Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
T16

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από T16 »

GiorgosAtha έγραψε:Η λογική λέει πως αρχικά και άμεσα θα παρθεί χαφ που θα πλαισιώσει τον Ντάγκλας στο κέντρο. Δεν με νοιάζει το όνομα και αν τον γνωρίζουν πολλοί αρκεί να είναι χαφ επιπέδου.
Μετά θα κινηθούμε για τα υπόλοιπα (2ο χαφ, φορ κτλ.).
Γνώμη μου πως η εντεκάδα στον 1ο προκριματικό θα είναι Πασχαλάκης-Μάτος-Κρέσπο-Βαρέλα-Ροντριγκο-Ντάγκλας-Μεταγραφή-Στοχ-Ζαμπά-Μπίσε-Ακπομ
χμμμ περιμενω να δω για τον ντουγκλας , οι αλλοι ετσι θα ειναι, καταρχη θεωρω οτι 7/11 ειναι σιγουροι(πασχαλακης,κρεσπο,βαρελα,ματος,μπισε,ακπομ,ζαμπα)
παιζει θεση αναμεσα σε στοχ,πελκα και μετακινηση μπισε πλαγια ροντριγκο,γιαννουλη και τα 2 χαφ αγνωστο ακομα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

navigator11 έγραψε:Ο Ινσούα, όσες φορές, λίγες, έτυχε να δω βαζέλα, μου δημιούργησε το ερωτηματικό αν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Φιλοτιμία, μάλιστα. Πέραν αυτής, ειλικρινά, το χάος. Τραγέλαφος. Ποιό ένα εκατομμύριο για να αποκτηθεί; Είναι ανέκδοτο να το συζητάμε. Τεχνικά το παλικάρι φαντάζει ενάμισι σκαλί κάτω από τον Κουτσόπουλο, που είχαμε κάποτε.
ΟΚ. Κι εγώ που τον είδα που φάνηκε καλύτερος του Γιαννούλη.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Συμφωνώ μέχρι κεραίας με navi, ποιος Ινσούα ρε παιδιά;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Όλοι συμφωνούμε με το χρόνο που θέλει ο Φερειρα να δοκιμάσει το υλικό.. Απλά στους χάφ ποιον να δοκιμάσει;; Τον κανένα;; Μέχρι στιγμής έχουμε συμπεράνει ότι διαθέτουμε Ντάγκλας και Καντουρι .. δυο χάφ.. άρα τι να περιμένουμε;;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάντως αυτό που νομίζετε κάποιοι ότι έχουμε καλύτερο επιθετικό μέσο από τον Μπουζούκη στις ακαδημίες ή ότι ο Μιχαηλίδης κι ο Μιχαϊ είναι καλύτεροι του Μάρκοβιτς, με μόνο κριτήριο το ότι "τα δικά μας τα παιδιά δεν μπορεί να είναι χειρότερα", να το κοιτάξετε. Μια χαρά καλύτεροι είναι οι παραπάνω από όσους τους συγκρινατε, ας μην γινόμαστε γραφικοί. Οι περιβόητες ακαδημίες μας έβγαλαν τον Κουλούρη που τον εκραζαν οι μισοί ως ανεπαρκή, τον Πέλκα που παρά το ταλέντο και την ποιότητα του είναι ο πιο ατελής παίκτης του ρόστερ μας, και τον κανενα άλλο.
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

makispaspartou έγραψε:Όλοι συμφωνούμε με το χρόνο που θέλει ο Φερειρα να δοκιμάσει το υλικό.. Απλά στους χάφ ποιον να δοκιμάσει;; Τον κανένα;; Μέχρι στιγμής έχουμε συμπεράνει ότι διαθέτουμε Ντάγκλας και Καντουρι .. δυο χάφ.. άρα τι να περιμένουμε;;
Μας δουλεύουν κανονικά. Μην το ψάχνεις.

Μας έφεραν και τον Στοχ που είναι σα γιουβαρλάκι και δε μιλάει κανένας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν πειράζει άσε μας εμάς να πιστεύουμε ότι ο χατζηστραβος είναι καλύτερος του μπουζούκι και μεις αφήνουμε εσένα να πιστεύεις το αντίθετο.

