Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
manolios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από manolios »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
manolios έγραψε:Καλώς σας βρήκα αλάνια νέο μέλος εδώ
Βρήκα ένα νέο από Τουρκία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τον Mert Hakan Yandaş γνωρίζει κανείς τπτ;

υ.γ. έγραψα και πριν καμία ώρα ξανά το post αλλά δεν ανέβηκε ποτέ δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αν θέλετε link μου λέτε

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Τα νέα μέλη στα πρώτα 100 posts πρέπει να περιμένουν έγκριση από κάποιον διαχειριστή, όπως αναφέρεται από τους κανόνες του forum!

viewtopic.php?f=1&t=2

δεν το γνώριζα ευχαριστώ για την πληροφορία

αυτό είναι το link poy βρήκα

https://www-fotospor-com.translate.goog ... _hist=true
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τελείως από ένστικτο.
Από αυτούς που ακουστηκαν έστω και σαν παππας εγώ λέω ότι παίρνουμε μαρσιαλ .
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Βρήκα ένα νέο από Τουρκία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τον Mert Hakan Yandaş γνωρίζει κανείς τπτ;

υ.γ. έγραψα και πριν καμία ώρα ξανά το post αλλά δεν ανέβηκε ποτέ δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αν θέλετε link μου λέτε

ενδιαφερον παιχτης. Δεκαρι ε?
που το διαβασες φιλε? Χ?
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Τουρκικος ιμαμης μου φαινεται, τον θελουμε λεει γιατι ο Σβαμπ υπεγραψε στην Τραμπζονσπορ
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

DamoN έγραψε:Τελείως από ένστικτο.
Στη Μάντσεστερ είχε συμβολαιο 13 μύρια το χρόνο διαβαζω, λες για αυτό να ήταν ΑΜΚ 13 μύρια?

Βέβαια το μετοχικό κεφάλαιο πλέον είναι 192μυρια.Τοσα χρόνια μαζεύει ο πρόεδρος μάλλον.
Εγω πιστεύω θα πάρουμε τον Mbappe.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Παρ 31 Μάιος 2024, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Παιδιά καλό είναι να μην δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες για παίκτες όπως ο Anthony Martial. Νομίζω ότι οι αποδοχές του τελευταίου συμβολαίου του ήταν 13 μύρια ετησίως. Ακόμη και μεικτές να ήταν προφανώς και είναι σχεδόν αδύνατο να του προσφέρουμε συμβόλαιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του.

Από την άλλη, αν λέω αν αποκτουσαμε συγκεκριμένα τον Μαρσιαλ, για μένα προσωπικά θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας μας με χαώδη διαφορά από την προηγούμενη.

Προφανώς και η καριέρα του είναι σε πτώση αλλά είναι σε πολύ καλή ηλικία.
Η αγωνιστική του αξία είναι γνωστή.
Διαθέτει τριπλα, ταχύτητα και τεχνική που του επιτρέπουν να αγωνίζεται με ευχέρεια και στην θέση του αριστερού εξτρεμ, αλλά και εκτελεστική δεινότητα για να αγωνίζεται ως φορ.

Με απλά λόγια με μία μεταγραφή θα καλυπταμε 2 θέσεις όσο υπερβολικό και να ακούγεται.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

George Best έγραψε:
Στη Μάντσεστερ είχε συμβολαιο 13 μύρια το χρόνο διαβαζω, λες για αυτό να ήταν ΑΜΚ 13 μύρια?

Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μάρσιαλ από το να έρθει στον ΠΑΟΚ...
Μεγάλωσε με αφίσα του Μπερμπάτοφ . Είδε και την φιέστα . Μην μασάτε
Οι φατσούλες του πριστ αυτό δείχνουν :D ;)
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Unpsofable78 έγραψε:Παιδιά καλό είναι να μην δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες για παίκτες όπως ο Anthony Martial. Νομίζω ότι οι αποδοχές του τελευταίου συμβολαίου του ήταν 13 μύρια ετησίως. Ακόμη και μεικτές να ήταν προφανώς και είναι σχεδόν αδύνατο να του προσφέρουμε συμβόλαιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του.

Από την άλλη, αν λέω αν αποκτουσαμε συγκεκριμένα τον Μαρσιαλ, για μένα προσωπικά θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας μας με χαώδη διαφορά από την προηγούμενη.

Προφανώς και η καριέρα του είναι σε πτώση αλλά είναι σε πολύ καλή ηλικία.
Η αγωνιστική του αξία είναι γνωστή.
Διαθέτει τριπλα, ταχύτητα και τεχνική που του επιτρέπουν να αγωνίζεται με ευχέρεια και στην θέση του αριστερού εξτρεμ, αλλά και εκτελεστική δεινότητα για να αγωνίζεται ως φορ.

Με απλά λόγια με μία μεταγραφή θα καλυπταμε 2 θέσεις όσο υπερβολικό και να ακούγεται.

