Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από jibbie »

ο παικτης δεν ειναι αναβαθμιση αλλα καλυπτει τρυπες σε οτι αφορα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο παιχνιδι μας, κατι που ειναι επιτακτικη αναγκη για τα προκριματικα. ολα τα λεφτα για μενα το πρωτο παιχνιδι οπου αν παει καλα κι εχουμε ομιλους EL εγγυημενους θα κινηθουμε και διαφορετικα απο κει και περα. αν μη τι αλλο ο Schwab εχει αποδειξει οτι σ αυτο το επιπεδο και σε τετοιου ειδους παιχνιδια μπορει να σταθει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τον Mensah θα ενδιαφερθούμε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ενδιαφερομαστε με τον ιδιο τροπο που ενδιαφερομαι εγω για την Μπελουτσι...
Ωραια γκομενα,θα την ηθελα, αλλα το ξερω οτι δεν παιζει να γυρισει να με κοιταξει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην είσαι απαισιόδοξος....

Χαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για την Μπελουτσι ή για τον Μενσα? αχαχαχαααα
Αν ισχυουν τα ποσα που ακουγονται (3μυρια και πανω), δεν νομιζω πως θα ασχοληθουμε πραγματικα...
Εκτος αν μας κατσει καμια πωληση Γιαννουλη με κανα 7αρι, αλλα και παλι δεν πιστευω πως θα δωσουμε σ αυτη την μεταγραφικη πανω απο 1 μυριο για αγορα παιχτη...

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το χαρτι παντως το τσιμπαει το ταληρακι απο τους σκωτσεζους..γαμω το φφπ μου με(ν)σα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τυχόν απόκτηση πάντως του Αυστριακού δείχνει μάλλον αλλαγή πλάνων από αυτό που όπως έλεγαν στοχεύαμε, δηλαδή την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτων με μεταπωλητική αξία με εξαιρεση περιπτώσεις παικτων στα 30 μόνο όταν πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο.Σορυ αλλά δεν βρίσκω τον Αυστριακό εξαιρετική περίπτωση αλλά απλά έναν τίμιο ποδοσφαιριστή.Το θετικό στην περίπτωση είναι πως μάλλον πρόκειται για εισήγηση ΤΔ. Θεωρώ παντωσ πως υπαρχουν αρκετές πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους ελεύθερους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Από κεφάλι,γαμάει ο Αυστριακός.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ ειμαι αισιοδοξος για τον Αυστριακό.

Νέος Shakhov, ίσως και καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Τυχόν απόκτηση πάντως του Αυστριακού δείχνει μάλλον αλλαγή πλάνων από αυτό που όπως έλεγαν στοχεύαμε, δηλαδή την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτων με μεταπωλητική αξία με εξαιρεση περιπτώσεις παικτων στα 30 μόνο όταν πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο.Σορυ αλλά δεν βρίσκω τον Αυστριακό εξαιρετική περίπτωση αλλά απλά έναν τίμιο ποδοσφαιριστή.Το θετικό στην περίπτωση είναι πως μάλλον πρόκειται για εισήγηση ΤΔ. Θεωρώ παντωσ πως υπαρχουν αρκετές πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους ελεύθερους.
Εδω π φτασαμε να εχουμε μισο χαφ μονο, καλος ειναι ο αυστριακος...

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός χάφ.
Ο Αυστριακός φαίνεται μια value for money περίπτωση όπου αν σου βγει έχεις φέρει ένα παιχταρα με λίγα λεφτα.
Τα νούμερα του είναι πολύ καλα για χαφ!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Τυχόν απόκτηση πάντως του Αυστριακού δείχνει μάλλον αλλαγή πλάνων από αυτό που όπως έλεγαν στοχεύαμε, δηλαδή την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτων με μεταπωλητική αξία με εξαιρεση περιπτώσεις παικτων στα 30 μόνο όταν πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο.Σορυ αλλά δεν βρίσκω τον Αυστριακό εξαιρετική περίπτωση αλλά απλά έναν τίμιο ποδοσφαιριστή.Το θετικό στην περίπτωση είναι πως μάλλον πρόκειται για εισήγηση ΤΔ. Θεωρώ παντωσ πως υπαρχουν αρκετές πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους ελεύθερους.
ισχυει. ο μπερτολατσι πχ ειναι αρκετα καλυτερη περιπτωση. κι ο husbauer που πηγε ανορθωση επισης ελαφρως καλυτερη απ τον αυστριακο και με λιγοτερα υποθετω χρηματα. αλλα ΟΚ, νομιζω τωρα παιζει ρολο και ποιος μπορει να ερθει αμεσα για να βοηθησει στο πρωτο ευρωπαικο. αυτο το παιχνιδι ειναι ολη η χρονια, μη σου πω και μερος των επομενων.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν υπάρχει καυλα,πέθανε.
Άλλες εποχές θα είχε γεμίσει το φόρουμ σχόλια,οι γερμανόφωνοι θα έριχναν κλεφτές ματιές στα φόρουμ των οπαδών της Ραπίντ,κάποιοι άλλοι θα έψαχναν ολόκληρα ματς των Αυστριακών για δουν τι ψάρια πιάνει ο ξανθούλης.
Ξενέρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη τη στιγμη εχω στα χαφ Εσιτι,Αγκουστο,Μισιτς φυσικα με τους 2 τραυματιες, αλλα καποια στιγμη αυτη η τριαδα θα ειναι διαθεσιμη.Ε περιμενα κατι καλυτερο για ενισχυση στη γραμμη..Ας ελπισουμε οτι ο Αυστριακος θα ειναι μια πρωτη κινηση μπαλωμα και θα ερθει κατι ακομα στα χαφ πιο ενδιαφερον αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο προπονητής πάντως τις Rapid σε δηλώσεις του αναφέρεται στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή. Ήταν αδύνατον με βάσει τα οικονομικά της ομάδας να του έκαναν προσφορά που να τον ικανοποιεί, ώστε να παραμείνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”