10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
ο μουργκ είναι καλός απέναντι σε βόλους, κηφισιές και πανσερραϊκούς
απέναντι στις μεγάλες ομάδες, χάνεται
τι να σε κάνω ρε μουργκ όμως, που το πρωτάθλημα κρίνεται πλέον με τους μεγάλους?
απέναντι στις μεγάλες ομάδες, χάνεται
τι να σε κάνω ρε μουργκ όμως, που το πρωτάθλημα κρίνεται πλέον με τους μεγάλους?
Τα ειπες ακριβως οπως ειναι.Leonardo10 έγραψε:Φεύγει στις αντεπιθέσεις και τον προλαβαίνουν και οι νεκροφόρες, δεν τριπλαρει ούτε κώνο, εμφανίζεται μια φορά το 15λεπτο στο ματς, χάνει εύκολα την μπαλα, και έχασε αυτό που έχασε…sn0ufel4 έγραψε:Αυτός γιατί τ ακούει σήμερα είπαμε?
Τι χες μουργκ,τι χα παντα. Καλα την ξαναπατησαμε με δαυτον. Γκαζωσε μετα απο 3 χρονια ανυπαρξιας για την ανανεωση,εμεις πεσαμε στην φακα ως συνηθως και τωρα μην ειδατε τον παναη
Τουλαχιστον εξαιτιας της επιμονης του στρωθηκε η μπαλα στο Ντεσποντοφ για το 1-1. Επισης λιγο ελειψε να κανει το 2-1. Σε μια βραδια που ολοι σερνοντουσαν αυτος σας πειραξε; Σοβαρα τωρα; Με τον βαζελο δεν βλεπω να λετε πάντως οτι στο ματς κυπελλου μολις μπηκε τους εκανε ταναπου
φράση κλειδί "λίγο έλειψε να.."
και μεις "λίγο θα λείψει να βγούμε πρώτοι", όσο δεν έχουμε παιχταρά αντί γι αυτόν και αντί κάποιων μέτριων ακόμα
και μεις "λίγο θα λείψει να βγούμε πρώτοι", όσο δεν έχουμε παιχταρά αντί γι αυτόν και αντί κάποιων μέτριων ακόμα
Τι παιχτες θελετε ρε παιδια στον ΠΑΟΚ; Απο ολοκληρο το ροστερ οι μονοι που σας κανουν γενικα ειναι οι Κοταρσκι, Μειτε, Κουλιε (ισως), Ντεσποντοφ, Ζιφκοβιτς, Οζντοεφ, Μπαμπα, Ταισον, Ντελιας. Ολους τους αλλους τους εχετε βγαλει μετριους και κακους. Οχι εσυ προσωπικα αδερφε, αλλα αν τα βαλουμε κατω ολα τα σχολια συνολικα αυτο προκυπτει ως συμπερασμα. ΠΑΟΚ εισαι, οχι Παρι και Σιτι.
φίλε μου καταλαβαίνω να μας βγούνε κάποιοι παίχτες μέτριοι
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, ενώ τους έχουμε δοκιμάσει τόσα χρόνια και τους έχουμε απορρίψει, για ποιο λόγο με 2 καλούς μήνες του προσφέρουμε ξανά συμβόλαιο. ο ορισμός του "δις εξαμαρτείν". από τα κλασικά αυτογκολ της ΠΑΕ και του Λουτσέσκου
κάποιος θα πει "χρειάζονται και οι ρολίστες"
με 3 διοργανώσεις, όχι. δεν θέλεις ρολίστες. θέλεις 22 καλούς παίχτες
αν θες πρωτάθλημα μάλιστα, εκεί θες καμιά 16-17 να είναι παιχταράδες
το ότι με 1 απουσία (τάισον), φτάσαμε να έχουμε βασικό στο ντέρμπι τον μετριότατο μουργκ (επειδή δεν έχουμε δεύτερο αριστερό εξτρέμ, καθώς πιστεύαμε ότι θα πάμε 50 ματς με τον 36άρη τάισον), είναι πρόβλημα
υγ. με τρελαίνει το ότι θα τον φάμε άλλα 3 χρόνια στη μάπα, όπου στα ντέρμπι θα χάνεται. και αντί να πάρουμε παίχτη στο 10 καλό, θα λέμε "είμαστε γεμάτοι, έχουμε και τον μουργκ εκεί"
υγ. ελπίζω να μη γίνει καμιά τέτοια ανανέωση και στον σβαμπ
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, ενώ τους έχουμε δοκιμάσει τόσα χρόνια και τους έχουμε απορρίψει, για ποιο λόγο με 2 καλούς μήνες του προσφέρουμε ξανά συμβόλαιο. ο ορισμός του "δις εξαμαρτείν". από τα κλασικά αυτογκολ της ΠΑΕ και του Λουτσέσκου
το ότι με 1 απουσία (τάισον), φτάσαμε να έχουμε βασικό στο ντέρμπι τον μετριότατο μουργκ (επειδή δεν έχουμε δεύτερο αριστερό εξτρέμ, καθώς πιστεύαμε ότι θα πάμε 50 ματς με τον 36άρη τάισον), είναι πρόβλημα
υγ. με τρελαίνει το ότι θα τον φάμε άλλα 3 χρόνια στη μάπα, όπου στα ντέρμπι θα χάνεται. και αντί να πάρουμε παίχτη στο 10 καλό, θα λέμε "είμαστε γεμάτοι, έχουμε και τον μουργκ εκεί"
