Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Φερναντες δηλαδη... :D
Η κουβεντα παντως αν θελουμε η οχι 10αρι μου μοιαζει λιγο ακυρη απο την στιγμη που ο προπονητης το εχει ζητησει. Αφου το ζητησε τοτε θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα τετοιο "δεκαρι" εχουμε. Τον Τομας. Γ αυτο ειπα οτι θελουμε φορ και οχι δεκαρι. Βαζεις Τομας δευτερο επιθετικο με ανελεητο πρεσινγκ και εναν φορ παιχταρα της μιας επαφης κ εκλεισες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

joshua έγραψε:Βαση αυτων που θελει ο προπονητης δεκαρι θελουμε και θελουμε δεκαρι με τα στοιχεια που θελει ο Λουτσεσκου...Να πιεζει πρωτη μπαλα,να παιζει καλα στα μεσοδιαστηματα,να εχει ενταση,το ενας με εναν και το γκολ...Ποσο ευκολο ειναι αυτο? Δεν ξερω...
Ο Ραζβαν δεν παιζει με εξτρεμ,δεν παιζει με τα χαφ του αξονα το ενα μπροστα απο το αλλο.
Στην αγορα τετοιος παικτης με 1εκ συμβολαιο μαξ και σε ηληκια μεχρι 28, δεν υπαρχει ρε παιδια. Γιατι αν βρεις τετοιο θα ειναι σιγουρα διεθνης σε υψηλοτερο πρωταθλημα και θα ζηταει πολλα.
Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να φτιαξουμε εναν τετοιο παικτη. Φτιαξε τον Κουαλιατα, τον Ρικαρντο και τον Τζιμα

Οσο για τον Φερναντες και το εκ που ζηταει. Εγβ αν ημουν Ιβαν θα ελεγα. Ρε Μποτο και Ραζβαν δωσαμε 1.8εκ αγορα για το δηθεν 10αρι Κουλιατα. Τι τον πηρατε ρε μλκς αφου δεν κανει.

Μετα για 8αρι. Θελετε και 8αρι; καλα ρε τρομπες γιατι δωσαμε 3εκ στον Σοαρες.

Θα αφριζα εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Πέμ 01 Σεπ 2022, 10:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μακάρι την Κυριακή να μπορούσε να χωρέσει

Τόμας Ολιβέιρα Νάρει και Αντρίγια

Μιλάμε για 4άδα φωτιά. Δυστυχώς όμως λογιζει τον Τόμας ως καθαρό φόρ. Αν φέρουμε Φερνάντες δεν ξέρω πώς ακριβώς θα τον χωρέσει στην 11άδα. Αφού Νταντας, Αουγκούστο, Μίσιτς φαινεται οτι δεν αλλάζουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

O Τομας εχει την πιεση στην μπαλα. Δεν εχει ομως την τριπλα και τα τελειωματα.
Ο Φερναντες τα εχει. Συν το σουτ εκτος περιοχης που δεν το εχει κανεις απο την 4αδα μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Magpies4 έγραψε:Μακάρι την Κυριακή να μπορούσε να χωρέσει

Τόμας Ολιβέιρα Νάρει και Αντρίγια

Μιλάμε για 4άδα φωτιά. Δυστυχώς όμως λογιζει τον Τόμας ως καθαρό φόρ. Αν φέρουμε Φερνάντες δεν ξέρω πώς ακριβώς θα τον χωρέσει στην 11άδα. Αφού Νταντας, Αουγκούστο, Μίσιτς φαινεται οτι δεν αλλάζουν.
Μακάρι να είχαμε Μισιτς αδερφέεεεε

