Jim_Chatz έγραψε:χαχα οχι οχι. please εγραψε στα ελληνικα.

Ρε μπρο εγώ γιατί να σε τρελάνω;nunies4 έγραψε:Αυτό είπατε;
Αυτό που γράψατε είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε αγορά 4-5εκ αν δεν κάνει μια πώληση.
Με το λίγο μυαλό που έχω (φοβερό συνήθειο να προσβάλετε τον συνομιλητή σας) αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Άρα αυτό που γράψατε είναι ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που ξεκινάει για πρώτη φορά στην ιστορία του από θέση ισχύος την προσπάθεια για τσουλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (όχι δεν θέλει για λόγους εξορθολογισμου) να κάνει αγορά της τάξεως 4-5εκ αν πρώτα δεν πουλήσει παίκτη
Edit Ρε εσύ Νάπολι θα με τρελάνεις; Είπα εγώ ότι λειτουργούμε διαφορετικά; Αυτό που έγραψες όμως έτσι όπως το έγραψες σημαίνει ότι δεν έχει την δυνατότητα. Όχι ότι είναι η πολιτική της ομάδας
Σε μια ολόκληρη σαιζόν που είχα την τύχη να δω όλα σχεδόν τα ματς ζωντανά από τούμπα έζησα ακόμη και στα στραβά αποτελέσματα την θετική αύρα της Τούμπας βγαίνοντας στο φόρουμ και στα ραδιόφωνα η απόλυτη μιζέρια πάντα να στοχεύουμε μόνο στα στραβά η εφευρισκουμε πράγματα για γκρίνια.... Προτιμώ η ομάδα να ξαναβάλει τα ίδια και περισσότερα γκολ όπως την χρονιά που πέρασε ο αριθμός με νοιάζει και όχι πόσα βάζει ο καθένας παίκτης..... Εγώ λοιπόν ο τυφλός πάω και στηρίζω την ομάδα όπως οι 22.000 πέρσι εσύ θα λες ναι αλλά αν έμπαινε εκείνο και το άλλο δεν θα περνάμε πρωτάθλημα..... Δυστυχώς οι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ υπάρχουν είναι πολλοί και περιμένουν στην γωνία αυτό είναι γνωστό.....MSc in Football έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν διχασμό στο φόρουμ.eorptol1 έγραψε:Το αστείο είναι ότι οι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ πάλι λένε ναι αλλά αν είχαμε φορ θα το παίρναμε με πολλούς βαθμούς διαφορά δεν τους πιάνεις από πουθενά....μπορει να μην εβαλε πολλά γκολ πήρε κρίσιμο πέναλτι με βαζελο στο 4-1 ασίστ μια χαμένη μπαλιά στον Ντελια για το 2-2 με χάρτινη αδιάφορος δεν ήταν ποτέ.....
Επιθετικά ειμασταν φωτιά αυτό έχει σημασία..... Ο λουτσεσκου και η ομάδα μας την χρονιά που πέρασε έκανε ονειρική χρόνια με την περιρεουσα ατμόσφαιρα εκτός τούμπας βουτηγμένη στην μιζέρια ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ..
Όταν λες "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ", νομίζω πως η ειρωνεία απαγορεύεται αλλά δε θα σταθώ εκεί, εννοείς αυτούς που έχουν άποψη ή αυτούς που πανηγυρίζουν στο άκουσμα της είδησης πως ήρθε πρόταση για τον Σαμάτα;
Κανένας Σασταλεγακιας δεν υπάρχει. Ουτε κανείς αμφισβητεί πως στα 4 τελευταία ματς βοήθησαν πολύ και οι δύο.
Απλώς υπάρχουν ευτυχώς, ΠΑΟΚτσήδες που βλέπουν αυτό που μόνο οι τυφλοί δε βλεπουν: Χρειαζόμαστε καλύτερους φορ!
Noted....Napoli4 έγραψε:Ρε μπρο εγώ γιατί να σε τρελάνω;nunies4 έγραψε:Αυτό είπατε;
Αυτό που γράψατε είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε αγορά 4-5εκ αν δεν κάνει μια πώληση.
