καλυνηχτα ποντικι ετσι πες ταdraculation έγραψε:Εγώ σας καληνυχτώ κύριοί μου γιατί σε 4 ώρες έχω μάθημα... Καλή σας νύχτα και θα διαβάσω αύριο τις απαντήσεις σας και τα νεότερα ....
los solidarios ANTIFEMINISTAS!!!
Καλα...εδω ειμαστε και θα τα δουμε αυτα...μηδενα προ του τελους μακαριζε...draculation έγραψε: Ένα άλλο σημείο που θέλω να τονίσω κύριε Πλάτωνα είναι το γεγονός πως από την στιγμή που ενωθήκαμε οι τρεις μας, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε ξανά σε ανόητους τσακωμούς... Και αυτό διότι τα πράγματα έχουν σοβαρέψει αρκετά...
Αν οντως λες τα πραγματα οπως ειναι...για ριξε μια ματια στα προηγουμενα σου σχολια... Αργησες να αλλαξεις τροπο σκεψης αγαπητε μου...ποτε δεν ειναι αργα βεβαια, αλλα μη προσπαθεις τωρα να μας πεισεις φιλε μου...κανε το στους ομοϊδεατες σου!!!draculation έγραψε:
Εγώ τον εαυτό μου δεν τον υποτιμώ ποτέ... Ξέρω τι θέλω και από τον εαυτό μου ξέρω και τι μπορώ να πετύχω κύριε Πλάτωνα... Δεν σκαρφίζομαι ιδέες... Λέω τα πράγματα όπως είναι... Έχω αλλάξει από τον προηγούμενο κύκλο προεκλογικών συγκρούσεων κύριε Πλάτωνα...
Δειξε μου εναν που μπορει να το κανει... 8)draculation έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να σε ψυχολογίσω κύριε Πλάτωνα...
Νοβι ασε μαν...θα χαθεις στον ωκεανο της αμαρτιας και της τρελας....μη πω τιποτε αλλο...μη το ψαχνεις!!!!!έχω γνώσεις σε λέω....μη με τσιγκλάς... Wink