Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Elkjaer

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Elkjaer »

Ντροπή κάποια σχόλια για τον Γιώργο.

Ντροπή.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Για αποχωρήσεις υπάρχει καμία πληροφόρηση; Στείλαμε κανέναν στο Μαριγούλα ρουμς του λετ;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για όσους έχουν καλύτερη εικόνα των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του Μπακαγιοκο :
ταιριάζει σε δίδυμο είτε με Σβαμπ είτε με Οζντόεφ;
Μπορεί να τους καλύψει αμυντικά (με τοποθετήσεις, ταχύτητα κλπ) και να παίζουν ως 8αρια;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Δεν ακούω για 2ο χαφ και με έχει ποιάσει κρύος ιδρώτας.
Πολυ πιθανο να μην μπορουν/θελουν να φερουν λογω λιστας
Ποιο ειναι το προβλημα με την λιστα? Σιγα μην μπει ο Μπακαγιοκο στην λιστα ενω δεν εχει κανει καν προετοιμασια. Μέχρι να βρει ρυθμο ο Μπακαγιοκο θα ακουσουμε καλαντα στην πολη. Ας φέρουν κανεναν ετοιμο για την λιστα κι ας αφησουν τον Μπακαγιοκο να βρει τον εαυτο του σιγα σιγα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παω να παρω πατατακια και ποπ κορν για το επομενο πενθημερο.

Υ.Γ. Φουρνοι θα παρω, προσπαθω να χασω καποια κιλα που πηρα στις διακοπες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Elkjaer έγραψε:Προτιμώ καποιον που προσπαθεί ένα καλοκαίρι να έρθει στον ΠΑΟΚ απο κάποιον που προσπαθεί ένα καλοκαίρι να το αποφύγει
Βαθύ
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αν δεν εχουν σκοπο να φερουν κι αλλο χαφ τοτε ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ οι ιθυνοντες. Και δεν γκρινιαζω. Ουδετερα ειναι τα συναισθήματα μου. Ουτε καταστροφολογω, εχω πίστη στην ομαδα. Ομως το μαυρο ασπρο δεν γινεται. Μπορει να βγαλει ματια, μπορει να μας κανει να ξεχασουμε ακομα και το Βουνο, ομως η μεταγραφή μεταγραφης στην παρούσα φαση αξιολογειται πολυ χαμηλα, αντικειμενικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε:
Logistis έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τοσκιτσης γράφει αύριο Θεσσαλονίκη Μπακαγιοκο και Κολει και αύριο τελειώνει και του δεξιού στόπερ
Τι έμεινε;; Α ρε μαλακα Σου. Με εσένα ανοίξαμε την μεταγραφική περίοδο με εσένα θα την κλείσουμε
Δεν λεει οτι αυριο τελειωνει και του δεξιου στοπερ.

Λεει οτι οι Μπακα και Κολει ερχονται αυριο, και μετα λεει οτι θα κλεισει κι ενα δεξι στοπερ, χωρις ομως να λεει πότε θα γίνει αυτο.
Γράφει "μέχρι αύριο θα κλείσει το δεξί στόπερ"
οκ. τωρα το ειδα αυτο. το εγραψε οντως στην ομαδικη του βαιπερ.
Παραδόξως ποσταρε ξανά την ιδια ωρα 15.52 σχεδόν το ίδιο και στον επίσημο ακκαου των today στο βαιπερ λεγοντας ακριβως αυτο: "Αυριο ερχονται Κολει και Μπακαγιοκο. Και θα κλεισει κι ενα δεξι στοπερ"
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Επίσης ο Bakayoko οκ δε θα είναι έτοιμος γιατί δεν έχει κάνει προετοιμασία, αλλά ο Meite που είναι διακοπές για τρεις μήνες δε θα έχει ζήτημα;
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η επιλογή Μπακαγιοκο εκ πρώτης άποψης δεν δικαιολογεί τις προσδοκίες της απαιτούμενης ενίσχυσης στα χαφ σε επίπεδο χαρακτηριστικών και πορείας. Θα φανεί στο γήπεδο.

Φαίνεται ότι με βάση τα ονόματα που ακούστηκαν πήγαμε στις τελευταίες επιλογές σε χαφ κ αριστερό σεντερ μπακ. Δεν είναι κάτω από το επίπεδο της ομάδας αλλά δεν ξέρεις αν σε ανεβάσουν με το καλημέρα όπως περιπτώσεις Καμαρα κ Τσαλοφ.

