Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από DC »

... και θα αρχίσει των άλλων. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από montelo »

Ναι μεχρι να φτασουμε τα 250 θα εχει γεννησει η γυναικα μου 10 παιδια...δεν γινεται να πεσει το κοντερ μεχρι τα 100? Κριση εχουμε ας γινει κανενα σκοντο...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Teacher λοιποί αδμιν και μοδερατορες του ΠΑΟΚμάνιά μας, 2 χρόνια τώρα έχω αποσυρθεί σιωπηρά, από την ενεργή συμμετοχή μου στο φόρουμ, παρόλο αρρωστάκι με το ΠΑΟΚμανια, επειδή έβλεπα οτι κάποιοι εδώ μέσα,
λιγοστοί μεν σε απόλυτους αριθμούς, υπέρ του δέοντος ενεργοί σε συγκεκριμένα θρέντς όμως,
είχαν «ξεφύγει» και δεν έβγαινε νόημα στις αντιπαραθέσεις απόψεων μαζί τους, αφού το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλύτερα, ήταν να επιτίθενται σε διχογνωμούντες συνφορουμίτες με άσχημο τρόπο και στην κάλιστη των περιπτώσεων με ειρωνεία.

Μετά από 2 χρόνια χαλαρής παρακολούθησης του φόρουμ, χωρίς να ενεργή συμμετοχή και με «κρύο αίμα» κατά το κοινώς λεγόμενον, διαπιστώνω οτι τα ίδια σχεδόν άτομα με ελάχιστα προστεθέντα, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν και να αναστατώνουν το φόρουμ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ, αλλά με τον τρόπο που την διατυπώνουν.

ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, διασπείροντας εικασίες και κύβδηλα δημοσιεύματα, μειώνουν, εμπαίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν, λασπολογούν και βρίζουν τους τολμούντες να έχουν διαφορετική άποψη από την δική τους.

Αποτέλεσμα..; μπορώ να σας απαριθμίσω δεκάδες αξιολογότατων μελών που κοσμούσαν αυτή την ΠΑΟΚτσήδικη παρέα του ΠΑΟΚμάνια και έχουν αποσυρθεί. Πόσο άδικο έιναι αυτό; Αναλογιστίκατε; (ρητορικά)

Παραλληλίζοντας την κατάσταση με την «ΤΟΥΜΠΑ», εμέις οι 25.000 επιτρέπουμε αυτοί οι 200 ή 500 ακόμα και 2.000 ίσως, να κάνουν μπουρδέλο ολόκληρη ΤΟΥΜΠΑ΄

Να ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα στα πλαίσια του φόρουμ:
Kranatos έγραψε:Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
από Kranatos » Σάβ Φεβ 01, 2014 12:21 am
Ρε μάγκα μπροστά ήμουν.
Εσύ ήσουν?
Προφανώς ΟΧΙ.
Κράτα τις γενικολογίες σου και τις μαλακίες στον εγκέφαλο για πάρτη σου λοιπόν.

Τους επιτρέπετε να μιλούν με αυτό το θράσος για συνφορουμήτες μας.

Να τους χαιρόμαστε.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

για δες το ακριβώς από πάνω ποστ στο οποίο απαντάω ρε τσάκαλε..
Και περιμένω μια συγνώμη..
Να με χαίρεσαι
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

busted!

αυτη η μειοψηφια εχει επιχειρηματα και μπαινει στο μανια και το καθε μανια για να τα αναπτυξει

η πλειοψηφια γιατι δεν παει σε καποιο σφ, να γραφτει και σε κανα αλλο οπαδικο px paokworld και να μπορεσει να αντεξει πανω απο λιγες μερες?

