κομμάτι του, κλωτσάει και ένα σκύλο στο γυρισμό για το σπίτι και κοιμάται ήσυχος.....δεν πάει έτσι δυστυχώς.
Απορώ και γιατί το συζητάμε πάντως. Στοιχίσαν 200.000 τουλάχιστον στην ομάδα αυτές οι ιστορίες. Στοίχισαν. Ε, ας αλλάξει κάτι. Αν μου λες ότι δε γίνεται και για όλα φταίει το σύστημα, τα παληκάρια της Αθήνας και η κοινωνία η άτιμη, πάω πάσο. Ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει....και δυστυχώς παράδεισος για πρόβατα δεν υπάρχει....

Απορώ και γιατί το συζητάμε πάντως. Στοιχίσαν 200.000 τουλάχιστον στην ομάδα αυτές οι ιστορίες. Στοίχισαν. Ε, ας αλλάξει κάτι. Αν μου λες ότι δε γίνεται και για όλα φταίει το σύστημα, τα παληκάρια της Αθήνας και η κοινωνία η άτιμη, πάω πάσο. Ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει....και δυστυχώς παράδεισος για πρόβατα δεν υπάρχει....
- desperando
- Επικοινωνία:
ατο που δεν καταλαβαινεις φιλε μου ειναι οτι μεσα σε 10000 κοσμο δεν μπορει να ειναι ολοι καθηγητές πανεπιστημιου και αν πιστευεις οτι ενα πλαστικο μπουκαλι ειναι λογος για να φας 2 αγωνιστικές τοτε τινα πω ?εξαλου μπουκαλι νερο εχει πιασει η καμερα να πετανε (ευυπόληπτοι)πολιτες οπως ο πρετεντερης, αυτο που θελω να πω ειναι πως αν θελουν να σε μαμησουν θα σε μαμησουν και γι αυτο πρεπει ολοι (διοικηση και οπαδοι ) να συμβαλουμε στην προστασια της ομαδας και δεν ειναι λυση να παιζει η ομαδα μπροστα σε300 φιλαφλους που θα εχουν περασει το τεστ καθωσπρεπισμού . ειμαι αντιθετος με αυτα που γιναν στο δευτερο ματς ή με αυτα που κανουν οι γαυροβαζελοι αλλα δεν δεχομαι να με απρουσιαζουν μαμελουκο επειδη επεσε ενα μπουκαλι, ξερω οτι η αθλητικη δικαιοσύνη ενεργει οπως και η πολιτικη, επειδη δεν μπορουμε να τιμωρησουμε τους μεγαλοαπατεωνες ας τιμωρουμε αθωους ε εγω αυτο δεν το δεχομαι και δεν θα καθησω ποτε να απολογηθω για τα πλημμελήματα μου οποιος καταλαβε καταλαβε 
Κρατώ αυτό ''και γι αυτο πρεπει ολοι (διοικηση και οπαδοι ) να συμβαλουμε στην προστασια της ομαδας'' από όσα είπες, προσυπογράφω και το σταματώ εδώ. Καλο Σ/Κ να έχουμε.desperando έγραψε:ατο που δεν καταλαβαινεις φιλε μου ειναι οτι μεσα σε 10000 κοσμο δεν μπορει να ειναι ολοι καθηγητές πανεπιστημιου και αν πιστευεις οτι ενα πλαστικο μπουκαλι ειναι λογος για να φας 2 αγωνιστικές τοτε τινα πω ?εξαλου μπουκαλι νερο εχει πιασει η καμερα να πετανε (ευυπόληπτοι)πολιτες οπως ο πρετεντερης, αυτο που θελω να πω ειναι πως αν θελουν να σε μαμησουν θα σε μαμησουν και γι αυτο πρεπει ολοι (διοικηση και οπαδοι ) να συμβαλουμε στην προστασια της ομαδας και δεν ειναι λυση να παιζει η ομαδα μπροστα σε300 φιλαφλους που θα εχουν περασει το τεστ καθωσπρεπισμού . ειμαι αντιθετος με αυτα που γιναν στο δευτερο ματς ή με αυτα που κανουν οι γαυροβαζελοι αλλα δεν δεχομαι να με απρουσιαζουν μαμελουκο επειδη επεσε ενα μπουκαλι, ξερω οτι η αθλητικη δικαιοσύνη ενεργει οπως και η πολιτικη, επειδη δεν μπορουμε να τιμωρησουμε τους μεγαλοαπατεωνες ας τιμωρουμε αθωους ε εγω αυτο δεν το δεχομαι και δεν θα καθησω ποτε να απολογηθω για τα πλημμελήματα μου οποιος καταλαβε καταλαβε
Είμαι Άρης και δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για αδιαφορία. Έχασα όλη τη σειρά με τον Ολυμπιακό και σε όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έπαιξα τραυματίας. Το έκανα για τη φανέλα που φοράω, αλλά και γιατί απέναντι ήταν μια συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ξέρω αν έπαιζα σε άλλη ομάδα αν θα το έκανα.
