Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
ενα αρθρο που βαζει στο ιδιο τσουβαλι παικτες οπως ο κοντρερας, ο γκαρσια, ο σορλεν, ο βιτολο με παικτες οπως σαβινι κουμαλο εκ των πρωτερων ειναι κακο.
δυστυχώς το παιδι δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο
δυστυχώς το παιδι δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αφού μπήκαμε στο τριπάκι...
1 Ότι γράφει ο Κουβεντίδης είναι 100% αλήθεια. Όλα τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται έγιναν ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Άντε να είναι το συμβόλαιο του Σορλεν 350 και όχι 400 και πήγαμε στο 98%. Αλλάζει κάτι ;
2 Υπάρχουν και άλλα, ακόμα χειρότερα, τα οποία ο Κουβεντίδης ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μη τα αναφέρει. Γιατί το κάνει, είναι κάτι που αφορά τον ίδιο.
3 Στην ερώτηση που είναι λογικό να προκύπτει, γιατί δλδ δεν γράφονται αυτά όταν γίνονται αλλά ΠΟΛΥ κατόπιν εορτής, η απάντηση είναι προφανής, όσο και αν πονάει. You can't handle the truth. Αν πχ κάθονταν και έγραφε τι έγινε παραμονή του αγώνα με τα Γιάννενα, η ομάδα θα γινόταν ακόμα πιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ απ' ότι ήταν, ενώ ο ίδιος θα γινόταν ο "καριόλης που τα ρουφιάνεψε". Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να στέριωνε σε καμία (δημοσιογραφκή) δουλειά μετά. Για το κόσμο δε, και τις αντιδράσεις του, ούτε καν θέλω να τα σκέφτομαι.
4 Η ΑΒΑΝΤΑ που τρώει ο Ζήσης από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ, γίνεται διότι υπάρχει ΟΦΕΛΟΣ από μέρους τους, να μείνει ο Ζήσης στα της ΠΑΕ. Εννοείται οτι ο Ιβάν δεν ήρθε λόγω του Ζήση, άσχετα αν ο Ζήσης διαχειρίστηκε τη ΠΑΕ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, για το διάστημα που ήταν επικεφαλής. Είναι επίσης εντελώς ΓΕΛΟΙΟ, να πιστέψουμε οτι ο Ιβάν (που είδαμε πόσο μετράει τον παρά) θα βάλει 25 εκ€, επειδή επηρεάστηκε από τον Ζαγοράκη που τον "έβλεπε να χαμογελάει όταν τον κλωτσούσαν στο Γιούρο". Ούτε διανοητικά καθυστερημένος να είσαι δεν μπορείς να το πιστέψεις αυτό. Πλέον. ΠΛΕΟΝ (γιατί κάποιοι δεν τα πιάνουν με τη μια).
1 Ότι γράφει ο Κουβεντίδης είναι 100% αλήθεια. Όλα τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται έγιναν ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Άντε να είναι το συμβόλαιο του Σορλεν 350 και όχι 400 και πήγαμε στο 98%. Αλλάζει κάτι ;
2 Υπάρχουν και άλλα, ακόμα χειρότερα, τα οποία ο Κουβεντίδης ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μη τα αναφέρει. Γιατί το κάνει, είναι κάτι που αφορά τον ίδιο.
3 Στην ερώτηση που είναι λογικό να προκύπτει, γιατί δλδ δεν γράφονται αυτά όταν γίνονται αλλά ΠΟΛΥ κατόπιν εορτής, η απάντηση είναι προφανής, όσο και αν πονάει. You can't handle the truth. Αν πχ κάθονταν και έγραφε τι έγινε παραμονή του αγώνα με τα Γιάννενα, η ομάδα θα γινόταν ακόμα πιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ απ' ότι ήταν, ενώ ο ίδιος θα γινόταν ο "καριόλης που τα ρουφιάνεψε". Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να στέριωνε σε καμία (δημοσιογραφκή) δουλειά μετά. Για το κόσμο δε, και τις αντιδράσεις του, ούτε καν θέλω να τα σκέφτομαι.
4 Η ΑΒΑΝΤΑ που τρώει ο Ζήσης από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ, γίνεται διότι υπάρχει ΟΦΕΛΟΣ από μέρους τους, να μείνει ο Ζήσης στα της ΠΑΕ. Εννοείται οτι ο Ιβάν δεν ήρθε λόγω του Ζήση, άσχετα αν ο Ζήσης διαχειρίστηκε τη ΠΑΕ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, για το διάστημα που ήταν επικεφαλής. Είναι επίσης εντελώς ΓΕΛΟΙΟ, να πιστέψουμε οτι ο Ιβάν (που είδαμε πόσο μετράει τον παρά) θα βάλει 25 εκ€, επειδή επηρεάστηκε από τον Ζαγοράκη που τον "έβλεπε να χαμογελάει όταν τον κλωτσούσαν στο Γιούρο". Ούτε διανοητικά καθυστερημένος να είσαι δεν μπορείς να το πιστέψεις αυτό. Πλέον. ΠΛΕΟΝ (γιατί κάποιοι δεν τα πιάνουν με τη μια).