υγ. ελπίζω να μη γίνει καμιά τέτοια ανανέωση και στον σβαμπ
Σιγουρα εχουν γινει λαθη στον σχεδιασμο. Δεν το συζηταμε. Για μενα το κλειδι βρισκεται σε αυτο που λες περι 3 στοχων. Προσωπικα δεν εχω πειστει πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ κυνηγαμε διακριση στο Conference. Περισσοτερο μου κανει μια προσεγγιση του τυπου αν μας βγει μας βγηκε. Αν οντως κυνηγαμε ευρωπαικη διακριση, τοτε ο μεταγραφικος σχεδιασμος του Ιανουαριου ειναι απλα τραγικός και το τελευταιο που θα επρεπε να μας προβληματιζει ειναι η ανανεωση του Μουργκ. Αν θελεις να λες πως επιδιωκεις διακριση στην Ευρωπη τοτε πας τον Γεναρη και φερνεις τρεις υπερπαιχταραδες, δεν καλυπτεις απλα ενα κενο στα δεξια μετοπισθεν.
Οποτε ισως διαφωνουμε απλα και μονο επειδη βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα. Για μενα πχ ειναι κομπλε το ροστερ για Ελλαδα. Για εσενα απο οτι καταλαβαινω οχι γιατι υπολογιζεις και την Ευρωπη. Τωρα, το ποιοι ειναι οι στοχοι του επισημου ΠΑΟΚ δεν εχω καταλαβει κι εγω αδερφε για να σου πω την αληθεια.
Οποτε ισως διαφωνουμε απλα και μονο επειδη βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα. Για μενα πχ ειναι κομπλε το ροστερ για Ελλαδα. Για εσενα απο οτι καταλαβαινω οχι γιατι υπολογιζεις και την Ευρωπη. Τωρα, το ποιοι ειναι οι στοχοι του επισημου ΠΑΟΚ δεν εχω καταλαβει κι εγω αδερφε για να σου πω την αληθεια.
- WeWillRockYou
Το πρόβλημα δεν είναι ο Μουργκ, όπου με τα 500 χιλ. συμβόλαιο φέτος, έχει 9 γκολ, 3 ασσίστ και ανανέωσε για 2 χρόνια, όχι 3. Ίσα ίσα, ήταν λογική επιλογή. Να θυμίσω ότι στον πρώτο γύρο, έκανε εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Καραΐσκάκη.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήρθε ποτέ μεσοεπιθετικός για τα αριστερά, να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον, ενώ προκύπτει πολλές φορές το πρόβλημα σε επίπεδο χαρακτηριστικών που έχει περιγράψει πολύ πετυχημένα ο marsantos (ελπίζω να μην μπερδεύω το username).
Ο κάθε παίκτης έχει καλά και κακά διαστήματα μέσα στη σεζόν, το θέμα είναι να υπάρχουν εναλλακτικές, που να μπορούν να κουβαλήσουν η μία την άλλη. Για παράδειγμα, κανένας δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον ντεφορμάρισμα/απουσία του Α.Ζίβκοβιτς, όσο η ομάδα πετούσε (με τον Μουργκ βασικό γρανάζι), γιατί στην θέση του έπαιζε ο Ντεσπότοφ που πυροβολούσε ασταμάτητα.
Η ομάδα θα έπρεπε να έχει 7 μεσοεπιθετικούς, για να μπορέσει να υποστηρίξει 3 διοργανώσεις με συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια και αυτή τη στιγμή έχει 5. Και μιλάμε επίσης για μια ομάδα που δεν έχει φορ, να την κουβαλήσει.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήρθε ποτέ μεσοεπιθετικός για τα αριστερά, να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον, ενώ προκύπτει πολλές φορές το πρόβλημα σε επίπεδο χαρακτηριστικών που έχει περιγράψει πολύ πετυχημένα ο marsantos (ελπίζω να μην μπερδεύω το username).
Ο κάθε παίκτης έχει καλά και κακά διαστήματα μέσα στη σεζόν, το θέμα είναι να υπάρχουν εναλλακτικές, που να μπορούν να κουβαλήσουν η μία την άλλη. Για παράδειγμα, κανένας δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον ντεφορμάρισμα/απουσία του Α.Ζίβκοβιτς, όσο η ομάδα πετούσε (με τον Μουργκ βασικό γρανάζι), γιατί στην θέση του έπαιζε ο Ντεσπότοφ που πυροβολούσε ασταμάτητα.