επισης που ειναι η πλειοψηφια στα κρισιμα? στα συλλαλητηρια κατα γουμενου των 300 στην αριστοτελους, στην καταληψη, στα στα στα? μηπως στα καφε λεγοντας -καλα ρε, εσυ ακομα με τον ΠΑΟΚ ασχολεισαι?-
να σε κανουν να νιωθεις και περιεργα που αγαπας ενα πραγμα και θες να το βλεπεις να μεγαλωνει κρατωντας τα ιδανικα του αναλλοιωτα, οπως τα πηρες απ τον πατερα σου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

^ Ότι να'ναι...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Θέλω να παρακαλέσω πολύ τον φίλο τον B&W να αλλάξει το avatar που έχει επιλέξει. Υπάρχουν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες ότι προσβάλλεται συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Kranatos έγραψε:για δες το ακριβώς από πάνω ποστ στο οποίο απαντάω ρε τσάκαλε..
Και περιμένω μια συγνώμη..
Να με χαίρεσαι

Ρε συ Kranate, έχω βαρεθεί να σου κάνω συστάσεις, αλλά εσύ συνεχίζεις το βιολί-βιολάκι. Χαλάρωσε λίγο! Δεν έχει καθόλου άδικο ο Άκης και να το ξέρεις, ότι πολλές φορές επιλέγουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια! Μην παίρνεις θάρρος και ξεφουρνίζεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι! Ψυχραιμία και να αφήνουμε και κάτι να πέφτει κάτω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

"Θα γραψω το πρωτο και τελευταιο μου λογικα μηνυμα με αυτο το ονομα.

Σας ενοχλουν βλεπω αρκετους οσα γινονται στην Τουμπα...λες και τα σημαδια δεν τα εχουμε παρει για τον εκφυλισμο του ΠΑΟΚτση εδω και αρκετα χρονια...λες και δεν εδειχνε που παει το πραμα.

Διπλα στον ΠΑΟΚ για πανω απο 20 χρονια της ζωης μου...
Μελος το forum σας για καμμια τριετια αν δεν απατωμαι (χωρις το "2" ως ονομα μελους)

Απο την Τουμπα ΜΟΥ, απεχω συνειδητα οπως χιλλιαδες αλλοι, εξαιτιας των οσων γινονται καθε Κυριακη! Την αποφαση μου την πηρα στο ματς Κυπελου με ΑΕΚ, οταν καποιοι τα καναν λαμπογυαλο επειδη δεν αντεξαν, οχι λαμογια προεδρους οπως ειχαν τη δικαιολογια παλιοτερα για να μπουκαρουν, αλλα επειδη δεν αντεξαν μια αγωνιστικη ηττα και μια χαμενη "μεγαλιωδη εκδρομη" στον τελικο του ΟΑΚΑ!
Γυρισα με / για τον Π.Α.Ο.Κ 10 φορες την Ελλαδα και 2 φορες την Ευρωπη, ειχα 25 χρονια μονιμη παρουσια στην 4, και πλεον με τεραστιο πονο εχω σχεδον 4 χρονια που εγινα ο καλυτερος πελατης καφενειων.

Απο το φορουμ σας παλι, διαγραφτηκα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ μια μερα, επειδη μετα απο καποια αντιστοιχα γεγονοτα, εβαλα ως υπογραφη μου το "SUPER-4" για να δειξω ποσο αρχιζουν καποιοι να μοιαζον σε συμπεριφορα οπαδων στη γειτονια!
Δεχτηκα ενα μηνυμα την ιδια μερα που το εβαλα ως υπογραφη απο καποιον του Φορουμ (ονομα ουτε θυμαμαι, ουτε με ενδιαφερει να θυμαμαι, ουτε θα ελεγα και αν θυμομουν...admin, modereitor δεν τα παω και καλα με την τεχνολογια) "να βγαλω την υπογραφη επειδη ...καποιοι ενοχλουνται"!!! και προτου καν προλαβω να το σκεφτω αν πρεπει να το πραξω η οχι (δεν θα το εκανα παντως), την επομενη νομιζω μερα ειχα ηδη διαγραφτει!! Σκουπισατε -τελειωσατε...

