Δεχομαι πως ο παμπλο αξιζε την ευκαιρια τουprist64 έγραψε:οτι το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο ειναι γνωστο
οτι αυτος που ριχνει το χρημα εχει και τη δυνατοτητα να κανει οτι θελει παλι γνωστο
τη δυνατοτητα οχι το δικαιωμα
εδω τη γυναικα σου που ειναι σχεδον δεδομενη,πρεπει να της κανει και καποια χατηρια
για να περνας καλα μαζι της και να βγαζεις και κανα γουστο
θα την πας να δει την μανα της κι ας μη γουσταρεις τα μουτρα της
θα τρεχεις και σε γαμους,βαφτισεις του σογιου της κι ας μη τους γουσταρεις
θα την πας και για κανα ψαρακι στην θαλασσα
κανα δωρακι,κανα λουλουδικο σε γενεθλια και επετειους
και φυσικα πριν απο καποια αποφαση που αφορα και αυτην θα πρεπει να ξερεις τι θελει
ετσι κρατιεται η οικογενεια δεμενη και θα σε στηριξει σε δυσκολες καταστασεις
υποτιθεται οτι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι απλά μια ακομη ομαδα
ειναι οικογενεια πανω απ΄ολα,εχει αρχες και αξιες
και ετσι πορευομαστε
αν εγινε μια εταιρια θεάματος,που πας στο γηπεδο για να κανεις τσεκ ιν
να ανεβασεις βιντεακια για να φανεις,να βαρας παλαμακια στις καλες φασεις
και να φωναζεις ντιφένς αλα ΝΒΑ,καπου χασαμε το δρομο μας
μπορει και λογω ηλικιας να εχω μεινει πισω,να παρέμεινα ρομαντικος
αλλά ο πατερας μου αλλοιως μου τα ειχε πει κι αλλοιως τα ηξερα
σιγουρα ο Ιβαν δεν ειχε την απαιτουμενη στηριξη απο τον κοσμο,οταν την χρειαστηκε
αλλά συνεχιζει να ειναι το "αφεντικο" στον Π.Α.Ο.Κ. και οτι πρεσβευει αυτος
να φανταστω οταν ο Ιβαν ειπε στον κουλη οτι δεν θα βγει πρωθυπουργος
το ειπε επειδη εχει την οικονομικη επιφανεια που εχει και πληρωνει στην ωρα του
και οχι επειδη ειναι το κουμαντο στον στον Π.Α.Ο.Κ. και εχει τον λαο του απο πισω του
Συμφωνω πως αντικατασταθηκε ακομψα και με πολυ ασχημο τακτ απο πλευρας παε.
Ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω πως απο αυτην την κατασταση ανοιγει κουβεντα περι ηθικης, αρχων, τιμιοτητας και δεν ξερω κι εγω τι.
Μπορουμε να το βρουμε καπου στη μεση, και να πουμε πως επειδη ο Γκαρσια ειναι αυτος που ειναι, η παε σκοτωνει τον ρομαντισμο; Να συμφωνησω σε αυτο. Ο ρομαντισμος ομως δεν εχει καμια σχεση με την ηθικη και την τιμιοτητα. Καποιος ορθολογιστης δεν μπορει να ειναι ηθικος δηλαδη;
Και επειδη θα μου πεις "η παε μιλουσε με τον Λουτσεσκου ενω ηταν προπονητης ο Παμπλο και αυτο ειναι ανηθικο", θα σου πω πως αυτο το απαιτουμε απο την παε σε ολες τις αλλες περιπτωσεις. Δεν υπαρχει ατομο που θα πει "μην κλεισετε τερματοφυλακα πριν τελειωσει η σεζον, ειναι ανηθικο για τον Πασχαλακη". Οποτε, πως μπορουμε να μιλαμε για ηθικη μονο προς ΕΝΑ ατομο; Αυτο ειναι ηθικη για καποιους; Η ειδικη μεταχειριση ενος ατομου;
Αυτα περι ηθικης, επειδη ειναι αυτο στο οποιο διαφωνω με τους περισσοτερους εδω μεσα.
Τωρα στο οτι η παε πρεπει να ακουει τον κοσμο, αυτο εκ των πραγματων δεν μπορει να γινει. Γιατι ακομα και στο θεμα του Παμπλο, αν ακουγε η παε τον κοσμο, πριν 2-3 μηνες θα τον εδιωχνε, αφου οι περισσοτεροι ζητουσαν το κεφαλι του.