Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manolios έγραψε:Καλώς σας βρήκα αλάνια νέο μέλος εδώ
Βρήκα ένα νέο από Τουρκία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τον Mert Hakan Yandaş γνωρίζει κανείς τπτ;
υ.γ. έγραψα και πριν καμία ώρα ξανά το post αλλά δεν ανέβηκε ποτέ δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αν θέλετε link μου λέτε
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Τα νέα μέλη στα πρώτα 100 posts πρέπει να περιμένουν έγκριση από κάποιον διαχειριστή, όπως αναφέρεται από τους κανόνες του forum!
Βρήκα ένα νέο από Τουρκία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τον Mert Hakan Yandaş γνωρίζει κανείς τπτ;
υ.γ. έγραψα και πριν καμία ώρα ξανά το post αλλά δεν ανέβηκε ποτέ δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αν θέλετε link μου λέτε
ενδιαφερον παιχτης. Δεκαρι ε?
που το διαβασες φιλε? Χ?
Παιδιά καλό είναι να μην δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες για παίκτες όπως ο Anthony Martial. Νομίζω ότι οι αποδοχές του τελευταίου συμβολαίου του ήταν 13 μύρια ετησίως. Ακόμη και μεικτές να ήταν προφανώς και είναι σχεδόν αδύνατο να του προσφέρουμε συμβόλαιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του.
Από την άλλη, αν λέω αν αποκτουσαμε συγκεκριμένα τον Μαρσιαλ, για μένα προσωπικά θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας μας με χαώδη διαφορά από την προηγούμενη.
Προφανώς και η καριέρα του είναι σε πτώση αλλά είναι σε πολύ καλή ηλικία.
Η αγωνιστική του αξία είναι γνωστή.
Διαθέτει τριπλα, ταχύτητα και τεχνική που του επιτρέπουν να αγωνίζεται με ευχέρεια και στην θέση του αριστερού εξτρεμ, αλλά και εκτελεστική δεινότητα για να αγωνίζεται ως φορ.
Με απλά λόγια με μία μεταγραφή θα καλυπταμε 2 θέσεις όσο υπερβολικό και να ακούγεται.
Unpsofable78 έγραψε:Παιδιά καλό είναι να μην δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες για παίκτες όπως ο Anthony Martial. Νομίζω ότι οι αποδοχές του τελευταίου συμβολαίου του ήταν 13 μύρια ετησίως. Ακόμη και μεικτές να ήταν προφανώς και είναι σχεδόν αδύνατο να του προσφέρουμε συμβόλαιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του.
Από την άλλη, αν λέω αν αποκτουσαμε συγκεκριμένα τον Μαρσιαλ, για μένα προσωπικά θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας μας με χαώδη διαφορά από την προηγούμενη.
Προφανώς και η καριέρα του είναι σε πτώση αλλά είναι σε πολύ καλή ηλικία.
Η αγωνιστική του αξία είναι γνωστή.
Διαθέτει τριπλα, ταχύτητα και τεχνική που του επιτρέπουν να αγωνίζεται με ευχέρεια και στην θέση του αριστερού εξτρεμ, αλλά και εκτελεστική δεινότητα για να αγωνίζεται ως φορ.
Με απλά λόγια με μία μεταγραφή θα καλυπταμε 2 θέσεις όσο υπερβολικό και να ακούγεται.
καλα, τετοιο συμβολαιο δεν θα ξαναεβλεπε πουθενα. Η ΜανΓ του προτεινε περσι ανανεωσει με τα μισα λεφτα, που ειναι παλι πολλα για εμας (6.5 εκ)
ενδιαφερον παιχτης. Δεκαρι ε?
που το διαβασες φιλε? Χ?
σε αρκετά τουρκικα site ανεβασα ένα από τα site ποιο πάνω αν δεις
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Τα νέα μέλη στα πρώτα 100 posts πρέπει να περιμένουν έγκριση από κάποιον διαχειριστή, όπως αναφέρεται από τους κανόνες του forum!
Ρομαντικός είμαι και εγώ και θα ήθελα να κτίσει ο ΠΑΟΚ πάνω στα τρία Κ και σε Αντρίγια, Μεϊτέ, Δεσπότη και Μπάμπα για τα επόμενα τρία χρόνια. Αν όχι 3 χρόνια, όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι club βεληνεκούς Ρεάλ, Μάντσεστερ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Λίβερπουλ που μπορούν να κρατούν τους πρωτοκλασάτους τους. Ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει για το συμφέρον της ομάδας μας, γιατί φέτος η ευκαιρία για Champions League δείχνει να είναι μεγάλη.
Θα πάω και σε ένα άλλο θέμα που δεν άπτεται της προτίμησης εδώ, λόγω προφανώς των αναφερομένων γεγονότων. Πρόκειται για το θέμα των "βαριδίων", παικτών που ελάχιστα ή μηδενικά προσέφεραν. Άντε ο Μάρκος που ήταν δανεικός, επιστρέφει σίγουρα στην αιωνία πόλη και έχουμε από δω εξοικονόμηση 1,1 εκατομμυρίων. Τί γίνεται με Εκόνγκ που είχε εφαλτήριο και μόνο τον ΠΑΟΚ για την Εθνική της χώρας του; Δεν πρέπει να εισπράξουμε τα νόμιμα από την απουσία του λόγω τραυματισμού και εκμεταλλευόμενοι τον τίτλο MVP Copa Africa να τον πουλήσουμε στην Αραβία που λέγεται ότι τον θέλουν, να κερδίσουμε ένα σεβαστό ποσό και να εξοικονομήσουμε άλλο 1 εκατομμύριο από το συμβόλαιό του που καλό θα είναι να πάει στον αντικαταστάτη του; Με Σαμάτα, Ράφα και Φελίπε Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Ρικάρντο και δεν ξέρω αν ξέχασα και κάποιον; Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος μέσα στην ΠΑΕ που θα αναλάβει υπεύθυνα να ξεκαθαρίσει αυτά τα θέματα; Άλλοι, μέχρι και ο άτιτλος, κατορθώνουν ολικώς ή έστω εν μέρει να τα ξεκαθαρίσουν και να λύσουν τέτοια συμβόλαια, μέχρι και να πουλήσουν. Εμείς;