22. Stefan Schwab
-
Re: 22. Stefan Schwab
Ο αγαπημένος Στέφαν Σβαμπ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις συγκινήσεις πού μας χάρισες. Εύχομαι ο αντικαταστάτης σου απ'τα οχτώ που είχες να έχει τα έξι. Τα άλλα δύο ή και παραπάνω να τα έχει η προσωπικότητα που έχεις. Δεν σε χαιρετώ, απλά σε περιμένω σε δύο χρόνια με κουστούμι στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Εύκολα στο τοπ 5 των ξένων παιχτών που ΤΙΜΗΣΑΝ τη φανέλα του ΠΑΟΚ μας και θα τους έχω στην καρδιά μου για πάντα. Βασικά, μαζί με Αντρέ, Βλάνταν, Σορλέν, Κρέσπο και 2-3 ακόμα είναι οι πλέον αξιεκτίμητοι, με τα δικά μου κριτήρια, όχι μόνο αγωνιστικά, ξένοι της ιστορίας του ΠΑΟΚ της τελευταίας 30ετίας τουλάχιστον.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
- Jean Valjean
Όλα τελειώνουν κάποτε.
Στην περίπτωσή σου, Στέφαν, νομίζω ότι κάνουμε ένα διάλειμμα. Δεν έχει τίποτε τελειώσει.
Θα ξανάρθεις στον ΠΑΟΚ σε διαφορετικό ρόλο και σε άλλη θέση.
Εχεις τον σεβασμό και την αμέριστη εκτίμησή μου.
Στην περίπτωσή σου, Στέφαν, νομίζω ότι κάνουμε ένα διάλειμμα. Δεν έχει τίποτε τελειώσει.
Θα ξανάρθεις στον ΠΑΟΚ σε διαφορετικό ρόλο και σε άλλη θέση.
Εχεις τον σεβασμό και την αμέριστη εκτίμησή μου.
Η παιδεία αποτελεί στολίδι στην ευτυχία και καταφύγιο στη δυστυχία.
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης
- DamoN
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
navigator11 έγραψε:Εύκολα στο τοπ 5 των ξένων παιχτών που ΤΙΜΗΣΑΝ τη φανέλα του ΠΑΟΚ μας και θα τους έχω στην καρδιά μου για πάντα. Βασικά, μαζί με Αντρέ, Βλάνταν, Σορλέν, Κρέσπο και 2-3 ακόμα είναι οι πλέον αξιεκτίμητοι, με τα δικά μου κριτήρια, όχι μόνο αγωνιστικά, ξένοι της ιστορίας του ΠΑΟΚ της τελευταίας 30ετίας τουλάχιστον.
Ναβι σορλεν γιατί;;;
Παιχταρα αλλά μου διαφεύγει κάτι; Κανονικά ρωτάω μήπως τον έχω αδικήσει …
Παμπλο δεν βάζεις ;;;;
Δύσκολο να βλέπουμε σταδιακά να φεύγουν ένας ένας αυτοί που μας έκαναν να χαρούμε και να νιώσουμε σαν παιδιά, αυτοί που μας βοήθησαν να μιλήσουμε στα δικά μας παιδιά..
Σβαμπαρε σε ευχαριστούμε..
Σβαμπαρε σε ευχαριστούμε..
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
DamoN έγραψε:navigator11 έγραψε:Εύκολα στο τοπ 5 των ξένων παιχτών που ΤΙΜΗΣΑΝ τη φανέλα του ΠΑΟΚ μας και θα τους έχω στην καρδιά μου για πάντα. Βασικά, μαζί με Αντρέ, Βλάνταν, Σορλέν, Κρέσπο και 2-3 ακόμα είναι οι πλέον αξιεκτίμητοι, με τα δικά μου κριτήρια, όχι μόνο αγωνιστικά, ξένοι της ιστορίας του ΠΑΟΚ της τελευταίας 30ετίας τουλάχιστον.