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn ... inw-%C2%BB
Τάδε έφη Ταπούτος...
Παραμένει εριστικός και αρνείται να βγάλει την πούτσ@ απο το στόμα του...
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn ... inw-%C2%BB
Τάδε έφη Ταπούτος...
Παραμένει εριστικός και αρνείται να βγάλει την πούτσ@ απο το στόμα του...
Τη φανελα που σιχαινεσαι φορεσες ρε ξεφτιλα,γλυψε τωρα μηπως σε κρατησουν και του χρονου. 
Ρούφα το αυγό σου μωρή λούγκρα ταπούτσε....
Φόρεσες και τη φανέλα....λίγε και μικρέ άνθρωπε...
Φόρεσες και τη φανέλα....λίγε και μικρέ άνθρωπε...
Η τιμωρία ήταν για το κινητό που έπεσε στον Βουρτζιούμη(νομίζω), για το τάνα τάνα του (Χατζηβρέττα και Δαμιανίδη) η μάνα, για το λέιζερ που έγινε προειδοποίηση να το κόψουν αλλά τπτ για την κροτίδα στον πάγκο των σκουληκιών για χαρτάκια κ.λ.π.
Ευτυχώς δεν ανάφεραν την μανούρα με τους ματάδες με τα <<αδέρφια>> που μπήκαν χωρίς εισιτήριο
Ευτυχώς δεν ανάφεραν την μανούρα με τους ματάδες με τα <<αδέρφια>> που μπήκαν χωρίς εισιτήριο
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Πάντως δεν μου κάνει εντύπωση η δήλώση του πρώην έλληνα κάρτερ. Λογική μου φαίνεται. Δηλωμένος αριανός ήταν οκ. Τι θα πεί. Τις παπαριές που θα λέγαν οι άλλοι και τις παπαριές που έπρεπε να πεί. Αρε ρε ταπούτσε! Σε ΕΤΣΟΥΚΣΕ ΚΑΛΑ Η ΠΑΟΚΑΡΑ Ε;;;;
τον ταπούτο τον συμπαθώ από πέρυσι. δεν ξέρω. το οτι ήταν αριεανός αλλά τίμησε (όσο μπορούσε) τη φανέλα μας με αφήνει ικανοποιημένο. από την άλλη χάρηκα και την εμφάνιση του στο τελευταίο ματς, και τον βρέττα, και τον μπίδη και τον σλούκα. νικήσαμε μια 100 % αρειανή ομάδα και η γλύκα μου είναι ακόμα πιο μεγάλη...

PS: να μην ξεχάσω και το φίλο μας το λευτεράκη...
PS: να μην ξεχάσω και το φίλο μας το λευτεράκη...
- KalamarGiannis
Από τα πολλά υπέροχα πράγματα που έχεις γράψει, αυτό το τελευταίο με έκανε να ανατριχιάσω από άγρια χαρά...
συμφωνώ 100% διότι κι εγώ μπασκετικά συμπαθώ τον παίκτη Ταπ, όχι τον άνθρωπο όμως που πράγματι συμπεριφέρεται σαν 16χρονο κερκίδας και όχι σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής...
αδέλφι να ξέρεις ότι είσαι αυτό που σημαίνει μπασκετόφιλος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ, μια υπέρτατη αξία...
ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις...
ήδη ο Σλόμποταν και όχι Λευτέρης πήρε τον μπούλο του
συμφωνώ 100% διότι κι εγώ μπασκετικά συμπαθώ τον παίκτη Ταπ, όχι τον άνθρωπο όμως που πράγματι συμπεριφέρεται σαν 16χρονο κερκίδας και όχι σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής...
αδέλφι να ξέρεις ότι είσαι αυτό που σημαίνει μπασκετόφιλος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ, μια υπέρτατη αξία...
ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις...
ήδη ο Σλόμποταν και όχι Λευτέρης πήρε τον μπούλο του