Υγ να φανταστώ τον Μάρκοβιτς τον έχεις δει σε πολλά παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
navigator11 έγραψε:Ο Ινσούα, όσες φορές, λίγες, έτυχε να δω βαζέλα, μου δημιούργησε το ερωτηματικό αν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Φιλοτιμία, μάλιστα. Πέραν αυτής, ειλικρινά, το χάος. Τραγέλαφος. Ποιό ένα εκατομμύριο για να αποκτηθεί; Είναι ανέκδοτο να το συζητάμε. Τεχνικά το παλικάρι φαντάζει ενάμισι σκαλί κάτω από τον Κουτσόπουλο, που είχαμε κάποτε.
ΟΚ. Κι εγώ που τον είδα που φάνηκε καλύτερος του Γιαννούλη.
Τεχνικά; Το παιδί κοντρόλ ούτε καν με το καλάμι, που έγραψε κι άλλος φίλος πριν. Ναι, γούστα είναι αυτά. Ούτε λόγος. Εγώ τέτοιο καδρόνι ούτε να με πλήρωναν δε νομίζω να αγόραζα. Στα 28 του κιόλας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

DOUBLE έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Όλοι συμφωνούμε με το χρόνο που θέλει ο Φερειρα να δοκιμάσει το υλικό.. Απλά στους χάφ ποιον να δοκιμάσει;; Τον κανένα;; Μέχρι στιγμής έχουμε συμπεράνει ότι διαθέτουμε Ντάγκλας και Καντουρι .. δυο χάφ.. άρα τι να περιμένουμε;;

Δεν είσαι της ... σούπας εσύ, λεβεντιά μου, εε; Απο βδομάδα, που θα έχει υποχωρήσει κι η πολλή ζέστη, αν δεν έχουν φέρει παίχτες της αρεσκείας σου, μπορείς να δοκιμάσεις να καταλάβεις τα γραφεία στην Τούμπα, πάντως.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Μη δίνεις ιδέες ρε ικανούς τους έχω :lol:
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Το αλλο μου με τρελαινει και πρεπει να το κοιταξουμε ειναι πως γινεται ο Χοντρος να πουλησε στην Εμπολι 3.5 μυρια τον Νικολαου τον 4 συμμετοχων περισυ (συνολο 349 λεπτα) και εμεις πουλησαμε τον πρωτο σκορερ Superleague σε θεση φορ οπου ειναι και ποιο ακριβη με 3.5 μυρια το ιδιο ποσο. ΠΩΣΣΣΣ?????
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

navigator11 έγραψε:
DOUBLE έγραψε:

Δεν είσαι της ... σούπας εσύ, λεβεντιά μου, εε; Απο βδομάδα, που θα έχει υποχωρήσει κι η πολλή ζέστη, αν δεν έχουν φέρει παίχτες της αρεσκείας σου, μπορείς να δοκιμάσεις να καταλάβεις τα γραφεία στην Τούμπα, πάντως.
Ελπίζω να μην απευθύνεσαι σε μένα με αυτό το ύφος ..
Άβαταρ μέλους
navigator11

jibbie έγραψε:Μη δίνεις ιδέες ρε ικανούς τους έχω :lol:
Με βάση το νικ αναφέρεσαι ... στον πληθυντικό ρε;; Θεωρείς ότι πίσω από τον συγκεκριμένο χρήστη κρύβονται τουλάχιστον 2 (DOUBLE γαρ);; :mrgreen:

Σε ... γιουβαρλάκια εσύ αναφέρθηκες; Αν ναι, σε εσένα. Αν όχι, μάλλον όχι σε εσένα.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Argaliad έγραψε:Το αλλο μου με τρελαινει και πρεπει να το κοιταξουμε ειναι πως γινεται ο Χοντρος να πουλησε στην Εμπολι 3.5 μυρια τον Νικολαου τον 4 συμμετοχων περισυ (συνολο 349 λεπτα) και εμεις πουλησαμε τον πρωτο σκορερ Superleague σε θεση φορ οπου ειναι και ποιο ακριβη με 3.5 μυρια το ιδιο ποσο. ΠΩΣΣΣΣ?????
Γιατί είναι μανατζεροδουλειές για να βγαίνει χρήμα !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”