Γιατί να μην ενδιαφέρεται? Καιρό ψάχνει να καλύψει την τρύπα Φορτούνη και με την πρόκριση έχει καβαντζάρει και φραγγάκια.kos έγραψε:Για να φτιαχτείς πρέπει πρώτα να χαλαστεις.joshua έγραψε:Εχεις επιστρεψει απο διακοπες ,εισαι που εισαι ξενερωμενος, λες δεν πειραζει θα απολαυσω το τελος της μεταγραφικης περιοδου...Πφφ παιζει να ειναι η πιο ξενερωτη μεταγραφικη περιοδος απο αποψης ειδησεων...Μεχρι και ο Γιωργης σιωπα...
Από το πρωί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι ο γαύρος δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κροάτη ιβανουσεκ και ότι προσπαθεί αν όχι να χαλάσει την μεταγραφή, να ανεβάσει το κόστος της για εμάς.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Σιγά το κελεπούρι που θα χαλαστουμε αν τον πάρει ο γαύρος.kos έγραψε:Για να φτιαχτείς πρέπει πρώτα να χαλαστεις.joshua έγραψε:Εχεις επιστρεψει απο διακοπες ,εισαι που εισαι ξενερωμενος, λες δεν πειραζει θα απολαυσω το τελος της μεταγραφικης περιοδου...Πφφ παιζει να ειναι η πιο ξενερωτη μεταγραφικη περιοδος απο αποψης ειδησεων...Μεχρι και ο Γιωργης σιωπα...
Από το πρωί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι ο γαύρος δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κροάτη ιβανουσεκ και ότι προσπαθεί αν όχι να χαλάσει την μεταγραφή, να ανεβάσει το κόστος της για εμάς.
- Maximus
Είναι αστικός μύθος αυτός ,τρώνε σανό απο κάτω. Μην τρελαίνεστε.seaman έγραψε:Γιατί να μην ενδιαφέρεται? Καιρό ψάχνει να καλύψει την τρύπα Φορτούνη και με την πρόκριση έχει καβαντζάρει και φραγγάκια.kos έγραψε:Για να φτιαχτείς πρέπει πρώτα να χαλαστεις.joshua έγραψε:Εχεις επιστρεψει απο διακοπες ,εισαι που εισαι ξενερωμενος, λες δεν πειραζει θα απολαυσω το τελος της μεταγραφικης περιοδου...Πφφ παιζει να ειναι η πιο ξενερωτη μεταγραφικη περιοδος απο αποψης ειδησεων...Μεχρι και ο Γιωργης σιωπα...
Ο γαυρος ΄το μόνο παραπάνω που έχει καβατζαρει από εμάς είναι μονο 5 μυρια (τα οποια δεν τα εχει πάρει ακόμα στα χερια του) και μπορώ να σας το εξηγησω πολύ απλά...
Αν περάσει τσου λου, θα παρει το μεγάλο πακετο και αυτα τα 5 μυρια διαγράφονται.
Αν αποκλειστεί και πάει γιουροπα λιγκ, θα παρει αυτα τα 5 + τα 3 (που θα παρουμε και εμείς) για τους ομίλους.
Αυτά.
Τιποτα παραπάνω, τιποτα παρακατω.
Αντε με τον σανό των Αθηναιων...
Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα με το FFP και ο γαυρος έχει χεστεί το τάλιρο επειδή πέρασε τους κ@λογερους της Μπασακσεχιρ...!

ΥΓ. Δεν αναφερομαι σε σενα αδερφε, αλλα νευριασα επειδη κυκλοφορεί ευρεως αυτή η προπαγανδα...
