Timelord έγραψε:Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
Φίλε τον είχα δει και στη Θέλτα και στη Γουλβς. Πάνε χρόνια βέβαια.
Ο παίκτης και γι'αυτό μπορώ να εγγυηθώ πέρα από τα βιντεάκια είναι πως αμυντικά είναι απροσπέλαστος. Τοπ τοπ λεβελ. Δηλαδή απέναντι του τον Λεαο να είχε ή ακόμα και τον Μέσι (ξέρω ιεροσυλία), θα έλεγες μια χαρά είμαι καλυμμένος από την πλευρά εκείνη. Μιλάμε για παίκτη που δεν τον νικάς στην ταχύτητα στο ανοιχτό γήπεδο, θα σε προλάβει. Ούτε με τεχνική σε μικρο χώρο, θα βρει τρόπο να την κόψει.
Ειλικρινά δεν ξέρω με ποιον να τον παρομοιασω...τέτοια σιγουριά αμυντικά μου έδινε μόνο ο Σνάουτσνερ, αλλά παρότι ο Πολωνός είναι αδυναμία μου, είναι άδικη η σύγκριση γιατί ο Τζονι (ή Γιονι

) έπαιζε απλά σε άλλο επίπεδο.
Επιθετικά δεν είναι αναλογικά τόσο καλός, αλλά και πάλι τίμιος. Ξέρει να σεντραρει, να πασάρει, αν χρειαστεί θα κάνει και μια ντρίμπλα. Και αυτά στην Πρέμιερ...στην Ελλάδα μπορεί να φαίνεται ακόμα καλύτερος.
Μέσα σε όλα αυτά έχεις έναν παίκτη που είναι τσαμπουκας και έχει τεράστια αυταπάρνηση βάζοντας τα πόδια στη φωτιά σε σταθερή βαση, λίγο εριστικός όπως όλοι οι Ισπανοί, αλλά δεν θυμάμαι να εχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ, με εξαίρεση αυτό που έγινε πριν λίγο καιρό στη Γουλβς.
Βέβαια είχε και τους 2 τραυματισμούς που δεν ξέρω πόσο τον έχουν επηρεάσει.
Επίσης είναι πολυθεσιτης. Δεξιοποδαρος αλλά καθιερώθηκε αριστερά από την Θέλτα μια θέση που κράτησε για πολλά χρόνια, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και δεξιά. Τον θυμάμαι και στόπερ σε τριάδα να παίζει με τον νουνο εσπιριτο.
Είναι παίκτης που αν έρθει έχω ελπίδα όχι απλά να πιάσει αλλά να μείνει 5-6 χρόνια άνετα και να αποτελέσει έναν φοβερό παίκτη κορμού.
Δεν ξέρω έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ από την ώρα που το έγραψε ο φίλος, ελπίζω να ισχύει.