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

iasoiako έγραψε:
joshua έγραψε:Βαση αυτων που θελει ο προπονητης δεκαρι θελουμε και θελουμε δεκαρι με τα στοιχεια που θελει ο Λουτσεσκου...Να πιεζει πρωτη μπαλα,να παιζει καλα στα μεσοδιαστηματα,να εχει ενταση,το ενας με εναν και το γκολ...Ποσο ευκολο ειναι αυτο? Δεν ξερω...
Ο Ραζβαν δεν παιζει με εξτρεμ,δεν παιζει με τα χαφ του αξονα το ενα μπροστα απο το αλλο.
Στην αγορα τετοιος παικτης με 1εκ συμβολαιο μαξ και σε ηληκια μεχρι 28, δεν υπαρχει ρε παιδια. Γιατι αν βρεις τετοιο θα ειναι σιγουρα διεθνης σε υψηλοτερο πρωταθλημα και θα ζηταει πολλα.
Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να φτιαξουμε εναν τετοιο παικτη. Φτιαξε τον Κουαλιατα, τον Ρικαρντο και τον Τζιμα

Οσο για τον Φερναντες και το εκ που ζηταει. Εγβ αν ημουν Ιβαν θα ελεγα. Ρε Μποτο και Ραζβαν δωσαμε 1.8εκ αγορα για το δηθεν 10αρι Κουλιατα. Τι τον πηρατε ρε μλκς αφου δεν κανει.

Μετα για 8αρι. Θελετε και 8αρι; καλα ρε τρομπες γιατι δωσαμε 3εκ στον Σοαρες.

Θα αφριζα εγω
Πρώτον, για να φτιάξεις κάτι πρέπει να υπάρχει κατ' αρχήν η βάση. Η ποιότητα.

Αν ήταν έτσι όλοι θα έφτιαχναν παίκτες από τις ακαδημίες τους όπως τους γουστάρουν και δεν θα γινόταν καν μεταγραφές.

Δεύτερον, ακόμα και αν υπάρχει η βάση και τον φτιάξεις τον παίχτη όπως το επιθυμείς με δεδομένο ότι είναι νεαρός το σίγουρο είναι ότι θα πουληθεί.

Οπότε, αντε πάλι από την αρχή.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φάρμα ποδοσφαιριστων. Πάμε άλλη μια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομάδα καταδικασμενη να πρωταγωνιστει.

Ειδικά όταν στο τιμόνι της είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Προφανώς θα επενδύσεις στις ακαδημίες και θα προωθήσεις και δικά σου παιδιά.

Επειδή, όμως, είσαι μεγάλη ομάδα με ΑΜΕΣΟΥΣ στόχους είσαι υποχρεωμένος να έχεις στο ροστερ σου επαρκή αριθμό ετοίμων και ποιοτικών παικτών ώστε να μπορείς να διεκδικείς μονίμως τους τίτλους που αναλογούν στο μέγεθος της ομάδας.

Έχω βαρεθεί να αντιμετωπιζουν οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ομαδα ως "ομαδιτσα" και τον Ιβαν ως "κακομοίρη".

Κάπου έλεος ρε μάγκες, κάπου έλεος.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από ότι θυμάμαι ο Ραζβάν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με το Αγρίνιο είχε πει πως θέλει ή δεκάρι ή αριστερό εξτρέμ. Μπορεί κάποιος να τις βρει;
Τέλος πάντων, να μην ζητώ πολλά, να πάρουμε και δεκάρι και εξτρέμ και σέντερ φορ αν πάει δανεικός ο Κούτσιας.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

nunies4 έγραψε:O Τομας εχει την πιεση στην μπαλα. Δεν εχει ομως την τριπλα και τα τελειωματα.
Ο Φερναντες τα εχει. Συν το σουτ εκτος περιοχης που δεν το εχει κανεις απο την 4αδα μπροστα.
Φτάνει ρε νουνιεζ, ούτε κορη σου που της ψαχνεις γαμπρο με τον Φερναντες πια... :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πες πες θα τον φερω τον κερατα που θα παει... :D
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Συγγνώμη ο Σαββίδης έιναι στους 2-3 πιο πλούσιους Ελληνες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι από τους πιο πλούσιους στον πλανήτη, ούτε καν στην Ρωσική Ομοσπονδία. Εντάξει οφφ τόπικ, αλλά επαναλαμβάνεται συχνά κ καλό είναι να έχουμε μία επίγνωση της κλίμακας κ των αντίστοιχων προσδοκιών.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι πράγματι ο Ιβάν δεν ανήκει στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Έχεις δίκιο.

