Η κουβεντα παντως αν θελουμε η οχι 10αρι μου μοιαζει λιγο ακυρη απο την στιγμη που ο προπονητης το εχει ζητησει. Αφου το ζητησε τοτε θελουμε.
Στην αγορα τετοιος παικτης με 1εκ συμβολαιο μαξ και σε ηληκια μεχρι 28, δεν υπαρχει ρε παιδια. Γιατι αν βρεις τετοιο θα ειναι σιγουρα διεθνης σε υψηλοτερο πρωταθλημα και θα ζηταει πολλα.joshua έγραψε:Βαση αυτων που θελει ο προπονητης δεκαρι θελουμε και θελουμε δεκαρι με τα στοιχεια που θελει ο Λουτσεσκου...Να πιεζει πρωτη μπαλα,να παιζει καλα στα μεσοδιαστηματα,να εχει ενταση,το ενας με εναν και το γκολ...Ποσο ευκολο ειναι αυτο? Δεν ξερω...
Ο Ραζβαν δεν παιζει με εξτρεμ,δεν παιζει με τα χαφ του αξονα το ενα μπροστα απο το αλλο.
Μακάρι να είχαμε Μισιτς αδερφέεεεεMagpies4 έγραψε:Μακάρι την Κυριακή να μπορούσε να χωρέσει
Τόμας Ολιβέιρα Νάρει και Αντρίγια
Μιλάμε για 4άδα φωτιά. Δυστυχώς όμως λογιζει τον Τόμας ως καθαρό φόρ. Αν φέρουμε Φερνάντες δεν ξέρω πώς ακριβώς θα τον χωρέσει στην 11άδα. Αφού Νταντας, Αουγκούστο, Μίσιτς φαινεται οτι δεν αλλάζουν.
Πρώτον, για να φτιάξεις κάτι πρέπει να υπάρχει κατ' αρχήν η βάση. Η ποιότητα.iasoiako έγραψε:Στην αγορα τετοιος παικτης με 1εκ συμβολαιο μαξ και σε ηληκια μεχρι 28, δεν υπαρχει ρε παιδια. Γιατι αν βρεις τετοιο θα ειναι σιγουρα διεθνης σε υψηλοτερο πρωταθλημα και θα ζηταει πολλα.joshua έγραψε:Βαση αυτων που θελει ο προπονητης δεκαρι θελουμε και θελουμε δεκαρι με τα στοιχεια που θελει ο Λουτσεσκου...Να πιεζει πρωτη μπαλα,να παιζει καλα στα μεσοδιαστηματα,να εχει ενταση,το ενας με εναν και το γκολ...Ποσο ευκολο ειναι αυτο? Δεν ξερω...
Ο Ραζβαν δεν παιζει με εξτρεμ,δεν παιζει με τα χαφ του αξονα το ενα μπροστα απο το αλλο.
Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να φτιαξουμε εναν τετοιο παικτη. Φτιαξε τον Κουαλιατα, τον Ρικαρντο και τον Τζιμα
Οσο για τον Φερναντες και το εκ που ζηταει. Εγβ αν ημουν Ιβαν θα ελεγα. Ρε Μποτο και Ραζβαν δωσαμε 1.8εκ αγορα για το δηθεν 10αρι Κουλιατα. Τι τον πηρατε ρε μλκς αφου δεν κανει.
Μετα για 8αρι. Θελετε και 8αρι; καλα ρε τρομπες γιατι δωσαμε 3εκ στον Σοαρες.
Θα αφριζα εγω
Φτάνει ρε νουνιεζ, ούτε κορη σου που της ψαχνεις γαμπρο με τον Φερναντες πια...nunies4 έγραψε:O Τομας εχει την πιεση στην μπαλα. Δεν εχει ομως την τριπλα και τα τελειωματα.
Ο Φερναντες τα εχει. Συν το σουτ εκτος περιοχης που δεν το εχει κανεις απο την 4αδα μπροστα.