καλα, τετοιο συμβολαιο δεν θα ξαναεβλεπε πουθενα. Η ΜανΓ του προτεινε περσι ανανεωσει με τα μισα λεφτα, που ειναι παλι πολλα για εμας (6.5 εκ)
manolios

Δημοσίευση από manolios »

tonipap801 έγραψε:

ενδιαφερον παιχτης. Δεκαρι ε?
που το διαβασες φιλε? Χ?
σε αρκετά τουρκικα site ανεβασα ένα από τα site ποιο πάνω αν δεις
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

DamoN έγραψε:
George Best έγραψε:

Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μάρσιαλ από το να έρθει στον ΠΑΟΚ...
Μεγάλωσε με αφίσα του Μπερμπάτοφ . Είδε και την φιέστα . Μην μασάτε
Οι φατσούλες του πριστ αυτό δείχνουν :D ;)

Φίλε αν οι "χρησμοί" του priest έβγαιναν αληθινοί, τη μεικτή κόσμου θα είχαμε φτιάξει.

Αλλά πέρα από όλα τα άλλα. Θα σου πω κι εγώ κι εγώ κάτι "Παρμεζάνα και ροκφορ και βουβαλισιο γάλα από
Ευρώπη έρχονται και κάνουνε τραμπαλα"

Οταν θα σκάσει ο Ευρωπαίος, ή ανανεώσει ο Μειτε, θα πω σας τα έλεγα...

Να εύχεστε οι μεταγραφές να κλείσουν μέχρι 20 Ιούνη. Γιατί υπάρχει και μια παροιμία ελληνική που λέει
"Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο."

Και την επιβεβαιώνει όσες φορές τρέχαμε να κλείσουμε παίχτη, και μάλιστα φορ, 1 ημέρα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς
RefusedMemoriez

Δημοσίευση από RefusedMemoriez »

Θέλω Carrascal στην τούμπα μεγάλε ΙΒΑΝ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Τα νέα μέλη στα πρώτα 100 posts πρέπει να περιμένουν έγκριση από κάποιον διαχειριστή, όπως αναφέρεται από τους κανόνες του forum!

viewtopic.php?f=1&t=2
Στα 101 και μετα, παιρνει ο Μπαρκα την σκουπα... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

RefusedMemoriez έγραψε:Θέλω Carrascal στην τούμπα μεγάλε ΙΒΑΝ
Πού βρίσκεται αυτή η ψυχή;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Psaras έγραψε:
theo-drama έγραψε:Την ειρωνεία σου την επιστρέφω επί 1926 κύριε gika.
χαλαρωσε αδερφουλη. Χαβαλε κανει. :mrgreen:

Λες να μην το είδα "τι εγραψε" μετά!. ;)

Γι αυτό κ δεν έδωσα συνέχεια....
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ρομαντικός είμαι και εγώ και θα ήθελα να κτίσει ο ΠΑΟΚ πάνω στα τρία Κ και σε Αντρίγια, Μεϊτέ, Δεσπότη και Μπάμπα για τα επόμενα τρία χρόνια. Αν όχι 3 χρόνια, όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι club βεληνεκούς Ρεάλ, Μάντσεστερ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Λίβερπουλ που μπορούν να κρατούν τους πρωτοκλασάτους τους. Ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει για το συμφέρον της ομάδας μας, γιατί φέτος η ευκαιρία για Champions League δείχνει να είναι μεγάλη.
Θα πάω και σε ένα άλλο θέμα που δεν άπτεται της προτίμησης εδώ, λόγω προφανώς των αναφερομένων γεγονότων. Πρόκειται για το θέμα των "βαριδίων", παικτών που ελάχιστα ή μηδενικά προσέφεραν. Άντε ο Μάρκος που ήταν δανεικός, επιστρέφει σίγουρα στην αιωνία πόλη και έχουμε από δω εξοικονόμηση 1,1 εκατομμυρίων. Τί γίνεται με Εκόνγκ που είχε εφαλτήριο και μόνο τον ΠΑΟΚ για την Εθνική της χώρας του; Δεν πρέπει να εισπράξουμε τα νόμιμα από την απουσία του λόγω τραυματισμού και εκμεταλλευόμενοι τον τίτλο MVP Copa Africa να τον πουλήσουμε στην Αραβία που λέγεται ότι τον θέλουν, να κερδίσουμε ένα σεβαστό ποσό και να εξοικονομήσουμε άλλο 1 εκατομμύριο από το συμβόλαιό του που καλό θα είναι να πάει στον αντικαταστάτη του; Με Σαμάτα, Ράφα και Φελίπε Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Ρικάρντο και δεν ξέρω αν ξέχασα και κάποιον; Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος μέσα στην ΠΑΕ που θα αναλάβει υπεύθυνα να ξεκαθαρίσει αυτά τα θέματα; Άλλοι, μέχρι και ο άτιτλος, κατορθώνουν ολικώς ή έστω εν μέρει να τα ξεκαθαρίσουν και να λύσουν τέτοια συμβόλαια, μέχρι και να πουλήσουν. Εμείς;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”