Δεχομαι οτι εχετε τους κανονες σας, δεχτηκα την αποφαση και ειμαι σχεδον μια 2ετια ανενεργος χρηστης και που και που σπανια λαθραναγνωστης σας.
Δεν με ενοχλησε τοσο η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ την ξαναλεω αποφαση, οσο η επιβεβαιωση οτι ο ΠΑΟΚτσης, σε ολα τα επιπεδα οντως μοιαζει φρικτα πλεον με τους σουπεραδες! Ειτε μιλαμε για γηπεδο, ειτε για ιντερνετ, ειτε για ραδια...

Αυτο που με ενοχλει ομως εναι που ο Π.Α.Ο.Κ ΜΟΥ, ο Π.Α.Ο.Κ του πατερα μου και του παππου μου, ο Π.Α.Ο.Κ με τον οποιο μεγαλωσα ειναι σε τροχια βεβαιου θανατου! Οπαδικα ετσι κι αλλιως εχει πεθανει και νεκραναστασεις δεν υπαρχουν πλεον. Η μαγια η παλια χαθηκε, ακομα και αν διορθωθουν καποια πραγματα αυτοι ειμαστε πλεον κα εκει γυρω θα κινουμαστε μελλοντικα.
Ο παλιος ΠΑΟΚτσης πεθανε,πλεον υπαρχουν τα νεο-ΠΑΟΚια (και ως προς τη διαφωνια σας προσφατα...ναι, το ΠΑΟΚια εχθροι μας το εβγαλαν αρχες δεκαετιας του 90, αρχικα οι γαυροι με αφορμη τη μασκωτ μας στο μπασκετ)
Και φυσικα με τον θανατο του Λαου δεν μπορει παρα να ακολουθησει και ο θανατος της ομαδας. κανενας Σαββιδης και τα λεφτα ολου του κοσμου δεν ειναι ικανα να το αλλαξουν αυτο. Η μιζερια, η γκρινια, η εσωστρεφια και το οτι δεν ειμαστε πλεον Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ θα το φερουν αυτο. Μαθηματικα!

Καποτε δεν μας χωριζαν ουτε πολιτικες ιδεολογιες ουτε συμπαθιες-αντιπαθιες προς παιχτες, ουτε προσωπικα, ουτε τιποτα...ημασταν ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ!
Εβλεπες τους ιδιους οπαδους να φωναζουν συνθηματα που θυμιζαν αριστερη πορεια, και στο καπακι τραγουδουσαμε ολοι μαζι "και του ΠΑΟΚ τα παιδια μπηκαν στην Αγιά-Σοφιά το Δικεφαλο να στησουν..."! Τωρα μαχαιρωνεστε για τα πολιτικα και διαβαζω σε φορουμ και απο τους μεν και απο τους δε οτι "πρεπει να καθαρισει η ΤΟΥΜΠΑ απο τους απεναντι"!!! Τουμπα με διαβατηρια πολιτικων φρονηματων!!!! Πολυ ωραια!!!! Το "Ο Π.Α.Ο.Κ πανω απ'ολα" περιπατο!
Παλια εβλεπες στα ντερμπυ καμμια ψιλη αλλα ηξερες οτι κατα κανονα ηταν απο οπαδους των 3ων ματς το χρονο που μπορει να ειχαν παρεξηγηθει για τη γκομμενα τους. Τωρα φτασατε μεχρι να δερνετε ΤΥΦΛΟΥΣ επειδη δεν αντεχετε την κριτικη; Ξεφτυλισμενοι σουπεραδες!!!!
Τοτε εβλεπες τον παιχτη με το δικεφαλο στο στηθος και τον στηριζες, ειτε σου αρεσε ειτε οχι! Και εχθρος σου μεσα στην Τουμπα ηταν παντα Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ποτέ ο δικος σου παιχτης, ποτέ ο συνοπαδος σου ποτέ ο ιδιος Π.Α.Ο.Κ! Ετρωγες γκολ απο το αυρο και ανατριχιαζες απο την ενταση με την οποια ακουγοταν "ΠΑΟΚ" σε δευτερολεπτα! Τωρα τρως γκολ στο 4ο λεπτο με τη γρια και αμεσως ακους "ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου, γιατι θα σε Γ@μμΗσουμε...."!!!!
Παλια δεν επιβεβαιωνομασταν με το να ριχνουμε δυναμιτακα στα παρκε. Δεν δειχναμε ετσι τη μαγγια μας. Ουτε ψαχνομασταν να βρουμε λιγοτερους αλλοθρησκους για μανουρα ωστε να κερδισουμε οπαδικες νικες! Οι νικες αυτες που εχτισαν το τεραστιο ονομα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ηρθαν οταν αλλοι υπεραριθμοι απο εμας ερχοταν μεσα στη δικη τους πολη για μανουρες και επαιρναν τις απαντησεις που ολοι γνωριζουμε. Εμεις για τον Π.Α.Ο.Κ κατεβαιναμε, οχι για τις βλαχομαγγιες. Και ηταν οι βλαχομαγγιες των αλλων, πολλες φορες και ενωμενων για να μπορεσουν να τα βαλουν μαζι μας, που εκαναν τελικα εμας γνησιους μαγγες.