Ναβι σορλεν γιατί;;;
Παιχταρα αλλά μου διαφεύγει κάτι; Κανονικά ρωτάω μήπως τον έχω αδικήσει …
Παμπλο δεν βάζεις ;;;;
Πάμπλο αγωνιστικά μάλλον ναι. Απλά σαν ιδιοσυγκρασία εμένα προσωπικά δε με γοήτευε ποτέ. Τον Γάλλο τον είχα ιδιαίτερη αδυναμία και εκτίμηση και σαν προσωπικότητα γενικότερα, παρότι πολλοί τον θεωρούσαν και τον θεωρούν μέχρι και σήμερα, υποθέτω, γκράντε φλώρο. Λίνο και Μάτος στη λίστα επίσης. Λίγο πιο ψηλά ο Λίνο.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
- DamoN
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
Εγώ δεν ξέρω γιατί ( βασικά δεν με ρώτησες αλλά θέλω να στο πω
) αν έπρεπε να διαλέξω με το ζόρι έναν δεν θα πω το προφανές (αντρε ) να μην κλέβω εκκλησία .
Αν έπρεπε να ζωγραφίσω το πορτρέτο του πως πρέπει να μοιάζει ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ
Θα τον ζωγράφιζα τρελό με μάτι που γυαλίζει , που ίσως του έφευγε καμιά αγκωνιά καταλαθος ή μπορεί και όχι , που θα τρίπλαρε σαν να παίζει στην αλάνα με τους φίλους του , που θα πανηγύριζε στα γόνατα δείχνοντας τον ουρανό που θα ήταν ο πρώτος που θα πήγαινε σε φασαρία να χωρίσει ή και όχι . Που οι κεφαλιές του θα ήταν σαν ριπές πυροβολικού . Που το χαμόγελο του και η ζεστασιά του με τους συμπαίχτες του θα φώτιζαν τον ουρανό .
Που όταν παίρναμε και κανα πρωτάθλημα θα έσκαγε μισομεθυσμένος με ένα καφάσι μπυρες

Αν έπρεπε να ζωγραφίσω το πορτρέτο του πως πρέπει να μοιάζει ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ
Θα τον ζωγράφιζα τρελό με μάτι που γυαλίζει , που ίσως του έφευγε καμιά αγκωνιά καταλαθος ή μπορεί και όχι , που θα τρίπλαρε σαν να παίζει στην αλάνα με τους φίλους του , που θα πανηγύριζε στα γόνατα δείχνοντας τον ουρανό που θα ήταν ο πρώτος που θα πήγαινε σε φασαρία να χωρίσει ή και όχι . Που οι κεφαλιές του θα ήταν σαν ριπές πυροβολικού . Που το χαμόγελο του και η ζεστασιά του με τους συμπαίχτες του θα φώτιζαν τον ουρανό .
Που όταν παίρναμε και κανα πρωτάθλημα θα έσκαγε μισομεθυσμένος με ένα καφάσι μπυρες
- Daskalos_4
«Θα παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου...»
Εις το επανιδειν Στεφαναρα!
Εις το επανιδειν Στεφαναρα!
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Μόνο απεριόριστος σεβασμός Στέφανε, σε ευχαριστούμε για όλα, πλέον μπορείς να δηλώνεις και εσύ κομμάτι του ΠΑΟΚτσήδικου πάνθεον.
Τα ξαναλέμε, ελπίζω πολύ σύντομα, άσε τις μπάλες δεν είναι για σένα πλέον, φόρα το κοστουμάκι σου και έλα στην οικογένειά σου
Τα ξαναλέμε, ελπίζω πολύ σύντομα, άσε τις μπάλες δεν είναι για σένα πλέον, φόρα το κοστουμάκι σου και έλα στην οικογένειά σου

Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
- abc_o_ karpouzas
- Been thanked: 1 time
Να πας στο καλό συνονόματε....
Υγεία και τύχη από εδώ και πέρα ότι και να κάνεις....
Αντίο δεν σου λέω γιατι...θελω..καποια στιγμή να σε ξαναδώ σε ασπρόμαυρο πόστο...
Ευχαριστώ για ότι έχεις δώσει στην ΠΑΟΚαρα
Υγεία και τύχη από εδώ και πέρα ότι και να κάνεις....
Αντίο δεν σου λέω γιατι...θελω..καποια στιγμή να σε ξαναδώ σε ασπρόμαυρο πόστο...
Ευχαριστώ για ότι έχεις δώσει στην ΠΑΟΚαρα
- black death
Την πατησαν τα κορόιδα οι ντόιτζ. Δεν ρώτησαν εδω να τους πουν οτι δεν κανει ούτε για καλλιθεα.