Εξεπλάγην με το άρθρο του Κουβεντίδη.Πραγματικά εκπληκτικό. Μια χαρά τα λέει αν και επιλέγει να πει κάποια πράγματα λίγο αργά. Ότι είπε για τα ποσά και τους επαγγελματίες όλα αληθή.ΌΛΑ.Αλλά είπαμε, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία και τον κάθε Γκαρσία.Ο ΠΑΟΚ μάγκες είναι πάνω από παίκτες.Οι παίκτες πληρώνονται όσα δε θα πληρωθούμε ποτέ μαζί εμείς. Κάνουν το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου. Εμείς απλά είμαστε οι πελάτες που τους δίνουν τα λεφτά και γι'αυτό λαϊκίζουν πολλές φορές.Το χρήμα όμως είναι πάνω απ'όλα γι'αυτούς.

- desperando
- Επικοινωνία:
κατσε ρε συ αντζελ ποια ολα ειναι 100% αληθεια? οτι τα λεφτα που επερνε ο κοντρερας ηταν πανω απο την αξια του?angelheart έγραψε:Αφού μπήκαμε στο τριπάκι...
1 Ότι γράφει ο Κουβεντίδης είναι 100% αλήθεια.
οτι ο γκαρσια δεν αξιζε τα 530 και οτι υπηρχαν ενα ματσο παικτες που με λιγοτερα θα ηταν καλυτεροι?
οτι αν ηταν καποιος αητοματης σαν τον κουβεντιδη με 300 χιλιαδες θα εβρισκε καποιον πολυ καλυτερο του βιερινια?
οτι η αξια του σορλεν ειναι 150 χιλιαρικα? την λεξη ανταποδοτικοτητα την ξερει ο κυριος αυτος?
γιατι οι παραπανω τα λεφτα τους ταβγαλαν και με το παραπανω. ναι οι σαβινιδες και οι φιλομενοι ηταν τεραστια λαθη, οπως και τα τεραστια νουμερα για κατι νεαρους που και σε γειτονια να πας θα βρεις καλυτερους.
αν την χρωνια που καναμε 10 μεταγραφες τυπου αμπουμπακαρι τα λεφτα αυτα πηγαιναν για δυο αλλα πιοτηκους σημερα που μιλαμε τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα
Συγνώμη ρε Φώτη, Αργοναύτη και λοιποί, αλλά ανακαλύψαμε την Αμερική;
Δεν ξέραμε δηλαδή τι συμβόλαια είχαν όλοι οι παραπάνω; Ο Μούσλι, ο Σαβίνι, ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας, Ο Ίβιτς κλπ;
Ο Μούσλι μαζί με τους φόρους μας βγήκε συνολικά 3 μύρια. Και κάποιοι τον νοσταλγούν ....
Το μόνο καινούργιο που γράφει, είναι το παρολίγον συμβόλαιο του Κοντρέρας με την Λάρισα (το ύψος του) και τα παλαιότερα χαμηλά συμβόλαια του Μούσλι. Πράγματα που εγώ ούτε τα γνωρίζω ούτε και μπορώ να τα διασταυρώσω.
Και μάλιστα, όταν τα κλείναμε αυτά τα συμβόλαια, όλοι μας πανηγυρίζαμε και στο φινάλε έγιναν σε εποχή παχιών αγελάδων.
Δεν ξέραμε δηλαδή τι συμβόλαια είχαν όλοι οι παραπάνω; Ο Μούσλι, ο Σαβίνι, ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας, Ο Ίβιτς κλπ;
Ο Μούσλι μαζί με τους φόρους μας βγήκε συνολικά 3 μύρια. Και κάποιοι τον νοσταλγούν ....
Το μόνο καινούργιο που γράφει, είναι το παρολίγον συμβόλαιο του Κοντρέρας με την Λάρισα (το ύψος του) και τα παλαιότερα χαμηλά συμβόλαια του Μούσλι. Πράγματα που εγώ ούτε τα γνωρίζω ούτε και μπορώ να τα διασταυρώσω.
Και μάλιστα, όταν τα κλείναμε αυτά τα συμβόλαια, όλοι μας πανηγυρίζαμε και στο φινάλε έγιναν σε εποχή παχιών αγελάδων.
Δεν διαφωνώ καθόλου στο θέμα κακοδιαχείρηση. Ήθελα να τονίσω απλώς, ότι ΟΛΑ αυτά τα ξέραμε και δεν περιμέναμε το άρθρο του κουβεντίδη.