Η ιδεολογια του ΠΑΟΚτση αρχισε να αλλοιωνετε απο τη δεκαετια του 80 ακομα! Αλλα τα σημαδια ηταν μικρα και χανοταν μεσα στα αλλα. Δυστυχως ομως τοτε δεν καναμε για αυτο αρκετα. Κι ακομα και αν καποιοι εκαναν, με πρωτο και καλυτερο το Στρατηγο που προσπαθησε να κρατησει το στυλ του ΠΑΟΚτση ακεραιο βλεποντας το να αλλοιωνεται απο ξενοφερτες μοδες, τελικα αυτη τη μαχη την εχασαν. Τη μονη μαχη που εχασαν.

Δεν τα γραφω ολα αυτα για τη δικη μου περιπτωση. Εγω διαγραφτηκα - τελειωσα για το φορουμ και δεν με ενδιαφερει και να επανελθω πλεον απο τη στιγμη πο ενιωσα μη-ευπροσδεκτος.
Για τον Π.Α.Ο.Κ μου ποναω, για τον Π.Α.Ο.Κ τα εγραψα!
Καλη συνεχεια και οτι σας φωτιζει ο οποιοσδηποτε στον οποιο πιστευετε.

Ενα τελευταιο "γεια" προς οσους ειχα καποιες καλες κουβεντες εδω μεσα και δεν προλαβα ποτε να τους χαιρετησω!"

Ειπα πως δεν θα ξαναγραψω ποτε ξανα εδω μεσα,μετα τις μαλακιες που εγραψε ενας τυπος απευθυνομενος σε μενα,την προστασια του απο τον rainmaker και το "κοφτε" του soyrmenetes....

Aλλα....διαβαζοντας αυτα που εγραψε ενας ΑΔΕΡΦΟΣ που νοιωθει απο ΠΑΟΚ και ξερει τι σημαινει ΠΑΟΚ...σε αντιθεση με παρα πολλους νεοκοπους ΠΑΟΚτσηδες....

θα ηθελα να πω πως σε αυτη την αλλαγη που συμβαινει στο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ συνυπευθυνοι ειστε πλεον και ολοι εσεις οι διαχειριστες των forum!

ΥΓ.Φιλε Besuch...χαρηκα πολυ που σε ξανασυναντησα εδω μεσα!Σε εκεινη την "διαμαχη",οπως θα θυμασαι,ειμασταν συνοδοιποροι.Δυστυχως...η προσπαθεια για τον SUPER 4,καλα κραττει!

ΥΓ2.Οπως εχω ξαναπει εδω μεσα-γιατι απο την πρωτη στιγμη που γραφω δεν εχω αλλαξει σε τιποτα-στο γηπεδο θα μεινουν οι "καθαροαιμοι"....θα αποτελουν την πλειοψηφια,ο επενδυτης θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια και η συνεχεια ειναι γνωστη....αλλωστε εχει παιχτει το εργο,διπλα μας!....