Γιατί μέχρι στιγμής:seaman έγραψε:Γιατί να μην ενδιαφέρεται? Καιρό ψάχνει να καλύψει την τρύπα Φορτούνη και με την πρόκριση έχει καβαντζάρει και φραγγάκια.kos έγραψε:Για να φτιαχτείς πρέπει πρώτα να χαλαστεις.joshua έγραψε:Εχεις επιστρεψει απο διακοπες ,εισαι που εισαι ξενερωμενος, λες δεν πειραζει θα απολαυσω το τελος της μεταγραφικης περιοδου...Πφφ παιζει να ειναι η πιο ξενερωτη μεταγραφικη περιοδος απο αποψης ειδησεων...Μεχρι και ο Γιωργης σιωπα...
Δεν έχουν σίγουρα τα φράγκα του τσου λου
Δεν έχουν καταφέρει να πουλήσουν κανέναν από τους παικταραδες κουτρη, Σισέ, Καμαρά, μπουχαλακη.
Μεχρι στιγμής δεν έχουν πληρώσει ομάδα για σοβαρό παίκτη. Ακόμη και για τον Γκαρσία δίνουν λιγότερα από τον αστέρα στην Λας Πάλμας και βάζουν μπροστά τον παίκτη για να τον πάρουν φτηνά.
Πέραν των χρημάτων και του ffp αυτό που προκύπτει το τελευταίο διάστημα είναι ότι ο γαύρος προσπαθεί να βρει επιτελικό παίχτη. Και είναι απόλυτα λογικό αυτό γιατί έστειλε τον Ισραηλινό πριν τον τραυματισμό του Φορτούνη και από ότι βλέπουμε και εμείς άλλο παίχτη αξίας εκεί δεν έχει. Τα κατάφερε και διασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους και πήρε έστω αυτά τα τα 5 επιπλέον της συμμετοχής του στα play off και μας φαίνεται περίεργο το να προσπαθεί να φέρει παίχτη από αγορά που την ξέρει και την νταλαβερίζεται χρόνια?
-
συμφωνια Λοκομοτιβα-Δυναμο για Ιβανουσετς γραφει η sportske novosti
Εμένα θα μου άρεσε πολύ αυτός ο παίχτης να μοιραστεί χρόνο κυρίως με Πέλκα αλλά και Μπίσε. Τέλος πάντων, μάλλον το πιο φυσικό γίνεται καθώς η ομάδα του είναι γνωστό εκκολαπτήριο της Ντινάμο. Μάλλον η πρόταση με τα πολλά λεφτά που περιμένανε δεν έσκασε μύτη
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχουμε Χατζηστραβό που είναι πολύ καλός παίκτης!

- john4serres
+2020ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχουμε Χατζηστραβό που είναι πολύ καλός παίκτης!
- Mauricio-8-
Το ότι υπάρχει τέτοια μεταγραφική ηρεμία εδώ και πολλές μέρες στον ΠΑΟΚ σημαίνει ένα πράγμα. Ότι η μεταγραφές μας θα γίνουνε στις 31 Αυγούστου!Ειμαι στάνταρ αυτό που σας λέω.Εκεινη την μέρα θα είναι εδώ ο Φορ και ο χαφ αν τελικά αποκτηθεί.Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε τα χρήματα για συμβόλαιο και ομάδα.
Όπως είχε γράψει και ένας φίλος ο Χολτμπι μοιάζει ιδανικός για αυτό που ψάχνουμε αυτή τη στιγμή αν και πλέον είναι καιρό ελεύθερος και θα θέλει πολύ χρόνο για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο αλλά και πάλι δεν καιγόμαστε να μπει άμεσα.
Μακάρι να έρθει εστω και τώρα Τζος! Κάνει προπονήσεις με την Έσσεν νομίζω.
- navigator11
Πάλι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα βρει το μη ΠΑΟΚ υποστηρίζον μέρος του λεκανοπεδίου ... μουδιασμένο. Χολντμπι, Μόλντμπι, Μόλντε δεν ξέρω. Αυτά είναι χωράφια του Πόρκμαν και του Μάου. Δεν εμπλέκομαι.