Το διπλό αύριο σας δίνει βρε...prist64 έγραψε:2
Το μυαλό σας στις μεταγραφές εσείς.
Αποπροσανοτολισμενους σας βλέπω. Έχουμε ματς αύριο. Συγκεντρωθειτε
Το διπλό αύριο σας δίνει βρε...prist64 έγραψε:2
Το ξανασκέφτηκα....prist64 έγραψε:2
Ο Καφου εχει σταματησει την καριερα του εδω και χρονια.....Luigi Vampa έγραψε:ένα κράμα Λεό Ματος, Βασίλη Μπορμποκη κ Γιωτη Εγκωμιτη θέλω. ζητάω πολλα;
astral έγραψε:Θα είχε ενδιαφέρον ένα πολ.
Θέλουμε αύριο χαττρικ Μπράντον ή όχι ?
prist64 έγραψε:2
sourmenetes έγραψε:Εντελώς λανθασμένη κίνηση εκ των υστέρων κρίνεται από εμάς.renegade έγραψε:Δηλαδή εμείς θέλαμε μεσοεπιθετικο που θα έμπαινε και θα ήταν άμεσα σημείο αναφοράς και ο κουαλιατα ήταν μια χαρά προσθήκη?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρίνεις διαφορετικούς κριτές, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Jules Winnfield έγραψε:sourmenetes έγραψε:Εντελώς λανθασμένη κίνηση εκ των υστέρων κρίνεται από εμάς.renegade έγραψε:Δηλαδή εμείς θέλαμε μεσοεπιθετικο που θα έμπαινε και θα ήταν άμεσα σημείο αναφοράς και ο κουαλιατα ήταν μια χαρά προσθήκη?
Οταν κρίνουμε τις μεταγραφές, πριν παίξουν, λέτε πως ακόμα δεν τους είδαμε και όλα θα φανούν στο χόρτο.
Όταν τους έχουμε δει λέτε πως κρίνουμε εκ των υστέρων...
Δεν παίζεστε...
Μιλάμε για έναν παίκτη που έφτασε στα 23 και δεν είχε καμία συμμετοχή στις μικρές εθνικες ομάδες της Ουρουγουάης. Και δεν μιλάμε ούτε για Βραζιλία, ούτε για Αργεντινή. Ε κάτι σημαίνει αυτό. Από την αρχή φἀνηκε ότι ήταν ρίσκο η μεταγραφη ειδικά με βάση τα (υπερβολικά) λεφτά που δόθηκαν.renegade έγραψε:Δηλαδή εμείς θέλαμε μεσοεπιθετικο που θα έμπαινε και θα ήταν άμεσα σημείο αναφοράς και ο κουαλιατα ήταν μια χαρά προσθήκη?
Κρίνεις διαφορετικούς κριτές, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.trouman έγραψε:[quote="Jules Winnfield"sourmenetes έγραψε:Εντελώς λανθασμένη κίνηση εκ των υστέρων κρίνεται από εμάς.renegade έγραψε:Δηλαδή εμείς θέλαμε μεσοεπιθετικο που θα έμπαινε και θα ήταν άμεσα σημείο αναφοράς και ο κουαλιατα ήταν μια χαρά προσθήκη?
Οταν κρίνουμε τις μεταγραφές, πριν παίξουν, λέτε πως ακόμα δεν τους είδαμε και όλα θα φανούν στο χόρτο.
Όταν τους έχουμε δει λέτε πως κρίνουμε εκ των υστέρων...
Δεν παίζεστε...
Δεν νομίζω να χει τα τρεξίματα ακόμη...paokkerkir έγραψε:Εγώ δεν θέλω Πρίγιο, έναν Μίετσελ θέλω, γίνεται;