7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:Στρεψοδικιες στον δημοσιο διαλογο που κανουμε μαζι δεν δεχομαι! ουτε εξυπναδες του στυλ δωσε μου τα ονοματα . εσυ γνωριζεις να μου πεις ποιος ηταν αυτος που μετεφερε αλλα λογια στον ΙΒΑΝ κι αλλα στις διαπραγματευσεις με τον ΑΝΤΡΕ . Δεν γνωριζεις οπως δεν γνωριζω κι εγω ! Τι σημαινει ομως αυτο???? Δεν υπηρχε καποιος στην διαπραγματευση που τα ελεγε οπως ηθελε??? Το ιδιο εγινε κι με τον Κρεσπο και μετα επαιρνε ο ΙΒΑΝ τηλεφωνο τον ισπανο . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΣΩ . Το οτι εγω δεν ξερω ποιος ηταν αυτος που ωθησε τον Λουτσεσκου σε φυγη σημαινει οτι δεν υπηρχε καποιος που το εκανε???
Πάλι δεν γράφεις όνομα; Στις κατηγορίες πρώτος ήσουν αλλά όταν είναι να δώσεις εξηγήσεις υπεκφεύγεις.
:D :D
Ποιός είναι αυτός που τα έλεγε όπως ήθελε;
Ποιος ώθησε τον Λούτσε σε φυγή;

Όταν γράψεις όνομα τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε κατηγορείς αόριστα και λες ότι ξέρεις πράγματα αλλά δεν ξέρεις τίποτα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ωθησε κανενας τον Λουτσε σε φυγη το 2019
Διαφωνια ειχε με τον Γιωργη για τις μεταγραφες κ τις ανανεωσεις
Γνωστα δεν ειναι αυτα?
Ένα εκατομμυριο φορες εχουν γραφει κ ακουστει παντου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γι αυτό κρατείστε τα 3κ, αλλιώς θα ξαναφύγει και θα (ξανα) ψαχνόμαστε!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Άρα ο φίλος υπονοεί ότι ο Γιώργης φταίει για όλες τις παραπάνω υποθέσεις + την ανανέωση του Ντέλια;
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ τι ομάδα είσαι;

Εγώ είμαι μπερδεμένο παιδί της κατηφόρας..
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ρε παίδες ο ΠΑΟΚ έχει ένα περιουσιακό στοιχείο που εκτός από λεφτά στο παρόν ή στο μέλλον , του δίνει έξτρα ώθηση και καθολική αναγνώριση πανελλαδικά και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Παίζει η εθνική στη Φιλαδέλφεια και τα παιδάκια φωνάζουν κωσταντελιας και ωωωω στο παραμικρό άγγιγμα της μπάλας. Τελειώνει το ματς στη Λεωφόρο και έχει παιδάκια με φανέλα Παναθηναϊκού να περιμένουν να βγουν μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Σε όλα τα γήπεδα βγαίνει αλλαγή και χειροκροτείτε. Πόσο πως μπορείς να κωστολογησεις αυτό το impact στο status της ομάδας;

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

ρε φιλε γιατι το κανεις αυτο ? γιατι γραφεις αυτες τις αθλιοτητες . εγω δεν γνωριζω το ονομα αυτου που ηταν στις διαπραγματευσεις με τον βιερινια . ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? Οτι δεν υπαρχει ? κι αντε εγω λεω ψεματα , κι ο ΑΝΤΡΕ το ιδιο εκανε ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MrSam1926apc έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ τι ομάδα είσαι;

Εγώ είμαι μπερδεμένο παιδί της κατηφόρας..
ΟΚ
Μην βγάζετε όμως ΠΑΟΚόμετρο και μετράτε πόσο ΠΑΟΚ είναι ο καθένας που έχει διαφορετική άποψη.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

MrSam1926apc έγραψε:Κάποτε ήσασταν Γκαρσια.
Τώρα είστε Κωσταντελιας.
ΠΑΟΚ θα γίνετε κάποτε? Πάλι καλά που δεν βγήκαν τα διαρκείας για να τα σκίσετε όπως κάνετε πριν λίγα χρόνια….

Και με Καντουρι, Καργα και με Μπισεσβαρ πριν πάρει μεταγραφή στην στεντοκο πάλι ΠΑΟΚ ήμασταν.
Χαρείτε το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα και οποίος θέλει μένει, οποίος θέλει φέρνει προσφορά και φεύγει.
Εσύ θα γίνεις ποτέ ΠΑΟΚ?

Προφανώς και δεν υποστηρίζουμε την ίδια Ομάδα, ή την ίδια Ομάδα με τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχουν τόσα τμήματα του ΠΑΟΚ βουτιγμένα στη μιζέρια, άσε το Ποδόσφαιρο να απολαύσει λίγη χαρά και να κερδίσει και κάποιες πρωτιές.