Με το λίγο μυαλό που έχω (φοβερό συνήθειο να προσβάλετε τον συνομιλητή σας) αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Άρα αυτό που γράψατε είναι ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που ξεκινάει για πρώτη φορά στην ιστορία του από θέση ισχύος την προσπάθεια για τσουλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (όχι δεν θέλει για λόγους εξορθολογισμου) να κάνει αγορά της τάξεως 4-5εκ αν πρώτα δεν πουλήσει παίκτη
Edit Ρε εσύ Νάπολι θα με τρελάνεις; Είπα εγώ ότι λειτουργούμε διαφορετικά; Αυτό που έγραψες όμως έτσι όπως το έγραψες σημαίνει ότι δεν έχει την δυνατότητα. Όχι ότι είναι η πολιτική της ομάδας![]()
Μπορεί να έπρεπε να γράψω "είναι πολιτική της ομάδας" και όχι "δεν είναι σε φάση". Αλλά νομίζω πως πλέον όλοι (;) έχουμε αντιληφθεί πως λειτουργεί ο οργανισμός.
Κι εσύ όμως τι μου αναφέρεις τον γουμενο;
Τεσπα το ξέρω πως δεν έχεις κακή πρόθεση αλλά είναι αχρειαστο.
Μπορεί κάποιος να στηρίζει τον Σαματά στο γήπεδο σαν παίκτη της ομάδας, και μετά το τέλος της σεζόν, να θέλει να αντικατασταθεί με ένα καλύτερο επιθετικό και να γράφει αυτή την άποψη σε ένα φόρουμ. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.eorptol1 έγραψε:Σε μια ολόκληρη σαιζόν που είχα την τύχη να δω όλα σχεδόν τα ματς ζωντανά από τούμπα έζησα ακόμη και στα στραβά αποτελέσματα την θετική αύρα της Τούμπας βγαίνοντας στο φόρουμ και στα ραδιόφωνα η απόλυτη μιζέρια πάντα να στοχεύουμε μόνο στα στραβά η εφευρισκουμε πράγματα για γκρίνια.... Προτιμώ η ομάδα να ξαναβάλει τα ίδια και περισσότερα γκολ όπως την χρονιά που πέρασε ο αριθμός με νοιάζει και όχι πόσα βάζει ο καθένας παίκτης..... Εγώ λοιπόν ο τυφλός πάω και στηρίζω την ομάδα όπως οι 22.000 πέρσι εσύ θα λες ναι αλλά αν έμπαινε εκείνο και το άλλο δεν θα περνάμε πρωτάθλημα..... Δυστυχώς οι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ υπάρχουν είναι πολλοί και περιμένουν στην γωνία αυτό είναι γνωστό.....
Ωρες ωρες μου δίνεις την αίσθηση πως είτε δεν διαβάζεις σωστά τα ποστ είτε αδιαφορείς για το τι πραγματικά γράφουν, μόνο και μόνο για να πεις αυτό που θέλεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχουν έρθει ο Camara, ο Τσιφτσής και ο Θυμιάνης πάντως.Gospi έγραψε:Καλα ολα αυτα, αλλα μεχρι στιγμης διαβαζουμε ρεπορταζ για αυτους που θα φυγουν και για αυτους που ερχονται προτασεις. Σοβαρο ρεπορταζ για φορ και χαφ δεν εχω δει. Ο Τζιμας εχει 5 μερες π εφυγε. Τα ρεπορταζ δινουν τον Σαματτα σχεδον πουλημενο, και ενα ρεπορταζ για επιθετικο δεν εχει βγει. Φημες, φημες και υποθεσεις...
Δεν μπορω να φανταστω ορι θα διναν Τζιμα και Σαματτα αν δεν ειχαν τουλαχιστον 1 φορ κλεισμενο, αλλα αν ισχυε αυτο μεχρι τωρα κατι θα χε βρωμισει...
Περνανε οι μερες και καποτε πρεπει να αρχισουν να σκανε και οι μεταγραφες.
Για να δουμε...
Επίσης, ρεπορτάζ για φορ διαβάζουμε από τον Μάιο!
To αυτονοητο.paokspren έγραψε:Μπορεί κάποιος να στηρίζει τον Σαματά στο γήπεδο σαν παίκτη της ομάδας, και μετά το τέλος της σεζόν, να θέλει να αντικατασταθεί με ένα καλύτερο επιθετικό και να γράφει αυτή την άποψη σε ένα φόρουμ. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.eorptol1 έγραψε:Σε μια ολόκληρη σαιζόν που είχα την τύχη να δω όλα σχεδόν τα ματς ζωντανά από τούμπα έζησα ακόμη και στα στραβά αποτελέσματα την θετική αύρα της Τούμπας βγαίνοντας στο φόρουμ και στα ραδιόφωνα η απόλυτη μιζέρια πάντα να στοχεύουμε μόνο στα στραβά η εφευρισκουμε πράγματα για γκρίνια.... Προτιμώ η ομάδα να ξαναβάλει τα ίδια και περισσότερα γκολ όπως την χρονιά που πέρασε ο αριθμός με νοιάζει και όχι πόσα βάζει ο καθένας παίκτης..... Εγώ λοιπόν ο τυφλός πάω και στηρίζω την ομάδα όπως οι 22.000 πέρσι εσύ θα λες ναι αλλά αν έμπαινε εκείνο και το άλλο δεν θα περνάμε πρωτάθλημα..... Δυστυχώς οι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ υπάρχουν είναι πολλοί και περιμένουν στην γωνία αυτό είναι γνωστό.....
