Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Athens »

δεξι μπακ θελουμε, αριστερο μπακ ψαχνουμε....ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΕΣΥ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μεταγραφές Χθές .
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το ότι δεν ανεβοκατέβαινε την πλευρά στην premier league και στην La liga δεν νομίζω ότι θα κωλοσει, η βασικά θα τον αναγκάζει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας να το κάνει, γιατί και πολύ καλή τεχνική έχει και τα ταχύτητα ξαι καλά κρατήματα, από τα βίντεο βέβαια γιατί δεν τον έχω δει σε παιχνίδι ολόκληρο
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δλδ θα έχουμε 2 δεξί μπακ Ισπανούς ; :)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πέρσι τα μισά σχεδόν παιχνίδια τα έπαιξε βασικά.

Επίσης είναι δεξιοποδαρος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Timelord έγραψε:Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
Φίλε τον είχα δει και στη Θέλτα και στη Γουλβς. Πάνε χρόνια βέβαια.

Ο παίκτης και γι'αυτό μπορώ να εγγυηθώ πέρα από τα βιντεάκια είναι πως αμυντικά είναι απροσπέλαστος. Τοπ τοπ λεβελ. Δηλαδή απέναντι του τον Λεαο να είχε ή ακόμα και τον Μέσι (ξέρω ιεροσυλία), θα έλεγες μια χαρά είμαι καλυμμένος από την πλευρά εκείνη. Μιλάμε για παίκτη που δεν τον νικάς στην ταχύτητα στο ανοιχτό γήπεδο, θα σε προλάβει. Ούτε με τεχνική σε μικρο χώρο, θα βρει τρόπο να την κόψει.

Ειλικρινά δεν ξέρω με ποιον να τον παρομοιασω...τέτοια σιγουριά αμυντικά μου έδινε μόνο ο Σνάουτσνερ, αλλά παρότι ο Πολωνός είναι αδυναμία μου, είναι άδικη η σύγκριση γιατί ο Τζονι (ή Γιονι :D) έπαιζε απλά σε άλλο επίπεδο.

Επιθετικά δεν είναι αναλογικά τόσο καλός, αλλά και πάλι τίμιος. Ξέρει να σεντραρει, να πασάρει, αν χρειαστεί θα κάνει και μια ντρίμπλα. Και αυτά στην Πρέμιερ...στην Ελλάδα μπορεί να φαίνεται ακόμα καλύτερος.

Μέσα σε όλα αυτά έχεις έναν παίκτη που είναι τσαμπουκας και έχει τεράστια αυταπάρνηση βάζοντας τα πόδια στη φωτιά σε σταθερή βαση, λίγο εριστικός όπως όλοι οι Ισπανοί, αλλά δεν θυμάμαι να εχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ, με εξαίρεση αυτό που έγινε πριν λίγο καιρό στη Γουλβς.

Βέβαια είχε και τους 2 τραυματισμούς που δεν ξέρω πόσο τον έχουν επηρεάσει.

Επίσης είναι πολυθεσιτης. Δεξιοποδαρος αλλά καθιερώθηκε αριστερά από την Θέλτα μια θέση που κράτησε για πολλά χρόνια, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και δεξιά. Τον θυμάμαι και στόπερ σε τριάδα να παίζει με τον νουνο εσπιριτο.

Είναι παίκτης που αν έρθει έχω ελπίδα όχι απλά να πιάσει αλλά να μείνει 5-6 χρόνια άνετα και να αποτελέσει έναν φοβερό παίκτη κορμού.

Δεν ξέρω έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ από την ώρα που το έγραψε ο φίλος, ελπίζω να ισχύει.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Οπότε να και το aggressiveness που χρειαζόμαστε.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Timelord έγραψε:Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
Και ο Μπαμπά στην Αγγλία ένα ισορροπημένο μπακ με έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι θεωρούνταν, απλά στην Ελλάδα η ποιότητα του τον κάνει να φαίνεται Ρομπέρτο Κάρλος. Το ίδιο ισχύει για τον Ισπανό που παρεπιπτόντως δεν είναι απλά καλός αλλά εκπληκτικός αμυντικά.

Αν δεν είναι για κάποιο λόγο παλαίμαχος, ο Τζόνι είναι καλύτερος παίκτης από τον Μπάμπα.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Τελικά με αυτόν μιλάμε το έβγαλαν και οι υπόλοιποι ,αλλά υπάρχει θέμα με την λύση του συμβολαίου και μπορεί να καθυστερήσει μέχρι τελευταία μέρα,θα ρισκάρουμε τόσο? χλωμό το βλέπω αν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Παρ 19 Ιαν 2024, 19:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μακάρι εκεί δεξία να έρθει ένας καλός αμυντικά, να απελευθερωθούν ντεσπότοφ και αντρίγια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Βλέπω τώρα βίντεο του Ότο και δείχνει καμία δεκαριά τακουνάκια!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν ερθει ο Οττο παμε για τρεμπλ
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Aπο inpaok στο καδρο ο Οττο
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

"Τζόνι Όττο ο εκλεκτός " γράφει ο Κόλκας στο paok24 .
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και sdna... Άντε να δούμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”