Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Bono.

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Bono. »

jibbie έγραψε: η ζωνη εχει αλλη καμπυλη μαθησης σε σχεση με το man2man (απαιτειται σαφεστατα αρκετα περισσοτερος χρονος προπονησης για να εφαρμοστει σωστα), κυριως γιατι εχει στοιχεια συλλογικης ευθυνης και αντιληψης του χωρου ευθυνης. στο τελος της ημερας, προφανως μπορει να μην κουμπωνει με το αγωνιστικο προφιλ των παικτων. δοκιμαζει ο μαν, παρατηρει, και διορθωνει. υπομονη.
Όλοι οι τσαμπουκαδες σ αυτό εδώ το τοπικ, απ' αυτό ακριβώς ξεκινάνε.
Όλες οι καινούργιες ιδέες που προσπαθεί να πλασάρει ένας καινούργιος προπονητής σε μια ομάδα, θέλουν χρόνο για να γίνουν κατανοητές.

Το αξίωμα αυτό περί του χρόνου που χρειάζεται δεν ισχύει μόνο για τη μπάλα, ισχύει παντού.
Κοινή και απλή λογική είναι, τίποτε άλλο.
Άρα λοιπόν δεν είμαστε εξωγήινοι όσοι το υποστηρίζουμε αυτό.
Πόσο μάλλον όταν οι αλλαγές αυτές αφορούν μια ήδη καλά δομημένη ομάδα και απόλυτα επιτυχημένη μόλις λίγους μήνες πριν.
Ο Άμπελ είναι νέος και νομίζω παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό που έχει η ηλικία του.
Ήρθε και πολύ βιαστικά, χωρίς καν να έχει δει ένα ματς της ομάδας που αναλαμβάνει, ξεκίνησε προετοιμασία.
Και ακόμα μαθαίνει την ομάδα, γιατί αν την ήξερε αμφιβάλλω αν θα επιχειρούσε να μεταμορφώσει τον Ζαμπα σε ψευτοδεκαρι-2ο φορ μόλις λίγες μέρες πριν.
Υπομονή χρειάζεται απ' όλους. Και απ' τον κόσμο αλλά κι απ' τον προπονητή για να περάσει τις ιδέες του. Με λίγο περισσότερο υπομονή πιθανόν θα συνεχίζαμε στην Ευρώπη και θα είχαμε κάνα δύο πόντους επιπλέον στο πρωτάθλημα.

Υ.γ όπως θέλει βαφτίζει κανείς τα συστήματα.
Για μένα που έλεγε και μια ψυχη, η κύρια διαφορά, είναι η τριάδα στην άμυνα και το ότι στη θέση 10 που λέει και ο κοουτς, ο παίκτης χάνεται απ' τα χαφ και προστίθεται στα φορ, πράγμα που χθες φάνηκε πόσο λάθος ήταν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Ποια ιστορια και ποιες ομαδες ρε kat? Και εγω ειμαι happy απο χτες αλλα εσυ εχεις παραισθησεις... :mrgreen:
Aλλος εχει παραισθησεις αλλος δεν εχει τροπους και ψαχνεται να την πει στους υπολοιπους μπας και δειξει οτι ειναι καποιος . Ετσι ειναι ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω χαβαλε εκανα αλλα οκ ακουστηκες,δεν εχω τροπους και ακομα περισσοτερο ΨΑΧΝΟΜΑΙ να την πω σε αλλους...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Θα είμαι λιτός και περιεκτικός,