Σε ό,τι αφορά στην προσωπολατρεία, μαζί σου με μια εξαίρεση: αυτήν της υπογραφής μου.
Άνθρωποι είμαστε, αδυναμίες έχουμε.
Γκίλτι.
Σε ό,τι αφορά στην προσωπολατρεία, μαζί σου με μια εξαίρεση: αυτήν της υπογραφής μου.
Άνθρωποι είμαστε, αδυναμίες έχουμε.
Γκίλτι.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Desperado δεν ξέρω ειλικρινά τι να σου απαντήσω. Δεν νομίζω οτι έχεις καταλάβει τι είπα. Γι' αυτό. Σαφώς και τα παιδιά αυτά, ΕΦΕΡΑΝ λεφτά. Τι να πω εγώ δλδ ; οτι δεν έφεραν ; σαφώς και ο Κουβεντίδης δεν ξέρει να φέρει τον Βιερίνια. ΑΝ ήξερε νομίζεις οτι θα δημοσιογραφούσε ; θα το έπαιζε μάνατζερ όπως ο Πλιάκος.
Άλλα πράγματα είπα, και αλλού το πήγαινα. Άστο καλύτερα. Trust me.
Edit (τώρα το είδα) Karlat εσύ λες οτι είμαι ο Κουβεντίδης, κάποιο άλλο παιδί είπε οτι είμαι ο Κυριάκος Κυριάκος. Τελικά ποιος είμαι ρε παιδιά ;

Άλλα πράγματα είπα, και αλλού το πήγαινα. Άστο καλύτερα. Trust me.
Edit (τώρα το είδα) Karlat εσύ λες οτι είμαι ο Κουβεντίδης, κάποιο άλλο παιδί είπε οτι είμαι ο Κυριάκος Κυριάκος. Τελικά ποιος είμαι ρε παιδιά ;
Απ: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Απλα τα πράματα εισαι ο κυριάκου που γραφει στο paok24 σαν κουβεντιδης στο παοκμανια σαν angel και τα βραδια φορασ μαυρη στολη μασκα και μπερτα και γίνεσαι ο τιμωρος των κακοπιων μπατμαν
ενα μπραβο απο μενα στον κουβεντιδη αν ειναι αληθεια αυτα που λεει..
απορω πως δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ και ειδικα του 24 βρηκε τα κοτσια να γραψει ενα τετοιο αρθρο
γιατι ουσιαστικα κριτικαρει και την νυν διοικηση οχι μονο την πρωην πραγμα που σιγουρα θα του στερησει ειδησεις κτλ
και απορω πως το ανεβαζει αυτο το αρθρο και το 24
πολυ πιθανο το βρισκω να το εχουν κατεβασει μεχρι το μεσημερι και να παρει και κανενα ποδι και ο κουβεντιδης
απορω πως δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ και ειδικα του 24 βρηκε τα κοτσια να γραψει ενα τετοιο αρθρο
γιατι ουσιαστικα κριτικαρει και την νυν διοικηση οχι μονο την πρωην πραγμα που σιγουρα θα του στερησει ειδησεις κτλ
και απορω πως το ανεβαζει αυτο το αρθρο και το 24
πολυ πιθανο το βρισκω να το εχουν κατεβασει μεχρι το μεσημερι και να παρει και κανενα ποδι και ο κουβεντιδης
Ε γι αυτο τα γραφει. Εδω κ μια βδομαδα ειδησεις γιοκ. Πουστοφαρα οι αρδ
-
toumpiotis35
ο Κουβεντιδης μετα την αγιογραφια του Ζηση Βρυζα απο τον Κολκα και το συμπερασμα οτι ο Βρυζας ξεφτιλισε ολους οσους ελεγαν οτι μαζι με τον Σαχπατζιδη εφαγε τον Ζαγορακη,προσπαθει να κρατησει τις ισσοροπιες στο site.
Αφου λοιπον παρουσιαζει τον αγνωστο Χ που εφερε τον Σαββιδη στον ΠΑΟΚ θεωρει οτι δεν ειμαστε ακομη ωριμοι να μαθουμε το ονομα του
Θα μας το πει οταν μεγαλωσουμε
Αφου λοιπον παρουσιαζει τον αγνωστο Χ που εφερε τον Σαββιδη στον ΠΑΟΚ θεωρει οτι δεν ειμαστε ακομη ωριμοι να μαθουμε το ονομα του
Θα μας το πει οταν μεγαλωσουμε
καλα πολλα ακούσαμε μέχρι ότι ο σαββιδης άποτελει κίνδυνο για το οικουμενικό Πατριαρχείο γιαυτο δεν πρέπει να πάρει τον ΠΑΟΚ
:):):)