μλκ μου δε ζητουσα νουμερα για τζοκερ;jibbie έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:58 ειναι τεραστιο μεγεθος ο παπαμιμικος, προφανως και του αρμοζει μια συνεντευξη τυπου να ξεδιπλωσει τις στρατηγικες του σκεψεις για να μπουμε στο τοπ 20.
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- rade paprica
Καλά, μετ΄ααπό όσα γίνανε,
η "αντίδραση" της ΠΑΕ ήταν
να μας σερβίρουν κάποιον Παπαμιμίκο;
η "αντίδραση" της ΠΑΕ ήταν
να μας σερβίρουν κάποιον Παπαμιμίκο;
Φιλε σου μιλησα εγω ετσι; Αν νομιζεις οτι ολοι ειναι ΠΑΟΚ στην ομαδα σου εχω νεα
Α, γιαυτο πεφτουνε.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Maurice_Escargot
Θλιβερή συνέντευξη, έγινε για να γίνει.
Με ποια ειδίκευση απέκτησε αυτός ο άνθρωπος τέτοιο ρόλο, δεν θα μάθουμε ποτέ.
Η μόνη λογική είναι ότι ο Ιβάν βάζει μέσα το σόι του, γιατί πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τον τρώνε.
Τα υπόλοιπα δυστυχώς προκαλούν θλίψη. Μετά από 14 χρόνια παρουσίας ρε Ιβάν, ακόμη μιλάμε για στελέχωση και δομή και οργάνωση; Και η λύση είναι ο Παπαμιμίκος;
Τέλος πάντων.. Τουλάχιστον δεν θα ακούμε πάλι για το πολιτικό σκηνικό. Υποθέτω πως είμαστε συστημικοί πλέον σε αυτό το κομμάτι.
Με ποια ειδίκευση απέκτησε αυτός ο άνθρωπος τέτοιο ρόλο, δεν θα μάθουμε ποτέ.
Η μόνη λογική είναι ότι ο Ιβάν βάζει μέσα το σόι του, γιατί πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τον τρώνε.
Τα υπόλοιπα δυστυχώς προκαλούν θλίψη. Μετά από 14 χρόνια παρουσίας ρε Ιβάν, ακόμη μιλάμε για στελέχωση και δομή και οργάνωση; Και η λύση είναι ο Παπαμιμίκος;
Τέλος πάντων.. Τουλάχιστον δεν θα ακούμε πάλι για το πολιτικό σκηνικό. Υποθέτω πως είμαστε συστημικοί πλέον σε αυτό το κομμάτι.
- Montrealiotis
Τι ρόλο απέκτησε μωρέ; Διοικητική αναδιάρθρωση κάνει.
Καμία σχέση με το αγωνιστικό όσο και να ήθελε να το συνδέσει ο black
Και ξαναλέω, προσωπικά, Παπαμιμίκους, μαρινακηδες κλπ οννεδιτες, τους σιχαίνομαι. Τους έχουμε ζήσει από κοντά στα φοιτητικά μας χρόνια
Καμία σχέση με το αγωνιστικό όσο και να ήθελε να το συνδέσει ο black
Και ξαναλέω, προσωπικά, Παπαμιμίκους, μαρινακηδες κλπ οννεδιτες, τους σιχαίνομαι. Τους έχουμε ζήσει από κοντά στα φοιτητικά μας χρόνια