ΑΜΠΕΛ Ή ΤΕΦΡΑ ΡΕ!
Και κάπως συντηρητικός, θα προσέθετα. Αλλά δε θα διαφωνήσω! Καθόλου. Στήριξη μέχρι να σπάει πέτρες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας ο κατηγορούμενος ως συμμορίτης και πρεζέμπορας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ποια ιστορια και ποιες ομαδες ρε kat? Και εγω ειμαι happy απο χτες αλλα εσυ εχεις παραισθησεις... :mrgreen:
Αυτός μάλλον το πήρε το χάπι... Χαχαχαχαχα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Bono. έγραψε: Υ.γ όπως θέλει βαφτίζει κανείς τα συστήματα.
Για μένα που έλεγε και μια ψυχη, η κύρια διαφορά, είναι η τριάδα στην άμυνα και το ότι στη θέση 10 που λέει και ο κοουτς, ο παίκτης χάνεται απ' τα χαφ και προστίθεται στα φορ, πράγμα που χθες φάνηκε πόσο λάθος ήταν.
σε πρωτη αναγνωση νομιζα εγραψες κρυαδα στην αμυνα :lol:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θέλω να τον δώ να στρώσει λίγο και την άμυνα να μην τρώμε αβέρτα-κουβέρτα τα goal και να αποκτήσουν παίχτες που θέλει αν δουλέψει σε 3μήνες να αποκτηθούν και 2-3 να σταλθούν δανεικοί στο τέλος θα έχουμε 8άρια που θα παίζαουμε τάβλι και δεν θα χωράνε αν γυρίσει και ο Mauricio και να έχεις και Misic μέσα..!
kos

Δημοσίευση από kos »

kataramenos5 έγραψε:
Καντε λιγο υπομονη να δουμε πως θα παιζει η ομαδα αρχες Νοεμβρη. Εκει θα φανουν πολλα.
Δηλαδή αν την έστρωνε την ομάδα του ο Ρουμάνος αρχές Γενάρη θα περιμέναμε το ίδιο και από τον αμπελ?
Αν με την Τρίπολη κάνει ανάλογη εμφάνιση μετά την διακοπή αρχίζουν τα ντορτια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

joshua έγραψε:Εγω χαβαλε εκανα αλλα οκ ακουστηκες,δεν εχω τροπους και ακομα περισσοτερο ΨΑΧΝΟΜΑΙ να την πω σε αλλους...
Το "εχεις παραισθησεις " να το παρω ως χαριτομενια δηλαδη? Τες πα.
Περι ιστοριας λοιπον μια και απο κει ξεκινησε η φαση .Θεωρεις δηλαδη οτι και για τον Παμπλο Γκαρσια
που εχει κατσει μονο 3 χρονια σε παγκους της κ17 δε πρεπει να μιλαμε για ιστορια?Δε μπορουμε να καταλαβουμε τιποτα για το χαρακτηρα του, για το τι ανθρωπος ειναι,για το πως δουλευει κλπ? Για χαρακτηρηστικα μιλησα
(εργατικοτητα ,οργανωτικοτητα κα) που δειχνουν το ποιος ειναι ο καθενας, οχι για τιτλους και αποτελεσματα.Ρουκι ειναι ο ανθρωπος ημαρτον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με ανθρωπο που μου λεει οτι με τον τροπο που γραφω παλευω να δειξω οτι καποιος ειμαι και οτι ψαχνομαι,ανθρωπος που καποτε ειχε ως χομπι να ψαχνει τα ποστ επι σειρα ετων διαφορων μελων για να τους την πει,δεν μπορω να κανω διαλογο και επειδη κραταει χρονια αυτη η κολωνια μεταξυ μας καλυτερα να το αφησουμε...Για το συγκεκριμενο και μονο θεμα εγραψες κατα λεξη ''Εμπιστευομαι την προσωπικοτητα και την ιστορια του Αμπελ μεχρι σημερα,το τι εχει δειξει στις προηγουμενες ομαδες του'' αυτα για εναν προπονητη που εχει κατσει 2 ΧΡΟΝΙΑ σε παγκους ΜΙΑΣ μονο ομαδας.Αυτο εγω εκρινα οτι χριζει απλα και ΜΟΝΟ χαβαλε για αυτο και εγραψα οτι εγραψα, βαζωντας διπλα και το αντιστοιχο emoticon για να τονισω οτι κανω χαβαλε και δεν την λεω σε κανενα.Ο sourme πχ γελασε,εσυ παραξηγηθηκες και εγραψες οτι εγραψες.Οκ δεκτο σου ζηταω συγνωμη και σε προσθετω στη λιστα των ατομων που δεν υπαρχει λογος να συνομιλω,απλα νομιζα οτι ειχε μεινει πισω το παρελθον καθως τον τελευταιο καιρο οποτε χρειαστηκε ειχαμε συνομιλησει μια χαρα...