Απλα είναι στην λίστα Forbes ως ένας από τους 2.578 δισεκατομμυριουχους του πλανήτη. Με μόλις 1.6 δις περιουσία.

Αυτοί οι 2.578 τελικά είναι οι φτωχοί και τα υπόλοιπα 7 δις είμαστε οι πλούσιοι.

Mea culpa.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι εννοεις ακριβως;
Συμφωνα με στοιχεια (forbes και οχι μονο) η περιουσια του Ιβαν αγγιζει τα 1,6δις δολαρια.
Η αντιστοιχη του Βαρδη για να καταλαβεις αποτιμαται στα 1,4. Του δε Μαρινακη πολυ πιο κατω.
Ιδιοκτητες ομαδων οπως η Αταλαντα πχ εχουν μικροτερη περιουσια απο τον Ιβαν
Ο Ιβαν οχι σε κλιμακα Ελλαδας αλλα και εκτος αυτης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεγεθος.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αγαπητέ μην αρπάζεσαι, φυσικά κ είναι πλούσιους αλλά δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε με το 7.6 δισ μπατίρηδων αλλά με το peer group του. Οπως κ να το κάνουμε εκεί δεν έχει το firepower και το influence που υπονοεις στο παγκόσμιο χωριό και στην Ρωσία πολύ λιγοτερο των ολιγαρχών των natural resources.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει πως η διαρροή - τοποθέτηση του Ιβάν, έγινε εντελώς τυχαία, σε εντελώς τυχαίο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις όπως "το ρόστερ δεν έχει κλείσει" επίσης εντελώς τυχαία;
Θέλετε δηλαδή να πείτε πως δεν πήρατε καθόλου τα πάνω σας (ως προς τη πιθανότητα να ενισχυθεί η ομάδα) διαβάζοντας αυτή τη διαρροή - τοποθέτηση;
Θέλετε να πείτε πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός της;
Που τη πάμε δηλαδή τη δουλειά; Να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας;

Είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο έγινε σε εκείνο το timing αυτή η διαρροή - τοποθέτηση του Ιβάν, έχοντας μάλιστα το συγκεκριμένο περιεχόμενο που έπιανε λίγο πολύ τα πάντα. Ευθύνες, στόχους, ενίσχυση.
Τι περιμένατε δηλαδή να πει πλέον ο απλός οπαδός της ομάδας μας, όταν βλέπει πως από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει κουνηθεί φύλλο;
Να μην νιώσει πως τον κοροϊδεύουν;
Να μην κοιτάξει τον Ιβάν ως ανακόλουθο των συγκεκριμένων δηλώσεων του;

Ναι δεν ξέρω γιατί να θέλει να κοροϊδέψει. Δεν μπορώ να βρω λόγο. Τα μπορεί είναι πολλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι το πως αισθάνομαι.
Δεν ξέρω πως σκέφτεται κάποιος που απευθύνεται σε μια τεράστια μάζα ανθρώπων προσπαθώντας να τους γεμίσει σιγουριά, ασφάλεια, ελπίδα και άλλα πολλά.
Γιατί δεν νομίζω να έγινε για άλλο λόγο αυτή η τοποθέτηση. Για εμάς έγινε. Για εμάς βγήκε λέξη προς λέξη στο επίσημο site της ΠΑΕ. ΠΡΟΦΑΝΏΣ.

Αν αυτή η δήλωση συνοδεύονταν με ουσιαστική ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος, σε μια χρονιά μάλιστα που και τα έσοδα της Ευρώπης είναι πολύ πιο εύκολα να εξασφαλιστούν, αλλά και ο τίτλος δεν είναι τόσο μακριά όσο νόμιζαν κάποιοι, θα πετούσαμε στα ουράνια ναι ή όχι;

Τώρα που 1η Σεπτέμβρη ο ΠΑΟΚ παίζει με δεκάρι τον Ντόουγκλας, έχει μόλις 2(!!!) κανονικά εξτρέμ και μόλις 1.5 καθαρό φορ, τι ακριβώς "πρέπει" να νιώσουμε; Χαρά; Εμπιστοσύνη; Αισιοδοξία; Τι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”