Μακάρι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός να προορίζεται για βασικός και να έρθει κ δεύτερο χαφ γιατί με 4 δεν βγαίνει η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Homo Sapiens

Δημοσίευση από Homo Sapiens »

Ντροπη παιδιά να μιλαμε ετσι για τον Γιωργη, πιθανον θα είναι ο επομενος προεδρος μας...εγω πιστευω οτι θα παρουμε και αλλον παιχτη στα χαφ..ο Ιβαν παντα βαζει στο τέλος το κερασακι στην τουρτα.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:
barlow4 έγραψε:Εδω και χρονια γινονται καποιες σημαντικες μεταγραφες στην εκπνοη των μεταγραφων.Καποιος λογος θα υπαρχει.Δε νομιζω οτι ειναι βιτσιο.Λογικα καποιοι καλοι παικτες μπορουν πιο νωρις και καποιοι πιο αργα.Ειτε για οικονομικους, ειτε για οικογενειακους ειτε για αγωνιστικους λογους.Φετος πχ κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου ηρθαν 6 παικτες.Τωρα περιμενουμε στην εκπνοη κανα δυο.
Δε μου ακουγεται τοσο παραλογο.
Ρε συ Μπαρλοου τον Μπακαγιόκο μπορούσαμε να τον πάρουμε ήδη από 1 Αυγούστου. Ποιες μεγάλες μεταγραφές στα τέλη. Φαγαμε δλδ έναν μήνα να κυνηγαμε τον Μποβέ και τον κάθε απλησίαστο για να καταλήξουμε στον Μπακαγιόκο?
Μακάρι να μην ισχύει, κι αν ισχύει μακάρι να έρθει και ο Μειτέ μαζί.
Αυτο ειναι το θεμα. Ακριβως. Θα ειχε κανει και προετοιμασια.
Εμεις οι δυο πολυ συμφωνουμε τελευταία και πρέπει να το κοιτάξουμε!
Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι εδώ μέσα σ αυτό το κομμάτι εθελοτυφλουν.
Το πρόβλημα δεν ειναι ο Μπακαγιοκο και ο κάθε Μπακαγιόκο. Το θέμα είναι πότε τον φέρνεις τον Μπακαγιόκο και πότε μπορούσες να τον φερεις εξ αρχής.
Δεν γίνεται να πιπιλάμε κάθε χρόνο την ίδια καραμέλα πως "καλοι παίχτες έρχονται μόνο τέλη αυγούστου", και πως "θα περιμένουμε στις καραμπόλες του Αυγούστου για να φέρουμε παιχταράδες", και τελικά να καταλήγουμε τέλη αυγούστου να φέρουμε αυτούς που μας προτάθηκαν μέσα Ιουλίου και τους απορρίψαμε γτ θελαμε να βρούμε καλύτερους. Κάποτε πρέπει να αποδεχθούμε πως όταν πρόκειται για βασικά κενά του ρόστερ, δεν γίνεται να τζογάρουμε. Δεν γίνεται να τρέχουμε να ανανεώσουμε τον Μουργκ μην τυχόν και τον χάσουμε, και να τζογάρουμε με τον βασικό μας χαφ. Δεν έχει λογική.
Ο Μπακαγιόκο μπορεί να βγει παιχταράς, αλλά ο τρόπος και το χρονικό σημείο έλευσής του είναι λάθος και καταδεικνύει την όλως προβληματικη λειτουργία του κλαμπ στις μεταγραφές.
Φερτε ακόμη ενα χαφ βρεεεεε
Φερτε τον ΜΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

https://www.sofascore.com/player/compar ... amentId=23

Σύγκριση Μπακαγιοκο 23/24 στη Γαλλία με Μεϊτε 22/23 Ιταλία (λόγω αυξημένης δυσκολίας πρωταθλημάτων, δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις πχ Λιγκ 1 με Σούπερ κλικ)

Αλλά και γενικώς στο ίδιο σάιτ, οι μ.ο. απόδοσης του Μπακαγιοκο σε όλη την πορεία του τα τελευταία χρόνια:

https://www.sofascore.com/player/tiemou ... statistics

Εγώ δεν βλέπω κάποια κατακόρυφη πτώση ούτε κάποιο τραγικό έλλειμμα ποιότητας σε σύγκριση με τον Μεϊτε τον οποίο πολλοι ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ

Προφανώς έχουν κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά, ορισμένα εκ των οποίων ίσως πολύ σημαντικά

Άλλο αυτό, άλλο να βγάζουμε άχρηστο ένα νέο παίκτη της ομάδας

Τονίζω ξανά ότι το στοίχημα είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Και βεβαίως υπογραμμίζω πως ούτε σκαουτ είμαι, ούτε το σάιτ που παραθέτω είναι το απόλυτο εργαλείο

Είναι όμως σχετικά αναγνωρισμένο και σχετικά αξιοπιστο
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Θετικό ότι Κονλει και Μπακαγιοκο θα υπογράψουν 1+1 οπότε του χρόνου, αν τυχόν δεν πιάσουν , τους στέλνεις από κει που ήρθαν.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ολοι εσεις που σκιζετε τον μπακαγιοκο

με το χερι στην καρδια

ειδατε πεντε παιχνιδια του στην σειρα τους τελευταιους εξι μηνες ? αυτο, απαντηστε μου ειλικρινα και θα κατσω να σας ακουσω.

θα τον δουμε και αυτον οπως και τον κολεη στο χορταρι, σε λιγους μηνες αφου θα εχει γινει και αυτος παπαδοπαιδι του Ραζβαν και θα τον κρινουμε.

γιατι απο περγαμηνες αλλο τιποτα. εγω τις φανελες που εχει φορεσει αυτος ο τυπος δεν τις εχω ουτε στην ντουλαπα μου (και εχω αρκετες)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”