Υ.Γ Προφανως και για τον Γκαρσια δεν μπορω να αναφερθω ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ στην ιστορια του και την εμπειρια του στους παγκους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

"2 ΧΡΟΝΙΑ σε παγκους ΜΙΑΣ μονο ομαδας." η Β πορτογαλιας με σπορτιγκ β ,μπραγκα Β δε μετραει ?Απ το 2014 κοουτσαρει συνεχεια .Εδω τον ο Γκαρσια με 3 χρονια σε Κ17 και τον θελαμε για πρωτη ομαδα.Μας προξενει γελιο η προιστορια του Αμπελ αλλα θελουμε Γκαρσια που εχει μηδενικη(με τη δικη σου λογικη)?

ΥΓ Ακριβως επειδη υπηρχε παρελθον τετοιες εκφρασεις δυσκολα λαμβανονται ως χαβαλες.Απο κει και περα κανενα προβλημα να μιλησω μ οποιον δεν ειρωνευεται ακομα και αν σφαχτηκαμε στο παρελθον.Αλλα ισως να ναι καλυτερα να κραταμε καποια αποσταση για ν αποφευγονται παρεξηγησεις.Αν καταλαβα λαθος sorry κι απο μενα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ρε κάτω τα ξερά σας από τον Στεφενς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:"Εδω τον ο Γκαρσια με 3 χρονια σε Κ17 και τον θελαμε για πρωτη ομαδα.
Αδελφέ έχεις ξεφύγει λίγο. Ειλικρινά, και χωρίς να θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να συγκρουστώ. Σου μιλάω σαν αδελφό μου.
ΥΓ: Δεν υπάρχει λόγος να μειώνεις τον Garcia γράφοντάς τον ως προπονητή της Κ17. Την μεγάλη ομάδα των νέων προπονεί από το 2016-17. Την Κ20 εκείνη τη σεζόν και την Κ19 τις δύο επόμενες. Και η δουλειά που έχει κάνει είναι καταπληκτική.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ποια είναι η καταπληκτικη δουλεια του Γκαρσια, κι ολων των υπολοιπων προπονητών των ομαδων νεων? Εχουν βγαλει κανενα παικτη που να αξιζει να στέκεται στην πρωτη ομαδα?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τον Κουλούρη δεν έβγαλαν; τον δώσαμε δανεικό 1ος σκόρερ τον δώσαμε και 3,5χαρτιά;

Τον άλλον που παίζει στη Βασιλεία δεν βγάλαμε τον σέντερ-μπακ; τον βάζει σε κάθε ματς αλλαγή τον ξέχασα πως τον λένε.

Τον Γαιτανίδη δεν βγάλαμε τώρα τον Λύρατζη έχουμε και τον Μιχαηλίδη; Γκαργκαλατσίδη κτλπ; Οι μισόι στον Βόλο είναι και παίζουν και δανεικοί.
Άσχετο που ο Γαιτανίδης που προορίζεται για 3ος επιθετικός και ο Μιχαηλίδης που δεν παίζει γιατί είναι ο Ιngason 4,5χαρτόνια και ο Μιχάι 850χιλ και φέρνουν τα νερά να πιούν οι Παίχτες η 11άδα.

Ο Γιαννούλης δεν έπαιζε που τον πήραμε από τον Βατανιακό στην u20; Τον Πέλκα δεν βγάλαμε από την Under19;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”