ΥΓ3.Θα συνεχισω να διαβαζω τα γραφομενα εδω μεσα....μεχρι να τα παρατησουν και οι υπολοιποι που ειναι ηδη ψιλοαηδιασμενοι με τους "συνοπαδους" τους.....

ΑΝΤΕ...,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν καταλαβαίνω, ρε συ Μπάφε! Η αναφορά του παιδιού έχει να κάνει με κάποια παλιά παράπονα που είχε, ως προς την αντιμετώπιση που έτυχε από τους τότε αρμόδιους του φόρουμ, και όχι με τωρινά! Ούτε θα αναλάβουμε εμείς τις ευθύνες για χειρισμούς παλαιότερων mods. Νιώθω ότι έχει δίκιο σε πολλά που λέει ο φίλος μας ο Besush, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέει τώρα σε μας. Δεν βλέπει ότι γίνεται μία νέα προσπάθεια;

Προ ημερών, φαντάζομαι ότι τα παιδιά προσπάθησαν να σταματήσουν έναν "καυγά" και όχι να πάρουν το μέρος κάποιου. Πες μου το παράπονό σου και θα το συζητήσουμε που έχεις δίκιο και που όχι! Μην βγάζεις όμως συμπεράσματα από μόνος σου χωρίς να ξέρεις τι αντιλήφθηκε και τι προσπάθησε να κάνει ο άλλος.

Η παρουσία σου εδώ μέσα και οι απόψεις σου κοσμούν το site και η έκκληση να αναθεωρήσεις την απόφασή σου είναι ταυτόχρονα και παράκληση. Έχουμε μία εκκρεμότητα οι δυο μας για την οποία δεν μιλήσαμε ακόμα, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι η γνώμη όλων των αρμοδίων του site είναι η καλύτερη για σένα. Το να έγινε κάποιος λάθος χειρισμός είναι πιθανό, όμως είναι πιθανότερο να μην έχει γίνει και να παρεξήγησες εσύ κάτι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μάλιστα! Τώρα είδα τι έγινε προ ημερών. Δεν έχει νόημα να πάρω θέση για το ποιος έχει δίκιο ή όχι, ξέρεις πολύ καλά την άποψή μου. Όμως θα πάρω θέση, ότι πολύ σωστά προσπάθησε ο Σούρμε να σταματήσει τον "καυγά", διότι είχες αρχίσει και συ να εκνευρίζεσαι πέραν του δέοντος. Φυσικά και δεν έχεις δώσει κανένα δικαίωμα εδώ μέσα με τη συμπεριφορά σου και η όποια απειλή για μπαν ειπώθηκε ΚΑΙ για τους δυο σας, με σκοπό να σταματήσετε άμεσα και όχι για να γίνει πράξη. Προσπαθούμε να έχουμε όσο πιο κόσμια συζήτηση γίνεται εδώ μέσα και όποιες φορές καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι πάτε να ξεφύγετε, πρέπει να δίνετε τόπο στην οργή. Ούτε εμείς μποροούμε αν είμαστε συνέχεια πάνω από ένα πληκτρολόγιο. Δεν κοιτάμε να προστατεύσουμε κανέναν συγκεκριμένα. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε ΚΑΙ τους δύο με το να εκτονώνουμε μία ένταση.

Αυτά, ρε συ Μπάφε.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

επειδή θέλω να γνωρίσω κανα 2 άτομα απο δω μέσα να δούμε κανα μάτς παρέα να μιλησουμε ΠΑΟΚτσήδικα υπάρχει πλάνο να επιστρέψουν τα pm?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Όχι φίλε μου ακόμα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εγινε καλε μου φιλε :D :D :D

προαγουμε πολιτισμο.... :lol: :lol:
Κλειδωμένο