Ετσι ακριβώς το σκέφτηκα και εγώ για τον συγκεκριμένο τουλάχιστον αυτός έχει σαν κανονικο 9άρι το goal o Samata το βλέπει με το κιάλι εκτός λόγο τύχης αν χωθεί με κανένα πλασέ να την σπρώχνει την μπάλα στο πλεκτό,έτσι το βάζει και ένας παίχτης στην θέση 9 από την κ11.tzabi έγραψε:Εγω πάντως θα άφηνα Σαματτα φύγει, θα επαιρνα τζαμπα Οζεγκοβιτς (χειροτερος δεν παιζει να ειναι). Ετσι θα πηγαινα στους 2 πρωτους γυρους με Μπραντον Οζεγκοβιτς και μετα αναλογα τους ομιλους θα κερδθζα χρονο να φερουμε κατι πολυ δυνατο.
Gospi έγραψε:Ωρες ωρες μου δίνεις την αίσθηση πως είτε δεν διαβάζεις σωστά τα ποστ είτε αδιαφορείς για το τι πραγματικά γράφουν, μόνο και μόνο για να πεις αυτό που θέλεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχουν έρθει ο Camara, ο Τσιφτσής και ο Θυμιάνης πάντως.Gospi έγραψε:Καλα ολα αυτα, αλλα μεχρι στιγμης διαβαζουμε ρεπορταζ για αυτους που θα φυγουν και για αυτους που ερχονται προτασεις. Σοβαρο ρεπορταζ για φορ και χαφ δεν εχω δει. Ο Τζιμας εχει 5 μερες π εφυγε. Τα ρεπορταζ δινουν τον Σαματτα σχεδον πουλημενο, και ενα ρεπορταζ για επιθετικο δεν εχει βγει. Φημες, φημες και υποθεσεις...
Δεν μπορω να φανταστω ορι θα διναν Τζιμα και Σαματτα αν δεν ειχαν τουλαχιστον 1 φορ κλεισμενο, αλλα αν ισχυε αυτο μεχρι τωρα κατι θα χε βρωμισει...
Περνανε οι μερες και καποτε πρεπει να αρχισουν να σκανε και οι μεταγραφες.
Για να δουμε...
Επίσης, ρεπορτάζ για φορ διαβάζουμε από τον Μάιο!
1. Που ακριβως έγραψα ότι δεν έγιναν μεταγραφές?
2. Τι σχέση έχουν τα ρεπορτάζ από τον Μάιο. Εγώ αναφέρομαι στα ρεπορταζ που βγαίνουν πάντα 2-3 μέρες πριν ολοκληρωθεί μία μεταγραφή, όπου βρωμάνε το όνομα με τεράστια σιγουριά και καπάκια επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ. Όπως ακριβώς έγινε και με Καμαρά Θυμιάνη και Τσιφτσή.
Αν λοιπόν η απόκτηση φορ είναι θέμα 1-2 ημερών τότε θα περίμενε κανείς να χουν βγεί ήδη ρεπορτα τύπου "σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ με χάιντουκ για Λιβάγια, ο οποίος τα χει βρει όλα με τον ΠΑΟΚ και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αποτελέσει τον επόμενο φορ της ομάδας". Τέτοια ρεπορτάζ.
2.Gospi έγραψε:Περνανε οι μερες και καποτε πρεπει να αρχισουν να σκανε και οι μεταγραφες.
Gospi έγραψε:ενα ρεπορταζ για επιθετικο δεν εχει βγει.
Εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψες, ή η διατύπωσή σου είναι τέτοια;Gospi έγραψε:Σοβαρο ρεπορταζ για φορ και χαφ δεν εχω δει.
Δικά σου λόγια είναι αυτά.MSc in Football έγραψε:Ettien, αν είναι κάποιος δημόσιος υπάλληλος, συμφωνώ πως σκέφτεται έτσι.
Αν ο Ιβάν σκέφτεται δημοσιουπαλληλικά οπως περιγράφεις, απορώ πως έγινε μεγιστάνας.