Η ομάδα θα έπρεπε να έχει 7 μεσοεπιθετικούς, για να μπορέσει να υποστηρίξει 3 διοργανώσεις με συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια και αυτή τη στιγμή έχει 5. Και μιλάμε επίσης για μια ομάδα που δεν έχει φορ, να την κουβαλήσει.
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... 4iM4Uc&s=1
Μικρος ηταν χαβαλετζης. Αργότερα κρεμασε μουτρα
Μικρος ηταν χαβαλετζης. Αργότερα κρεμασε μουτρα

- Bobby Sands -4-
+1926, ποσο δικιο εχεις ρε φιλε, μα ποσο.......Daskalos_4 έγραψε: Προσωπικα δεν εχω πειστει πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ κυνηγαμε διακριση στο Conference. Περισσοτερο μου κανει μια προσεγγιση του τυπου αν μας βγει μας βγηκε. Αν οντως κυνηγαμε ευρωπαικη διακριση, τοτε ο μεταγραφικος σχεδιασμος του Ιανουαριου ειναι απλα τραγικός και το τελευταιο που θα επρεπε να μας προβληματιζει ειναι η ανανεωση του Μουργκ. Αν θελεις να λες πως επιδιωκεις διακριση στην Ευρωπη τοτε πας τον Γεναρη και φερνεις τρεις υπερπαιχταραδες, δεν καλυπτεις απλα ενα κενο στα δεξια μετοπισθεν.
Το μισο γκολ δικο του ηταν
Απο τους λιγοτερο κακους της ομαδας π ηταν σχεδον εξ ολοκληρου κακη
Απο τους λιγοτερο κακους της ομαδας π ηταν σχεδον εξ ολοκληρου κακη
-
Επαγγελματικές ομάδες στον πλανήτη: 4400+danirifle έγραψε:
Ομάδες με 22 παικταράδες: 0
Ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει σαρώσει τα πάντα, αν ανατρέξει κανείς στα ρόστερ της ανά τα χρόνια θα βρει δεκάδες σαπάκια που μετέπειτα δεν μπόρεσαν να παίξουν αξιοπρεπώς ούτε σε χαμηλότερες κατηγορίες.
Προσωπικά διαφωνώ με την ανανέωση Μουργκ αλλά αν κάποιος περιμένει 22 παικταράδες, το πρόβλημα είναι αποκλειστικά οι δικές του φρούδες ελπίδες.
-
ΝαιιιιιιBobby Sands -4- έγραψε:+1926, ποσο δικιο εχεις ρε φιλε, μα ποσο.......Daskalos_4 έγραψε: Προσωπικα δεν εχω πειστει πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ κυνηγαμε διακριση στο Conference. Περισσοτερο μου κανει μια προσεγγιση του τυπου αν μας βγει μας βγηκε. Αν οντως κυνηγαμε ευρωπαικη διακριση, τοτε ο μεταγραφικος σχεδιασμος του Ιανουαριου ειναι απλα τραγικός και το τελευταιο που θα επρεπε να μας προβληματιζει ειναι η ανανεωση του Μουργκ. Αν θελεις να λες πως επιδιωκεις διακριση στην Ευρωπη τοτε πας τον Γεναρη και φερνεις τρεις υπερπαιχταραδες, δεν καλυπτεις απλα ενα κενο στα δεξια μετοπισθεν.
μωρέ πράγματι μια χαρά είναι για το βάθος του ρόστερ. με την φετινή εικόνα και τα ποσό που αμοίβεται μια χαρά είναι. έχει όμως διαφορά από το να πιστεύεις ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να θεωρείται ενδεκαδάτος σε κάθε ντέρμπι μόνο και μόνο γιατί μπορεί να τρέχει, να μαρκάρει όπως μαρκάρει γιατί θες οι παίκτες σου να τα κάνουν όλα.
να προτιμάς δηλαδή κεντζιόρα, μουργκ, αργούς στο κέντρο, ζίφκο για να παίζει δεξιό μπακ και να πρέπει να βρει δυνάμεις να παίξει ακραίος επιθετικός με ασίστ και γκολ και τέλος ένα φορ που να κυνηγάει τα πάντα εκτός περιοχή κι ας μην βάζει γκολ.
εν ολίγοις ξεκίνησα την περιγραφή μου που αφορά τον μουργκ αλλά στην ουσία εκφράζω την αντίθεση μου με κάποιες θεωρίες επί χόρτου που αφορούν τον προπονητή μας.
να προτιμάς δηλαδή κεντζιόρα, μουργκ, αργούς στο κέντρο, ζίφκο για να παίζει δεξιό μπακ και να πρέπει να βρει δυνάμεις να παίξει ακραίος επιθετικός με ασίστ και γκολ και τέλος ένα φορ που να κυνηγάει τα πάντα εκτός περιοχή κι ας μην βάζει γκολ.
εν ολίγοις ξεκίνησα την περιγραφή μου που αφορά τον μουργκ αλλά στην ουσία εκφράζω την αντίθεση μου με κάποιες θεωρίες επί χόρτου που αφορούν τον προπονητή μας.