Οι ομάδες δεν είναι "όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φέρνει προσφορά και φεύγει".
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:ρε φιλε γιατι το κανεις αυτο ? γιατι γραφεις αυτες τις αθλιοτητες . εγω δεν γνωριζω το ονομα αυτου που ηταν στις διαπραγματευσεις με τον βιερινια . ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? Οτι δεν υπαρχει ? κι αντε εγω λεω ψεματα , κι ο ΑΝΤΡΕ το ιδιο εκανε ?
Όταν γράψεις όνομα τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε κατηγορείς αόριστα και λες ότι ξέρεις πράγματα αλλά δεν ξέρεις τίποτα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

ξερει κανεις να μας πει κατι για την προταση που εχει κανει ο ΠΑΟΚ στον κωνσταντελια για ανανεωση του συμβολαιου του? εχει γινει κατι τετοιο απο την μερια μας εως τωρα που μιλαμε?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Διοίκηση = ΙΒΑΝ

Καλώς ή κακώς όταν κράζουμε τη διοίκηση, κράζουμε τον Ιβάν. Δεν είναι κάτι κακό, η κριτική πρέπει να γίνεται, αλλά μη νομίζουμε πως υπάρχουν 2 στρατόπεδα, ο καλός Ιβάν και οι κακοι υπόλοιποι.

Στην προκειμένη περίπτωση, εγώ έχω στενοχωρηθεί κυρίως με τη στάση του Ντελια. Καταλαβαίνω τις φιλοδοξίες κάθε παίκτη, αλλά πιστεύω και ο ΠΑΟΚ και το ελληνικο πρωτάθλημα έχουν αναβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν φεύγεις για μια... Σάλτσμπουργκ.
Και ο τρόπος που πιέζει για αυτή τη μεταγραφή...πίκρα.

Τεσπα, ο δικός μας Τότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, κι ας κάποιοι ρομαντικοί θέλουμε να τον βλέπουμε στα πρόσωπα του Ντελια, του Κουλιε, του Τζολη κλπ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Μερικοί πρέπει να καταλάβετε ότι ο Κωνσταντελιας θα παραμείνει η θα πωληθεί από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ και όχι από τον Μπάμπη 4 του paokmania.gr. Εδώ ανταλλάσουμε απόψεις. Ο οπαδός θέλει τον Χαλαντ και τον Εμπαμπε όμως άλλοι ξέρουν το σχεδιασμό της ομάδας και πληρώνονται γιαυτό.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Napoli4 έγραψε:Διοίκηση = ΙΒΑΝ

Καλώς ή κακώς όταν κράζουμε τη διοίκηση, κράζουμε τον Ιβάν. Δεν είναι κάτι κακό, η κριτική πρέπει να γίνεται, αλλά μη νομίζουμε πως υπάρχουν 2 στρατόπεδα, ο καλός Ιβάν και οι κακοι υπόλοιποι.

Στην προκειμένη περίπτωση, εγώ έχω στενοχωρηθεί κυρίως με τη στάση του Ντελια. Καταλαβαίνω τις φιλοδοξίες κάθε παίκτη, αλλά πιστεύω και ο ΠΑΟΚ και το ελληνικο πρωτάθλημα έχουν αναβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν φεύγεις για μια... Σάλτσμπουργκ.
Και ο τρόπος που πιέζει για αυτή τη μεταγραφή...πίκρα.

Τεσπα, ο δικός μας Τότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, κι ας κάποιοι ρομαντικοί θέλουμε να τον βλέπουμε στα πρόσωπα του Ντελια, του Κουλιε, του Τζολη κλπ.
Οχι Διοίκηση δεν είναι μόνον ο Ιβάν. Δεν ασχολείται ο Ιβάν Σαββίδης, ένας δισεκατομμυριούχος που ζει στη Ρωσία με τον ΠΑΟΚ όλη ημέρα.

Η Διοίκηση που σερβίρει αριθμούς, ιδέες και προτάσεις στον Ιβάν Σαββιδη έχει ευθύνες και στα καλά και τα στραβά.

Οταν βλέπεις τη σύνθεση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.... Ε....

Οι παίκτες βρήκαν και τα κάνουν. Βέβαια έχε στο μυαλό σου οτι Παγκοσμίως όταν μια ομάδα ΘΕΛΕΙ να πουλήσει έναν παίκτη ο οποίος είναι αγαπημένος της κερκίδας, τα φορτώνει στον παίκτη που θέλει να φύγει...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από όσα ξέρω δεν πιέζει ο Γιάννης. Περιμένει την υπόσχεση της ΠΑΕ για προσφορά νέου συμβολαίου στα 1,2-1,4 εκατομμύρια τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι θέμα κυρίως Προέδρου, με μια κίνηση, με ένα τηλεφώνημα ή skype μπορεί να κλείσει την υπόθεση και να μείνουν οι αυστριακοί με την φιάλη red bull στο χέρι. Ποια ήταν η βελτιωμένη προσφορά τους; +500.000, έλεος!
Αλλοίμονο όταν Βλαχοδήμος και Τσιμίκας πήραν απευθείας μεταγραφή σε Μπενφίκα και Λίβερπουλ, να μην μπορεί στο μέλλον να βρει μεγάλο club ο καλύτερος και με διαφορά Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 40 ετών μετά την εποχή Κούδα και Χ'Παναγή και ο νούμερο 8 στο UEFA ranking under 21 years.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”