Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
ο παικτης δεν ειναι αναβαθμιση αλλα καλυπτει τρυπες σε οτι αφορα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο παιχνιδι μας, κατι που ειναι επιτακτικη αναγκη για τα προκριματικα. ολα τα λεφτα για μενα το πρωτο παιχνιδι οπου αν παει καλα κι εχουμε ομιλους EL εγγυημενους θα κινηθουμε και διαφορετικα απο κει και περα. αν μη τι αλλο ο Schwab εχει αποδειξει οτι σ αυτο το επιπεδο και σε τετοιου ειδους παιχνιδια μπορει να σταθει.
- ΑποστόληςΑ
Ενδιαφερομαστε με τον ιδιο τροπο που ενδιαφερομαι εγω για την Μπελουτσι...
Ωραια γκομενα,θα την ηθελα, αλλα το ξερω οτι δεν παιζει να γυρισει να με κοιταξει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια γκομενα,θα την ηθελα, αλλα το ξερω οτι δεν παιζει να γυρισει να με κοιταξει!
- sourmenetes
- Moderator
Μην είσαι απαισιόδοξος....
Χαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την Μπελουτσι ή για τον Μενσα? αχαχαχαααα
Αν ισχυουν τα ποσα που ακουγονται (3μυρια και πανω), δεν νομιζω πως θα ασχοληθουμε πραγματικα...
Εκτος αν μας κατσει καμια πωληση Γιαννουλη με κανα 7αρι, αλλα και παλι δεν πιστευω πως θα δωσουμε σ αυτη την μεταγραφικη πανω απο 1 μυριο για αγορα παιχτη...
Αν ισχυουν τα ποσα που ακουγονται (3μυρια και πανω), δεν νομιζω πως θα ασχοληθουμε πραγματικα...
Εκτος αν μας κατσει καμια πωληση Γιαννουλη με κανα 7αρι, αλλα και παλι δεν πιστευω πως θα δωσουμε σ αυτη την μεταγραφικη πανω απο 1 μυριο για αγορα παιχτη...
το χαρτι παντως το τσιμπαει το ταληρακι απο τους σκωτσεζους..γαμω το φφπ μου με(ν)σα
Τυχόν απόκτηση πάντως του Αυστριακού δείχνει μάλλον αλλαγή πλάνων από αυτό που όπως έλεγαν στοχεύαμε, δηλαδή την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτων με μεταπωλητική αξία με εξαιρεση περιπτώσεις παικτων στα 30 μόνο όταν πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο.Σορυ αλλά δεν βρίσκω τον Αυστριακό εξαιρετική περίπτωση αλλά απλά έναν τίμιο ποδοσφαιριστή.Το θετικό στην περίπτωση είναι πως μάλλον πρόκειται για εισήγηση ΤΔ. Θεωρώ παντωσ πως υπαρχουν αρκετές πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους ελεύθερους.
- john4serres
Εγώ ειμαι αισιοδοξος για τον Αυστριακό.
Νέος Shakhov, ίσως και καλύτερος.
Νέος Shakhov, ίσως και καλύτερος.
Εδω π φτασαμε να εχουμε μισο χαφ μονο, καλος ειναι ο αυστριακος...joshua έγραψε:Τυχόν απόκτηση πάντως του Αυστριακού δείχνει μάλλον αλλαγή πλάνων από αυτό που όπως έλεγαν στοχεύαμε, δηλαδή την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτων με μεταπωλητική αξία με εξαιρεση περιπτώσεις παικτων στα 30 μόνο όταν πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο.Σορυ αλλά δεν βρίσκω τον Αυστριακό εξαιρετική περίπτωση αλλά απλά έναν τίμιο ποδοσφαιριστή.Το θετικό στην περίπτωση είναι πως μάλλον πρόκειται για εισήγηση ΤΔ. Θεωρώ παντωσ πως υπαρχουν αρκετές πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους ελεύθερους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός χάφ.
Ο Αυστριακός φαίνεται μια value for money περίπτωση όπου αν σου βγει έχεις φέρει ένα παιχταρα με λίγα λεφτα.
Τα νούμερα του είναι πολύ καλα για χαφ!
Ο Αυστριακός φαίνεται μια value for money περίπτωση όπου αν σου βγει έχεις φέρει ένα παιχταρα με λίγα λεφτα.
Τα νούμερα του είναι πολύ καλα για χαφ!
ισχυει. ο μπερτολατσι πχ ειναι αρκετα καλυτερη περιπτωση. κι ο husbauer που πηγε ανορθωση επισης ελαφρως καλυτερη απ τον αυστριακο και με λιγοτερα υποθετω χρηματα. αλλα ΟΚ, νομιζω τωρα παιζει ρολο και ποιος μπορει να ερθει αμεσα για να βοηθησει στο πρωτο ευρωπαικο. αυτο το παιχνιδι ειναι ολη η χρονια, μη σου πω και μερος των επομενων.joshua έγραψε:Τυχόν απόκτηση πάντως του Αυστριακού δείχνει μάλλον αλλαγή πλάνων από αυτό που όπως έλεγαν στοχεύαμε, δηλαδή την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτων με μεταπωλητική αξία με εξαιρεση περιπτώσεις παικτων στα 30 μόνο όταν πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο.Σορυ αλλά δεν βρίσκω τον Αυστριακό εξαιρετική περίπτωση αλλά απλά έναν τίμιο ποδοσφαιριστή.Το θετικό στην περίπτωση είναι πως μάλλον πρόκειται για εισήγηση ΤΔ. Θεωρώ παντωσ πως υπαρχουν αρκετές πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους ελεύθερους.
Δεν υπάρχει καυλα,πέθανε.
Άλλες εποχές θα είχε γεμίσει το φόρουμ σχόλια,οι γερμανόφωνοι θα έριχναν κλεφτές ματιές στα φόρουμ των οπαδών της Ραπίντ,κάποιοι άλλοι θα έψαχναν ολόκληρα ματς των Αυστριακών για δουν τι ψάρια πιάνει ο ξανθούλης.
Ξενέρα.
Άλλες εποχές θα είχε γεμίσει το φόρουμ σχόλια,οι γερμανόφωνοι θα έριχναν κλεφτές ματιές στα φόρουμ των οπαδών της Ραπίντ,κάποιοι άλλοι θα έψαχναν ολόκληρα ματς των Αυστριακών για δουν τι ψάρια πιάνει ο ξανθούλης.
Ξενέρα.
Αυτη τη στιγμη εχω στα χαφ Εσιτι,Αγκουστο,Μισιτς φυσικα με τους 2 τραυματιες, αλλα καποια στιγμη αυτη η τριαδα θα ειναι διαθεσιμη.Ε περιμενα κατι καλυτερο για ενισχυση στη γραμμη..Ας ελπισουμε οτι ο Αυστριακος θα ειναι μια πρωτη κινηση μπαλωμα και θα ερθει κατι ακομα στα χαφ πιο ενδιαφερον αργοτερα.
Ο προπονητής πάντως τις Rapid σε δηλώσεις του αναφέρεται στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή. Ήταν αδύνατον με βάσει τα οικονομικά της ομάδας να του έκαναν προσφορά που να τον ικανοποιεί, ώστε να παραμείνει.