ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ο Κροβίνοβιτς έκανε παπάδες με την φανέλα της Μπρομ στην Τσάμπιονσιπ γι'αυτό τον λόγο κάνανε σαν τρελοί να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι από την Μπενφίκα. Φέτος ξεκίνησε δυνατά όντας βασικός αλλά η αποχώρηση του συμπατριώτη του, Μπίλιτς από τον πάγκο, του στέρησε την θέση στην βασική ενδεκάδα. Η θέση του είναι 8-10αρι. Κοντός με εξαιρετική τεχνική και ικανοποιητική ταχύτητα. Είναι κυριολεκτικά ένας playmaker. Πολύ καλός παίκτης που κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα μας. Το 22 τελειώνει το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα. Αυτά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
O krovinovic είναι δανεικός μέχρι καλοκαίρι..
Πως θα σπάσει ο δανεισμός του;
Πως θα σπάσει ο δανεισμός του;
Πάντως δεν έχει νούμερα για ΠΑΟΚ.
Η μεγάλη συζήτηση είναι αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιου τύπου παίκτη, νομίζω χρειάζεται 8, 6 και όχι 10
9 ασιστ 12 γκολ σε 132 παιχνίδια σε Μπενφίκα και West Brom
Η μεγάλη συζήτηση είναι αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιου τύπου παίκτη, νομίζω χρειάζεται 8, 6 και όχι 10
9 ασιστ 12 γκολ σε 132 παιχνίδια σε Μπενφίκα και West Brom
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πραγματικά η περίπτωση του μου θυμίζει Ολιβειρα.
Μακάρι να καταφέρουμε να τον φέρουμε γιατί ειναι όντως χαφ που σε ανεβάζει επίπεδο.
Μακάρι να καταφέρουμε να τον φέρουμε γιατί ειναι όντως χαφ που σε ανεβάζει επίπεδο.
Ο Κροβινοβιτς είναι παιχταρα.
Ενδιαφέρθηκαμε και το καλοκαίρι.
Είναι δεκαρι παλιάς κοπής που ξέρει
μπάλα ταμάμ για βασικός και αντικαταστάτης
επιτέλους του Μπισεσβαρ. Αυτός τρέχει
κιόλας. Μακάρι να έρθει τέτοιος
παιχτης ακόμη και δανεικός.
Ένα σκαλάκι κάτω από Ζιφκοβιτς....
Ενδιαφέρθηκαμε και το καλοκαίρι.
Είναι δεκαρι παλιάς κοπής που ξέρει
μπάλα ταμάμ για βασικός και αντικαταστάτης
επιτέλους του Μπισεσβαρ. Αυτός τρέχει
κιόλας. Μακάρι να έρθει τέτοιος
παιχτης ακόμη και δανεικός.
Ένα σκαλάκι κάτω από Ζιφκοβιτς....
Απορω και παλι με αυτους που τους ξενιζει το οτι ο Κροβινοβιτς ειναι 8-10 και μιλανε για αναγκη στο 6-8.Αυτη τη στιγμη ετσι οπως ειναι η ομαδα ποιος ακριβως παιζει πισω απο το φορ? Στο 6-8 υπαρχουν οι Αγκουστο-Τσιγγαρας.Μετα τα πρωτα αποθεωτικα σχολια ξαφνικα δεν μας κανουν? Δεν λεω οτι δεν θα ηθελα παικτη και εκει αλλα οι αναγκες της ομαδας ειδικα για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι μεσοεπιθετικες οχι μεσοαμυντικες.Μακαρι να μπορουσαμε να κινηθουμε για 2 παικτες.
Τα βίντεο είναι θέμα, για αυτό θέλει σοβαρό σκάουτινγκ, μιας που το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης είναι στο λίγο πιο κάτω από την 1η Σερβίας. Δε θέλει μόνο εγχώριο σκάουτινγκ, αλλά να δεις τον παίκτη απέναντι σε Μεξικάνικη ομάδα πχ ή Βραζιλιάνικη. Δείτε ξανά το παρακάρω βίντεο, και πείτε μου αν ο παίκτης δεν είναι παικταράς (και από καλύτερο πρωτάθλημα με νορμάλ γήπεδα):
https://www.youtube.com/watch?v=vFspm3ppD1I&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=vFspm3ppD1I&t=3s
Εγώ είμαι αυτός. Να εξηγήσω.joshua έγραψε:Απορω και παλι με αυτους που τους ξενιζει το οτι ο Κροβινοβιτς ειναι 8-10 και μιλανε για αναγκη στο 6-8.Αυτη τη στιγμη ετσι οπως ειναι η ομαδα ποιος ακριβως παιζει πισω απο το φορ? Στο 6-8 υπαρχουν οι Αγκουστο-Τσιγγαρας.Μετα τα πρωτα αποθεωτικα σχολια ξαφνικα δεν μας κανουν? Δεν λεω οτι δεν θα ηθελα παικτη και εκει αλλα οι αναγκες της ομαδας ειδικα για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι μεσοεπιθετικες οχι μεσοαμυντικες.Μακαρι να μπορουσαμε να κινηθουμε για 2 παικτες.
Από οτι έχω καταλάβει μέχρι τώρα ο Γκαρσία θέλει να παίξει 433 και να το αλλάζει σε κάποιες περιπτώσεις σε 4231.
Οταν παίζεις 433 δεν χρειάζεσαι 10άρι, χρειάζεσαι 2 πολύ δημιουργικά 8άρια τύπου Μισιτς Καντουρί κλπ.
Οταν παίζεις 4231 σαν δευτερο σχήμα έχεις τον Ουάρντα για παίκτη πίσω από τον σεντερ φορ, όπως και ο Κωνσταντέλιας πρέπει να βρει χώρο (οχι πολύ ακόμα αλλά πρέπει να βρει). Εφόσον το 433 είναι το σύστημα που θα υιοθετήσει η ομάδα σίγουρα χρειάζεται κάποιο 8αρι με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουμε (σκληρότητα ταχύτητα). Πιθανόν να χρειάζονται και 2 αντί για ένα αλλά ας όψεται ο ιός. Πιστεύω να εξήγησα περίπου το σκεπτικό μου.
Υ.Γ. Αν αποκτηθούν δύο, ένα 6-8 σαν δεύτερη επιλογή μόνο, για δανεισμό με οψιον αγοράς, για χαμηλό ρίσκο, θα μπορούσε να είναι αυτός, από Benfica B. Στην ομάδα του δεν παίζει για προφανείς λόγους.
ttps://www.transfermarkt.com/ilija-vukotic/pro ... ler/344474.
21, αριστεροπόδαρος, ψηλός, παίζει κάθετα και είναι καθαρό εξάρι, μοιάζει με Μισιτς στο παιχνίδι αλλά λίγο αργός.
Aν αποχωρησουν βεβαια Εσιτι,Νινουα,Μπισεσβαρ δεν θα το θεωρουσα απιθανο να αποκτηθουν 2 χαφ.
Εξαρτάται τα λεφτά, αν δεν ξέρεις τα λεφτά δεν ξέρεις αν είναι σωστό ή λάθος.
Πάντως πιο αναξιόπιστα ΜΜΕ από τα τουρκικά δεν υπάρχουν
Πάντως πιο αναξιόπιστα ΜΜΕ από τα τουρκικά δεν υπάρχουν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλοι παπατζήδες οι Τούρκοι..ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/161680/thema-xronou-i-symfonia-paok-fenermpaxtse-gia-mixailidi
Προχωρημενο λενε για Μιχαηλιδη.....